Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6383-6384. rész

2013. február 15. 09:00 - nyuszi01

Na hát eléggé lemaradtunk a hogyvoltokkal, de igyekszem bepótolni. Igazából túl sok említésre méltó esemény nem nagyon történt. Továbbra is zajlik Novák Laci ámokfutása a gyíkká reinkarnálódott Andrással, és már konkrétan belépőt akar szedni a vevőktől, hogy megnézhessék a jóst(!!!). Gizike rajongása Novák irányába már látható méreteket öltött, de persze tagad a gaz, csak épp odaköltözött a Novák-lakba, ingyen cselédnek. Ezalatt egy másik románc kiderülése is folyamatban van, történetesen a hányásra erősen ingerlő Juli-Atikám kufirc: Balázs ugyanis meglátta őket összefonódva, és ebből mindent összerakott, vagy legalábbis azt hiszi. Aliz pedig továbbra is a hisztis picsa szerepkörét alakítja Oscar-gyanúsan, még mindig Olíviát akarja kiutálni, aminek hatására KicsiSzabi ki akarja költöztetni Alizt a lakásukból. Ha az engedné. Na innen folytatjuk.

bk365.jpg

Miklóssal indítunk, épp a telefonon, Nagysanyiról derült ki egy újabb infó, épp Hongkongban rontja a levegőt, de sokáig nem rugózhat a témán, mert Bazsika töri rá az ajtót, gyött dolgozni. Már indítaná is a témát, hogy ő mit látott az imént, még a szeme is kiégett, de fater nem kíváncsi rá, csak a Bazsi-Hanna duó művészpiacos ötletét nézte át, az milyen szuper, de amúgy most nincs ideje egyéb marhaságra, szóval csá, oszt balra el. A szomszédban Aliz nyavalyog Bözsi mamának, tipikus HP ez a csaj, csak azt nem értem, mi szükség van még mindig rá a sorozatban. Árulkodik KicsiSzabira, hogy kidobta a lakásból, meg mekkora egy szarfej, pedig nem is ő verette meg az Olíviát. Mondjuk igen, nem hiszem, hogy az Aliznak ilyen kapcsolatai lennének. Sokkal inkább Barthára vall ez a módszer, főleg, hogy ott kagylózott a háttérben, mikor arról volt szó, hogy Géza esetleg elköphetné a zsaruknak, hogy ki volt a társa a cukorkafuvarokban. Szóval Aliz egyre magasabb frekvenciára kapcsolja a hangját, de majd Bözsi mama beszél KicsiSzabival, és akkor majd lehet, hogy KicsiSzabi lesz kitéve a lakásból.

bk366.jpg

Nóra otthon a kanapén, épp elmélyülve egy Women (!!) című szennylapban, jön Atikám, Nóra indítja a sablonszöveget, ami már nekem kínos. Jól aludtál, áh, magányosan, ilyesmi szöveg, el lehet képzelni. Atikám meséli Julit, hogy nem megy vissza dolgozni, sőt, lehet, hogy elhúz a házból is. Nóra szerintem örülne, ha Juli eltűnne valami lakatlan szigetre (bár Atikám szerint szerencsére nem oda fog menni, szóval Nóra ne aggódjon, tudják majd akkor is tartani a kapcsolatot, ha esetleg Juli nem meresztgeti a szemét a Mátyás téren minden nap), de ezt nem mondja ki hangosan, csak gondolja. Én is ezt gondolom.

bk367.jpg

Ugrunk a boltba, Gizike kupakot gyűjt Novákkal, óvodásoknak, fel akarják újítani az ovit, játékokat akarnak venni vagy valami ilyesmi. Érkezik Bözsike, és mikor meghallja ezt az újabb agymenést a meccseredményeket jósló, gyíkká avanzsált András után, már biztos benne, hogy a Novák boltban valami sötét lyuk lehet, már ami az agyakat illeti. De ami elég keményen látszik az arcán, az az, hogy most már száz százalékig biztos, hogy Gizike bele van esve a Novákba, mert ez a kupakgyűjtés nagyon bűzlik neki. Hogy miért, arra nem jöttem rá.

bk368.jpg

KicsiSzabit és Olíviát látjuk, épp kedélyesen kávézgatnak, miközben KicsiSzabi közli, hogy reméli, az Aliz már összecsomagolt. Olívia persze leoltja, jaj ugyan már, hülye vagy, nem fog kiköltözni, nem is kérheted, stb. Aztán kijátssza a Luca-kártyát, vele mi lesz? KicsiSzabi ki van bukva, Olívia meg igazából szarik az egészbe, sőt, inkább kidobja KicsiSzabit. Legyen vége, mert ő nem akar közéjük állni. KicsiSzabi persze kiakad, és ekézi Alizt ezerrel, nem akarja nézni a hülye fejét, és különben is bolond. Olívia viszont kimondja, hogy ő komolyan gondolja, és tényleg legyen vége.

bk369.jpg

Balázs gépelget az irodában, jön a hülye kis Timike, megint pénzt akar tarhálni. Azt mondja, Nóra küldte le a boltba, csak pénzt nem adott neki. Na persze, majd el is hiszem. Balázsnál csak ötezres van, de mindegy, nesze, vegyél belőle még amit akarsz. Ez a kislány valahogy mindig megkapja a nagy címleteket, nem tudom, hogy csinálja. Nem is olyan hülye, mint amilyennek látszik. Egy kis bájcsevej, aztán Timike elköpi, hogy Atikám kiköltözött, sőt, egész az irodáig futott. Balázst se most ejtették a fejére, gondolom, a csekély mennyiségű agysejtjei máris mozgásba lendültek, és hozzáfűzték ezt a Julival való összeboruláshoz.

bk370.jpg

Gizike válogatja a fűszereket a kisboltban, főzni akar, Bözsike már rosszat sejt. Főleg, hogy valami korianderes babfőzeléket akar csinálni, meg fűszeres sertésszűzt. Kimondani is alig tudja, szerintem többre menne egy kétszemélyes vajaskenyérrel. Bözsike gyorsan leleplezi Gizikét, maga bele van zúgva a Novákba. Gizike persze tagad, de aztán beismeri, igen, bukok a nagy mackóra. Csak a Gabit szereti még mindig, szóval ő is olyan akar lenni, ezért főz meg gyűjt kupakot.  Csak épp a babot be kell áztatni, de az nem volt meg, úgyhogy Bözsike hozzávág egy konzervet, azt főzze meg, jó lesz az még.

Nóra érkezik Julihoz, nagy beszélgetés lesz. Juli persze máris összecsinálta magát, de még nem vallja be. Tök fölösleges a nagy ijedtség, mert Nóra csak térden állva könyörög neki, hogy ne költözzön el. Mindenki hibázhat, ő is, Atikám is. Hát igen, főleg ők ketten. Győzködi egy kicsit a padláskurvát, hogy így meg úgy maradjon, Atikám is meg van győződve arról, hogy András nem az ő sikkasztási ügyletei miatt halt meg.

bk371.jpg

Hanna és Balázs hasalnak a művészpiacos tervek fölött, Hanna epic beszólása, miszerint a művészeknek kell-e raktár, mindent vitt. Érted, azoknak, akik festményeket meg ilyeneket hoznak több napra. Á, dehogy, miért kéne? Balázs gyorsan el is kanyarodik a témától, mi is volt Julival meg a szeretőjével? Hova akartak menni, meg végül miért nem mentek? Hanna leoltja, ne foglalkozzon ezzel, nem az ő dolga. De Balázst csak érdekli a téma, jobban, mint a művészpiac. Ezalatt Gizike égeti éppen oda az egész konyhát a Novák-lakban, még Bözsi mama is lejön a szagra. Végül besegít Gizikének, aki egy egyszerű babfőzeléket se tud megfőzni; gondolom, Laci meg majd beájul, hogy milyen finom a kaja.

bk372.jpg

A kocsmába érkezik Balázs, egyből betalálja Atikámat, és felveszi az új szarkavaró szerepét. Fakogatja Atikámat, Juli a téma, persze, csak szőrmentén tapogatózik, Atikám elég furcsán néz a gyerekre, kb. egy „te meg mit szívtál?”-nézéssel. Aztán gyorsan leépíti a kis Berényi-ivadékot, és elhúz. KicsiSzabi leviszi Olíviát magukhoz, vagyis be az oroszlánketrecbe. Bözsi mama is befejezte már Gizike korrepetálását, mert már otthon osztja az észt. Jön Aliz, indul a cicaharc, egymás anyázása, KicsiSzabi pedig befenyíti Alizt, hogy vagy kibékülnek a zsaruval, vagy mehet a híd alá hálózsákkal.

bk373.jpg

Balázs máris Claudiánál üti fel a fejét, elég szar ürüggyel: a művészpiac megnyitóját kéne megszervezni, Claudia egyből benne van, beszéljék meg a Petivel. Ja, Peti meg Balázs együtt, erre befizetek. Legutóbb megnyitották Miklós és Zsófi szexvideóját, és kivetítették azt az egész háznak. De máris Juli a téma, Claudiát is faggatja a kis Berényi, de a szipirtyót se most vakarták le a falvédőről, természetesen nem árulkodik. De azért gyengébben reagál, mint Atikám, na ja, nem az ő farka járt a titkárnőjében.

bk374.jpg

Vissza a catfighthoz, Aliz még mindig hülye picsáskodik, a vernyogó hangjától már lassan hülyét kapok. A békülés persze nem megy, Aliz továbbra is csak rángatózik, de már Bözsi mama is beleszól. KicsiSzabi finoman lehülyézi a nővérét, mire Olívia közli, hogy ő ezt nem bírja, és lelép. Gizike terít a Novák-lakban, érkezik a nagy mackó, és máris megkordul az a méretes gyomra. Unokázni volt, de máris jöhet az ebéd. Gizike eldicsekszik, hogy nem mirelit, hanem ő főzött! Laci már mondja is, jaj, hát nem is érti, miért mondja mindenki, hogy nem tud főzni! Én értem: mert tényleg nem tud.

bk375.jpg

KicsiSzabi Olíviát győzködi, hogy ne menjen már el az Aliz miatt, de a csaj közli, hogy a munkája is hiányzik neki. Ha visszamenne, tök nehéz lenne, nem lenne ideje a párkapcsolatára, de igazából csak kifogásokat keres. Gizike fut Bözsi mamába a folyosón, isteni lett az ebéd, és NEM égett oda! Szóval meg is kéri Bözsi mamát, hogy tanítsa meg főzni, mire a mama majdhogynem kezet csókol neki, hogy végre valaki, akit érdekel a főzés! Bezzeg az Aliz, az csak vernyogni meg rángatózni tud.

bk376.jpg

Miklós épp telefonon intéz egy reptéri fuvart, gondolom, meglátogatja Nagysanyit. Balázs esik be az ajtón, beszélnünk kell, fater, gáz van. Azzal már mondja is, hogy Atikám meg Juli, emmán ziher, és ő most totál kivan. Miklóson látszik, hogy ő neki ez nem olyan friss infó, kicsit megkopott és meg is sárgult már, de aztán észbe kap, és előadja: Ne már! Atikám? Ez döbbenet! Balázs persze átlát a dolgon, ismeri már fatert, és leesik neki, hogy ez csak neki új infó kettejük közül. Balázskám, mikor tanulod már meg, hogy a faterod mindig egy lépéssel előtted lesz?

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2013.02.15. 10:08:22

Köszike! Hiánypótló írás volt újfent. Valahogy nem nézem folyamatosan, nem is értem miért...???? Ha azt mondom, hogy ellaposodott a dolog, akkor nem mondok igazat, mert az igazság az, hogy vagy nincs történet, vagy ami van, az teljesen logikátlan. Most már csak azért nézem ha nézem, hogy csodálkozzak és ámuljak. Hogy a mai világban hogy engedheti meg magának egy csatorna, hogy így elszarjon egy jól menő projektet, ez felfoghatatlan. ..dehát nézem, mint egy ronda balesetet, és nem tudom levenni a szemem róla. Mindig azt hiszem valami jelenetről, hogy ez a mélypont és nem lehet überelni, és mégis, és újra és újra.

Nenna 2013.02.15. 19:44:46

Kész vagyok a stílusodtól:))))

felka 2013.02.15. 21:11:53

"nézem, mint egy ronda balesetet"
ez az...!
most értettem meg miért nézem én is...

hannamontanna 2013.02.16. 17:03:00

Igazából akkor tudatosul alaposabban bennem, hogy milyen egy f*shalom ez, amikor több hónap kihagyással együtt nézzük a gyerekemmel, és kérdezget: ez ki ez a gyerek? Balázs. És az ki? Miki fia. De annak lánya van nem? De. Csak előkerült egy fia is. Na jó, de Mikinek nem is lehetett gyereke a Nórával nem? Hát de, És aki most Nórával van, az ki? Miki és András testvére. De nem úgy van, hogy Mikinek mégsem testvére András? De, de mégis. Eszmeileg. Na és Attila? Ő összejött András nőjével. És az ki? Juli. Az ő volt férje jött össze András fellelt lányával, de aztán a pasi és Juli mégis csináltak egy gyereket. Ő a Máté. Na és ki ez a válogatott ízlésű csaj? Gizi. És ő ki? Zsolt volt nője, akitől a Linda van. JÓ de hol a Linda? Ez a Linda, csak más játsza már. Jó, és ez a hisztis p*csa ki? Szabi nővére. Szabi, az a Laci volt nőjének az unokaöccse, csak itt ragadt a lakásban. Na de most a Lacinál lakik ez a Gizi? Igen, mert össze akar vele jönni, de előtte a Vili bácsival élt. Aha, tudom, a Vili bácsi az a bajszos, még mindig. Hát ja, kb ő az egyetlen aki még ő.... Na ezek után gyerekem azt mondja: na jól van tudod kivel szórakozzanak, de te se vagy normális hogy ezt nézed.... és igaza van....:-))))
süti beállítások módosítása