Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

2 Broke Girls 1x03 - And Strokes of Goodwill

2013. február 13. 15:00 - nyinanyeznajova

Han korunk egyik nagy problémájával nyit, a legújabb érintőképernyős csodamasinájával a kezében: Max, már három hete nem igazoltál vissza facebookon. A lány egy kicsit úgy tesz, mintha nem hallaná miről szövegel koreai főnöke, majd tőle szokásos nyers stílusában megmondja az őszintét: Han, ez soha nem fog bekövetkezni. Han a szívéhez kap, mire Caroline tőle megszokott kedvességgel, pöttöm főnökét vigasztalandó számol be arról, hogy ő elfogadta a felkérést. A szöszi megdorgálja Maxet: miért nem igazolod vissza, nem nagy dolog, mire a lány azt válaszolja, hogy sosem nézi a fészbúkját, mert nem kíváncsi az alkalmi meteorológusokra és az eső miatt mélydepresszióban szenvedőkre. (Más kérdés, hogy akkor egyáltalán miért regisztrált, tudtommal az USA-ban sem jár minden születési anyakönyvi kivonat mellé egy facebook profil is, de valaki javítson ki, ha tévednék.) Ha már szóba került a közösségi oldal, Caroline észleli, hogy már 300 "barátja" törölte ismerősei közül az apja botránya és vagyona elvesztése miatt. Max próbálja rábírni, hogy induljanak haza, de lakótársnője könyörögni kezd: csak még egy kicsit, olyan meleg van és otthon nincs légkondink, megőrülök a melegtől. Oleg megjelenik és készségesen felajánlja ventillátorát, mire Caroline naivan csillogó szemekkel kap rá az ötletre: tényleg van, nekünk adnád? A szakács nagy levegőt vesz és Vanilla Ice-ot megszégyenítő mozdulatok közepette kezdi szalámis leheletével hűsíteni a lányokat, akik inkább mégis a meleg mellett döntenek.

2br1.jpg

Caroline egyetlen magassarkújában eléggé megterhelő az állandó munka, így Max elviszi egy turkálóba, hogy kereshessen magának valami kényelmesebbet. A lány első körben természetesen kiakad, aztán szokásos hozzáállásával igyekszik a legjobbat kihozni a helyzetből, így szemügyre veszi a lábbeliket, és mit ad Isten, az egyik polcon meg is találja egy régi cipőjét, amit még anno jótékonyságból ajándékozott el. Az árnál egy kisebb pánikroham tör rá; a valaha nyolcszáz dollárt érő cipő most csupán nyolcért megvásárolható, ami valami miatt saját társadalmi életben elfoglalt szerepének mélyrepülésére emlékezteti, így hisztizni kezd. Max nem zavartatja magát és egy hátraarccal inkább a pólók közt kezd válogatni, mondván az egyetlen reakció, amit egy síró ember látványa kivált belőle, az a szemforgatás és itt be is zárult a kör. Caroline ezt egy kissé nehezményezi, de nem sokáig méltatlankodhat, ugyanis lakótársnője talál egy Strokes pólót, amitől elkapja a nosztalgia, úgy tűnik azonnal szerelembe esett a felsővel. A ruhák rejtekéből előlép egy spanyol és egy kriptaszökevényre hajazó lány, majd Muchacha közli túljátszott fejrángatással, hogy azt a pólót ő nézte ki magának. Max szemrebbenés nélkül ismerteti a turi törvényét: sose fordíts hátat, míg valaki más is elhappolhatja a kiszemelt ruhadarabot. Muchacha és Kriptaszökevény kelletlenül visszavonulnak, Max pedig a Caroline által talált shortot ellenőrzi szakértő szemekkel. Mivel nem talált benne hibát, engedélyezi a vásárlást, Caroline pedig a dizájner darab ötdolláros ára miatt jár egy elég vicces táncot a turi közepén, amit még Max sem bír ki mosolygás nélkül.

2br2.jpg

Mikor a lányok fizetni készülnek, Max észreveszi, hogy a póló nincs a kosarában, valószínűleg Muchacha lophatta ki, miközben a fél turkáló Caroline ötdolláros táncát nézte. A lány légkondira vágyva és azzal a szándékkal, hogy jobb kedvre derítse a póló miatt letargikus állapotban lévő lakótársnőjét, piálást szorgalmaz, költségkímélés szempontjából pedig az új shortjában rejlő ingyenpiák lehetőségét veti fel, így lemennek egy bárba, ahol Max haverja, Johnny a pultos. Az első ajándék rövid után Caroline észreveszi Kriptaszökevényt egy srác ölében ücsörögni, és mivel kedveli Maxet (valamint azért, mert úgy gondolja, hogy az első turkálós vásárlása keménnyé tette), odamegy hozzá és felemlegeti a történteket, mire Kriptaszökevény - sajátos konfliktuskezelési módszerének köszönhetően - egyszerűen tépni kezdi Caroline haját, így Dzsáninak kell közbeavatkoznia.

2br3.jpg

Mivel a nagy fájtban Caroline körme beszakadt, így megpróbálja rávenni Maxet egy közös manikűrözésre, mert a barátnők ilyeneket csinálnak együtt, (szerinte), azonban Max nem megy el, amit Caroline úgy könyvel el, hogy a lánynak nyilvánvalóan van valami baja. Max kertelés nélkül megmondja, hogy egész egyszerűen arról van szó, hogy ő nem a nyálverős, műkörmösnél üldögélő típusú lány, nem tudja és nem is akarja Caroline eddigi barátnőinek szintjét hozni, ő fiús, ez van.

2br4.jpg

Han megkéri Caroline-t, hogy a lócitromot ne az étkezde kukájába dobják, mert a szemétszállító extra felárat számol fel érte. A lány értetlenkedik egy sort, mire Han elmondja neki, hogy Max minden reggel megsétáltatja Gesztenyét, majd a produktumot annak rendje s módja szerint az ő kukájába dobja. Caroline észre sem vette az egészet, mert egész életében mindent megcsináltak helyette, de nagyon hálás Maxnek és megköszöni, amit érte tesz - ez persze azt is bizonyítja, hogy a lány mégis törődik vele, csak nem megy neki annyira jól az érzelmek kimutatása, így mégnagyobb az öröm. Mintha csak erre várt volna, Muchacha és cicafiú pasija lejtenek az étkezdébe, a lányon természetesen a rútul elorozott Strokes póló. Max nem tudja palástolni, hogy mennyire dühös, így Caroline úgy dönt, hogy majd ő kézbe veszi a dolgokat és "véletlenül" egy tányér borscsot önt a hófehér felsőre, arra hivatkozva, hogy még kissé ügyetlen, hiszen ez az első hete. Max teljesen el van ámulva attól, hogy Caroline ilyen is tud lenni, úgy tűnik kezdenek tényleg jó barátnők lenni.

Jelenlegi tőke: 500.25 dollár

Címkék: 2 broke girls
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása