Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x07

2013. február 13. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

A videós hogyvoltban Tünde és az eunuchok fürdőzése mellett megnézhettük, mennyire nem tud olvasni Tünde, hogyan jött be a hotelbe Nyíregyháza Úr, és ennyi, úgy látszik, sűrű programunk lesz. Pinokkinára virágos kosztümöt húzott a jelmeztervező, a lábait úgy rakosgatja maga elé, miközben a kamera felé araszol, mint egy jól nevelt zsiráflány. Minden hangsúlyra esik egy mozdulat, hol a csípő tekeredik meg, hol a lábát csavarja ki természetellenes mozdulattal, szóval a harmadik adásban látott pillanatnyi fellángolásnak annyi, a T69-es modellt nem műsorvezetésre tervezték.

Reggel van, Niki edz, Kristóf beretvált pöcsét mutogatja a kamerának, a többiek pállott szájjal néznek ki a fejükből. Niki az edzés után befekszik Kata és Ádám mellé, és kijelenti, hogy rumot soha többé, ezzel spec. nagyon egyet tudok érteni az 1989-1994 között elfogyasztott töménytelen mennyiségű kishajós rum (szigorúan csak Kisvárdáról) után, nincs az a pénz, hogy decivel igyam azt a fost megint. Kata meséli a homoerotikus bandázás részleteit, mármint a Dani-Ádám afférét, és közben homlokos pinát villant bugyiban. Dani jő, és tagad, én nem fogdostam Ádámot bazmeg. Nem a lófaszt. Ádám a kamerába azt vallja, szerinte a táncikálás miatt sokáig bent maradnak Danival.

Reggeli, Kristóf csak nem dugta meg Halálfej Tündét, mert a csaj a lehető legpalibb terelő dumával építette le (van egy öcsém, pont olyan mint te, nem bírlak így leszopni, sajnálom), nem mintha ezt bárki is bevenné az asztalnál. Kristóf szerint 4-5 év múlva talán lenne dugás, de nincs neki erre ideje. Ádám átmegy a csajokhoz szervezkedni egy sort és bemártja Norbit, aki szerinte egy sunyigeci. Kriszta szerint Jennifer majd kiszórja Norbit meg Nyíregyháza Urat is, gondolom egy katapultból, vagy mittudomén, mert egyelőre egy héten csak egy fő távozik. Jennifer undorodik Nyíregyháza Úr közeledésétől, és miután a csajoknak kipanaszkodta magát, elmondja a srácnak is, van nekem egy intim szférám, oda ne gyere. Nyíregyháza Úr gondban van, mert nem tudja, kit hódítson be, ha Jennifer nem jön össze.

Ádám a medence mellett Nikit simogatja, Kata kiakad, faszomatmár, velem alszik, engem meg nem is masszíroz? Ádám azért nem nyúl hozzá, mert fél, hogy ettől beindul valami. Halálfej Tünde és Nyíregyháza Úr kirekesztettnek érzi magát, ellenfelet látnak bennem, mondja a faszi, és nem válaszol a "tetszik az Alíz?" kérdésre. Norbi Jennifert dogozza meg, de úgy, hogy Jennifer most már teljesen kikészül Kalóz Kristóf szerint, aki azt is elmondja, hogy Jennifer megfejtése Nobel-díjat eredményez. Jennifer elkezd nyomozni a Tünde karján levő karkötő után, na akkor ki adta neki? És miért? Ez lenne a lepisztolyozás? A dolog egyszerű pedig, Norbi a vízesésnél rálelt valami kolumb faluszépe ott felejtett ékszerére, ellopta, és Halálfej Tündének adta, nincs itt mit nézni, haladjunk. Norbi azt állítja, csak azért adta Tündének, mert nem ment fel a karjára, oszt jónapot.

Nyíregyháza Úr a kamerába nyilatkozik, ezt érdemes lenne szó szerint leírni, de a gesztusok, a hangsúly és a különösen tirpák megnyilvánulások nélkül nem az igazi, legyen annyi elég, hogy Beavis és Butt-Head kombinált IQ-ja kétszer annyi, mint az övé. Norbi is érzi, hogy szorul a hurok, Nikinek, Katának meg Ádámnak panaszolja, hogy a lányok meg gyökerek és nem tudja, kinek ennyire unszimpatikus. Ádám persze kussol ezerrel, csak az arcát simítja végig, még jó, hogy nem krákog egyet a lebukáshoz, bezzeg a két csaj vérprofi hazudozó, meg sem rebben a szemük. Jenniferen múlik Norbi sorsa, nahát. Niki alkohol nélkül is szarul tud lenni, mindjárt hányik, de nem, mert Dani tanácsára zuhany alá áll. Dani itt nem áll meg, és mint jó úttörő, ahol tud, segít, Kristóf hajába nyírnak bele kicsit, hátha emberformája lesz (nem).

José levelet hoz a fehér pöttyös bőrű Krisztának, vélhetően a szúnyogcsípéseket kenegették vele, de ettől még viccesen néz ki. Jön a Pandora szelencéje nevű kérdezz-felelek izé megint, a heti program ezzel kőbe vésődni látszik: hétfőn új ember jön, szerdán Pandora, csütörtökön kiszavazás. Megint előkapják a T69-est, aki úgy forgolódik a kamerák előtt, mint akit kívülről instruálnak, Vicus, jobbra bazmeg, másik jobbra! Most az egyszer nem csak az ő hibája mellesleg, a vágó is odafigyelhetett volna, bár hozott anyagból dolgozik ő is, Pinokkina meg nem egy Jeff Probst. (Gugli, még mielőtt.) Na még egyszer, ha valaki nem figyelt volna eddig: a játékosok kérdeznek egymástól, a kérdéseket viszont nem írták alá, ez a nagy dráma.

Halálfej Tünde kapja az elsőt, nem, nem biztos, hogy Kristóf mellé állok holnap. Katától azt kérdezik, megdugná-e Ádámot, nem. Nyíregyháza Úr ezt már nem bírja, hogy a faszbamár, ha áll a cerka, leütitek? Hogy oldjátok meg? Ádám nem kamasz és tudja kezelni az álló cerka problémáját, István meg sötét, mint az éjszaka, mondja, irritálja is a kis gyökér, akinek most is áll a farka, mondja, majd odafordul Nikihez, te, belőled kinézem, hogy benne lennél egy dugásban. Niki kibírja röhögés nélkül, Alíz szerint egy alpári köcsög a gyerek. Danitól azt kérdezik, hogy a hétköznapi életben is ennyire arrogáns-e a lányokkal, mint itt, persze, hogy az, miért ne lenne. Kristóf nem túl meggyőzően azt mondja, hogy Alíz a biztos pont az életében, és ennyi volt, jön Pinokkina.

Mivel ez nem megszokott esemény, mindenki betojt egyből, és azonnali kiválasztást vizionál. De nem, ennél rafkósabb a dolog, az István farkánál is merevebb T69-es kiadja az ukázt: Tünde írja le egy papírra, ki volt vele a leggyökérebb, István meg azt, ki volt vele a legkedvesebb. Ha a két név megegyezik, akkor az illető megússza, és egyben fogalmam sincs, mi történne (mármint kit zavarnak haza), ha viszont a két név nem ugyanaz, akkor a Tündét leginkább bántó hotellakó húz a francba haza. Hoppácsak, ez jó fordulat, izzadnak a homlokok rendesen, Ádám és Kristóf magában számot vet gyorsan, de feleslegesen, mert István Levit írja legkedvesebbnek, Tünde meg Danit legtuskóbbnak, így Madárlátta Dani mehet Isten hírével.

Sokkot kap a brigád, Ádám könnyezik, Dani nagyon sajnálja, de megvárja, és majd együtt terelik a gulyát át a pusztán, és egymásba heverednek a jurtában. A csajok is kikészülnek, kivéve Tündét, aki nem mellesleg jó nagy barom, mert ha egy luvnyát ír a papírra, egy hétig tuti marad (hat kan vs. öt nő, ugye), de az egyértelmű volt, hogy nem az eszéért szeretik. Kata felháborodottan követel magyarázatot, a szeme villámokat és kicsike sziklákat szór, Tünde csak a vállt vonogatja és kényszeredetten annyit bök ki, hogy hát a háta mögött ugatott mindenkire és beképzelt. Szerintem Halálfej Tünde három nap alatt nem tanulta meg a neveket, és Ádámot akarta felírni. Kristóf nem tudja mihez hasonlítani az érzést.

István nem is gondolta volna, hogy ekkorát tud húzni a csaj, mármint Tünde, és meg is mondja mindenki előtt, tökéletes húzás volt, faszacsaj vagy. Ádám kis híján pofán vágja, Tünde meg azt nyilatkozza, hogy ő nem barátkozni jött ide, hanem a pénzért, és kuss. Norbi és Jennifer a hintában állapítja meg, hogy ez egy kiváló taktikai húzás volt (nem volt az), és nekik is így a legjobb (már ha Norbinak lehet hinni, ugye). Niki óriási szarban érzi magát, mert a faszija oda, valakiét el kell venni az életben maradáshoz, megy is panaszkodni Ádámnak, akiből előtör a rejtett Don Corleone, és nyugi, megoldjuk felkiáltással átrongyolnak Kristófhoz, de közben a nőtanács hivatalosan is páriának nyilvánítja Tündét.

Kristófot elkezdik megdolgozni, Niki, Kata meg Ádám nyomásának nem is bír ellenállni, csak erőtlen próbálkozásokra futja, dehát Niki engem ki akart tenni innen, mondja, dehogy, hazudja Szilikonvölgy, én sose. A készséges szerkesztők betolják azt a felvételt, amiben Niki habzó (hányásos?) szájjal közli a nőtanáccsal, hogy vagy at ő ribancrendszámos segge, vagy Kristóf kalózos kendője, de a kettő egy fedél alatt nem fér el. NBS. Kristóf rövid és erőtlen ellenállása annyit sem ért, mint negyvenben a Maginot-vonal, és annak ellenére, hogy bevallottan tudja, hogy baromságot csinál, megígéri, hogy Nikit választja a holnapi ceremónián - azaz hiába áll be mögé Alíz, akivel vérszerződött, ő húzza majd a rövidebbet. És mindezt el is mondja Alíznak, ez legalább gerinces dolog valahol.

A nap beszólása Bigfoot Krisztától ered: Ez a pokol, csak édennek van álcázva. És tényleg.

Címkék: éden hotel
110 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thorwald 2011.03.17. 09:27:36

Eloszor is gratula az ismet szarnyalo stilusu irasert.
Dani volt a legjobb arc sztem. A Nyiregyhazi bocsanatkerest elfogadjuk;)
Az uj csaj meg tenyleg egy amorf 13as klon. Csak ez buta mint a tok. Meg a taplo gyerek is... ahelyett, h benyalna, h sry nem tudtam kit kellene megmenteni, bezzeg ha... szal ehelyett elkezd fennhangon rohogni... gz. Ebbol meg azt is kinezem, h nem szuri ossze a levet az uj csajjal... gyoker.

Goldika 2011.03.17. 09:29:14

Dani nélkül rakás fos ez a műsor. tündével meg az iqvitéz istvánnal zuhant a színvonal a béka szintje alá:S
nem is nézem többet, csak a hogyvoltot olvasom ezentúl. Mert ebben legalább van humor.

capa05 2011.03.17. 09:30:05

@Picurigor: mi volt ez a mr Nyíregyháza verseny ahol ez a jóember 2. lett? A megnyilvánulásából biztosan nem szellemi vetélkedő volt.

ganxta77 2011.03.17. 09:42:41

Kriszta mié bigfoot? Mié nem leggy? Különbe is s+.

<asszem így stílusos voltam>

Laceeka82 2011.03.17. 09:46:29

ha az iró ennyire utálja ezt a (tényleg szar) műsort, akkor ugyan mi a kurva anyjának néz minden egyes adást????? mert én az elsőből láttam 10 percet, láttam, hogy egy hányás az egész, és nem nézem tovább...............úgyhogy faszért fikázod, ha előtte rohadsz mindig baromarc????............

Nikorene 2011.03.17. 09:49:58

@Laceeka82: azé, hogy Neked ne kejjen megnézni, csak elolvasni te iqbajnok...

Goldika 2011.03.17. 09:52:38

@Laceeka82: ha hányás az egész, akkor mit keresel itt?

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.03.17. 09:56:07

Csak azt nem értem, hogy Kristóf miért nem egy ordas szopásért+dugásért adta a biztonságot Nikinek??? Miért nem??? Miért nem??? És utána azonnal beajánlhatta volna ugyanezt Alíznak is .... és legfeljebb koppan valaki.

Tünde pedig könnyen kisakkozta, hogy a nyíregyi bunkó mellé egy nő sem áll, tehát neki lesz helye. Hacsak Alíznak nem lesz megint nagy húzása... de a tuskó csávó tuti a neki helyet adó Tündét választaná.

Kurva jó ez a műsor!

Kengyelfutógyalogmammut 2011.03.17. 09:57:28

sixx! Szar lehet neked, hogy kötelező jelleggel kell ezt a híg fost vizuálnod! Nehogy leépülj!

capa05 2011.03.17. 09:57:53

Az első 3 adást kihagytam, segítsen valaki . Ádám miért istápolja a hányós leányzót? Korábban is volt valami megegyezés?
A csajnak a nyírségi bottal lenne esélye tovább maradni.Nem a Dani elvesztésére panaszkodott, hanem, hogy nem akar hazamenni.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.17. 09:58:29

Sixx, amikor tegnap amikor néztem a műsort azonnal eszembe jutottál amikor Mr. Nyíregyháza lenyomta azt a bizonyos monológot. Tényleg megérte volna szó szerint leírni.
És Danit tessék visszaadni. Az egyetlen remotely normális volt.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.03.17. 09:58:35

@Picurigor: Azt hiszem, ez a fickó az ellenpontja a kollégámnak, akinek meg akkora agya van, mint egy kisbolygó, és ő is nyíregyházi.

Savafan 2011.03.17. 09:59:11

@Laceeka82: nem gyakran jársz errefelé? itt nem csak imádat tárgyáról van HV, hanem olyanról is ami gyenge. melyik vagy a kintiek közül?:)))

Jó Estét 2011.03.17. 10:03:54

@capa05: sakkverseny

@ganxta77: ja erre élnis kiv vagyok, sztem is s+

rohi 2011.03.17. 10:05:20

üdv mindenki,
úgy érzem itt senkinek nincs semmi érzéke a taktikához: Tünde választása tökéletes volt, ezzel sikerült egy "alapító" hímtagot kiraknia. A párválasztáskor István mögé fog állni és ezzel, mivel István mögé biztos nem áll senki illetve István hülye lenne egyetlen biztos szövetségesét kirakni, sikerül majd egy "alapító" csajt is kiebrudalnia.

Jó Estét 2011.03.17. 10:07:26

@rohi: de kirakhatott volna egy alapito csajt is, és akkor köv héten a szabolcsi paraszt rakhatott volna ki egy alapito csajt, és ő egy hetet mindenképpen nyert, ami alatt beszophatta volna magát a bandába jobban

Ringlósztár 2011.03.17. 10:07:29

Nem nézem ezt a nagyszerű műsort, de sixx nagyszerű hogyvolt-jai kárpótolnak. Bár így nem tudom a nevekhez (melyeket sixx karakterekké tupíroz) mely testek tartoznak, de ez nem is lényeges.

Cpt. Flint 2011.03.17. 10:07:30

@Goldika: de neki pont tetsz, azé' dühös sixxre

awender 2011.03.17. 10:08:10

Na megint segítek, mert látom elakadtál az értelmezésben :)

Lepisztolyozás: ha valakivel szexelsz.

Tünde tudja Ádám nevét, mert az egyik műsorban mókamesternek titulálta és azt mondta, nem igazodik el rajta.

Kristóf valószínűleg azért hagyta magát befolyásolni, mert Niki mellett még nem feküdt és amúgy is mindenkitől megkérdezi, szexelhet e vele. Most valami hálaszexre számít Niki részéről.

Tünde pedig okosan döntött, hiszen Istvánra tuti számíthat, ha esetleg megkéri rá, István tuti bevállalja - és ez -1 csaj szintén.

rohi 2011.03.17. 10:10:07

@Jó Estét: Így is, úgy is mindenképp nyer egy hetet. Szerintem. Vagy nem. De végül is mind1 :D

saturnalia 2011.03.17. 10:29:43

Nekem egyre jobban tetszik a műsor.:D Minden adásra jut legalább egy baromság, amin lehet röhögni (tegnapelőtt Niki agya, tegnap István monológjai), de közben érdekes maga a szarkavarás.

Arról, ahogy Norbi lereagálta Dani távozását (jó, hogy felbomlott egy stabil pár), az ugrott be, hogy mi van, ha megint megy a kavarás. Vagyis hogy Kriszta és Norbi összebeszéltek, hogy szétrobbantják Levit és Jennifert, mert Daniék mellett ők voltak azok, akik nagyon hangoztatták, hogy kitartanak egymás mellett. Pasitöbblet esetén Kriszta ejtette volna ki Levit, így meg Norbi Jennifert.

Nem valószínű, hogy tényleg így lesz (ennyire sztem nem okosak), de ha mégis, nagyot nőnének a szememben.:D

Veder1 2011.03.17. 10:42:22

Közkívánatra a monológ tirpákiából (hallás utáni leirat):

"Norbin azt vettem észre, hogy őőő, hogy őő azért be van ő fosva, ott a kis kula a gatyááában. Haveerkáám, mi újság van? Na?! Itt a kis nyíregyi csávó! Nekem nincs ellenfél. Mondtam, most stillel dolgozok haver! Nagy fába vágtam a fejszémet!"

És mindezt önelégült tejbevigyorral az arcán.

fraulein praxa 2011.03.17. 10:45:51

mr. nyíregyháza priceless, egyszerűen lenyűgöző, hogy mennyire sötét..:-D még ebből az igen erős felhozatalból is mérföldekre kitűnik.

fraulein praxa 2011.03.17. 10:49:35

@Vödör:

nagyon durva, falusi diszkók gyöngye...

fraulein praxa 2011.03.17. 10:50:49

@fraulein praxa: és most nem a vidékieket kívánom csesztetni, csak arra akartam rávilágítani, hogy ott látsz ilyen hapsikat, akiket általában a helyiek is kiröhögnek.:-))

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2011.03.17. 10:58:51

Ezek a borotvalt pinak es faszok, borzalom...
Amugy majom b@szta-e mar HE-t?

capa05 2011.03.17. 11:03:08

@fraulein praxa: Azért egy Pro Urbe díjat kilincselhetnének neki a helyiek.

fraulein praxa 2011.03.17. 11:22:30

@capa05:

:-D

valaki írt ide, hogy egy kamugép az egész gyerek, semmilyen versenyt nem nyert.

Veder1 2011.03.17. 11:27:30

második lett, de most felrémlett bennem a szörnyű kérdés: Ha ez második, milyen lehet az első?!

fraulein praxa 2011.03.17. 11:33:11

@Vödör:

milyen lehetett a TÖBBI induló, vazz??...:-D

tryclops 2011.03.17. 11:41:34

Na úgy látom el kell kezdeni nézni a műsort, kezdenek Benkői magasságba emelkedni az események. :)

kopp 2011.03.17. 11:47:28

sztetek eleve milyen lehet, aki elindul 1 ilyen versenyen? :)
amúgy a dzsippó ribi bejött és már kavar is rendesen...!

Picurigor 2011.03.17. 11:51:02

@capa05: Hát nem agysebész konferencia volt, annyi szent.
Az alábbi linken szereplő képeken ott figyel barátunk is:

www.nyiron.hu/nyiregyhaza/mrnyiregyhaza-2010-megvalasztottak-nyiregyhaza-legszebb-pasijat

Picurigor 2011.03.17. 11:53:33

Egyébként én pl a ValóVilágot nem nézem, mert az egy rakás szar, de ez... itt igazi taktika és igazi dráma megy.:DDD

fraulein praxa 2011.03.17. 11:53:36

@Picurigor:

uhh vazz... őszinte részvétem.:-D ezekkel egy városban élni...

Bajkon Úr 2011.03.17. 11:55:23

@fraulein praxa:
Az nagyon ótvar a gyerek!
Tipikus IQ bajnok cigánygyerek!!!
Sötét, mint az éjszaka!

fraulein praxa 2011.03.17. 11:58:38

@kopp:

jaja tündike, igyekszik disztingváltan viselkedni, de néha fonalat veszít és akkor kijön az igazi énje.:-D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.17. 12:09:12

Továbbra sem tudom, ki kivel van, bár szinte mindegy is. Most tényleg volt 2 srác akik Túlabarátságonoztak, vagy ez csak ilyen ugratás Sixx-től, hogy "húdebuzis" ez meg az?

beacska 2011.03.17. 12:13:13

@Yooha: én úgy döntöttem, csak rájátszottak a témára. Egyébként kinézem belőlük (Ádám és Dani), hogy ha járnak is discóba, csak a haverokkal baromkodnak, nem is foglalkoznak a csajokkal. Úgyhogy csak adták a szokásosat...

karolinabeszarova 2011.03.17. 12:13:36

Ez a miszter tirpák nem rokona a CSocsesznak? tök úgy néz ki! :D:D
Danit sajnálom, szerettem hogy kb szart mindenre.

Picurigor 2011.03.17. 12:18:21

@fraulein praxa:
:D
Bár nemtom, hol laksz, hidd el, ezek ott is ott vannak...:DDD

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.17. 12:19:56

Ádámot küldtem volna haza! Remélem, nem én vagyok az egyetlen, akinek Ádám unszimpatikus :D

fraulein praxa 2011.03.17. 12:21:40

@Picurigor:

:-D
mi még agglomeráció vagyunk, így gyengébb a felhozatal..:-DD

fraulein praxa 2011.03.17. 12:25:16

@karolinabeszarova:

úristen tényleg csocsóra hasonlít! :-D

beacska 2011.03.17. 12:26:55

@Myta: én is azt gondoltam, hogy ez a céda összekeverte a neveket :(

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.17. 12:30:35

@beacska: Lehet, hogy fotókat kellett volna adni neki, és húzza át, akit hazaküldene. Az biztosabb módszer :)

fraulein praxa 2011.03.17. 12:51:26

@Yooha:

valószínűleg a jelentkezési lapot is x-el írta alá...

szélesebb tömeg 2011.03.17. 12:59:52

pisztolyozni=dugni
igekötővel a jelentése nem modósul

Cpt. Flint 2011.03.17. 13:00:10

@capa05: a Mr. Nyíregy cím MAGA az ottani Pro Urbe díj :oD (jó, tudom, csak ezüst fokozatú a csávó)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.17. 13:11:25

@Vödör: Jaj köszi köszi. Ez a monológ priceless! Eddig azt hittem, tudom mi az a buta de ezzel a gyerekkel teljesen új értelmet nyert a fogalom

Sokorai_Atala 2011.03.17. 13:16:12

Ádám a Dzsoki:) Danit én is bírtam, nagyon jó humora van, ha odafigyeltél.
A buta új fiút vajon ki választotta ki és a nem kevésbé buta és nem túl szép új leént? A buta új fiú is randa-szerintem.

kén-e egy nick? 2011.03.17. 13:27:40

sixx:
Majd egyszer próbálj ki valami igazi rumot is. Mármint olyat, amit nem Kisvárdán kotyvasztottak krumpliból. :-)

Pandora szelencéje meg a szerkesztők agyi kapacitásának és műveltségének is remek jelzője.

Nevezett műtárgyban ugyanis a betegségek voltak bezárva, míg a kíváncsi liba, hiába kötötték a lelkére erősen, hogy ki ne nyissa, mert baj lesz, csak kinyitotta.

kén-e egy nick? 2011.03.17. 13:29:03

(Mondjuk nekem is kb. 2 deci az éves fogyasztásom belőle, és az is csak több részletben, de legalább nem 0. :-)

kén-e egy nick? 2011.03.17. 13:31:07

@Laceeka82:
Elárulom a varázsszót: pénzért.

pereant 2011.03.17. 13:31:49

Engem szórakoztat a műsor. Jó a szerkesztés és relatív érdekesek a szereplők is. Ádám például jófej vicces - tényleg bírom -, és gyakran egy röhejes kiskamasz. Mókás látni,hogy egy egyébkent egy okos, stílusos ember 3. világháborút hirdet a butuska Dani "elvesztése" miatt.Levit gondolom kontrasztnak tették be - de ő sajna stabilan bántóan buta. Azt nem értem, hogy a csajok között (ilyen külsővel) nem akadnának 100 IQ fölöttiek ?

capa05 2011.03.17. 13:42:15

@karolinabeszarova: a meglátásod szerintem is jó.Sőt inkább mint az új nő és a Dr Haus 13 asra való hasonlóság.

capa05 2011.03.17. 13:45:43

@pereant: hol van az a 90, nemhogy 100?

capa05 2011.03.17. 13:50:21

Bízom benne, hogy Mirigyék összehoznak a két valóság showból egy műsort.Az alapanyag ideális.

kén-e egy nick? 2011.03.17. 13:51:30

capa05 2011.03.17. 13:42:15:
Ki az a Dr Haus?

fraulein praxa 2011.03.17. 13:52:28

@capa05:

showder klub-osoknak is aranybánya lesz mindkét műsor..:-))

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.03.17. 13:58:40

@kén-e egy nick?: A német adókon ő játsza Dr. House-t. :DDDD

Bar Kochba 2011.03.17. 14:27:03

@sixx: Mi az, hogy NBS?

beacska 2011.03.17. 16:14:18

@rohi: nem biztos, hogy Pistánk szövetkezik Tündével, mert neki nem KELL feltétlenül taktikáznia, ő biztos maradó. Szemmel láthatóan abban a hitben van, bárkit megkaphat.

beacska 2011.03.17. 16:17:29

@kén-e egy nick?: ezzel most nem mondtál ellent semminek: itt is, ha jól kérdeznek, olyasmit engedhetnek szabadjára, amit nem biztos, hogy kellett volna (pl. a múltkor Kristóf beszólt Ádámnak, amiből lehetett volna "betegség" is, de kibeszélték magukból")
szóval az elnevezéssel nincs semmi baj, csak értelmezni kell.(gondolkodni)

beacska 2011.03.17. 16:19:32

ma a plázában egyszer csak szembe találtam magam Éden Dani életnagyságú vízcseppes meztelen testével (reklám). Hááát, úgy néz ki, KÉNYTELEN vagyok ezentúl a Reálban vásárolni ;D

haruka 2011.03.17. 17:48:25

@beacska: :DD legközelebb lopd el a plakátot, ha tudod!
kíváncsi vagyok, mi lesz ma a párválasztásnál. szerintem Tünde meg Pista szövetkeznek, Kristóf behódol Ádámnak, és Nikit választja, Alíz meg csomagolhat. Hacsak Ádám nem kavar be valami irgalmatlant.

beacska 2011.03.17. 17:56:37

@haruka: nem tudom, körbe forog :(

Killen 2011.03.17. 18:10:52

Szerintem csak ő indult egyedül a versenyen, és úgy lett második.

Varbaro 2011.03.17. 18:29:35

www.naplo-online.hu/hetvege/20110311_eden_show

sokáig szoríthatunk érte, fail.
sajnálom, hogy kiesett :/ .
Bolvári Dániel facebook oldal:
www.facebook.com/profile.php?id=1487846937

Amúgy ittis le van írva, télen forgatták, és indexen egyszer volt egy cikk, és a képek alapján ( stáb + 1 szereplő - akik pózoltak) én már sajni azt is tudni vélem, ki fogja megnyerni :/.

Varbaro 2011.03.17. 18:35:22

Bárdi Kristóf, Örkényi Aliz és Verdes István stb. amúgy :p

haruka 2011.03.17. 19:10:29

@beacska: ohh, az baj. viszont a honlapon ha rákattintasz, van róla pár jó kép! ;)
www.viasat3.hu/sites/viasat3.hu/files/musor/edenhotel//szereplok.html

beacska 2011.03.17. 19:39:59

@haruka: kösz. szerinted hol vannak ezek a teljes alakos fügefaleveleshez képest? ;)) és a vízcseppekről nem is beszéltem :((((

haruka 2011.03.17. 19:48:07

@beacska: jobb a semminél! :)) ezt találtam még, csak nagyon kicsi kép, de erről van szó?
www.sorozatjunkie.hu:88/wp-content/uploads/2011/03/%C3%A9den01.jpg

GL-581 g 2011.03.17. 19:56:01

Ha ma kiesik Aliz, akkor én nagyon-nagyon szomorú leszek. :(
Az egyetlen valamirevaló nő az egész játékban, inkább a minyonmellű oroszlánszonja-imitátort kéne hazareptetni a vérbe... bár akkor ki szolgáltatná a hányós vágóképeket? :D

beacska 2011.03.17. 19:58:29

@Gliese 581 g: én meg Krisztát sajnálnám. Mondjuk, az nem derült ki, Ádám miért fúj még mindig Alizra, pedig már nem is laknak együtt.

Billy a kölyök 2011.03.17. 20:02:40

Szerintem is kár Daniért, a faszik közül ő volt a legkevésbé irritáló, ráadásul a legirritálóbb luvnya miatt esett ki.

Istvánkának meg ajánlanám Robert Downey Jr. ma már szállóigévé vált mondatait a Trópusi Viharból: „Sose szabad fullba nyomni a kretént, mer aztat az akadémija nem komálja”.
Persze, valószínűbb hogy ez nem valami tudatosan felvett stílus a részéről, hanem egyszerűen csak ennyire telik.

Viktor9 2011.03.17. 20:35:37

@haruka:

Nekem is pont ez ugrott
be róla (hasonlít 13-ra).

fraulein praxa 2011.03.17. 21:26:44

vv olivér sehol nincs ehhez az ádám gyerekhez képest vazz..:-DD amit itt kavarászik, kombinál, az kész...

beacska 2011.03.17. 22:15:27

most akkor ne is írjak ide, csak a holnapiba???

finomanarancs 2011.03.17. 22:29:04

Brókernek lenni fulltime szarkeverő job.

beacska 2011.03.17. 22:35:05

úgy láttam, Niki a jövő héten is elemében lesz ;D

GL-581 g 2011.03.17. 22:41:26

help! ki esett ki? nem vagyok TVkozelben. :(

beacska 2011.03.17. 22:48:05

@Gliese 581 g: Levinek kellett választania Kriszta és TÜNDIKE között, és ő az ő Krisztáját választotta.

GL-581 g 2011.03.17. 22:53:53

HÁLÁS KÖSZ! Szoval bennmaradt a kedvenc Pocokarcúm??! :D :D
Csak nem beállt a nyíregyházi iq-fighter mögé? :(

beacska 2011.03.17. 22:55:54

@Gliese 581 g: kire gondolsz? Nagy agytorna után Aliz beállt Pistánk mögé, Pistadrága meg készült rá ezerrel, hogy majd tökre neki kell választania, és jujjj...aztán mégis Levinek kellett (kac-kac) Tündike MEGINT elkalkulálta magát...nagy taktikus...

horee6 2011.03.18. 00:06:14

Ádámot egy irritáló faszkalapnak tartom,de jól csinálja, amit csinál. mozgatja a szálakat, és közben neki soha nem lesz szaros a keze. Ha nincs valami gebasz, sokáig maradni fog, mert ő mozgatja Nikit, Katát, meg Kristófot is.

Kristóf egy puhapöcs volt, azt tartotta bent, aki két nappal azelőtt még őt fúrta 1000-rel. Mer' Ádám kérte... vazz!
Ha megtartja Alízt, akkor vele lehetett volna alkudni, és sokáig együtt maradhatott volna vele, mert Alízt egyik kan sem karmolja. Niki meg hátba fogja szúrni.

Tündike ott elbaszta a lépést, hogy fiút küldött ki, ha lányt küld, még egy hete van erősíteni a pozícióját. Később meg mr Nyíregyházára kellett volna mennie, mert mindketten páriák, egymásra talán számíthatnak. Vagy nem.

Kurva jók a visszajátszások, mindenki hazudozik össze-vissza, aztán adják az ártatlant.

A srácok között sincs igazán jó arc - bár Ádám kavarása azért ott van. Kíváncsi vagyok, a többiek mikor jönnek rá. Viszont a lányok nagyon harmatosak, talán Kriszta lóg ki felfelé. Kinézetre és agyra is.

Pistánk mindent visz... rotfl.

GL-581 g 2011.03.18. 01:28:26

@beacska: Nah, végre itthon! :) Még egyszer köszönöm az infót! Ezzel az örömhírrel derekas fogyasztást és izmos borravalót generáltál egy budakörnyéki vendéglátóipari egység pultosának (ezúton is köszöni :D).

A "Kedvenc Pocokarcúm" titulus csak egyetlen embernek járhat a hotelben, ezt, mint az "Aliz Fan Club" alapítója s mindeddig egyetlen tagja mondom. :)

Tudom, hogy szokatlan, de én szeretem, ha egy lány aranyos és/vagy szép, s emellett több IQ-ja van, mint foga. Ez, pillanatnyilag két nőre érvényes odabent: Aliz és Kriszta. A srácok között Ádám az agy, nem véletlenül ő tologatja a bábukat, s talán Norbi lehetne, de ő még nem sokat villantott.

Ja, azért a beszólásért, hogy "ilyen srácokkal a kinti életben én maximum a You Tube-on és a Mónika Show-ban találkozom", külön puszi jár. :D

@horee6: Kristóf, megmagyarázhatatlan okból azt hiszi, hogy "Ádám az, aki benntarthatja a játékban" (ő mondta). Nos, ennek legegyszerűbb módja az lehetne, ha Ádám gyorsan átműtteti magát nővé, ám erre, mivel erre feltehetőleg sem a T69-es, sem a világosító, sem pedig Isaura I., II. és III. nincs kiképezve, viszonylag csekély esélyt látok. A srác jobban járt volna, hogyha egy "na mosmán kettővel gyössz nekem" szöveggel maga mellett tartja Alizt, a kaszinótojás-mellűt pedig rázavarja Nyíregyháza Úrra.

Deathface kiesése viszont hatalmas öröm az én szívemnek - főleg, hogy így bennmaradt a liblingem. :DDD

beacska 2011.03.18. 08:38:25

@Gliese 581 g: nnna, örülök neki, hogy lett egy jó estéd ;D

amúgy Kriszta jól mondta Aliznak: érdekes, hogy úgy tud bent maradni, hogy alig tesz érte valamit, mindig akad vki, aki megmenti a fenekét. De tegnap ő tett saját magáért.

fraulein praxa 2011.03.18. 09:28:41

megnéztem volna, hogy kristóf, ha alíz és niki beáll mögé, alízt választaná-e, és szarna nikire. kár, hogy ezt nem tudhatjuk már meg.:-/
nagyon szervilis ádám felé. igaza volt tündinek, óvatosabbnak kell lennie ezzel a nagy barátsággal.:-/

beacska 2011.03.18. 09:58:47

@fraulein praxa: a VV4-en tapasztaltak szerint azt kell, hogy mondjam: nem árt a barátság, és a bizalom, de csak feltételekkel. Ha nincs bent barátod, szar az egész. Az ember társas lény, és igyekszik beilleszkedni, csoportokat alkotni.

fraulein praxa 2011.03.18. 11:48:50

@beacska:

a végén csak egy maradhat. nem nyerhetsz te is, és a barátod is.;-)

beacska 2011.03.18. 12:30:21

@fraulein praxa: az oké, de az odafele vezető úton egyedül nem lehet messzire jutni. ezt hiszem.

beacska 2011.03.18. 12:31:03

@fraulein praxa: de van ám már új poszt is ;)
süti beállítások módosítása