Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A dzsungel aranya 1x04 - Broken Man

2013. február 16. 18:00 - Chat Géza

Scott valahonnan kukázott magának egy másik markolót, amit most elvisznek a bányához, de hogy arra menet megint csak hídpénzt kell fizetni, aztán meg az eső is megered, hogy igazán jó legyen. A sofőr úr sem hajlandó tovább menni. Éjjelre az út mellett kell hagyni a markolót, ami ugye azért is szopó, mert nem egy zacskó szotyiról van szó, hanem egy behemót munkagépről, amit a helyiek puszta szórakozásból szoktak szétkapni. Arrafele így megy a vasazás.

1.jpg

George hazament a családhoz, hogy megoldja a pénzügyi galibát. Az uzsorások már az előszobában vannak – mondja az asszony.  George most nem is pénzzel teli aktatáskával akarja lekenyerezni a bíróságot, csupán egy kis haladékot kér, amit - láss csodát - meg is kap.

2.jpg

A markolót hála az isteni gondviselésnek nem szedte szét senki az éj leple alatt, de korai még örülni, hisz 8 kilométer hátra van a bányáig. Ink Tattos Trravis nem túl bizakodó, mert így első indítózásra kihallja, hogy ezt a rozoga tragacsot a másikkal egyetemben kéne a méhtelepre vinni, hogy fasza konzervdobozt csinálhassanak belőlük. Chris akarta a második markolót, elvégre pénze van benne és sikereket, meg leginkább aranyat akar látni a fiúktól. Gyün má’n az a markoló, de minek kapkodni, amikor az első emelkedőnél a motor túlhevül. Scottnak nem tetszik, hogy Travis inkább pofázik, mint melózik. Igaz, hogy a háború – kétlem, hogy a vietnámi – edzette meg Travist, de ez az afrikai klíma még az ő idegrendszerét is módszeresen szétkapkodja.

2,5.jpg

Chris és emberei szerint az istenek nem áldották meg túl sok műszaki érzékkel az Ink tattoos figurát. Továbbá, ha nem pörög a biznisz, akkor visszaveszik a jogot. Bushan szúnyogriasztó segítségével indítja be a motort. Igaz, füstöl, mint a kurvaélet, de attól még megy a gép. A fél siker is siker. Travis meg kezdheti összekapkodni magát. Bushan csodatétele újabb 300 méterig üzembiztos. Na, most a szakik összedugják a légüres térrel teli kobakjukat, de világmegváltó terv még várat magára, úgyhogy ma éjszakára is az út mellett kell hagyni a rozoga Caterpillart.

3.jpg

Ma végre egész nap moshatnak, nem szennyest, hanem – vigyázat, szakzsargon – áradmányt. Két óra után Scott elkezd bizakodni, mert fennakadt a kezén egy körömpiszoknyi aranyrög. Nem tart sokáig az öröm, mert már érkezik is a bonyodalom. A jelenlegi konflikt, hogy a kínai szomszédok barátaink földjére döntögetik a fákat, plusz a telekhatáron kezdenek el bányászni, mert ők már csak ilyen faszagyerekek. Vér még nem folyik, szóval tragédia azért nincs, leszámítva az anyatermészet oktalan szétbaszását.

4.jpg

Eközben a kolbászokból eszkábált kerítéseiről híres USA területén, George válságtanácskozást tart a pénzemberrel. A barom nem tudja, hogy a rossz hírek hozóját ölik meg legelőször, erre a féleszű önként rohan vesztébe. Mitch is azt hiszi csupa jó hírrel jött hozzá a luxusvillába. Fú, de még mennyire, hogy nem. Mitch nem kezd cigánykerekezni a hírtől, hogy nyolc hét alatt 1 uncia aranyat tudnak felmutatni aranyásó emberei, úgyhogy szolidan el is küldi Georgeot a picsába, de ettől függetlenül még tart a barátság.

6.jpg

Scott elkezd hinni a falusi babonában, miszerint aranyásás előtt áldozatot kell mutatni. Hoznak is egy birkát, akiről már csak múlt időben beszélgethetünk. Szegény bari. Na, ma végre egész nap moshatnak, de most a dobszita adja be a kulcsot. Travis újfent bizonyíthat, de a helyiek hamar arrébb taszigálják, hogy majd ők megmutatják. Travis kicsit bedurcázik, elküldik inkább benzinért, azt legalább nem bassza el. A mosás két uncia aranyat hoz, ami húsos 3,000 dodó, ami összességében egy nagy büdös lófasszal egyenlő. Ettől a bányától 60,000 dollárt vártak, de csak 4,500-at hozott a konyhára. Scottnak maradt 9 dollárja, és nagyon úgy áll a szénája, hogy újabb haragosokkal és hitelezőkkel lett gazdagabb, de várjuk ki a végét.

7.jpg

George készül vissza Afrikába. Felesége azzal bocsájtja útjára, hogy kövi héten jelzáloghitelt kell csengetni. Embert ölni kifizetődőbb lenne talán, de arra nincs kereslet, mint fagyatékos aranyásókra. Scott beolvasztja az aranyat, amiért kap 4,000 dollárt, amiből Chrisnek is kell jattolnia, így már csak 3,000 marad, de aztán a kokacserjés faszi is beáll a sorba pénzért kuncsorogni. Oda 1600 dollárral lógnak amcsi komáink, de a fickó csak 300-at kap, oszt örüljön magának. Aztán a benzinkútnak is adni kell 1,200 dollárt. Scott és George egy helyen húzhatják meg a nadrágszíjat és az pont Travis fizetése. Miután Travis amúgy sem töri magát, hogy büdösre dolgozza magát szépen hazaküldik. Könnyes búcsú az Ink tattoos kollégától. 

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McFosh Tal 2013.02.16. 23:05:46

Szinopszisnak túl hosszú, kritikának meg zombi, olyan mint egy húgymeleg sör egy forró nyári napon. A cikk egyébként sem indul sehonnan és nem tart sehová, gyorsan lepörgetek a lap aljára, írok egy fikázó kommentet és unott közönnyel nyomom meg a böngésző vissza gombját.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2013.02.17. 05:58:56

Csatlakozom az előttem íróhoz. Ettől szebben nem lehetne negatív véleményt formálni, úgy hogy vissza.
süti beállítások módosítása