Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x04

2013. február 07. 18:25 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Eljött az igazság napja, amire már egy hete várunk, kiderül, melyik lakó távozik a babaházból. A videós hogyvolt átfogó, a hét legfontosabb momentumait mutatja meg majd' négy percben, amit a nyári ruhába öltöztetett T-69-es zár, sorsdöntés jön, egy lány nem taktikázhat tovább. Vicus mintha fejlődne, két mondat is természetesre sikerült, ez az Éden hotel tulajdonképpen egy kvázi Pinokkió-történet, amiben egy felpumpált csöcsű-szájú műsorvezető robotból faragnak embert a szemünk előtt.

A nyitóképek az ipari sztenderdnek számító vazelines kamerával jönnek, az egyik mosakszik, a másik nyújt, a harmadik meg néz ki bután a fejéből, ebben a műfajban max. a reggeli recskával vagy Levi emlékezetes hányásával lehet újat mutatni, de ettől megkímélnek minket a vágók. Van új csöcs is, a hajszínből Bigfoot Krisztára következtetek. Ezt a slágert mintha halottam volna, a medence mellett megjelenik Isaura, a helyi erőket képviselő takarítónő is, aki minden bizonnyal a pokolba kívánja az összes gyökeret, amelyik összehamuzza a földet, meg kiönti a bakardikólát.

Niki valamilyen oknál fogva Ádám és Alíz közé fekszik be afféle élő ébresztőóraként, ha Alíznak lenne kalapácsa, Niki arca nem Oroszlán Szonjára, hanem Badár Sándorra hasonlítana perceken belül. Szilikon Niki imádja Ádámot, de tudja, hogy neki Kata jön be, csak barátilag markolt rá a farkára, nyugi. Ádám és Kristóf a tegnapi férfihisztit beszélik meg, mivel akkor sem figyeltem oda, most sem értem a drámát, Pengetős Kristóf tán beszólt valamit az igazmondó estén Órabuzi Ádámnak, amivel sebet ejtett a testén, lelkén, és most meaculpázni kell, mert hát ők országos cimborák.

A reggeli alatt mindenki az esti ceremóniáról beszél, ami kiválasztás és kiszavazás is egyben, a fiúk Alíz fejét kívánják, na nem úgy, hanem távozásilag, pedig Norbi úgy sejti, Alíz mögé fog állni. Ezt egyelőre nem értem, ezt a mögé állást, illetve sejtem, csak jó lenne, ha valaki a nézőnek is elmondaná, mert ez egy tévéműsor. Az is feltűnő, hogy a fődíjról csak annyit lehet tudni, hogy 25 millió, de pénznemet nem, koreai wonban ez csak 4,5 millió forintot jelent, és eleve, milyen műsor az már, amiben nem verik az ember fejébe, hogy mi a végcél? Órabuzi Ádám és Jellegtelen Norbert valami tervet szőtt, de nem értem pontosan a lényegét, mert nincs felirat, a hang meg szar.

Kata szerint egyetlen pasi mögé állhat csak be, éspedig Ádám mögé, mert mással nincs esélye, de hát ezt tudjuk, mint ahogy azt is, hogy Alíz szarban van. Ezt csak a csaj nem tudja, így különösen fájdalmas nézni, ahogy Norbi megnyugtatja, hogy nem lesz baj este, álljon csak meg mögé - persze Norbi Bigfoot Krisztát fogja választani, és így Alíz megy, de a csajnak nincs annyi agya, hogy ezt felfogja, még azt is elhiszi, hogy Norbi dobná Bigfootot. Ádám a mödanszié mellett birtokába veszi Katát, és letiltja Norbiról, aki veszélyes alak, mármint szerinte, és nem szabad vele beszélgetni. Ezek a faszik tényleg játsszák ezt a játékot, ez nekem kifejezetten bejön, egy kóbor pináért nem adnának oda 25 milliót, a csajok viszont egyelőre érzelmi alapon hoznak döntéseket (kivéve Reát), ami a vesztüket okozza hosszú távon.

Egyszer csak beesteledik, Kristóf, Dani és Ádám a lépcsőn ül, Kata és Rea osztja őket, utóbbi rászól Indián Kristófra, hogy este normálisan öltözzön fel, ha már mögé áll, ez nagyon vicces. Semmi fejkendő, nem teniszezni megyünk. Kristóf kiakad, bazdmeg, neked kellene teperni, oszt ugatol? Rea legyökerezi a hotellakókat, majd készülődés közben segget villant, Kristóf meg odakint dúl-fúl, hogy mekkora hárpia a szőkenő, csalódott benne, nem érzi jól magát, de ekkor BUMM, akkora villám csap be a házba, hogy mindenkiből kiszakad egy kurvaistenbasszameganyádatbazdmeg.

Dani és Ádám kettesben öltözik, Alíz az eddigi csöcs mellé pinát is villant, Niki is kiteszi a szilikont, amiért én nem adtam volna pénzt, sőt, Kata is előkapja a másodlagos nemi jellegeket. Kristóf az utasításoknak megfelelően nem veszi magára az egyébként nagyon gáz fejkendőt, Levi fekete mellényt húz. A T-69-es ciklámenben pompázva világosít fel minket a ceremóniáról: a faszik leülnek sorban, a csajok választanak (ez a mögé kerülés), ha több csaj áll egy faszi mögé, a faszi dönt, kivel akarja folytatni a játékot. Ennél tényleg nem lehet egyszerűbb egy kiválasztás sem. Ádám borzalmas párcserét vizionál, adja isten.

A T-69-es nagy napja ez, sokat és változatosan kell beszélnie a mulatság alatt, kissé stólbucisan hangsúlyoz és tart szüneteket, de legalább a szavazást nem kell lezárnia. Lány távozik ma este, mondja el hatodjára, Jennifer ruhája olyan rövid, hogy félő, kilóg a csúnyája belőle, Niki öreg Oroszlánnak sminkelte magát, Kriszta és Alíz a természetes csajt adja, Jennifer a hajába virágot tett, Kata meg luxuskurvának öltözött, hiteles. A T-69-es provokatívnak szánt kérdései unalmasak, szenvtelen hangon érdeklődik a játékosok hogyléte felől, úgy tesz, mint aki nem pontosan tudja, mi megy a hotelben minden percben. Ennek így is kell lennie, csak velünk nem sikerül elhitetni. Kristóf meglepődött Katán, de nem ismeri, ezért cserélte le Reára, akiről az istennek nem bírja kimondani, hogy bízna benne, és idézőjelben vért izzadt.

Pinokkina elmagyarázza a választás menetét, aki nem jól választ, lehet hazamegy. De nem kezdünk, mert összefoglalják nekünk az eddigi eseményeket, ez akkor szokott történni, amikor nincs elég minőségi anyag az adott epizódhoz. Na végre, a 23. percben Jennifer választ először, ad két puszit Levinek, ezzel megbélyegzi örökre. Jennifer taktikája, hogy minél tovább jól érezze magát és bent maradjon a villában. Niki Danit választja, és virtuálisan leszopja a farkát, humoros, nagylelkű ember, mondja, a T-69-es ezen kiakad, hátdebazmeg, Dani csak a flórát meg a faunát, mi történt (megdugtad)? Magamat adtam, mondja Dániel hamiskás mosollyal (lófaszt).

Kata választ párt magának, virágom, virágom, Ádám lesz az, mert már az első nap óta egy hullámhosszon vannak. Rea Kristófot puszilja meg, és a várakozásokkal ellentétben nem hányja el magát. Alíz széles mosollyal néz maga elé, mint aki nem tudja felfogni, hogy mi történik éppen a szeme előtt (kiejtik izomból). Kriszta Norbit puszilja meg, mert vele akar élni, mármint a házban, teszi hozzá gyorsan, és nem azért, mert már csak neki nem volt párja, mint ahogy ezt Pinokkina sugallja kissé esetlenül. Erre bevágnak egy olyan arcot Vicustól, amin úgy néz ki, mint akit megszállt valami démon, rémálmaimban ne lássak ilyet. Alíz maradt utoljára, a dramaturgia kissé sántít, miért pont ő?

A vörös naiva nem sokat gondolkozik, és beáll Kristóf mögé, hoppácsak, ez vagy hülye, vagy tud valamit, hiszen Norbiról volt szó még reggel, mindenki így tudta, de a lány ezek szerint szépen akar meghalni, vagy mittudomén. Rea pont olyan arccal nyilatkozza, hogy erre nem számított, mint amilyennel a dobókocka használati utasítását olvasná fel, én biztosra veszem, hogy a szövegét előre megírták neki, csak szar színésznő ahhoz, hogy hitelesen előadhassa . Az android kihívja Kristófot és a két csajt középre, na akkor tessen eldönteni, hogy vörös vagy szőke. Vörös, baszki, Kristófnak csak vannak tökei, neki aztán nem lehet csak úgy megmondani mit vegyen fel! A reakciók furcsák, Norbi és Kriszta röhög, Levi és Jennifer arcáról semmit nem lehet leolvasni, Ádám rezignált, Kata kicsit dühösnek tűnik, Dani mosolyog, Niki sokkot kapott.

Rea zenére pakol, a többiek lent isznak, a csajok sajnálják Reát, és kutyázzák Kristófot, aki csak azért vágta ki maga mellől, mert a szőkenő bevallotta, hogy nem is tetszik neki. Bosszút forralnak, nem lennék most hotellakó indiánszamuráj, az kurvaisten. A lakók Ricsét énekelnek hamisan és vedelnek, közben Alíz kijelenti, hogy bárcsak rápusztulna már valami faszi, mert megőrül lassan, Niki meg a bizalomról tart kiselőadást.

Egyszer csak bevágják nekünk azt a délutáni beszélgetést, amiben Kristóf kiakadt, hogy Rea milyen alapon szólt be neki, de most nem állunk meg ott, ahol korábban, azaz a puffogásnál, hanem megyünk tovább. Hoppácsak, a párválasztás előtt 20 perccel Dani, Ádám ás Kristóf előjön a műsor első jó húzásával: kúrjuk át Reát. A konkrét terv: szólnak Alíznak, hogy álljon Kristóf mögé, mert Norbival nincs esélye, de erről ne szóljon senkinek. Kristóf szerint Alízt akkor cseréli le, amikor akarja, Reától rosszul van, mindenki jól jár (mármint ő). Bemennek Alízhoz, szépen elmondanak neki mindent, a csaj tapsikol örömében és tessék, megvan az első blindside, gratula. A jövő héten újabb lakó érkezik szart kavarni, tippem szerint megint nő. Jövő héten folytatjuk.

Pöcs - Pina/segg/csöcs: 0 - 2/1/4

Címkék: éden hotel
111 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicamaca 2011.03.11. 09:37:31

Ez a Rea pont úgy viselkedett, mint aki életében nem látott még férfit. Az nem taktika, hogy bután elpofázza mindenkinek, hogy rühelli a párját. Teljesen biztos voltam benne, hogy nagyon hamar kiteszik a fiúk, bár azt nem néztem ki belölük, hogy ilyen hamar.

cicamaca 2011.03.11. 09:38:37

Na sikerült kétszer, buta mobil, bocs

beacska 2011.03.11. 09:42:06

@cicamaca: valamilyen okból, ő azt hitte, Kristófnak nincs más választása, csak ő. De könyörgöm, nem a fiúk közül kellett kiesnie valakinek, hanem a lányok közül!!

Még hogy Rea okos volt! Hát nem tanult meg számolni???

csudri82 2011.03.11. 09:47:05

@eric: Vak oldal. Az amerikai fociban az irányítónak az az oldala, amit nem lát, ezért jobban kell védeni.

Tehát Rea olyan oldalról kapott támadást, amire nem számított, mert nem láthatta. ;)

GL-581 g 2011.03.11. 09:48:50

Btw tudja valaki, hogy mi az a blindside, azon kívül, hogy egy svéd keresztény hardcore-banda? :P

(Igen, a "Google is your friend" típusú válaszokat nyugodtan skipelhetjük. :DD)

@beacska: Nekem az volt gyanús, hogy Alíz miért vigyorog, mint a vadalma.

karikaV43 2011.03.11. 09:51:37

A műsor nem volt ilyen jó a poszt király,jobb olvasni mint nézni.

beacska 2011.03.11. 09:53:05

@Gliese 581 g: ja, én meg bíztam a szerkesztőkben, hogy amit nem vágtak be, az nem is volt. Hát legközelebb jobban résen leszek ;D

petya.bacsi 2011.03.11. 09:58:54

:D Fogy a ház népe, ma este meg ugye vad pillanatok 18 éven felülieknek. Ma villant mindenki :)

bohumil stejskal 2011.03.11. 10:00:09

"...ha Alíznak lenne kalapácsa, Niki arca nem Oroszlán Szonjára, hanem Badár Sándorra hasonlítana perceken belül." -
riszpekt maximál! :D

egyébként ez a tegnapi valahogy annyira fos volt, hogy bealudtam rajta. (de ahogy nézem, nem sokat veszítettem)

Annak a Rea nevűnek egyébként az egyik szeme üveg? Nagyjából olyan a nézése, mint Columbo hadnagynak a los angeles-i rendőrségről. Mindegy, mosmán sose tudjuk meg, mer feltették az első fapadosra, és huss... :)

Pinokkia lassan úgy beszél, mint a Frei Tamás, a stólbuckalakó elbújhat mögötte... ;)

Artie 2011.03.11. 10:06:54

@beacska: Vazze...:S

De a másik öt azt képzeli magáról, hogy ők aztán olyan csúcsszépek. Hát pedig nem.

Bár ezt most kár volt elmagyaráznom, úgy látom, pont neked készült ez a műsor, pont a szereplők szintjén vagy.

gastro vazze 2011.03.11. 10:16:13

na végre valami survivoros vágómunka is megmutatkozott :D
Tetszik a műsor egyébként, bár Éva kezd egy kicsit nénisedni, nem tudom, olyan érzésem van, hogy nem vetette meg ott (sem) a finom cserjelevelekből főzött poritott finomságot és néha elhúzódik egy napja kettőre, talán attól néz így ki :S
Russelt meg sajnálom ..:)

Elstron 2011.03.11. 10:17:32

Ilyen satnya csecseket is régen láttam már, pfej.

gastro vazze 2011.03.11. 10:19:23

@Artie: Rea nem volt elég okos, mert akkor rájött volna, hogy ezzel a fociedzővel incselkedni kell, adni alá a lovat, nem pedig a porbaalázni. Szóval sok agya nem volt, a gőgje elvakitotta..

A lányok hát olyan..faluszépe tipusok, bár a bigfootnak elég Anime arca van, az érdekes, meg az Oroszlánszonjás csaj is elmegy szódával, de egyben csak ez a Jennifer van (tehát akin minden ok-nak mondható). Lába a egyiknek sincs igazán jó, de talán abból is Jenni..

plüss_Teknős 2011.03.11. 10:21:07

Rea egy nagyképű, buta liba. Nem kár érte, bár a csajoknak kb együtt annyi agyuk van, mint egy marék lepkének...
Sixx, feldobod a napjaimat és a sivár életemet a hogyvoltokkal, jobb vagy, mint a műsor :-D

gastro vazze 2011.03.11. 10:21:42

@Gliese 581 g: blindside= megtévesztés, szavazásoknál akkor szokott megtörténni, ha valaki olyan esik ki, aki abszolút nyeregben érzi magát különben, de meg lesz szopatva a "blindsideolók" által. Tehát hamis biztonságérzetben tartják a szavazásig.

_noncsi 2011.03.11. 10:21:49

@Artie:
szambol vetted ki a szot! magyar lanyok az utcan a metron a mindenhol jobban neznek ki ezeknel, nemtudom ok honnan jottek de ez nagyon furcsa. O.o

gizdacsavo 2011.03.11. 10:35:46

Nekem bejön a műsor eddig, magyar valóságshowban eddig nem látott szarkavarás megy.

A kiválasztás alatt mondtam, hogy Alíz ennyire nem lehet naív, nem állhat Norbi mögé, ha esze van az "állban erős" versenyzőt választja. Amikor odaállt, mondom "na, ez lehet mégsem annyira segghülye", erre kiderült hogy az, és csak szóltak neki. :)

Veder1 2011.03.11. 10:45:01

Érdekes volt a műsor, bár abban reménykedtem közvetlenül a kiválasztás után, hogy Aliz személyében egy csendes gyilkos első megnyilvánulását láthattuk, de nem, ez is a fiúk érdeme volt.

Egyébként elég jellemző a bent levő lányokra az a széles körben elterjedt téves nézet, hogy pasit úgy kell fogni, hogy legőgöljük, és rögtön házisárkányt játszunk a semmire. Lesz még itt meglepetés.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.11. 10:46:23

Ha nem Alíz dönthetett volna utoljára, akkor lehet, hogy más lett volna a választása :)

samba pa ti 2011.03.11. 10:47:27

kinopina tényleg iszonyat.
egyetlen természetes megnyilvánulása nincs.
minden mű,csakúgy mint a teste.

beacska 2011.03.11. 10:48:22

@Myta: legfeljebb Reáé lett volna más. Nem is értem, miért nem ő volt az utolsó...

Veder1 2011.03.11. 10:51:06

@beacska, besegítettek a rendezők kicsit a fiúknak :)

beacska 2011.03.11. 10:58:21

@Vödör: aaaa... lehet ...de nem baj. Ha már kiutaztatták őket sok pénzért, meg etetik őket sok pénzért, még többért itatják, plusz egyéb költségek (;D), akkor már legyen jó, irgum-burgum.

whiteline 2011.03.11. 10:59:09

Nem lett volna más a választása mert előre megdumálták, ez volt benne a lényeg. Én meg már mondtam is mikor Kristóf mögé állt, hogy csak ott van esélye a bennmaradásra, és nem is buta a kiscsaj hogy ezt magától felismerte. Aztán bejátszották az összeesküvést és kiderült, hogy nem ő volt okos hanem a pasik.
A Rea meg nagyon messze van az okostól, egy okos nő ezzel a csávóval simán végigcsinálta volna a műsort ez meg 2 napig se tudta megtartani. Ahhoz mennyire hülyének kell lenni hogy pl. elmondja a pasi legjobb barátjának, hogy összevissza hányná magát ha hozzáérne Kristóf. Mit gondolt, hogy az majd nem mondja vissza neki? A többi húzásáról már nem is beszélve. De a többi csaj se megy a szomszédba egy kis hülyeségért. Az milyen, hogy sajnálták hogy kiesett ez a kis beképzelt terrorista p.csa, mert milyen jó csapatjátékos volt. Ő lett volna az első aki simán átbasz bárkit a bennmaradásért, arról nem is beszélve, hogy itt inkább a másik nemmel kell jóban lenni mert attól függ a bennmaradásuk, hogy azok hogyan döntenek.

Alt3r3g0 2011.03.11. 11:05:38

Tétel:
BEKÉPZELTSÉG × BUTASÁG = REA

Bizonyítás:
1. Ha nem lenne beképzelt nem nézi le ilyen szinten Kristófot + észre vette volna Alízt, hogy Kristófnak Alíz a kevésbé rossz opció hozzá képest.
2. Ha nem lenne buta megtartotta volna magának a véleményét, legalább a párválasztásig.
Teljesen benézte a helyzetet a beképzeltsége miatt: azt hitte, hogy ő megszánja Kristófot azzal, hogy mögé áll. Dehát szegény nem tud számolni, hogy 6 több, mint 5. Hogy ebben a körben esélye lehet kiesni.

Ha csak beképzelt vagy ha csak buta lenne, még egy ideig húzta volna. A két tulajdonság egyszerre kellett ahhoz, hogy ilyen szánalmas módon kinulláza magát.
Kérdés, hogy felfogta-e, hogy ezt csakis kizárólag magának köszönheti. A kirúgása utáni megnyivánulásaiból nem arra közetkeztetek, hogy felfogta volna. Valószínű menthetetlen szerencsétlen. Továbbra is így fog az hozzáállni az emberekhez a való életben is. Fog még párszor hasonlóképp pofára esni. Nem irigylem...

Veder1 2011.03.11. 11:09:16

@Alt3r3g0

nálad a pont!

Orsóborsó 2011.03.11. 11:16:35

Dani Rea kiesése után: Még nem érzem, hogy érzelmeket váltana ki belőlem. :)

Alt3r3g0 2011.03.11. 11:17:43

@whiteline:
Jah. Én is azt hittem, hogy Alíz mégse olyan kis naív, és hogy a választáskor rögtönözte a döntését. De aztán a bejátszásból kiderült, hogy nem az ő önálló döntése. Pedig már kezdett szimpatikus lenni.

Lacka929 2011.03.11. 11:20:39

Mi lett volna, ha valamelyik fiú mögé 3 csaj áll, és egy fiú csajtalan marad? Akkor két lány és egy fiú ment volna haza? Vagy ilyet nem lehet?

É2I 2011.03.11. 11:25:38

Na most akkor jöhet egy plusz pénisz a következő hétre és indulhat a bunyó :P

Ez is jót vót Sixx, gratula.

É2I 2011.03.11. 11:27:59

@Λατζκα: Előre megírt műsorban nem szokás ilyet játszani :D

Lacka929 2011.03.11. 11:28:49

@É2I: Ja, ezt mindig elfelejtem... :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.11. 11:31:32

Fel nem foghatom milyen kategóriájú szépségkirálynő, modell v. tudomisénmi lehet ez a Pinokkina -hát csak előkerült újra ez a név, juhhé!- hogy ennyire borzalmasak róla a screenshotok. Szépen nézni, normális fejet vágni csak akkor tud, ha szólnak neki, hogy rögtön villan a vaku?

Csajok közül melyik a szilikonos? Mert mindegyiké olyan természetesen lóg, biztos valami rákosborzasztói kuruzslónál csináltatta az illető akciósan.

Sixx, köszke. Újra izgalommal jövök a HV-ra, ami azóta nem szokásom, mióta a VV ellaposodott, és Hajni vért izzad, hogy adott körülmények között fogyaszthatóvá varázsolja az írásaiban.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.11. 11:34:42

@Artie: Engem azok a "szép" szilikoncsöcsök ijesztettek meg. Erre tényleg kár volt költeni...

GL-581 g 2011.03.11. 11:35:59

@gastro vazze: Köszönöm, ma is tanultam valamit. :)

@É2I: Igen, igazságosabb lenne most egy pasit bezavarni. Sajnos a végén egy kékruhás nőt mutattak bokától vállig, szigorúan fej nélkül, úgyhogy attól tartok, megint csaj jön. :( Vagy beküldenek egy transzszexuálist, az lenne ám a nagy tréfa! :DD

saturnalia 2011.03.11. 11:39:56

Rea ott szúrta el, hogy valamiért azt képzelte, ő tesz szívességet Kristófnak azzal, hogy őt választja. Egyértelmű volt, hogy amint jön egy fokkal jobb pasi, rögtön dobni fogja, ez még abból is leszűrhető volt, amiket személyesen Kristófnak mondott. Arra nem emlékszik valaki, hogy ki mondta ki először abban az utólag lejátszott beszélgetésben, hogy Kristóf válassza inkább Alízt. Mert nekem valamiért úgy rémlik, hogy nem Kristóf volt az, hanem Ádám.

Alíz egyelőre nagyon nem tűnik jó játékosnak, de ha van egy kis esze, az első adandó alkalommal ő is lecseréli Kristófot, de gyanítom, hogy inkább megpróbálja majd "elcsábítani", és így megtartani. (nem fog menni)

Veder1 2011.03.11. 11:45:52

Kristóf vetette be az ötletet, de csak elmélkedés szintjén, amire a bróker gyerek csak annyit mondott: "Az mekkora lenne". A végső lökést a Dani gyerek adta meg, amikor felvázolta döntés előnyeit. Utána meg jött a vicces rész, amikor a három kigyúrt gyerek bevonult Alizhoz a Keresztapa zenéjére és megmondta, hogy mi lesz. Azon felröhögtem :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.11. 11:46:05

@Gliese 581 g: Transzexuális? Hol lehet rá szavazni? 3 havi mobilhavidíjam ellenértékét rákölteném! xD

GL-581 g 2011.03.11. 11:59:27

@Vödör: Én azon röhögtem, hogy a brókergyerek mekkorát fordult a párválasztás után. Valamelyik műszőke ágymelegítőnek magyarázta a szorzótáblát, hogyaszongya "Lehet, hogy Rea jó fej volt, Alíz meg teljesen el van varázsolva, de Alíz legalább egy jó ember. Rea nem volt jó ember."

Jawazzeh, jó ember, de azért egész héten fúrtad ahogy bírtad. :P

@neccharisnyás útonálló: Na, azt megnézném, ahogy mondjuk Jászkarajenő aranylábú kincse, vagy a kuszafogú démon megpróbálja egyben kimondani a "transzexuális" szót. :D

Billy a kölyök 2011.03.11. 12:00:02

Kövezzetek meg, de szerintem ebből a - vártnál tényleg gyengébb - felhozatalból még mindig Kata a legjobb csaj.

GL-581 g 2011.03.11. 12:14:52

@Billy a kölyök: Hááát... ízlésről vitatkozni ugyebár nem lehet, mindenesetre én jobb szeretem, ha egy lánynak nem szorul be a fogai közé a szívószál. :DD
Meg azt is, ha valamivel okosabb, mint a telefonja. Úgyhogy nekem Alíz jön be.

(az előző hsz-emhez: transzexuális = transzszexuális, tudom, bocs, mielőtt vki beszólna. :P)

gizdacsavo 2011.03.11. 12:24:12

@Gliese 581 g:
Jaja, ízlésekről kár vitatkozni. Szerintem pl. az Alíznak akkora orra van, hogy a kaszkadőrmókus nem menne ki rá egy zsák mogyoróért. :)

sylerolam 2011.03.11. 12:25:03

Niki arca, mikor Alíz választott? Szétröhögtem magam és teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy forgatókönyv van.

zoli bp 2011.03.11. 12:29:52

Rea teljesen jó lett volna a Kristófnak, de mindent elkúrt a csaj. Nagyon bután viselkedett, egyszer azt mondta, csak egy jó párral lehet végigvinni, akihez vonzódik is, aztán meg, hogy ha érzelem lenne, biztos nem azt választaná. A kérdések feltételénél is, azt állította,h Kristófnak nincs hibája, aztán mégis van, mert eléggé hátba szúrta, az alvós jelenetkor. Azt is mondta neki, hogy meditáljon Kristóf magában arról, hogy ki mennyire veszélyes, ott is nagyon bután és lekezelően viselkedett. A tegnapi részt még nem láttam, de biztos voltam benne,h ezután ő fog menni. Alíz elég kis naiv, de-hát benn szeretne maradni,szerintem az egyik legmegbízhatóbb csaj lett volna a játékban, aki egy kis lelki barátságért hű maradna. A csajok bőven jók, csak ez a sok impotens pali ne lenne benne. Dani, Kristóf, Ádám, Levi, egyikben sincs semmi különleges. A játék pedig egész jó, nekem sokkal jobban adja, mint a VV, itt legalább minden részben van, valami mell, fenék etc. :))

exilis 2011.03.11. 12:36:56

Én is elkezdtem nézni, és bevallom tetszik. Intrika, összeesküvés, taktika, ezek mind olyan összetevők amik nagyon hiányoztak a magyar reality felhozatalból.
Alig ment le pár adás, és már durva játék megy. Nekem egyik szőke se jön be, ha már választani kellene akkor Alízt fektetném be magam mellé :)

Savafan 2011.03.11. 12:45:12

Ez megint jó volt és Sixx a jelzőid már-már Wipeout-i (Lehetetlen küldetés) magasságokban:)) Nagyon királyak!
Szerintem is nő lesz, mert nem véletlenül mutattak valakit kék ruciban, lukig:)

sixx · http://comment.blog.hu 2011.03.11. 13:04:34

@bigthereal: de most látom csak, hogy hivatásos trollal van dolgom, szóval húzzál a picsába innen.

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2011.03.11. 13:07:39

Mikor lesz mar az a resz, amikor HE-t megb@ssza a majom?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.11. 13:32:39

@Megköszönöd az italt,hazamész, kivered: Majom???
Nem valami drogbáró rabolja el, és tartja ott örökre?

büdösmackó 2011.03.11. 13:46:24

borzalmasan slendrián nyelvezet egy szörnyen alantas műsorról.
tudjátok létezik egy másik dimenziója is az emberi létnek, olyan dolgok mint szépirodalom, komolyzene, színház és balett.

elhiszem, hogy még elképzelni is nehés azt, hogy nem értéktelen véglényként, értételen dolgokkal töltitek szánalmas kis napjaitokat, de legalább próbljátok már meg.

iszonyat rossz poszt. szégyen!

beacska 2011.03.11. 13:47:58

trollokat nem etetünk!

exilis 2011.03.11. 13:56:38

@büdösmackó: És szerinted a kettő kizárja egymást? Akinek csak a magaskultúra nyújt örömet - a hozzászólásod szerint te ilyen vagy - az szerintem egyszerre sznob és ostoba.

büdösmackó 2011.03.11. 14:11:14

@totorohun:

nem érzem magam ostobának. általában azok ostobák amúgy, akik ilyen otrombán válaszolnak.

beacska 2011.03.11. 14:11:53

mondom én: trollokat nem etetünk!!!!

büdösmackó 2011.03.11. 14:12:57

@beacska:

a cicinézés kávé mellett cigivel péntek délután tudtommal még nem tiltott. ámbár ha így megy tovább, a fidesztől már ehhez is egedélyt kell kérni.

semmi bajom a csajeszokkal. a poszttal, annak szövegével és a bemutatott szörnyűséges műsorral van bajom.

aardwark 2011.03.11. 14:20:25

sixx, respect, nem láttam ugyan de képben vagy a hv jóvoltából. :)

(büdimaci: 1: ezek szerint elolvastad, mert hozzászóltál. 2: remélem közben Bartókot hallgattál és legalább 3 tv-n néztél egyszerre Hat-tyúk halálát, Aidát és Kőszívű ember fiait. 3: szégyen hogy tudsz írni...)
de amúgy meg no komment, ezeket csak mind gondoltam ám

büdösmackó 2011.03.11. 14:36:28

@aardwark:

látom egyetlen válaszod az általam felvetett dilemmára az, hogy én vagyok a hülyebunkó. hát legyen így, bevállalom.

Ferrari_Robe 2011.03.11. 14:47:33

OFF:

Valaki magyarázza már el nekem, hogy miért jó ez a trollkodás? Lehetne róla egy indexes oknyomozó riport is, mert komolyan nem bírom elképzelni, hogy mi benne a jó.

ON:
Nekem tetszik a műsor, sokkal jobbnak ígérkezik mint a VV, pedig még csak 3 adás ment le. A hogyvoltok pedig zseniálisak!

aardwark 2011.03.11. 14:52:20

@büdösmackó: amennyiben Neked ez jött le akkor legyen, bár nem erre céloztam. Az én dilemmám az, hogy ha sem a műsort, sem a posztot nem bírod, akkor miért kommentelsz...

@Ferrari_Robe:
ott a pont, az off meg az on egyaránt ér, azaz 2 pont :)

büdösmackó 2011.03.11. 14:54:53

@Ferrari_Robe:

én sem értem mire jó. mostanában az emberek olyna furcsa dolgokat csinálnak. biztos a globális felmelegedés teszi vagy ez a sok földrengés.
mindenesetre rendkívül kellemetlen, zavaró jelenség.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.11. 14:59:38

@Ferrari_Robe: A jelenséget vizsgálva arra jutottam, hasonló lehet a való életben, mikor tini kiscsajok a villamos megállóban beszólogatnak a tőlük 100 kilóval nehezebb, izmosabb uraknak. Hergelik őket, tudván, hogy ugyse pofozzák meg őket, mert férfi nőt ugye elvből nem üt.
Neten meg ugye ennyi következménye sincs. Sima feszültség levezetés a másikon.

Hódos Hajnalka 2011.03.11. 15:02:08

@neccharisnyás útonálló: igazság szerint nem a vv-től izzadok vért, hanem az olyan kommentelőktől, akit megmondják, hogy mit gondolok, teszek vagy érzek.

Ferrari_Robe 2011.03.11. 15:05:52

@büdösmackó:

Vagy esetleg a túl sok "szépirodalom, komolyzene, színház és balett".

Visszatérve, kíváncsi leszek, hogy a ma esti "hardcore" összefoglaló eléri-e a Blue Hustler szintjét.

büdösmackó 2011.03.11. 15:09:27

@Hódos Hajnalka:

tapasztalatom szerint a nők sohasem tudják, mit gondolnak tesznek vagy éreznek.
zavaros a lelkük szegényeknek, ezért egy férfi kell melléjük, aki megmondja mikor mi a helyzet.

2011.03.11. 15:12:45

komolyan ez a műsor is egy külön kategóriát érdemel www.onlinepszichologia.hu/hirek/intelligencia-a-valo-vilagban

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.11. 15:12:53

@Hódos Hajnalka: Még ha csak a kommentelők lennének ilyenek. Én az Életben is feszt ezzel kűzdök. Persze a másik fél hímnemű, mondanom se kell.
De ne hagyd magad. Igazi belevaló nőszemély vagy, nem biztos, hogy a libáknak van igazuk csak mert hangosak és sokan vannak.

GL-581 g 2011.03.11. 15:14:47

@gizdacsavo: No jó, az orra és a combja valóban egy picikét markánsabb az ideálisnál, de csak bizonyos kameraállásokban. :D

Viszont cuki egérke-arca van, aranyosan örült, amikor a három srác kijött tőle, és emellett, minden naivitása ellenére, értelem csillog a tekintetében. :DD

@Hódos Hajnalka: "az olyan kommentelőktől, akit megmondják, hogy mit gondolok, teszek vagy érzek"
Szerintem teljesen igazuk van: miután a saját életüket már páratlan műalkotássá tökéletesítették, szeretnének másokat is a fénybe emelni...

Anak 2011.03.11. 15:19:37

Én még mindig nem értem, hogyan fognak elfogyni a játékosok? Megvárják míg beléjük csap a villám?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.11. 15:21:52

@Anak: A csajokat eladják prostinak Mexikóba, a krapekok végcélja Thaiföld ugyanezért. Persze, csak miután a már említett kolumbiai drogbáró elfoglalja a hotöjt.

Varbaro 2011.03.11. 16:02:57

és Danihoz mit szóltok, az azán a szószátyár, meg érzelmi szintje is magasban szárnyal, vagy legalábbis ezt adja be.

Amikor a kiejtés után kérdezgették az valami epic volt.

Milyen érzéseket vált ki belőled a döntés?
őőő.. nem érzek semmit.. :D

awender 2011.03.11. 16:14:51

Na jól van, úgy látom nem érted Sixx ezt az egészet.

Alíz egy nagyon körmönfont teremtés. Felmérte a helyzetét és ráérzett arra, hogy Kristófot Rea megalázta, amikor focistának hívta. És rájött, hogy ott az esély hogy bentmaradjon. Rea sokkal szebb nála, de Kristófot nem vette emberszámba!

Kristóf és Ádám konfliktusa az volt, hogy Kristóf a Pandora kérdéseknél rákérdezett Alíznál, hogy biztos jó e, ha bízik Ádámban. Ekkor Ádám lassan ingatni kezdte a fejét, alig észrevehetően és szemöldökét is ráncolta. A szemével szúrósan nézett! De másnapra halasztotta a megbeszélést.

Rea őszinte fájdalmát nem tudom miért nem láttad. Érzelmileg vaknak kell hogy legyél. Rea természetesen hozni akarta a kemény csaj álarcot, de ahogy szegény a csomagjaiért ment, látszott a vállain hogy megrázza a dolog. Még szeretett volna bent maradni. Még talán szexelt is volna Kristóffal, pedig hányingere volt tőle!

Éva pedig nagyon jól vezette a dolgot. Végülis nem kell a Hamletet előadni pár sima kérdésért. Hiszen ha rákérdez valaki hogylétére, ahhoz nem különösebben kell utánozni senkit.

Na mindegy, látom nem érted itt a dolgokat, de majd én mindig segítek hogy képben legyél!

GL-581 g 2011.03.11. 16:22:08

@neccharisnyás útonálló: lol!
Antivetélkedő? Az jár jól, akit hazahajtanak a vérbe? :D

beacska 2011.03.11. 16:24:14

@Varbaro: Danit nem bántani! Ha lehet ilyet mondani 4 nap után: nekem ő a kedvencem!!!!

beacska 2011.03.11. 16:25:29

@Hódos Hajnalka: szia Hajni! (vadul integet és ugrál közben)

Hódos Hajnalka 2011.03.11. 17:08:34

@beacska: ne hadonássz, még leversz valamit :D

énszóltam 2011.03.11. 17:20:52

nem tudja valaki hogy fog ez a műsor kifutni, hogy marad a végére egyetlen pár, vagy ki lesz a nyertes a végén?

megnéztem youtube-on egy dán finálét, de rohadtul nem értettem :))))

kerdesek05 2011.03.12. 00:01:49

meztelen képeket videoban is feltehetné valaki.

melyik csaj mondta hogy állt a kukid hamar?

kerdesek05 2011.03.12. 00:03:57

ez a műsor véget ért már mióta. a szereplők most kussban vannak a való életben, valahol békásmegyeri panelben? és izgulják végig előlről az egészet?

meztelenférfisztárok (törölt) 2011.03.12. 07:36:56

Hájj!! Kúrva jó ez a blog.. nagyon örülök hogy létre jött már csak azért is mert az éden hotel előző részeit ismerteti nem ártana több fasz menyiség .. pUSSZANCS : EdÓÓÓ

gastro vazze 2011.03.12. 09:50:21

@neccharisnyás útonálló: az igazán szép szilikonos mellnek van egy természetesnek ható lógása, csak szólok. Pont azok a szar műtétek, ahol áll, mint, ha kötelező lenne...még hátrafekve is!
Egyébként Niki (az Oroszlán Szonja) a hunyó:)

iwen 2011.03.12. 12:02:42

A 81 karikás változatról lesz hogyvolt poszt?

iwen 2011.03.12. 12:03:16

Bocsánat, 18-ra gondoltam a 81 helyett.

gastro vazze 2011.03.12. 12:41:05

@kerdesek05: legalább nem a hülye nézőt vezeti meg hülyén egy csatorna, és súlykolja, hogy éppen kire kell (!!) szavazni...ezek eldöntik egymás közt:)

beacska 2011.03.12. 13:05:56

@iwen: én is azért jöttem ide, hátha...

látta vki? mi volt a 18+-ban???

gastro vazze 2011.03.12. 14:45:57

@beacska: a hét eseményeiből volt válogatás, meg még pluszban csöcsök, de én a hét adásaiból csak egyet láttam egészben, így volt egy-két új snitt számomra, de semmi különös.. Volt Dani a flórákkal-faunákkal, meg a káromkodós dörentés is..

beacska 2011.03.12. 17:03:38

@gastro vazze: "olt Dani a flórákkal-faunákkal, meg a káromkodós dörentés is.." ??? ez mi volt?? pedig láttam a héten az összeset. (és Dani is volt? nagy sóhaj)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.12. 20:18:37

@Gliese 581 g: Asszem ráuntam a reality-sémára. Már nem dob fel, hogy pár szerencsétlent bezavarnak 1 villába, kamerák közé, és sorban ejtik ki őket. Ramsay is ezt csinálta a főzősben, modellversenyesek, divattervezős reality-k, sőt, amitől legutóbb kaptam agyvérzést: Heidi Klum ugye futtatja a divattervezős reality-t. Erre csinált 1 olyat, ahol a tervezők modelljeire fókuszálnak. Ahogy cicaharcolnak, savazzák a göncgyárosaikat, aztán szépen sorban hazaküldik őket. Tyra Banks koppintás erősen.
Szal támogatom, hogy a következő bigbradőr szereplőit rakják ki egy ukrán szeméttelepre, ott vegyék fel a műsort. Igaz, a szabad levegőn tán kevésbé lesznek hisztisek. De hogy izgalmas lenne az 7szentség. Dialógusok: "Pfejj, találtam 1 használt injekciós tűt!" Stb.

Amúgy, gyerekek, ennyi meztelen csigára hajazó "hímnemű"-t egy rakáson a Carmen Electrás férfimodell válogató óta nem láttam reality-ben. Ez komoly!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.12. 20:21:26

@gastro vazze: Jó, de olyan.... csálék? Szal ilyenek alapból is nőnek emberen. Mindegy. Ne én vagyok a célközönség.

2011.03.13. 10:09:47

Soha az életben nem néztem ilyen szennyet, de esküszöm, ezt egy élvezet olvasni :-DDD

Legokocka 2011.03.13. 12:35:32

"Az is feltűnő, hogy a fődíjról csak annyit lehet tudni, hogy 25 millió, de pénznemet nem, koreai wonban ez csak 4,5 millió forintot jelent"
Vietnami dongban meg csak 234.864 forintot...

kerdesek05 2011.03.13. 13:51:37

Pénteki adásról nem lesz összefoglaló?

Kinek állt a kukija a szöszi csajnál amikor beharangozták a következő műsort?

kerdesek05 2011.03.13. 13:53:26

a szereplőkről van külön oldal?
érdemes lenen összegyűjteni róluk az infókat!
Dani:

www.naplo-online.hu/hetvege/20110311_eden_show

beacska 2011.03.14. 22:13:24

"kérsz almát?" :DDD

Pietro Stracchi 2013.02.07. 20:05:20

tudom, hogy offtopic, de lesz "éjjel-nappal budapest" hogyvolt sixx módra?

paranyuszi (törölt) 2013.02.08. 13:42:00

ÁÁÁÁÁ ÉH 1-2 hogyvolt volt, minden idők legjobbja... szerintem... :D
süti beállítások módosítása