Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x05

2013. február 11. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van. 

Na, lement az első hét, a péntek esti 18+-os összefoglalóról azért nem volt hogyvolt, mert nem történt benne semmi olyan, amit eddig nem láttunk, ha minden igaz, egy csöccsel és egy már régóta beharangozott leszbicsókkal mutattak többet, mint amit az első négy adásban láttunk. Hiába no, ha nem dugnak a delikvensek, nincs mit mutogatni. A legutóbbi adásba távozott az idegesítően gyökér Rea, maradt a naiv Alíz, a héten megint jön hozzájuk valaki, és ha mindez így folytatódik, még hetvenévesen is ezt a kibaszott hogyvoltot fogom írni.

A T69-es könnyű nyári ruhában, oroszlánosra tupírozott frizurával érkezik egy pálmaligeten át, rakosgatja a fémvirgácsokat egymás elé nagy műgonddal és közben mág beszél is - ugye, hogy tanítható a mesterséges intelligencia. Ismerteti a szabályokat, blabala, és belevágunk a lecsóba. A csütörtök esti buli folytatódik a képernyőn, mindenki iszik, mint a gödény, különösen a jászkarajenői Maradona van elemében, úgy vedeli a koktélokat, mintha kötelező lenne.

A párok szinte abban a pillanatban felbomlanak, amint az első korty pálinka a gyomorba ér, Niki Levi ágyékára vetődik, Danival lerendezi, hogy ők ketten nem dugnak, de csapatot alkotnak. Kata Ádám mellől nem mer elmozdulni, Levi és Jennifer tisztázza a viszonyt, ami nagyon komplikált, mert Levi úgy akar őszinte és hűséges maradni Jenniferhez, hogy közben Krisztina bibircsókos arcát simogatná, és Niki ölébe dugná a nyelvét. Levi csélcsap fiú, na.

Jenniferről kiderül, hogy nem szeret beszélgetni, és idegesíti, hogy Levi nem hajtja le a budi tetejét. (A csajom nem érti miért ezzel van baja a nőknek, és nem azzal, hogy a faszik körbehugyozzák a kagylót.)Ádám Krisztának bemószerolja Norbit, az egy sunyigeci, meglásd, ne bízzál benne, és elmeséli az Operation: Rescue Alíz háttértörténetét. Ádám a legnagyobb taktikus itten.

A pokol másnál is elszabadul, Niki többet iszik a muszájnál, és bazdmeg, hánynom kell felkiáltással elindul a budiba. Viszi Krisztát is magával, aki menet közben megáll egyet riszálni Levinek, erotikus szánt csípőmozgását legutóbb a Rítus című ördögűzős filmben láttam Sir Anthony Hopkinstól. Niki nem szarral gurigázik, ha hányásról és villantásról van szó, először teleokádja a budit, majd tangáig tépi magáról a textil, és csak azért nem lobog közben a melle, mert szilikonnal van a testére erősítve. Kriszta jó barátnőként mellé fekszik az ágyba, és hajnalban meghánytatja még párszor, Niki a fogkrémet nem szereti annyira, budipapírral keni el a szája sarkába ragadt sárgarépa-darabokat, gyerefeküggyünkle.

Odakint Norbi Jenniferre pusztul rá, mivel Kriszta bevallottan nem jön be neki. Ez persze nem nagy tragédia, mivel Kriszta sincs odáig érte, sőt. A hajnal királya Levi, aki a teraszon ülve először szerelmet vall Krisztának (akit Niki hányásszaga elüldözött az ágyból) majd sugárban okádik egy sort - el tudom képzelni, hogy nézhet ki a Jászkarajenői SE öltözője egy-egy megnyert járási bajnokság után.

Kristóf szerint Levi iszonyatos mennyiségű alkoholt bír magába tölteni, szerintem kihányni bír nagyon sokat, de ezen most nem veszünk össze. Kristóf közben a teraszon kijelent, hogy ha kisüt a nap, beszarik. Ezen túl rettegek a természettől. Levi párducmintás alsónadrágban okádja le a gyanútlan személyzetet, Jennifer és Kriszta a párcserét készítik elő: Levi + Kriszta és Norbi + Jennifer, a vicc benne az, hogy Kriszta viszont Danira bukna, de nagyon, viszont Daninak nem kell Kriszti, ő csak a madarakat nézné egyre.

Kata simogatásokkal és ki tudja mivel ébresztgeti Ádámot, akinek áll is a farka, de ettől függetlenül nem akar dugni, sőt. Kriszta Nikinek mesél a dilemmáról, Dani vagy Levi, Levi vagy Dani, Niki szerint egyelőre nem kellene ezt feszegetni, mert hol van még a kiválasztás. Kristóf iszonyú lassan beszél, ez most kezd igazén idegesítő lenni, az meg pláne, amikor kijelenti Alízról, hogy egy hálátlan dög, akinek pedig élete végéig nagyon is hálásnak kellene lennie, mert ő mentette meg az életét. Igen, Kristóf egy seggfej. Alíz mellesleg vérszerződött vele korábban, amit Kristóf felbonthatatlannak minősít - aztán menten kijelenti, hogy ha a felbonthatatlan mégis felbomlik, na akkor tessen szólni előre.

Niki átment permanens villantóba, félmeztelenül úszik, és fogdossa a szilikont, Levi meg próbál magához térni két órányi alvás után, sok sikert. Niki csöcsei nem hatják meg a Kristóf-Ádám párost, Ádám konkrétan azt panaszolja el, hogy Kata rá akar fogni a makkjára, és ez mennyire nem jó. Reggeli/ebéd előtt Levi pöcsöt villant, Kriszta fejében tücskök járnak vitustáncot, de szarul nézel ki bazdmeg, mondja Jennifer, a rendes barátnő. Levente nem emlékszik az előző estére, és arra, hogy Kriszta lába elé omlott párcserét követelve, de ez még csak a kisebbik baj, mert új nő érkezik majd, mint kiderül Pinokkina bejelentéséből. Előtte a párcsere kőbe vésetett, Levi Krisztával fog bandázni.

Az új nő Tünde, modell, szilikoncsöccsel, amit meglátva a huszonéveseknek erekciója támad, mondja Ádám, a bölcs 25 éves, akinek ez ilyen dolgok mindennaposak. Tünde az ismerkedés egészen prosztó vállfaját választja és saját, dedikált képeit osztogatja a faszik között, a csajokat meg leszarja, főleg Krisztát, aki menten támadva érzi magát, hiszen ő is barna, mint az új jövevény, aki magáról csak annyit mond, hogy nagyon taktikás és csak a pénz érdekli. Kata kiborul, miért nekünk kell mindig aggódni, teszi fel a költői kérdést, Kriszta és Jennifer pedig ki akarja csinálni az újnőt. Tündének a csöcsök mellett halálfeje van, olyan beesett arccal, amilyet csak nagyon kiéhezett vámpírokon lehet látni. A medence mellé leheveredve azzal nyit, hogy egyik faszi sem az esete, az így valóban jó taktika, legalábbis a kiesés irányába, hajrá.

A vacsora alatt Kristóf azt bírja mondani, hogy őt az új lány csak akkor tudja meggyőzni, ha "lepisztolyozhatja". Mivel ez a kifejezés sok mindent takarhat, játszunk egy sort: mit jelent pontosan a kifejezés? a) lehugyozza b) megdugja c) ráveri a farkát. Kommentekben tessék válaszolni. A szerkesztők nem bíznak semmit a véletlenre, és az összes fiút elküldik randira Tündével, aki ezt követően majd választhat magának egyet.

Kristófnak van egy kalózos fejkendője, most, hogy Rea nincs a környéken sem, magára is veszi, és vigyorogva jelenti ki, hogy jó kis randi lesz, Tünde meg már most tudja, kit fog választani (Ádámot). A csajok egyre idegesebbek, ők is menni akarnak randizni, de egyelőre nem kapnak kant hozzá, inkább dühösen cigiznek és isznak a mödanszié mellett. Kata Ádámot figyelmezteti, hogy ha átbassza, felszolgálja herepörköltnek. Végszóként Kata (pucér) pinát és csöcsöt villant. Holnap jövünk.

Címkék: éden hotel
49 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

énszóltam 2011.03.15. 09:19:22

lemaradt a pina csöcs pöcs számláló:))
vagy már senki sem tudja követni

amúgy lehet meghülyültem sose néztem még valóságsót de ezen rohadt jókat lehet röhögni:)))

de még mindig nem tudom ebben hogy hirdetnek győztest

Thorwald 2011.03.15. 09:24:29

Koszonjuk a szokasos szinvonalas beszamolot:)
Viszont vegre feliratozzak az erthetetlen beszelgeteseket

beacska 2011.03.15. 10:05:38

ide is beteszem, szerintem messze ez volt a legjobb: Dani a bőszen hányó Levi mellett támaszkodva eszeget:Kérsz almát?
:D

gastro vazze 2011.03.15. 10:13:30

Hat ez kurvajo volt, sirva rohogos reggeli olvasmany..
Ezt, hogy sikerul igy szabadnapon is reggel 9-re prezentalni?! Meg izombol este, vagy hajnalban szallt meg az ihlet?

A "lepisztolyozas" velemenyem szerint vagy bukkake party lehet Kristof szerint, vagy a nepszeru koleszos szopatas, mikor a merevreszeg delikvens arcahoz nyomjak a faszt es kozben fotozkodnak vele...
Eltelt egy het es a no, aki elvileg gond nelkul dug mindenkivel, meg mindig parlagon hever...Adam meg nem engedi, hogy lefejjek reggelente csak ugy?! Ezt sem ertem, taktika ide-oda meg kell majd tennie Kataval igy is-ugy is:)))

gastro vazze 2011.03.15. 10:15:42

Annal Levi altal a teraszrol eletesztett darabos savas esos jeleneten besirtam rendesen:)))

harCI BAnyulka 2011.03.15. 10:45:12

@beacska: Én is ezen feküdtem meg, főleg, hogy sugárban hányás volt a válasz! Dani arca felejthetetlen!

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 10:49:30

@gastro vazze:

áááá, nincs kínosabb, mikor egy csaj nem veszi a jeleket, hogy nincs pálya...
ölelgeti, meg puszilgatja a csávót, az meg le se szarja...júúúújjj...:))

mennyit hányt már az a szerencsétlen??? ennyi gyomortartalom a világon nincs!!:D:D:D az no comment, hogy miért adták le, de akkor is!!!:D:D::D

BigTwix 2011.03.15. 10:56:03

"Niki a fogkrémet nem szereti annyira, budipapírral keni el a szája sarkába ragadt sárgarépa-darabokat"

ez de finom...

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 11:02:50

ja, és azt nem mutatta a kamera, hogy állt-e valaki a balcony alatt, akit nyakon lehetett sugárhányni?:D

haruka 2011.03.15. 11:23:30

Dani a kedvencem, egyszerűen annyira leszar mindent, hogy az már fáj. :))

Egyébként új kan is jön a hotelbe, a végén mutatták, hogy a lányok is kapnak meglepetést. kíváncsi leszek, vajon ez is focista lesz-e. :D

vegteleneskeptelen 2011.03.15. 11:49:47

Jönni fog egy csávó is, páros számúan lesznek. Jön még valaki, vagy csütörtökön ketten repülnek?
Gázos, hogy nem lehet átlátni a játékmenetet, mikor/mitől fogynak el, mi van, ha egy hapsit/nőt hárman választanak stb.

Ainult Mina 2011.03.15. 13:09:14

ez a eggyetlen műsor amit nézek a tévébe. a neveket még nem jegyeztem meg mer mindenki olyan egyfórma. jó a hotel meg a ingyen pia is. hol lehet még jelenkezni?

beacska 2011.03.15. 13:52:57

@vegteleneskeptelen: szerintem ki fog derülni! és addig lehet izgulni ezerrel ;)

beacska 2011.03.15. 13:53:53

@Ainult Mina: talán a 2.0-ba...A svédeknél már a sokadik megy. náluk nagyon menő.

Nándusz 2011.03.15. 13:54:41

Éva meg Alekosz jöhetne ide tanulni a vv4-ből!

capa05 2011.03.15. 15:20:56

A műsor szódával, vagy inkább szodabikarbonáttal elmegy..Az összefoglaló frappáns és élvezhető.
Azért aggódom néhány versenyző miatt, mert még 10 rész és felfekvésük lesz és a kiválasztás egyúttal gyógykezelésre való beutalást ér.

Thrasher 2011.03.15. 16:26:14

@Ainult Mina:
az autópálya kozepén, éjszaka, fekete ruhában.
néha sokat kell várni, de semmiképpen ne add fel.

oscar dirlewanger 2011.03.15. 16:37:58

jó csaj ez a niki, bevállalnák vele olyan erotikus játékot, hogy belehány a számba.....mostanában elég menő kezd lenni a hányásszex!!!

2011.03.15. 17:12:38

A minap a Nyugati pályaudvar előtt egy átlagos csajt láttam, egy táblát fogott a kezében, amire az volt írva, "Éden hotel".
Talán verbuvált?
Csak úgy eszembe jutott.
Nagyon szar műsor lehet.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.03.15. 17:16:20

Ha volt is valami szinvonal, akkor a műsorvezető még azt is lehúzza. Sajnos sokan azt hitték, hogy az Itthon sorozat HÉ mélypontja, de mint kiderült van mélyebben is.

capa05 2011.03.15. 18:02:29

@Kivlov: Nekem is megérne egy hét ajtócsapkodást!

beacska 2011.03.15. 18:30:24

Tündike olyan antipatikus volt, ahogy osztogatta a dedikált képeit, hogy remélem, marad

Tetsu 2011.03.15. 19:10:59

Jó ez. Csak a helyszínt változtatnám. Egy tanyára velük, ahol nincs villany, gáz, víz az udvaron a kútban, a wc pottyantós, és az ebédhez tyúkot kell ölni. Na ezt így nagyon bírnám.
Ezennel levédem az ötletet... :-)

_DelMare_ · http://reviewtonight.uphero.com 2011.03.15. 19:27:27

"a héten megint jön hozzájuk valaki, és ha mindez így folytatódik, még hetvenévesen is ezt a kibaszott hogyvoltot fogom írni." ezen tíz perce röhögök.:) azt tényleg nem tudni, h h lesz ennek vége?

Dendrobatidae 2011.03.15. 20:00:45

Ki az az idióta, aki végignéz egy ilyen sallangokkal teli hígfost, mikor már rég feltalálták a pornót?! :)))

archangel 2011.03.15. 20:24:24

@Tetsu: rossz hirem van: Farmnak hivtak a musort es mar volt ugyanezen a csatornan.

magno10 2011.03.15. 20:29:39

"Jenniferről kiderül, hogy nem szeret beszélgetni, és idegesíti, hogy Levi nem hajtja le a budi tetejét. (A csajom nem érti miért ezzel van baja a nőknek, és nem azzal, hogy a faszik körbehugyozzák a kagylót.)"

Talán azért mert még sohasem takarított WC-t és sohasem pucolt rákövesedett pisát :d. Ugye?

kerdesek05 2011.03.15. 20:45:18

a szereplőkkel most mi van? meg kell húzniuk magukat a jelenben, és titoktartás van?

kerdesek05 2011.03.15. 20:46:06

és miért nincs szaftos múltja még kiteregetve egyik-másiknak?:)

beacska 2011.03.15. 20:52:03

@Tetsu: ilyen már volt, Farm néven.

beacska 2011.03.15. 20:53:21

@kerdesek05: mert 20 évesen nincsen nekije olyanja.

dickname [bérkommentelést vállalok] 2011.03.15. 21:18:57

Az utóbbi pár hv kimaradt az életemből, ezért ennél kérdezem meg azt ami már napok óta furdalja az oldalamat.
Oszt dugtak e már? Mert a vv-ben eddig csak paplan alatti maszatolásra futotta, remélem itt már belehúznak a wannabecelebek

beacska 2011.03.15. 22:10:46

@dickname: még nem. de már oldódnak

beacska 2011.03.15. 22:11:29

TÁNCOLJ, DANI, TÁNCOLJ!!!

csintapala (törölt) 2011.03.15. 22:30:17

@Dendrobatidae: "Ki az az idióta, aki végignéz egy ilyen sallangokkal teli hígfost, mikor már rég feltalálták a pornót?! :)))"

Én is ezt kérdezem. Csöcs meg pinavillantás miatt ilyenre időt pazarolni? Ha csöcsöket, pinákat meg dugást akarok nézni, akkor erre megvannak a megfelelő "műsorok", amiben töménytelen mennyiségben mutantak ilyeneket, és nem kell több unalmas részt végignézni a semmiért. Ha meg nem ilyet akarok nézni, akkor nézem a discovery-n a rákhalászok 80. részét, mert az is érdekesebb.

iwen 2011.03.15. 22:38:07

Évike azt mondta, hogy holnap meglepetések várnak (vagy valami hasonló duma). Szerintem Dani bevallja, hogy meleg, és ő fiút akar magának párnak. Az új fiú meg is teszi, 2 csaj meg megy haza :D

beacska 2011.03.15. 22:46:17

@iwen: :)) neeem, Dani nem meleg, csak óvatos ;)

szerintem az lesz, hogy az Istvánt egyenlőre nem lehet párnak választani. vagy valamiért az egyik új kimarad. Nem hinném, hogy még 1-et bepakolnak. hol fog aludni? a mosókonyhában???

iwen 2011.03.15. 22:52:19

@beacska: Pedig ez megmagyarázná, miért nem foglalkozik a csajokkal, csak a fákkal meg a halakkal. Hmm.. akkor legyen biszex :D

beacska 2011.03.15. 22:54:45

@iwen: :DDD jó, legyen. de nekünk, reménykedőknek, még maradjon egy kiskapu ;D!

Répatorta 2011.03.15. 23:49:03

Akkor is Dani a legnagyobb arc a társaságban, nyugodtan szemléli a madarakat, amíg a többiek tövig rágják a körmüket :) Nagy király!
Kristóf egyszerű, mint a bot (vagy írhatnám, hogy focista, Levi a naiv, aki kiszabadult a templomból és minden nap segg részegre ihatja magát, végre.
A lányok meg mind bizonytalanok, kivéve Nikit, aki azt hiszi, van agya (de nincs).

A műsoron is lehet nevetni eleget, de az összefoglaló itt üt mindent. Nagy grat sixx-nek!

kerdesek05 2011.03.16. 00:30:47

@beacska: mindenkinek van aki a kamerás mobil nemzedékébe született:)

Tetsu 2011.03.16. 08:38:47

Tudom hogy volt a farm, de nem ilyen arcokkal.

füvészkertész 2011.03.16. 09:07:07

@csintapala: én azért nézem mert másnap elolvasom a hogyvolt?blogot és szét röhögöm magam!
A sok gyökeret megnézem a tv-ben és
utána nagyon üt a sixx által leírt jellemábrázolás!
savazol rendesen mindenkit:)
Ilyen penge írások mellett nagyon veszélyes manapság raliticelebnek jelentkezni:)

nyalomaszád 2011.03.16. 16:07:53

álláspontom szerint a pisztolyozás:

az ujjakból pisztolyt formálván annak a (jelen esetben) nő megfelelő "tartónyílásába" való helyezése

Egyébként nézni borzalmas, de itt olvasva nagyon élvezetes a reality.

Üdv

rafijo 2011.03.16. 16:54:43

A fiúk közül csak Ádámnak és Kristófnak van hangja? Levi csak hányni tud, a másik kettő meg kuka. A lányok botrányosan ostobák. Talán a Kriszta az egyetlen, akinek van agya, de ő Nikivel barátkozik, szóval nem biztos.
süti beállítások módosítása