Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x02

2013. február 05. 18:25 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Az ember ösztönlény, ezért zsigeri volt az az összerezzenés, amit Horváth T69-es modell Éva megjelenése kiváltott bennem az első percben. Az előző adásból sikerült bevágni az összes olyan jelenetet, amiben a szereplők a lehető legkevésbé természetes arcukat mutatják, műröhögés, műmosoly, mű(anyag)sorvezető, a vágóknak szívesen megmutatnék egy Survivor-évadot, de nem a félig (?) bekokózva csigaházat fújó Stólbucival, hanem a rendeset, sírva fakadnának. Rémálmaiban a T69 arra utasít merev karral, hogy írjam le az ideális nőt, és közben meredten néz rám, szeme meg vöröslik, mint Schwarzeneggernek.

A videós hogyvolt elviselhetetlenül hosszú, közel három perc, pedig még egy széteffektezett főcímet is kapunk a közepébe, ezen is illene változtatni. A T69-esre mellyben fehér csokornyakkendővel megtört, fekete pöttyös kartonruhát adtak, pedig Alekosz AVH-s bűrkabátja jobban állna neki. A biztonság kedvéért összefoglalja az eseményeket, majd közli, hogy a csajok vannak veszélyben, mert eggyel többen vannak, és színitanodás gesztusokkal és manírokkal operáló, butapicsának tűnő Rea megkavarhatja a dolgokat, és elüthet valakit a 25 milliós nyereménytől. Jesszus, az az előző izé az nem a főcím volt, most kezd el virnyíkolni az autotune-nal megerősített luvnya, és három részre osztott képernyők mutogatják a szereplőket. Eltelt 4 perc, és még nem történt semmi, ejnye.

Dani dörmögésével nyitunk, akit továbbra is hidegen hagy, hogy bikinis csajokkal van körülvéve (nekem az is gyanús, ahogy Kristóf haját nézegette az előző adásban, szinte láttam a szemében, hogy legszívesebben pajkosan a mutatóujja köré tekergetné a rakoncátlan tincseket), a tájat méltatja, a flórát meg a faunát, amit a képen a dzsungel, meg egy csenevész madár képvisel. Ébredés után vagyunk, a körzeti Oroszlán Szonja hasonmásversenyen különdíjas Niki közli, hogy jók a programok, jól érzi magát, csak sok itt a köcsög. Na jó, ezt nem mondja. Kristóf álmában sem gondolta volna, hogy ennyi minden történik egy szállodában, eddig egy barlangban lakhatott egyedül, és táviratban edzette futballcsapatát.

Ádám egy igazi gyökér, két órát hord, előttem és saját maga előtt is ismeretlen okokból, ezek szerint nem csak az az egy bróker faszkalap, akit én is ismerek. Kata tenné neki teljessé az ittlétet, ezt pont úgy mondja, mintha a csaj nem pont tegnap este készült volna rácuppanni a hímtagjára a tövig a seggébe húzott tangája társaságában. Norbi Kriszta haját kurkássza, mint egy különösen jól borotvált majom, Levike meg citromsárga valamit okád éppen sugárban, mert valami jóféle koktélt kevert magának. Ezzel orvoshoz kéne menni szerintem, én, amikor véreset hánytam húszévesen, nagyon megijedtem, de ettől a sárgától is szarul lennék.

Rea Kristófot gyúrja stratégiailag jól elhelyezett csöcsökkel, igaz, jó teste van a Katának? Ezt úgy kellett volna értenie a pasinak, hogy "nézd, az én mellyem kerekebb, mint az övé", de Kristóf az ilyen bonyolult kérdésekben elhasalni látszik, és csak a szemét forgatja, jaja, Kata teste baszki, az nagyon jó, de nem tudnék vele kezdeni semmit. Rea szemében remény csillog, vagy a napfény, nem tudom biztosan. Közben a cigánykerítésre (nem rasszizmus, így híjják!) hajazó fogsor tulajdonosa (Kata) Alíz és Ádám szobáját rendezgeti, képeket pakolgat, úgy viselkedik, mint aki otthon van, ez valamiféle lélektani hadviselés lehet.

A kavarás máris megy, Kata Kristófot mószerolja be Ádámnál, nézzed rá van pusztulva a szőke műnőre, neked nem gyanús? A szobában is szigorúan napszemüvegben közlekedő Ádám ezzel nem ér rá foglalkozni, a haját zselézi. Reának egyik faszi sem jön be, mondja az interjúszobában, amit az ÉH készítői úgy oldanak meg, hogy a kép hátterében elmosódott képekben mutogatják azt, amiről az előtérre odamontírozott alany dumál, elég csehszlovákul néz ki a dolog. Rea értelmezésében a Katát gyűlölő Kristófra kell lecsapnia, aki lelkesen magyarázza neki, hogy VIP-szerelem is elképzelhető. De ezt csak az arcába, naná, mert nekünk azt mondja, hogy nem kell neki Rea, csak meg akarja hódítani, ami szerintem ellentmondás, de mindegy.

A lakosok a mödanszié partján henyélnek és isszák a szponzorvizet, Niki humoros próbál lenni, ebbe sokan belebuktak a magyar valóságshow-történelemben, ő is. A reggelit a fiúk és a lányok külön asztalnál fogyasztják, gondolom azért, hogy lehessen áskálódni, s lőn. Kata nem szarozik, és Reának szegezi a kérdést, mit akarsz te a Kristóf farkával? Rea csak nevet Katán, mert ő ilyen laza, de az arcán ez nem látszik, merevebb, mint egy NB 3-as futballista vádlija a 78. percben. Küldönc jő, üzenetet hoz, csillogós fémgyűrűvel összefogva, nagyon szép. Rea két faszit kiválaszthat, akikkel elmehet randizni, nehéz dolga lesz. Elmeséli a másik asztalnak is, nem látom, hogy bárkit is érdekelne a dolog, sőt, Kristóf kétségbeesett tekintettel nézeget körbe, mint aki most jött rá, hogy a Kurvák és kamionosok buli az a KNDP kerületi nagygyűlését takarja.

A műsor készítői a napközbeni eseményeket egy elegáns montázzsal letudják, ül mindenki a parton és nem csinál semmit. Na jó, beszélgetnek, Alíz szerint Ádám nyílt és egyenes, Ádám Kristófnak azt mondja, a büdös életbe' nem választaná Alízt. Jennifer féltékeny kezd lenni Alízra, Kata Ádámra pusztul rá a hotelszobában, de csak szőrmentén, második nap úrilány nem dug. Az örömteli, hogy a játékosok az első perctől fogva tisztában vannak azzal, hogy ez itt nem szerelem, meg nem valóvilág, nem kell eladniuk magukat nekem, a nézőnek, egymásnak játszanak, és csak az érdekli őket, hogy maradhatnak bent a hotelben - ezért átvágnak bárkit, és ez így van jól.

A mai adás nagy kérdése, hogy Rea kit visz magával randira, én Kristófot és egy semleges játékost tippelek, akit csak díszítőelemnek választ, hogy ne zavarjon be a Kristóf-projektbe. Levi magához tért a reggeli hányás után, és Alízzal beszélget, illetve a csaj dumál, ő meg fájdalmas arckifejezéssel menekülési útvonalat keres. Esteledik hirtelen, Kriszta és Norbi véd- és dacszövetséget köt egymással, nem dugunk, de nem is áruljuk el egymást felkiáltással, ami nekik jó, csak a a szerkesztőknek nem. Most veszem csak észre, hogy a szereplők nyakában lógó fekete bolyhos basz a mikrofon, azt hittem, abban tartják a kokaint a kolumbiai zsiványok. Dani és Niki úgy fekszik egymás mellett, mint egy hatvanas házaspár.

Na, megint villan egy pöcs, Ádámnak köszönhetően, remélem lesz már végre pina is. Vicces, hogy a Viasat feliratozógépén nincsenek hosszú ékezetek, az A kis kalappal pl. a nagy Ő. Erre azért van szükség, hogy a magvas gondolatokról akkor se maradjunk le, ha a szereplők éppen zuhanyoznak vagy a budin ülnek. Na, jön a nagy pillanat, Rea párt választ, kettőt, Kristóf az egyik, Norbi a másik, micsoda meglepetés. Mindegy kit mondott volna, a csajok szájhúzogatással reagálnak, vagy csak a vágók gecik, nem tudom, egyelőre nem sikerül a reakciókat elcsípni rendesen. Bazmeg, ez hihetetlen, Reát felöltözve mutatják a tükör előtt, többet fésülködik, mint VV Éva, (pedig az lehetetlen) és bevágnak még egy beretvált pöcsöt, Kristóftól. Zenére.

Niki is támadásba lendül, szilikoncsöcsöket visz vásárra, tessék, mondja a fasziknak, fogjátok meg, nem lehet érezni. Megfogják, szépen sorban, és hümmögnek, nahát, csöcs. Nem is lehet érezni a mellbimbót, mondja Niki, akinek javaslom, hogy menjen vissza a sebészetre, hátha eltette a műtősnő őket, talán még nem késő visszavarrni. Szürreális a jelenet, és azon kívül, hogy kiderüljön belőle, hogy Niki varázsütésre (értsd: szerkesztői utasításra) ledobja a textilt, semmi értelme nem volt. Kata és Niki Ádámot cserkészi be, kellemes édeshármas lehet belőle a pénteki összefoglalóba, majd meglátjuk.

Rea és a két macsó vacsorázni megy, ezt a T69-es modell vezeti fel, akit ebben a jelenetben egy oszlopnak támasztanak, nemozogjá', belehallatszik a csikorgás a mikrofonba! A randi annyira természetes, mint Rea mosolya, a beszélgetés pedig annyira lényegtelen, hogy alig mutatnak belőle valamit, a taktika szó vagy hatszor előkerül, és valami ibizai diszkósláger szól a háttérben. Ennél nem lesz rosszabb, gondoltam, erre vágnak az otthon maradottakra, akik a Tavaszi szél vizet áraszt c. dalt éneklik, de úgy, mint Freddie Mercury annak idején, vaskos akcentussal. Én éreztem magam kellemetlenül, meg Kriszta, akinek legalább 42-es lába van, és azt mondja, hogy ez nagyon kemény játék.

Ádám és Kata eldöntik, hogy ők ketten innentől egy pár, Alíz meg mehet a levesbe - ezt azért Alízzal is lehetne közölni, már csak a tisztesség kedvéért is. Rea viselkedése egyre gyanúsabb, úgy beszél, mint aki papírról olvassa a könnyed, szellemesnek szánt megjegyzéseket, arról a végtelenül mesterkélt jelenetről meg nem is beszélnék, amiben Kristóf valami déligyümölccsel eteti, mert mindennek van határa. A randi végén Reának választania kell, hogy melyik szobába költözik be harmadikként, Kristóf és Alíz ágyát nézte ki magának, nem mintha ezen egy percig is csodálkoznánk. Norbi jobban bejön neki, de azt meg vasmarokkal fogja Bigfoot Kriszta, és Rea nem akar az SZDSZ sorsára jutni.

Na, a végére csak kapunk csöcsöt is, Alíznak köszönhetően, akit éppen kitárgyalnak a bárban, Ádám szerint jobb, ha máris csomagol. Kriszta, Kata, Kristóf, Dani és Ádám hangosan röhögnek azon, hogy Alíz bízik Ádámban, ennyire nem lehet naiv ez a csaj. Rea bepakol Kristófékhoz és bikiniben zuhanyzik, ezt a parasztságot bazdmeg. Bigfoot Norbival dumál az ágyban, nem szerelmesek vagyunk, hanem bástyák. Leszáll az este, Kristóf meredt fasszal fekszik Kata és Rea között, két gyönyörű nő, mondja, én meg gerendát nyelt úriemberként fekszem, ez maga a pokol. Pénteken kiderül, kibújt-e a gerenda a boxerből.

Pöcs - csöcs: 2-1.

Címkék: éden hotel
36 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joszif 2011.03.09. 09:11:16

ez a több pöcs mint csöcs nem túl bizalomgerjesztő...
majd bepótolom online ha nem lesz más érdemleges dolgom, az első rész annyira nem kötött le de hát majd csak lesz ez izgalmasabb is...

suzy q 2011.03.09. 09:12:54

óbasszus ez a műsor tömény unalom volt, már majdnem vv4, bár ott legalább éván lehet röhögni, mikor kiborul, ha nem kap piát vagy cigit. a tegnapit át is tekertem. hátha jövőhéten jobb lesz már. vagy pénteken?

Sheeva 2011.03.09. 09:17:58

Az egy dolog, hogy akcentussal éneklik a Tavaszi szél kezdetű nótát, de hogy a szöveg se menjen, egyáltalán?...

etikette 2011.03.09. 09:39:03

annyira szánalmasak,komolyan már csakazértis nézi az ember hogy hátha történik majd valami-de eddig semmi.

Hozzá Szóló 2011.03.09. 09:42:18

@etikette: Egyetlen VALAMIT mondj, aminek történnie kellene és izgi lehetne

Nem hiszem el, hogy ezt az index ajánlja jobboldalon...

Hova mész? Jehova. 2011.03.09. 09:45:34

Csak a képeket néztem meg, de a legjobban a tömör összefoglaló tetszett a legvégén: Pöcs - Csöcs: 2-1.

zoli vagyok · http://zolivagyok.freeblog.hu 2011.03.09. 09:48:00

Rea mellyei olyanok, mint két bánatos spánielfül.
Vagy mint két kinyomott Amodentes tubus.

rántott hógolyó 2011.03.09. 09:52:32

sixx istenkirály írásai :)

jennifert lerúgnám, amikor minden mondat végén bevihog egyet mint egy retardált makimajom! f@szt a szájába helyette

ennyi parasztot honnan kapáltak össze, szinte beszélni alig tudnak

h.éva szintén szar, minősíthetetlenül! maradt volna a szopásnál...

petya.bacsi 2011.03.09. 09:55:18

A feliratok tele voltak gépelési és a Sixx által is emlegetett hibákkal. Azért ez überciki.

A csöcs-pöcs villantás is gáz, de ezzel lehet eladni a műsort. Ami a ValóVilágnak 100 nap alatt nem sikerült, ők megcsinálták 2 nap alatt. Pénteken szerintem már dugás is lesz premier plánban...

(A Norbi golyókat villantott, mert még diszkrét a lelkem...)

Lassan már csak Horváth Éva marad felöltözve :D

petya.bacsi 2011.03.09. 09:58:43

Sixx, ha továbbra is Te írod az összefoglalókat, én nem nézem a műsort, csak az összefoglalódat olvasom majd... :D

etikette 2011.03.09. 10:02:30

@Hozzá Szóló: cápatámadás a tengerben,Kata fél seggét leharaphatná egy nagyfehér:) esetleg kirándulás a környékbeli falvakba menekülés az őslakosok elől...ilyesmi :)

petya.bacsi 2011.03.09. 10:03:55

"Pénteken kiderül, kibújt-e a gerenda a boxerből."

Biztos ki fog bújni...

Frank Morgan 2011.03.09. 10:06:25

zseniális összefoglaló. :)

bohumil stejskal 2011.03.09. 10:16:44

"merevebb, mint egy NB 3-as futballista vádlija a 78. percben" - azért a remekbe szabott hasonlat most sem hiányozhat, de a tegnapi gránit semjénzsoltot nehéz lesz überelni...
:D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.09. 10:32:16

Az egy kicsit zavaró, hogy fogalmam sincs ki kicsoda. Az előzőt olvasva megjegyeztem, hogy ki a fekete meg a vörös hajú, de a másik 4 lány totál egyforma. A fiúk meg pláne, bár ők nem érdekelnek.:) Vagy ennek nincs jelentősége hogy melyik név mikor mit csinál? Ja, és ha csak döglenek meg dumálnak, akkor mitől "párok"?

belekotyogok 2011.03.09. 10:39:44

elolvastam. a tegnapit is. a célt értem.
de mi fog történni a célig?
az összes tevékenység a pöcs-csöcs-mutogatás illetve a kibeszélés lesz?

sunblind 2011.03.09. 10:49:12

:D vaszki, és a legeslegjobb hír az, amit nagyon ki akartam próbálni tegnap, nevezetesen hogy nem is kell nézni ezt a trágyát, hogy betegre röhögjem magam a sziksssz HVján.

WE 2011.03.09. 10:54:00

Elnézést, hogy nem figyeltem eléggé, ha már volt, de most akkor hogyan is fognak elfogyni? Mármint a párok, vagy lesz olyan, amikor nem küldenek be senkit, csak valaki mellé nem áll oda senki az odaállós párválasztásnál?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.09. 11:25:21

Sixx, ez istenkirály lett! Betegre röhögtem magam rajta.
H.É. mellett elbújhat Victoria Beckham a robotnők versenyén. Lehet, arra gyúr, hogy beérje Lenke nénit...?

Ja, és egy kérdés: szereplők nem kapnak némi pénzt a villantásokért? Mondjuk egy százast, minden alkalommal, ha beletolják a nemi jellegüket a kamerába.

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2011.03.09. 11:30:25

De kiba undorito ez a sok csupasz csako meg f@sz. Mibol vannak ezek hogy egy gramm szoruk sincs? Broaf

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.09. 11:32:59

minden elismerésem, hogy végig bírtad nézni :) Milyen tudatmódosítók kellettek hozzá? :)

tris 2011.03.09. 11:36:00

szerintem jó, hogy szedik, a szőrtenger már férfiaknál sem bejövős.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.09. 11:49:57

Remélem hamarosan jobb pasikat is beküldenek, mert a pöcs felhozatal elég siralmas... :9

csavarhuzo77 · http://csavarhuzo.blog.hu 2011.03.09. 11:54:20

az első részből láttam töredékeket. az szar volt, a csajok meg gyengék is. a pasikat nem szeretném megítélni. mondjuk a szabályokról semmit nem tudtam. de így olvasva kicsit mókásabb a csöcs-pöcs party

Silent Bob 2011.03.09. 12:05:26

Hát ez egy kibaszott izgalmas műsor lehet.

gastro vazze 2011.03.09. 12:07:58

Baszki megint nem láttam, de ez az írás kurvajó volt, így szinte a szemeim előtt vannak a grimaszok is :D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.03.09. 12:54:59

sixx-el el fog beszélgetni a Viasat, mert inkább itt elolvasom, mintsem megnézzem a TV-ben :)

kurva nagy írás :)

dvorcsakl 2011.03.09. 13:37:19

Csak azt nem értem, miért nem jutott pénz rendes kamerára, vagy rendes vonalra, amin tolják az adást. Egy-két divx film jobb minőségű, pedig azok is elég szarok.

szilvucs 2011.03.09. 13:50:08

ez a műűsor :D tegnap elcsíptem talán a velveten egy cikket, a csöcsfogdosásról, itt még sötétebb emnerek vanna mint a VV-ben

azért azt nehéz überelni::DD
www.onlinepszichologia.hu/hirek/intelligencia-a-valo-vilagban

Savafan 2011.03.09. 13:57:49

király vagy Sixx!!
sírva röhögtem párszor:)
remélem akkor is viszed tovább a HV-kat ha már nem az előre megkapott anyagból kell dolgozni hanem a friss anyag nektek is az lesz:)

Belinda Levez 2011.03.09. 14:13:52

Sixx,köszi a HV-ot,remek lett.:DDD A műsorban a pasifelhozatal siralmas,a brókersrácnak olyan a fogsora,mint egy piranhának.A csajok meg..., affektáló ribancok gyülekezete.

beacska 2011.03.09. 22:17:11

hááát, elég lassan mennek a dolgok...hogy fognak így kialakulni az oldalon lévő párok???

kerdesek05 2011.03.09. 22:51:21

melyik csajt dugták először seggbe a forgatáson az édenbe?

kaptak minden héten a csajok gyantát meg beretvát?:)

flanker 2011.03.11. 15:21:02

Már elnézést, de itt valami nem korrekt:
Pöcs - csöcs: 2-1
Ez hogy lehet?

Magát a műsort nem láttam, de a tegnapi hv-n kint libeg a Niki csöcse, itt meg a vörös sellőé, akkor minimum 2:2, nem?
süti beállítások módosítása