Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 1x02 - Ki lesz a legnagyobb Ribizli Gizi?

2013. február 05. 09:00 - Chat Géza

Bazmeg Sophie arról hadovál, hogy a tegnap esti buliban talált magának valami félkegyelműt, akit hazacibálhatott, hogy az ágyban jól megcsúnyázhassa, ezzel is indulva az év ringyója címért. Jó, persze, fene a papneveldés gusztusomat, de ez a csaj azt üvölti kéjesen a srác fülébe, hogy Chlamydia, ami inkább egy nemi betegség, minthogy a faszi kereszt- netalán vezetékneve legyen. Na, de Nyikhaj Gaz is fugázó pózba merevedett Pszicho Charlotte mellett. A Kamerába mondják a hegyi beszédet, hogy Charlotte kajak abban a tudatban él - és ide a fagyállót de huzira, ha nem - , hogy ő az egyetlen lány, aki nemet mondott Nyikhaj Gaznak, mire a srác elárulja mi az ő puncimágnese és mi lenne más, mint az irgalmatlan lőcse. Naiv Charlotte, mintha bré írást tanulmányozna, letapogatja Gaz faszát, aszongya ez masszív. A kamerába azt mondja, akkor vót, mint egy pasztinák, de ki ez a vidéki lány, hogy nem lókolbászt mond, vagy krinolint, vagy anakondát, vagy bármit amit a városi gyerekek is megértenek, he? Gaz is csak röhög, hogy a konyhakert egész nyári terméséhez viszonyítja a kiskopaszt. Charlottenak se kell több, egyből megkívánta a jó édes fasz ízt, Gaz vagizik, hogy a lányok 2 nap és hat hónap közötti intervallumban tudják kiheverni a vele töltött szexet. Na, de felvonul a muffparádé és ha amúgy sem lesz heftülés, akkor már a kobrát, had sasolják meg a némberek. A Tüdő felsikít, hogy ő még ilyet soha, de ha első este lelufiztad anyám, akkor mit sipákolsz? A szádba kisebbnek hatott?

1.jpg

2.jpg

Reggel, Metrós Jay iparkodik a melóba, felveszi a büdös zoknit meg a feszülős pólót, rohan Hajazós Jameshez, hogy kaptya össze magát, mer’már így is elkéstek, erre megszólal a telefon. Nyílván a főni az, hogy hol az anyám ideges úristenibe basszák a rezet ezek ketten? Az úgy volt, hogy…na, azt én meg pont leszarom, mondja a főni, akkor be se kell jönni, csóközön. Meleg Jay kicsit ráparázik az ’innen minket kibasznak’ hangulatra és finoman ugyan, de azért szokja a gondolatot, hogy eddig tartott a jó világ. Tudod mit, baszni rá, menjünk bowlingozni! És mennek is, kikuglizzák magukat, Semmi izgalom, Metrós Jay és Jónő Vicky úgy viselkednek, mint a házasok. Megbeszélik, hogy mindenki azt csinál amit akar, csak a közös szobában ne legyen orgia. De ezek bazmeg úgy olvassák egymást, mint bérkommentelők a napi sajtót, felszínesen. Vicky bepucsítana, ha úgy van, de nem akarja elhamarkodni, mert Metrós Jay lehet, hogy úriember de az is lehet, hogy egy NYú-Kecöli faszparaszt. Metrós Jay viszont úgy gondolja ebből úgyse lesz semmi, vagy ha mégis, akkor faszaság a négyzeten, de az tuti, hogy nem ő fogja megfejteni a női gondolatmenetet. Mennek haza, az asztalon egy haragos levél a főnitől, hogy mi ez az irgalmatlan kupleráj, mindenki kapja össze magát, rakja rendbe a házat, mert különben meg lesz rendezve a kurvavilág. Metrós Jay és Hajazós James még jobban maguk alá csinálnak, hogy nekik mostantól szevasz.

3.jpg

Na, de felejtsük is el a búval bélelt atmoszférát, a faszik azon tanakodnak, hogy ma ugyan nem mennek lealjasodni bármelyik diszkóba, hanem elhívják magukhoz Jófaszi Greg múltkor becserkészett nőstényeit. Lesz nekik kaja, bor meg pezsgő. Hajazós James és Naffaszú Gaz csak pislognak, hogy minek ennyi cécó egy dugáshoz, de hát ha ez van, akkor taníts mester, hogy kő lordnak lenni. Jófaszi Greg berendeli a négy lányt, de a terv itt nem áll meg, mert már csak úgy tajtékozunk a disznóviccekben és a nagy felfedezésben, hogy a lányoknak – azokkal akikkel együtt laknak – csak nem kéne szólni, mert pl. Pszicho Charlotte így se százas ugyebár, ez után meg garantáltan kettyós lenne szegényem. Jó az. Eközben a csajok persze, hogy a bikákról beszélnek. Jónő Vicky Pszichopata Charlottet félti, aki csont nélkül viszonozza ezt az érzést.

4.jpg

A csajok bólét szürcsölgetve pletyiznek a teraszon, majd jó szektások módjára egyszerre kezdik kántálni, hogy „Told ide a faszodat, te Jófaszi Greg!” Ő most pont nem ér rá, mert megy tusolni. Na, ez gyanús, merthát emberünk bowling után is tisztálkodott, minek neki kétszer egy nap? Baszni rá, a lányok feltakarodnak a szobájukba, hogy kicicomázzák egymást. Erre már érkeznek is a berendelt lányok. Az egyik idegesítőbb, mint a másik. A házban pusztuló csajoknak feltűnik, hogy jött valami punciáradat, akikről lerí, hogy a Geordie házban való kufirc megdobná az ázsiójukat a repedtsarkúak hímző egyletében. Egyből felbasszák magukat, merthogy mit képzelnek ezek, de azért éjszakai, bőrregeneráló maszkban csak nem fognak emberek közé menni, ugye! Úgy is van. Eközben, lent gond nélkül megy Jófaszi Greg seggének fényesre nyalása. Greg kiszemeli áldozatát, elcibálja a vendégszobába és képzelhetjük, hogy nem éppen a szoba barokkos stílusjegyeit elemezgetik, merthogy a baszás volt a téma. Szigorúan térdközépig húzott zokniban!!!  Metrós Jay is kikapta a főnyeremény, a legostobábbat mind közül, aki úgy ült fel a jakuzzi szélére, hogy aztán gond nélkül belebaszódhasson. Na, mindegy. A lyuk az lyuk, csak darázs ne legyen benne, ami így Jaynek pont megfelel. Felviszi a vendégszobába, de hohó, ott már nagyban zajlik a püfölés, mire az ostobenkó megszólal, hogy de hát a lánynak fickója van ám. Greget nyílván meghatotta a dolog. Nyikorogjon csak az az ágykeret, adj neki Gilette, mondta Jay és lelépett a hülyével.

5.jpg

Hajazós James és Metrós Jay kicsit halálba unják magukat a bebaszott picsákkal ezért inkább felmennek a lányokhoz pár értelmes szót váltani, de akkor a messzi távolban már hallani a tűsarkú kopogását, ahogy egyre erősödik és közeledik a szoba felé. Hálló! Bazmeg Sophie egyből kiadja az útját, megmondja merre lehet menni, mire mint minden részeg ember, ő is visszakérdez, hogy há’de mijér’?  Azér bazmeg mert különben bebaszok egyet. Na jó’va akkor. Ez a buli megdöglött, Jófaszi Greg elbúcsúzik a lányoktól. Gyorsan átcsapunk reggelbe, csörög a telefon, a főni az, hogy egy óra múlva ott van, patyolat tisztaságot és Metrós és Hajazós kollégákat akarja látni vigyáz állásba merevedve. A zsenik összefognak, pikk-pakk rendbe vágják a házat és már érkezik is a főni, aki nem rest lemeózni a minden egyes négyzetcentimétert, így a vendégszobában talál pár kotont, meg egy büdös zoknit. Ejnye hát, de legalább védekeztek…na, de  hol a két jómadár? Ejnybe-bejnye még egyszer el ne késsetek, de nesze nektek még egy esély. Isten áldása, szevasztok!

6.jpg

Naná, hogy ezt meg kell ünnepelni, mennek is a dizsibe, ami ölíggé fullon van. A faszik kapásból akasztanak maguknak egy-egy nyestet, nem is foglakoznak a többiekkel, pedig kéne. Bazmeg Sophie eleinte megörül, hogy barátnőit látja a táncparketten, de aztán le is rohad a mosolya, amikor az egyik tenyészbika rángatja hazafelé. Jónő Vicky kevésbé érzi vIP-nak a bulit, mert úgy érzi magát, mintha egy halkonzervben bulizna ronda dagadt büdös lányokkal körülvéve. taszigálja is az embereket és be is talál egy agresszívabb nőstény egyedet, aki kicsit visszalök, hogy kapty a fejedhő kisanyám! Na, több se kell, hogy kialakuljon egy fasza karmolászós cicaharc. A lányok is lelépőznek az egységből, Pszicho Charlotte jócskán bebazilikázott ahhoz, hogy a világát se tudja és idegen embereknek mutogassa a fosónyílását az utcán. Mondja is a kamerába, hogy reméli nem gyün ki belőle az állat és nem szedi ízekre Naffaszú Greget, akinek jócskán van félnivalója, mert ő sem egyedül tolja a szundigépet.

Pszicho Charlotte már otthon parádézik, hogy mi az már, hogy idegen lányok vannak a házban, bazmeg?! Persze, hogy az itt a baj fő forrása, hogy ő egymaga tért haza és baszatlanul kell nyugovóra térnie. Na, de nehogy má ne küldjön el valakit a bús picsába, felrongyol az emeletre és Metrós Jay madárkáját pont betalálja és felvilágosítja, hogy mit képzeljen magáról az ILYEN. Jaynek ma sem terem babér. De még mielőtt sokat agyalhatnánk ezen, új reggel virrad és az agytrösztök díszes társasága arra kel, hogy valaki becsenget. Na, bazmeg biztos a főni lesz az, de lófasz a fületekbe, mert Bazmeg Sophie kedves mamája és papája jött leróni a mélyen szántó tiszteletet.

7.jpg

Az ősök érkezése azért is vicces, mert Bazmeg Sophie dugópajtása még fent a szobában hesszel, na, de el is takarodik hama-hirtelen. A kedves szülők hoztak némi pizzát meg tésztát, merthogy olaszok vagy mik és köztudott, hogy a csizmából jött emberek két dolgot esznek felváltva, pizzát meg macskát, és mivel a Nyú-Kecöli közért pont kifogyott a méretes perzsa ciculákból, meg pont egy pizzériát üzemeltetnek, valahogy jobbnak tűnt leszámlázni és kiszállítani az Mtv-nek négy darab extra pizzát. A kedves papa nagyon lazán beszél a szexről, pedig aztán Bazmeg Sophie a megmondhatója, hogy az náluk eléggé tabu téma. No, mindegy. A Tüdő felhívja a fasziját, hogy mintha már kezdene derengeni az első éjszaka és úgy rémlik megcsókolt valakit. A csávó sóhajt egyet, jól van lányom, csináld csak. A Tüdő a kamerába is elmagyarázza a jól működő párkapcsolat képletét, hogy a faszija megadja neki a szabad teret, elvégre Tüdő alig múlt 18 éves – de máris úgy néz ki, mint egy leharcolt, vén csataló – de ettől még csakis egymást szeretik. Megy is fel a szobába, ahol mindenki tanyázik, hogy elmesélje bevillant valami az első estéről. Naffaszú Gaz csak pislog, hogy ő aztán nem csókolózott ezzel a némberrel. A Tüdő belegabalyodik a hazugságaiba és csak kibukik a gálája, hogy lelufizta Lepkefing Gazt. Ó, jaj!

8.jpg

Este összeül a család, na, akkor elmegyünk kicsit piázunk, de senki sem hoz haza senkit. Ez Naffaszú Gaz terve, hogy megfektesse Pszicho Charlottet. Brávo! Mennek is, döntik magukba a piákat és persze a legnagyobb debella, a Tüdő úgy érzi nem eléggé partiarc ezért a hozzá legközelebb eső férfi torkába tuszkolja a nyelvét, a hirtelen produkált riibanc-tangóról nem is beszélve. Naffaszú Gaz és Pszicho Charlotte nem éppen egymásra repültek rá az este elején, de csak-csak egymásba gabalyodva végezték. Metrós Jay lesmárol valami luvnyát, mire Jónő Vicky bepöccen, mert nem úgy van az faszikám. Metrós uraság már érzi, hogy ez nem fenékig tejfel. Hazatakarodik a banda, Naffaszú tovább nyüstöli Pszichot, felviszi a dugiszobába, de a csaj egyből bekómál, amint a feje párnát ér. Naffaszú Gaz hiába keltegeti, hogy csak a hegyit, csak a csücskit egy picit had melengesse meg, de semmi válasz. Ennyi volt mára.

Címkék: geordie shore
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Égetett Popcorn 2013.02.05. 17:24:09

Valaki tud ajánlani egy jó filmet? Az Égetett Popcorn tud!
Egy kis csapat elszánt film- és sorozatrajongó leveszi a rózsaszín szemüveget és új összefüggésekben láttatja a hollywoodi álomgyárat.

Figyelem! A következő műsorszámban kritika és véleménynyilvánítás található.

www.egetettpopcorn.blog.hu

www.facebook.com/EgetettPopcorn?ref=ts&fref=ts

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.02.10. 22:07:09

Ezt még magyarul olvasva is nehéz kódolni, milyen lehet ez angolul, te jó isten... (nem kritika ez, posztíró, inkább elismerés, ahogy a hogyvoltodból átjön az egybitesek nyelvjárása)
süti beállítások módosítása