Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6373-6374. rész

2013. február 08. 12:00 - nyuszi01

Te atyaúristen, hogy milyen fos bonyolult már a cselekmény! Peti rányomult Hannára, ami a BK mindenki mindenkivel vonalát hivatott erősíteni, és cseppet sem meglepő. Balázs fakogatta Hannát a legutóbbi blogbejegyzése miatt, amiben az apja által félredobott, felújítandó épületet magasztalta, és Balázst a fasz tudja miért, de nagyon zavarta. Juli kéreti magát az utazással kapcsolatban, de mint már említettem: ha nem kell, én elfogadom. Aliznak akadt egy érdekes utasa, egy bácsi, aki konkrétan élményutazásra ült be hozzá a taxiba, és passzióból körbeviteti magát Pesten, azzal a céllal, hogy az unokájáékhoz költözzön. Csak a címet nem tudja. Gizike vízikutyája igazi jóstehetségnek bizonyult, ugyanis Novák kérésére megjósolta, hogy melyik csapat nyeri az aznapi meccset. Ezt úgy sikerült, hogy pont jó irányba úszott. Igen, nem kell kommentálni a dolgokat, azt hiszem. Oszkárról meg kiderült, hogy diszlexiás, ha még nem mondtam volna. De csak figyeljen mindenki, mert olyan dolgok jönnek, hogy ihaj!

bk354.jpg

Már indítunk is Hanna és Peti majdnem (!) egymás szájában, végül Hanna észhez tér, Peti meg benyög egy irgalmatlan szar dumát: csak vicc volt. Ő nem tenne ilyet. Alig bírja kimagyarázni magát, de azért Hanna is rendesen zavarban van. Ezek mikor jönnek össze, de tényleg? Peti azért egy mozival is bepróbálkozik, Hanna rábólint, de azért ne kössön ki a torkában a sötétben. Ezalatt Aliz még mindig furikázza az ingyen utast, a bácsit, aki konkrétan nem tudja, hova megy. Jól kifogta a friss taxis. Aliz igazából leszarja a bácsi nosztalgikus történeteit, próbálná sürgetni, hogy menjenek már, de a bácsi meg Alizt szarja le, és meséli a gyerekkori sztorijait. A bácsi nem akar az unokájához költözni, mert ő nem szereti a dédunokáit. Ezt mondjuk nem sűrűn hallani, még a legrondább és a legrosszabb gyerekre is azt mondják a nagyszülők, hogy áldott jó és szép gyerekek.

bk355.jpg

Nóra és Atikám kávézgat a kocsmában, esküvő a téma meg Juli, igazából dögunalom. Atikám játssza a nagy megértőt, legyen minden úgy, ahogy Nóra akarja. Na, és hol legyen a lagzis zabálás? Hát… Rózsa? Azt a mindenit, mekkora ötlet! Hogy ebben a furfangosan eseménydúsra megírt sorozatban nincs egy másik lebuj, ahol az ilyen nagy puccparádékat megtartanák! Miért kell mindent a Bartha kocsmájába szervezni? Közben Bözsi mama üti fel a fejét KicsiSzabinál, szintén a kocsmában, mutatja a tévészámlát, te tudtad, hogy ez ilyen borzasztóan magas? Bözsi néni, mi nem drága még ebben az országban? Mindent az Alizra kennek, ő bámulja folyton a tévét, neki kellett ez a csomag. Aztán máris a legújabb bizniszére terelődik a szó, Vilibá szerint kéne neki valami engedély, nocsak, rájöttek az írók is, hogy sántít a sztori? Eközben emlegetett szamárként Aliz furikázza a bácsit valami lepukkant külvárosi utcán, ordít a zene, amit még a bácsi is hangosnak tart. Itt is valami nosztalgikus hely volt, és végre a bácsi most már tudja, hogy hol lakik az unokája. A felesége is itt hagyta, meghalt, szóval Aliznak illő most már magába szállnia, és nem kérdezősködni folyton.

bk356.jpg

Gizike a vízikutyát szuggerálja, most már Novák is szereti, mert megjósolta (!), hogy melyik csapat nyer a meccsen. Igazi család ők így, hárman, etetik a kis szörnyet, jön Non-Stop Ádi, ő is rácsodálkozik. Arra meg még jobban, hogy egy igazi Nostradamus veszett el a hüllőben. Oltogatja is Novákot, aki totál úgy néz ki, mint aki valami varázsgomba hatása alatt állna, beszél az állathoz, és ismét meccseredmény jóslását kéri tőle. Non-Stop Ádi szíve szerint keresné Novák elgurult gyógyszereit, de ezt most nem látjuk, mert már kapcsolunk is a Berényi irodába, ahol Olívia dolgozgat szorgalmasan. Érkezik Balázs is, Miklós egyből lebassza, milyen hosszú ideig tömte a fejét. Balázs mentegetőzik, csak Hannát baszlatta a blog miatt. És megnézte a házat is, nincs is olyan rossz állapotban, sőt, belül egész jó. Balázsnak már ötlete is van, hogy mit lehetne vele csinálni, Miklós rákérdez, ugye nem romkocsma? A minidiktátor fejét elnézve de, pontosan ez lett volna az ötlet, végül bekamuzza, hogy sokkal jobb ötlete van. Majd elmondja később. Ja, mikor majd kitalál valami mást.

bk357.jpg

Claudia és Juli a villában, Claudia furcsállja ezt a nászút-ajándékozást, aztán örömködnek egy sort Juli új bugyirózsaszín kendőjén. De mindegy, jó lesz ez a nyaralás, Juli legalább süttetheti a löttyedt hátsóját a tengerparton. Juli nem mondhatta Nórának, hogy nem fogadja el, mert lefeküdt Atikámmal, erre Claudia egyből leinti, hogy ne ilyen hangosan, mert meghallhatják mások is. Ne legyen ilyen könnyelmű. Peti egyből be is villan a szobába, miért könnyelmű Anyu? Á, csak valami indiai kaját akart adni a Máténak, kamuzza a naccsasszony, mire Peti el is vonul, szóval Claudia szem- és fültanú mentesen jelentheti be Julinak, hogy biza ő is vele megy a nyaralásra. Nem mintha nem engedhetné meg magának, hogy saját pénzből fizesse az utazást, de azért ha ingyen van, mindig jobban esik az étel is. De azért kellemes utazás lesz, már most látom.

bk358.jpg

Közben Aliz is elfurikázta a bácsit az onoka házához, aztán beszól, hogy vele is ott lakik a nagymamája, és nem mindig egyszerű vele. A bácsi erre egyből meggondolja magát, ő nem akar a terhére lenni a fiataloknak, fuvarozza vissza a start mezőre. Aliz persze kiborul, kell ez neki? Atikámat is meglátogatják a rendőrök, kinyomozták, hol leledzik a Nagysanyi, New Yorkban látták, és már az Interpol is nyomoz utána. Fel lett bérelve, emmár tuti, de hogy nem András volt a célpont, az is biztos. Szóval, Atikám, kapjon a bugyijába, és gondolkozzon el rajta, hogy ki és miért akarta eltenni láb alól. Atikám persze tagad, őneki nincsenek ellenségei, mire a rendőr egy jól irányzott adut húz elő: és amikor anno a temetőben kilyukasztották? Jaj, hát az már egy lezárt ügy, legyint Atikám, de a rendőr azért nem zárná ki teljesen ezt a lehetőséget.

bk359.jpg

Berényi iroda, Miklós és Olívia édes kettesben, kifogy a toll, Olívia, húzz el patronért. Amíg a nő lelécel, Miklós egyből felhívja a bérgyilkos után nyomozó egyént, hogy végre varázsolja elő ezt a Nagysanyit, mert nem lesznek jóban. Ismét Alizék a ház előtt, Aliz zavarná kifele a bácsit az autóból, de az nem mozdul. Aliz már a sírás szélén van, ilyen embert a világ nem látott, mintha pillanatragasztóval ragasztották volna be a kocsiba. Győzködi, hogy ő is szereti a nagymamáját, és biztos a bácsi se lesz a terhére az unokáinak. Végül a bácsi megadja magát, na jól van, akkor lépek. Aliz rendes, ingyé volt a fuvar, a bácsi viszont a lelkére köti, hogy ha hazamegy, megmondja a nagyanyjának, hogy szereti. Aliz mindent megígér, csak érjen már véget ez a maratoni kocsikázás.

Nóra érkezik haza, Atikámat nagy pakolásban találja. Nocsak, Atikám is elhúz a Juliékkal a Seychelles-szigetekre? Atikám elköltözik, mert itt voltak a rendőrök, és ő lehetett a célpont, szóval nehogy a Nóráéknak is baja essen, ő elhúz a világűr másik sarkába. Vagyis AZ IRODÁBA. Ezen már röhögni se lehet. Atikám viszont úgy búcsúzkodik, mintha legalább egy világháborús bunkerbe költözne, ahol nem hogy áram, de még retyó sincs.

bk360.jpg

Ismét Hanna és Balázs, a csávó próbálkozik a jópofizással, aztán végül bocsánatot is kér, nocsak. Végül megint szent a béke, Hanna könnyen bocsát meg mindig. Megint a ház a téma, a szipirtyó a folyosóról kagylózik. Hanna ötletbörzét indít, mi lehetne a házból: romkocsma? Balázs szerint felejtős, mert ő is ezt akarta (na ugye), de Miklós megvétózta. Akkor legyen művészpiac. Ammeg mi? Claudia féltékenyen forgatja a szemét a cuppogó párt hallgatva.

Atikám Nórával és egy baszom nagy bőrönddel a folyosón, jön Miklós, kárörvend, hogy Atikám költözik. Atikám viszont odavágja a tutit, a rendőrök Nagysanyi nyomában vannak, és hamarosan az is kiderül, hogy ki bérelte fel. Miklós ennek tuti örülni fog. Viszont azon a buzis rózsaszín-lila sálon, ami Miklós nyakában lógott, még mindig nem tudtam túltenni magamat. Megint kapcsolunk a villába, Hanna lapozgat egy tök üres füzetet, biztos sokat jegyzetel az iskolában. Jön a szipirtyó, bejelenti, hogy ő is elutazik. De ugye nem lesz gond? Mármint a Balázzsal. Hanna nem érti, Claudia egyből mondja a blogos vitát, ő mindent tud. Milyen megnyugtató.  Miklós a telefonon, Bogdán urat fakogatja, megvan már a Nagysanyi? Találkoznunk kell.

bk361.jpg

Non-Stop Ádi és Pösze Linda az udvaron fényképeket nézeget, Ádi valami nénit fotózott a kutyájával, milyen megható. Ádi is ölebként akar újjászületni, ha létezik reinkarnáció. No, ezt meghallja Novák, aki épp a káposztákat pakolgatja a bolt előtt, és én innentől már rosszat sejtek. Rá is kérdez Non-Stopéknál, mi ez az egész? Ez hülyeség. Ádi szerint az is faszság, hogy Novák a gyíkot bámulja egész nap és attól várja a meccseredményeket. Linda kiselőadást tart a reinkarnációról, elmondja a definícióját is, és azt is, milyen az, amikor valaki rovarként születik újjá.

bk362.jpg

Hanna Balázst győzködi, hogy valami verekedős Jackie Chan-filmet nézzenek meg a moziban, Balázs viszont passzolná. Peti nem nagyon szól hozzá a témához, mintha ott se lenne. Balázs pojácáskodik egy sort, Hanna a Lindát hívná, de Peti szerint ez szar ötlet. Ezalatt a Bözsi mama épp a tévét mondja le telefonon, hogy fog örülni az Aliz. Érkezik is az onoka, egyből szerelmet vall a nagyanyjának, így szereti meg úgy, sőt, csokit is hozott neki. Bözsi mama erre elmeséli, hogy lemondta a tévét, erre Aliz egyből visszavon mindent. De Bözsi mama bizony nagyon intelligens, mert előfizetett valami másik csomagra, amiben szintén sok csatorna van, de kevesebbe kerül, mert most le van olcsózva.

bk363.jpg

Kisboltban Novák a meccseredményeket hallgatja, és igen, a gyík megint megmondta a tutit. Novák mondja Gizikének, hogy fogadott, és nyert is, ez pedig ráfér már az utóbbi szar idők után. Elvesztette Csabát, Gabit, Andrást. És bazmeg, ahogy kimondja, hogy András, a gyík megmozdul! TE ÚRISTEN. Te Gizi, ez az András reinkarnálódva! Kezd bizonyossá válni számomra, hogy a Laci csúnyán be van állva, de várjunk, még hátra van a lényeg. Ez biztos, hogy az András, mert a gyík barna, és András kedvenc színe is a barna volt, MINDIG BARNA ÖLTÖNYBEN JÁRT. Na, itt dobtam el a csukámat.

bk364.jpg

Ismét a villában, Juli telefonál, Vanda van a vonalban, Nóra is valahogy odakerült. Vanda sajnos nem tud menni nyaralni, de Nóra szerint szarni bele, hozott prospektust. Juli hoz egy teát a Nórának, az ügyvédnő ezalatt pedig szépen belekukkant Juli telefonjába. Vagy legalábbis rákészül. De nagyon.

Címkék: barátok közt
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enzi (törölt) 2013.02.08. 13:45:33

Úristen! Kitetted a képet nyuszi, így Balázs megtudja, hogy Peti rámozdult Hannára! Wuuu!Izgiii!

Johnny336 2013.02.08. 14:09:33

@Enzi: azt is leírta, hogy Miki bérelte fel Nagysanyit Atikám ellen. Ezek szerint csak a fiatalok olvassák a hogyvoltot?

Enzi (törölt) 2013.02.08. 14:10:53

Az a baj, hogy elutazom s nem olvastam végig... Nagy széégyen , tuuudom, ne kövezzetek meg:) Csók

hannamontanna 2013.02.08. 14:33:50

Szerintem annyira kínba cs*szett már az egész sztori - illetve sztori szinte nincs is, csak ócska párbeszédek - hogy nem fogja megérni a 6500. részt. Szánalmas. Istenemre két író van, és az egyik egyrészt nem nézi mit írt a másik, másrészt nézze meg orvos. Ebben a helyzetben, amikor a nézettségért eladják az anyjukat, jó lenne észbe kapni és írni valami érdekeset. Hónapok óta a legjobb jelenet a tegnap esti volt, mikor a három bige csorgatta a nyálát a vízszerelőre. Amúgy Alíz jöjjön már össze a Gáborka pincérrel, és tűnjenek el valahova. Oszi amúgy mikor lett ilyen kis idióta?

Johnny336 2013.02.08. 15:12:25

@hannamontanna: Bartha Zsolt az apja, Andi az anyja. Go figure. Ilyennek született szerencsétlen.

hannamontanna 2013.02.08. 15:30:29

@Johnny336: Ez igaz. :-)) Néha úgy gondolom, Balázs is elég fura, talán hasonlít Mikire, de Mikitől nem nyílik ki a bicska a zsebemben, ez a Balázs gyerek meg elég tenyérbemászó arc tud lenni. Most egyébként tiszta frászban vagyok: Miki annyira balga lenne, hogy hívogatja Nagysanyit, mikor valószínű figyelik a telefonját?? Miki ennél jobb.....kéne hogy legyen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.02.08. 21:01:56

Mondjuk hogy van az, hogy egy kétszemélyre befizetett S. szigeteki nászút simán átruházható egy legalább 6-7 főből álló pereputtyra?
(Juli összes gyerekét össze se tudom számolni, + Claudia).

hannamontanna 2013.02.11. 14:44:22

Én meg csak szólni szeretnék az egyik forgatókönyvírónak, hogy a másik szerint Nórának sejtése támadt az "ikermakkokról" - hogy ez miért olyan nagy szám fogalmam sincs-, azt a szálat jó lenne befejezni. Vagy Atikám és Juli óbégatása a pénzmosó bácsiról el is altatta benne a gyanakvást? Rájött, hogy "..aha, itt a magyarázat a makkokra..." istenem.....

hannamontanna 2013.02.12. 12:12:14

...bocs tévedtem. A 6400-at sem éri meg.. Igen izgalmas a sztori, megtudjuk a kábeltévé előfizetés rejtelmeit..
süti beállítások módosítása