Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnök és szerelmek - 1x28

2013. február 14. 19:00 - Alice Page

A kis Blanka pár részen belül a második szabadulóművészi előadására készül, tehetsége kibontakoztatásának nem jelenthetnek akadályt holmi erkélyek és zsinórok. Előbb az örök szüzesség, most meg a prostitúció gondolata teszi halaszthatatlanná a helyváltoztatást. Ennél már csak Brigi magánakciójának kimenetele képes jobban felzavarni amúgy békés lelkem nyugalmát.

26.1.PNG

Frenki Brigi iránt érzett mértéktelen háláját a család reggelizőasztalán vezeti le. Közben kaján örömöt érez, amiért az ő nője mentette meg Lorenzó és vele a Bodzás család becsületét. Jön is hónap dolgozója, és tátott szájjal örül a csodás reggelinek, amit az ember két kezével rittyentett, holott soha ilyenre még nem vetemedett korábban. Bár a töpörtyű nem saját készítésű, de azért így sem rossz. Frenki nagyon büszke Brigire, nem győzi dicsérgetni, nem hiába, az ő csaja a legjobb. Vehet is az asztalról, amit csak megkíván. Több se kell neki, Brigi marcangolni kezd egy virslit, majd az arcán elömlő gyönyörűséget szavakba öntve kifejezésre juttatja, hogy ez a legroppanósabb virsli, amit életében evett, és Frenki igazán elmehetne szakácsnak.

28.2b.PNG

Szerencsére váltunk, Kapus százados kontra Kapus apuka meccs zajlik az értelmes ábrázat mögött. Félidőben érkezik a főnök és Dániel, akik Tibor hogyléte felől érdeklődnek gyászos képpel, majd pihenést javasolnak. A semmittevés azonban az őrületbe kergeti az amúgy híresen nyugodt és kiegyensúlyozott századost, ezért inkább az irodában foglalja el magát a felhalmozódott bűnügyek megoldásával. Itt is van helyből Bódi Ágnes kirablása, Zsoltika már a kórházban faggatja a sértettet. Tibor beszámol reggeli körtúrájáról, amit a hírhedett Árnyasfalvi helyeken tett, meg az informátorával folytatott beszélgetésről is, melynek során egy készülő bankrablásról szerzett tudomást. Több infó nincs, de Valter állítólag tud róla. Nagyon bénán hazudik ez az ember, de a többi holdkóros simán beveszi, és délutánra kihallgatásra az őrsre szállítják neki Valtert.

28.3.PNG

Frenki még mindig irtó büszke, van ünnepi smár is, a rózsaszín felhőt azonban a megint baszatlanságban szenvedő Tina érkezése oszlatta szét. Nehezményezi, hogy az ő múltkori teljesítménye nem eredményezett ilyen felhajtást. Befut Lorenzó a hírrel, hogy az öreg minden lelete negatív (az IQ-tesztje is), már csak a vérnyomását kell beállítani és jöhet haza. Immáron kettőre nőtt az ünnepelendő események száma, ezért Frenki felszólítja a citromba harapott fejű Lorenzót és Tinát is a mosolygásra, sikerének mértéke az IMF-tárgyalásokét idézi. Rómeót is hívnák, de Tina közlése szerint az igen szar állapotban eltávozott reggeli sétájára. „Hurkagyurkák vagytok” szítja a jókedvet tovább Frenki. Tina nagyon csúnya, amikor ömlik belőle a szar, pedig ilyen sokszor van.

28.4.PNG

Kira reggeli müzlijébe Kevin kenetteljes képe tolakodik be. Tiszta a levegő, Fruzsi zuhanyzik, lehet szart kavarni. Kevin büszkeségének oka, hogy maga Bodzás Lajos hívta őt fel, akinek nyilván ég a pofája a fiai vállalhatatlan bénasága nyomán – nem is kapnak új címet ezek a címeresek! Szerencsére ők tiszták, csak Fruzsinak van félnivalója. Nem elég, hogy mindkét házhoz köze volt, még ott az intézetis múltja is… Kira felhívja a figyelmet, hogy olyanjuk nekik is van, de Kevin szerint nem kell érzelgősködni, őket megvédi tiszta életvitelük és csodás karrierjük. Bezzeg Fruzsi kis balhés, neki nincs makulátlan múltja. „Kinek nincs makulátlan múltja?” – érkezik a frissen tisztálkodott Fruzsi, na, indulhat a vetítés. Szerencsére Fruzsi a szokásosnál is hülyébb, különben is csak az izgatja, hogy szabad-e ügyfelekkel jóban lenni, mert ő ezzel az Ágnessel szívesen dumálna. A protokoll szerint maradj a seggeden, mondja Kevin, de Fruzsi arcán látszik, hogy tervei között ez éppen nem szerepel.

28.5.PNG

Folyik a pezsgő a Bodzás hásziendán, de Tina és Lorenzó tovább fanyalog. Frenki újabb remek módját találja a vidámításnak: Birgit, ugyan, meséld már el, hogy tetted lóvá azt a Bódi Ágnest? Lorenzó bensőjét eszi a kíváncsiság! És a szőke annak ellenére belekezd, hogy Tina tekintetéből saját korai elhalálozásának lehetőségét tudja kiolvasni. Ahogy vártuk, Tina ki is fakad, és rikácsolásával egy újabb „kiafőnökhaseteseén” vitát generál. Az epizód jellegtelen folyásába mindössze Frenki zs-kategóriás poénjai lopnak némi változatosságot. Most éppen azt mondja, hogy Lorenzó akár levelet is hagyhatott volna a helyszínen: „itt jártam, üdv, Lorenzó” szöveggel. Hahaha. Édes jó anyám.

28.6.PNG

Panni továbbra is eléggé kivan, fájdalmának nagyságánál csupán félelmének mértéke nagyobb – ki lehet találni, ki mondta ezt. Fotóalbumukat nézegetve férjeurát szidalmazza önnön fején belül. Aki közben egy laptop billentyűzetén éli ki frusztrációját, csak úgy szikrázik a műanyag az ujjai alatt. Nyilván nem töltött be neki a hogyvolt. Hívja az asszonyt: egymás tenyerébe köptünk a főnökkel, mindjárt jön Valter. A beszélgetés végére érkezik Dani és Zsolti. Utóbbi felvette Bódi-Koós Réka Ágnes részletes tanúvallomását, de Dani máris hibát talált benne. Át is adja neki az ügyet Tibor, mindenki húzzon a dolgára. Jön az ezredes, beszéljünk az óvintézkedésekről. Mindent a protokoll és a szabályok szerint kellene csinálni, nem? Tibor, őt kellett volna elvenned, milyen jól meglennétek.

28.7.PNG

Lorenzó és Tina a szobájukban folytatják Brigi és Frenki ekézését. Brigi-undoruk mellett fáj nekik a tény, hogy Tina ékszerrablása feleekkora ovációt sem okozott a Bodzások körében. Lorenzónak elege van, Tina ki is használja ezt, és tervet sző: ki kell várniuk, amíg az elbizakodott Frenki olyan hibát vét, amiből már nem tudja kimosni magát, és akkor kell akcióba lépniük. Nem lesz utána olyan nagy az ő mellénye neki.

28.9.PNG

A biztosítósok vezére a lenti képen látható arccal számol be az újabb rablásról. Fruzsi egyből reszketni kezd, ugye nem ott, ugye nem engem vádolnak? Na, egyből gyanús lett a kis nyomorult, de egyelőre nem kell félni, kihallgatás biztos lesz, de ha mákod van, nem varrnak be egyből. Kevin már küldheti is az ellopott szajré listáját a rendőröknek, Kira meg beülhet a főni helyett az értekezletre, eljött makulátlan életének nagy pillanata.

28.10.PNG

Ágnes a Herendi maradványait takarítja fel a perzsáról, amikor befut Dániel, aki ravasz keresztkérdésekkel próbálja felderíteni, amit Zsolti elmulasztott: vajon nem a tulaj önmagát a falra kenve lopta el saját értékeit? Kiderül, hogy se nagypapa, se Ágnes nem mesélt senkinek a gyűjteményről, azt maga a jóisten se látta még soha, így marad a kis nyomi, aki a biztosítónak fotózta a tárgyakat. Ágnes jó emberismerő, szerinte Fruzsi nem lehet bűnös, Dániel azonban erős gyanúval a homloka mögött távozik. Az sem tartotta vissza, hogy Ágnes ilyen arcot vágott.

28.11.PNG

Zsolti az ezredesnek beszámol a Danival korábban folytatott beszélgetése nyomán elburjánzott gondolatairól. Szerintem ez a Zsoltifiú nem olyan gyökér, mint amire az arca amúgy predesztinálná, de szegénnyel mindenki olyan türelmetlen, nem tud kiteljesedni. Most is hadarnia kell, de azért csak kinyögi, hogy Tibor egész reggel az irodájában ült, nem volt itt semmilyen informátoros találkozó. Az ezredes nem akarja hinni, hogy Tibor átverte, mint szart a palánkon, pedig minden jel erre utal.

28.12.PNG

Tibor telefont kap, majd rögvest érkezik is Valter, akit a börtönben töltött napok megpróbáltatásai igazi keményfiúvá edzettek. Értetlenül áll a történések előtt, és ezen az sem segít, hogy Tibor, a biztonsági intézkedések verbális ismertetését követően kinyitja a bilincsét, és közös szökésre invitálja. Az előzetesből kiderül, hogy Valternak végül csak leesett a húszfillér, és közösen kommandóznak valahol a faluban, de nem is sejtik, hogy az ezredes és Zsolti a nyomukban jár.

28.13c.PNG

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vad Rózsa 2013.02.15. 09:27:57

Annyira örülök, hogy újra láthatjuk Valtert.
Nagyon szimpatikus fiatalember, és a színészi játékáról ne is beszéljünk...
A mimikája egyszerűen bámulatos, főleg Kapus apuval kánonban...

Dirky 2013.02.15. 21:09:23

Csak egyetérteni tudok, Valter teljesen nyilvánvalóan megérdemel egy spin-offot.
süti beállítások módosítása