Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x11 - Már a dizsiben sem dívik bebaszni

2013. február 08. 13:00 - Chat Géza

Naszóval, Vinny és Joanni kimennek a hóra, de nem verik bucira egymás fejét, mert ugye ez már a hatodik évad és mindenki elpuhult. Lényegében nincs harag, fátylat borítottak mindenre, tisztelet meg maxi riszpekt a babaváró bulin. Mivel a bulinak eléggé gyászos hangulata van ezért lesz hát fasza ivóverseny, szigorúan cumisüvegből. Pfú bazmeg, na ez az ami még említésre sem méltó. Gyühetnek az ajándékok. A Terhes Ribi kapott egy Cristal pezsgőt, de nem tud neki örülni, mert asse tudja mi az. Anyám borogass, elmondom, hogy a nagykerben 57.000 forint + betétdíj darabja.

5.jpg

Reggel a Szitu felkel, kitörli a csipát a szemeiből és átrongyol a Terhes Ribihez, hoogy bocsánatot kérjen, amiért anno egy fasz volt. Fú de semmi nem történik. Mutogatják a két agytröszt nem éppen felhőtlennek mondható kapcsolatát, ahogy a hullámozó efektel a múltba belecsöppenve látjuk: Snooki irgalmatlan tejes köcsögöket hajigál Mike irányába, de nesze neked vágókép, itt már imádják egymást merthogy legjobb barátok ők ám. Bocs, hogy lefeküdtünk! Bocs mindenért, de bocsássá má’ meg te némber! Na, jön is valami baljós zene, amire van egy tippem, hogy a Legyen ön is milliomosból loptak. És akkor haverság, pacsi, a múltra fátylat borítás, azonnal!

6.jpg

Kutyaharapást szőrivel, tűzt tűzzel, ahogy mondani szokás, úgyhogy nagyra nőtt gyermekeink az unalmat még nagyobb unalommal szándékozzák elűzni, de kurvára nem megy nekik. A tesztoszteron Matyik a teraszon hédereznek és a csajokról pofáznak, hogy Deena is, hogy megemberesedett, tisztára fölnőtt, ecsém! Erre lentről érkezik Omlásné forradalmi ötlete, megy is és jól megvicceli a nem kis testi fölénnyel rendelkező fiúkákat és kizárja őket a teraszra. Na, de a fickók nem fossák halálra magukat, simán le-yamakasziznak a tetőről, ha úgy van. Már dobálják is lefelé a kerti ülőgarnitúra szivacs béléseit, csak a biztonságos landolás kedvéért, mert most pont nincs idő 45 perc nyújtásra, hogy csak úgy hipp-hopp leugorjanak. Jön is Omlásné kinyitja az ajtót nehogy szarul érkezzenek lefelé a figurák. Omlás kicsit megborul agyilag, de nincs gáz, csak bekérdezi az asszonypajtit, hogy mégis hogy zimankós faszba képzelte, hogy kizárja őket?! Ja, hát gondolati síkra egyáltalán nem terelte ő ezt a dolgot. Na, látod anyám, ez itt a gond.

7.jpg

Reggel van, kezdődhet a KSZM, amiből csak a szolit mutatják, mert ott van a konflikt, ami nem más, mint a Szituáció életnagyságú ex-barátosnéja. Megérkeznek, heló, mizu, kismiújság?! Paula kirittyentette magát, mint Kula István bármilyen apropóból. A helyzet egyáltalán nem kínos egészen addig, amíg Séróbáró Pauly D fejhangon nem kezdi vernyákolni, hogy: KHÍNOS. A csaj már előkészítette a szolit, kis csőrözés aztán Mike befekszik, de van ám ott egy levél is, héló! Majd otthon megolvassa jól, most inkább elhúznak a faszra – mert a szolizással, azzal bizony gecire végeztek. A nappaliban összegyűlik a szemét, no meg a Guidók és azok női megfelelőik. Vinnyé a megtiszteltetés, hogy felolvashatja Paula levelét, de ezt ő úgy éli meg, mintha egy egyszemű kobrával kéne szemeznie a Rudas fürdőben. Paula levele hármas alát érdemel, de csak hogy tudjuk a gyalázatos nyelvtant a külalak húzta fel. Meg kellett volna maradni a díszítősoroknál, én azt mondom te jány. Ettől függetlenül Paula levelétől a Szituáció kajakra bekönnyezik, még az is lehet, hogy visszafogadja az egyszemélyes hárembe.

8.jpg

Este kicsit megbomlik a rend, ugyanis Jwoww görcsöl, mint az atyaúristen, a többiek elmennek a dizsibe jól bebombázni, Snooki és Vinny meg a mólón játszanak az elektromos rollerrel. A partigépek elrötyögnek a dizsibe, Mike dob egy Red Bullt, Séróbáró Pauly D is ugyanezt teszi, csak ő 2/3 részt vodkával. Mint valami kísértet, megjelenik Paula, aki most sem volt rest kipakolni az árut. Mike még az elején úgy van, hogy leápolná a kiscsajt, de a hülyepicsa arra kéri, hogy fogja meg a piáját. Kapty a fejedhő, te lány. Most jöttem ki a rehabról, nem vehetek piát a kezembe. Jogos. A csaj egy kicsit besérül, majd nem győz bocsánatot kérni. Jól van, mindegy csak húzzá innen el! Amíg a csajszika piát vesz magának, addig a Szituáció pont összeszed magának két másik szerencsés versenyzőt az éjszakára, de Paula nem vak, látja ám mi folyik itt, visszalibeg Mikehoz és azt mondja a lányoknak: de kurva cukik vagytok bazmeg! Kell ennél jobb végszó? Nem, úgyhogy fogja magát és lelép, hogy itthon sírhassa vizesre a szív alakú párnát. A parti azért még nem döglött meg, mert megérkezik a két elmeroggyant, Snooki és Vinny, saját kis tűzszekereikben ülve. Na, aszongya, pont így kell megjelenni valahol. De már mennek is. Elmenőben azért egy lelkes Mtv néző beszől Snookinak, hogy gurulj arrébb te dagadt luvnya. Óha, hát Vinny ezt nem hagyhatja szó nélkül, visszatolat és az elektromos rolleren ölve gengszterkedik, hogy: Ő nem kövér, te fasz, csak divatosan duzzadt, akarom mondani terhes. Oszt anyád, hogy van, ahogy hagytam?

9.jpg

Másnap a lányok és Jiannai elmennek ultrahangra, hogy megnézzék a kis (törvényen kívüli) Lorenzo (Lamast). Csoda az a gyerek, mondja a doki, egészséges, meg még kukija is van, szóval minden zsírkirály. Se több, se kevesebb, ennyi történt pontosan. Na, jó Jwoww kicsit nyektette a Terhes Ribi urát, de ez is tök mellékes.

10.jpg

A díszes társaság nőnemű és hímnemű tagja ma estére szépen elszaparálódnak. A lányok hívnak egy ezo-banya démonírtót, hogy mérje fel a házat. Deena lefossa bokáját, ha csak Casperre gondol, de nesze neked ronyó és félelem, a büdös boszorkány egy kopogószellem jelenlétét érzi PONT Deena ágyánál. És itt vágás, soha nem fogjuk megtudni mi lesz azzal a nyomorult Poltergeisttel. Ellenben a fiúk egy szivarszobában hédereznek, de a lényeg itt azon van, hogy elhívták Snooki bikáját is, hogy jól kifaggasáák, mik a szándékai a lánnyal. Kik ezek a nyomoroncok, hogy bármi közük is legyen ehhez? Igazából mindegy is. Jianni tele van kenővel, úgyhogy képes lesz eltartani a Terhes Ribit, ennél több infó meg nem is kell. Jianni végül mindenkit, még a Szituációt is meghívja a legénybúcsúra. Pazar buli lesz az. Következő héten Deena részegeskedéséből kapunk egy újabb istenesebb adagot, csak győzzük kivárni.

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása