Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kívülállók - 3x06

2013. február 04. 13:00 - LenaNoir

Rudy barátunk (megint) a helyi dizsiben nyomul. Fülledt éjszakák telnek el a méltatlanul elhanyagolt kulcscsont, a karcsú bokák és a zabpehely illatú haj – valamint nem kevés alkoholmennyiség – bűvöletében, és ennek a partyfotós láthatóan rendkívül örvend. Ugrunk, az egyik éjszakai pillangó berepült a hálóba, hanem mivel a hölgyemény nem szeretne egyéjszakás kalandot, Rudy készségesen beleegyezik, hogy felhívja másnap a lányt, akit amúgy nem látunk, csak a hangját halljuk. Egy kb. 30 mp-s menet után Rudy vallomást tesz: mivel te rendes lány vagy, elárulom, hogy nem foglak felhívni. Kedves, jól nevelt fickó ez a Rudygyerek, na. Cserébe a lány a kezével Rudy az imént még szolgálatot teljesítő tagjához nyúl, ami aztán világítani kezd, ez finoman szólva bizarr. Rudy, mint aki jól végezte dolgát a távozás mezejére lép, kellemes félmosollyal az arcán kapja le őt ismét a partyfotós. Főcím.

vlcsnap-2013-02-01-13h25m22s202.jpg

Másnap reggel a közösségi központ előtt megy a nagy sztorizás az eget rengető etyepetyéről. Habár sem a csaj neve, sem az arca nem rémlik, azért tutira toppon voltam, győzködi Rudy a többieket. Megtisztel minket azzal is, hogy előadja elméletét arról, miért nem hívja fel az előző esti csajt. Tudniillik ugyanis, hogy ha az ember vesz egy kutyát, az valamikor elpusztul, abból pedig sírás lesz. Namármost ha az ember fia egyáltalán nem vesz kutyát, gond egy szál se. Merthát jobb, ha most bántom meg, mint három év múlva, ez így humánusabb nem - kérdezi Rudy, a kutyás elmélettől még transzban levő Simontól. A mitcsinálunkma-semmitmerkinyiffant-afelügyelőnk-témakörök lefutása után Rudy hirtelen valami furcsa zajra lesz figyelmes. Veszélyes dolog ez a jégkrémes kocsi, annyi biztos. Nekem Sallynéni neve ugrott be, navajonmiért?

vlcsnap-2013-02-01-13h28m13s148.jpg

Kelly és Snájdig-akimostantólSeth a kocsiban végzik reggeli tornagyakorlatukat, azaz csak végeznék, ha Rudy nem cuppanna az ablakra „ittajégkrémeskocsi” felkiáltással. Kelly tekintete azt is elárulja, hogy legszívesebben hová dugná a jégkrémet a Rudy testfelépítésében található nyílások közül. Be kéne mennem-mondja Kelly Sethnek, hiszen mindig kiküldenek egy új felügyelőt, ha kinyírunk egyet. Ennyi. Ha már az evidenciáknál tartunk, az sem meglepő, ha a jégkrémes kocsiban egy szupermodell az eladó. Curtis, aki szivárványos jégkrémet rendel éppen, 11 éves, zavarban levő bakfist játszik, számomra érthetetlen okból, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve Melissává változik. Fagyisszupermodell csodálkozik, Curtis meg nem igazán tud napirendre térni a spontán nemváltás felett.

vlcsnap-2013-02-01-13h31m35s123.jpg

Rudy fagyizással szimultán pisilés közben ijesztő felfedezést tesz. Valami történt a nehéztüzérséggel, amit Simon hirtelen jött jövőbelátása is igazol. Rá is ront Rudyra, majd együttes erővel megállapítják, ilyen nemi betegséget még sosem láttak. A csaj volt, akit megdugtál, és képesség van a dologban, mondja Simon, mer’ vízsönöm volt. Asszem a story-íróknak nem volt kedvük foglalkozni a hogyderüljönki-hogyacsajmiattbeteg-Rudyfarka-kérdéssel, így ezt lerendezték eme egyszerű, ámde roppant gagyi módon. Simon egyébként, látomásának ama kellemetlen részét is megosztja Rudyval, miszerint kisRudytól könnyes búcsút vett, sőt, ha ez nem lenne elég, valami botor tag még a lábával is illette. Rudy számára ebben a pillanatban kikristályosodik életének értelme: nem akar a farka nélkül élni. Ezen felbuzdulva nekilátnak Simonnal felgöngyölíteni a „Melyik csaj a hunyó a háromból a tegnap esti buliból”-rejtélyt.

vlcsnap-2013-02-01-13h33m10s43.jpg

Kelly és Seth eközben megfelelő helyszín hiányában a közösségi központ raktárában hódolnak legújabb szenvedélyüknek: egymásnak. Rudyék forró nyomon haladnak, hiszen Rudynak megvan az egyik csaj száma. Helyesbítek: meg lenne, ha nem tépte volna szét, az úgysem hívom fel a csajt-hozzáállás miatt. Simon összerakosgatja a széttépett fecniket, de van egy bökkenő, az utolsó két számjegy elveszett. Rudynak ez nem akadály, vidáman hívja fel az összes potenciális telefonszámot a hellóRudyvagyokszexeltünktegnap-kérdéssel. Simon kissé kétségbe esik, mikor Rudy előadja homályos emlékeit Bokáról, Kulcscsontról és Zabpehelyről, nem beszélve Curtisről, aki – az imént vásárolt fagyi kukába helyezését követően – inkább lelécel. Simon ötlete, hogy menjenek vissza a helyszínre, hátha Rudinak is beugrik valami használhatóbb emlékkép, így a két bajnok elmegy Mentsükmeg-Rudydákóját nyomkövetős játékot játszani.

vlcsnap-2013-02-01-14h11m10s25.jpg

A helyszínen a hálóban rá is bukkannak egy alvó lányra, de Simon nem díjazza Rudy alvó-sex ötletét. Rudy nincs meggyőzve afelől, hogy az erőszaknak minősül, de késő bánat a csaj felébredt. Rudy neki is kezd a békítő-hadműveletnek, amiben egy csokor virág, a lelkek összekapcsolódás, na meg a hétvégenkénti Praktiker-körút is szerepel. A csaj, aki leginkább csak egy (őt elnézve inkább több) fájdalomcsillapítóra vágyik, üveges tekintettel hallgatja Rudy visszautasíthatatlan ajánlatát, miközben Simon a nappaliban rábukkan a bulin készült fotókra. Miután a csaj – érthetetlen okokból – mégsem élne Rudy ajánlatával, és nem mellesleg közli, hogy tegnap nem ő volt a „szerencsés” hölgy, Rudy azért szemlélteti problémájának gyökerét. Rudy kirohan Simonhoz egy „hoppsz, ez nem ő tesó” felkiáltással, és közli, szerinte a csaj idegösszeroppanást kapott a látványtól. De félre e tréfával, mondja Simon, mert nini, itt egy fotó, szerintem ő a befutó, meg is kérdezik a nappaliban éppen magához térő csajt a képen látható lány kilétéről.

vlcsnap-2013-02-01-14h12m04s88.jpg

Alisha és Curtis eközben csocsózással ütik el az időt a közösségi központban, hiszen felügyelő híján meló sincs. Curtis kedvesen felajánlja, hogy betelefonál a központba, hogy küldjenek egy új felügyelőt, de helyette inkább Melissává változik. Valami nem oké az erőmmel, ez a random átváltozás megőrjít, panaszolja el Alishának, és a tetejébe még a cickók is fájnak. Kelly és Seth még mindig a raktárban romantikáznak, azaz Seth próbálna, de ismervén hősnőnket, asszem rossz helyen próbálkozik. Menjünk el Marokkóba, mondja snájdig, mert ott más, mint itt. Még átgondolom, mondja Kelly, aki az újabb menet előtt elmegy pisilni. Kíváncsi vagyok Seth meddig bírja Kelly finom, kecses, érzékenyen nőies mivoltát és kommunikációját.

vlcsnap-2013-02-01-14h12m34s141.jpg

Alisha eközben Melissa problémájának miértjét próbálja felgöngyölíteni, és lám, sikerrel jár, Curtis ugyanis terhes. Ez most komoly? Simon és Rudy forró nyomon van, odaérnek a fotón talált csaj lakására, ahol Rudy nem tököl, azaz de, mégis…bár a kb 10 éves kislány, nem biztos, hogy örül ennek. Kijön a csaj, akit Amynek hívnak, Rudy előadja a békítő szöveg 2. verzióját, a csaj meg ideges, rázná már le barátunkat, oké öreg, felejtsük el, és hívom a zsarukat, ha nem húzol el minél előbb, mint a vadludak esti szürkületben. Alisha és Curtis eközben a kilehetazapa-kérdéskört járják végig, miközben Alisha alig bírja visszafogni magát, hogy ne röhögjön. Legesélyesebb apajelöltnek Rudy tűnik, aki mint tudjuk, igen rá volt kattanva Melissára, míg ki nem derült, hogy ő Curtis. Rudy eközben azon ötletét próbálja megvalósítani, hogy ha elég pénzt összedobnak Simonnal, a csaj majd lefekszik vele, amikor Curtis telón hívja a mikorcsajvoltam-megdugtál-e kérdéssel, majd Rudy szeretettel gratulál a kispapának, Simon meg transzba esett, mondjuk ennyi agyatlan kretén társaságában nem is csodálom.

vlcsnap-2013-02-01-14h14m12s94.jpg

Rudyka összegyűjtött 16 fontot apróban, és TÉNYLEG előadja a tessék itt az apró, csak nyomassuk a témát- ötletével. Miután Amy csaja is beállít egy kiezacsávó-kérdéssel, kiderül, hogy Rudy nem is Amyvel kavart múlt éjjel, csak smároltak, ami Amy csajának nem annyira tetszik. Rudy el is tiplizik egy „kérj már bocsánatot a kishúgodtól a nevemben” mondattal. Szerintem a kislánynak maradandó lelki sérülései lettek. Rudy elkenődve lép ki az ajtón, Simonkám, ez sem az a csaj, sebaj tóbiás, menjünk a kulcscsontoshoz. De ki állja útjukat? A kislány jól kihívta a rendőröket és határozott kézmozdulattal utal rá, ki a mutogatós bácsi. Visszavonom, nem lettek lelki sérülései, de pár év múlva barmi jót fog röhögni a sztorin.

vlcsnap-2013-02-01-14h15m03s85.jpg

Seth eközben a mosdóban megtalálja a pozitív terhességi tesztet, ez már megint ilyen tévedések vígjátéka-rész lesz, érzem. Közben fény derül arra is, ki Melissa gyerekének apja, és ez az a pont, amikor megkérdezem magamtól: miért is nézem még ezt a sorozatot? Tehát a válasz: Melissa gyerekének apja Curtis, aki egymás után játszott magával fiúként, majd lányként és nem cserélt zsepit. Érzem, ahogy halnak meg az agysejtjeim. Ezt a szart…még jó, hogy Seth is beugrik, és kölcsönkéri Alishát a picsogó Curtistől. Terhes vagy, kezdi lájtosan a beszélgetés Seth, nem, és nem tudom, milyen tesztről beszélsz. Seth elpályázik a mostmártutira-Kellyaterhes-gondolattal, Alisha meg marha büszke magra, amiért életében először meg tudott tartani egy titkot, Curtis meg megint átment Melissába, ráadásul nem tud visszaváltozni, hát ez szívás, már látom magam előtt a kis xs-es narancssárga kezeslábasban ugráló csokibabát a büszke apuka/anyuka mellett.

vlcsnap-2013-02-01-14h12m55s90.jpg

A rendőrségen eközben Rudy a mutogatom-emégaleesnikészülőfarkam-kislányoknak-tettén mereng, amikor fájdalmai lesznek (még a végén ez is szülni fog), és kettéválik. Rudy2 hosszasan ecseteli nemtetszését Rudy1, nőkkel való bánásmódjával kapcsolatban, és a rendőrségi kihallgatóban egy kettejük között lezajló amatőr pszichoterápiának lehetünk szemtanúi. Azért bánsz így a nőkkel, mert félsz, mondja Dr.Rudy2, Rudy1 meg sírva fakad, igen félek, mondja, mert le fog esni a brokim, és nem szexelhetek soha többé, nyomorék leszek, vágod? Seth előadja Kellynek a „nem így terveztük, de én vállalom a gyereket” jófiú-mondókát, de Kelly kiábrándítja: nem most leszel snájdigapuka. Huhh, na, akkor ez is meg volt, még sincs este, teló csörög, valaki megtalált valamit/valakit, Seth arca megváltozik, na, itt megint valami kavarás lesz. Szeva, mennem kell, mondja, és gondterhelt orcával lelép.

vlcsnap-2013-02-01-14h17m19s169.jpg

Rudy(k) eközben zseniális szökési tervüket hajtják végre, a wc-ben kettéválva az egyikük olajra lép, Simon meg nyomra bukkan, na, menjünk a klubba, hátha ott a csaj. Kellyt eközben beavatják az anya egy pasi, aki nővé tud válni mutatvány részleteibe, Melissa meg lelép, nem bírja a feszkót. Seth ezalatt összefut egy csávóval, aki valakit hozott neki a csomagtartóban meglepinek. (Nem, nem Nathanapu van megint ott.) Seth nem túl lelkes, pedig ezt kereste már mióta, de azért akarja. Hogy mit? A csomagtartóban lapul egy fickó, annak a képessége kell nekijje. Hogy miért? Hamarosan kiderül.

vlcsnap-2013-02-01-14h18m07s119.jpg

Simon és Rudy a klubban nyomul, keresik a csajt, aki a viszontlátás örömére egy pofonnal üdvözli Rudyt, és közli, az ilyen pasik csak szarnak a nők fejére, de megérdemled, hogy le fog esni a farkad, na, szevasz. Simon, aki csak most ért oda, már csak a fejével követi le a csaj elviharzását. Rudy kétségbeesetten próbálja megmenteni kisRudyt, ezért felficcen a DJ-pultba, és őszinte vallomást tesz arról, hogy miért bánik így a nőkkel. A csaj, akit Leah-nak hívnak, megvette a dumáját, és meggyógyítja kisRudyt, de randizni (ezek után) nem megy e Rudyval. Seth mélabús tekintettel nézegeti a fotót, amin a halottcsajával van, mikor Kelly hívja, de csak az üzirögzivel közölheti, hogy Marokkó mégiscsak jó ötlet.

vlcsnap-2013-02-01-14h19m54s171.jpg

Másnap a közösségi központban Curtist hiányolják, Simon szerint ennie kéne gyömbért a reggeli rosszullétre, köszönjük Simon. Rudy befut, és nagy örömmel tárja a nyilvánosság elé büszkeségét. Köszi Simon, hogy megmentetted a farkam, Alisha is láthatóan nagyon büszke pasijára, eme emberiséget fenyegető veszély elhárítása miatt. Rudy kiselőadást tart arról, hogy a történtek tükrében ő most már megváltozott, nem lesz önző többé, és ezt a High School Musical egyik dalsorával is nyomatékosítja. Kicsit belerondít a képbe, hogy Rudy2, akit az őrsön felejtett sokatmondó arccal besétál. Melissa Seth irodájában ücsörög. Vedd el az erőm, mert így maradtam, mondja Curtis, és nem akarok anyuka lenni. Jól van, de cserébe adok egy másik erőt, aztán támaszd már fel a halott barinőmet, ok? Mínusz egy Melissa, plusz egy halottfeltámasztás a jövőben, és mindenki boldog, bár gyanítom Kelly nem lesz annyira lelkes...

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bütty 2013.02.04. 16:12:04

Zsííííííír, már azt hittem nem lesz több Misfits hv, de most megnyugodtam :D, én azért kíváncsi lettem volna a Curtis/Melissa bébire, (igen, perverz állat vagyok):D, de viccet félre téve, nekem az ilyen mentsük meg a világot részek tetszenek, ez a "Szabadítsátok ki Rudy pöcsét" olyan semmilyen volt, mind az ötlet mind a megvalósítás, de mindegy ki kell még élvezni ezt a pár részt, a kövi mikorra várható kb?, nem sürgetni szeretnélek, csak már elvonási tüneteim vannak :P, mert bár a rész az kegyetlen szar volt, a hv tökéletes lett.
Na csók mindenkinek

LenaNoir 2013.02.04. 17:19:18

:D
A laptopom kómába esett pár hétre, így átmenetileg kivont a forgalomból, de ájmbekk. Ha minden jól megy, a köv. hv is kimegy még a héten!

Btw egyetértek, ezek ilyen "töltelék"-részek, főleg, hogy a rész ötletének "eredetijét", a "mentsük meg Nathan dákóját" már láthattuk a 2x06-ban, a Laktolegényes részben. Igaz, ott nem dühös-képességes csaj, hanem nemi betegség volt a bibi, nahhdeakkoris...

Belehallgattam volna abba az anya-gyerek beszélgetésbe, amikor a kiskölök a faterról kérdezi Melissát(akiCurtis)...

Csak halkan kérdezem, hogy szerintetek (szintén a 2x06. rész óta) a story linerek vajh' elfelejtették volna, hogy Curtis laktózérzékeny? Csak mert olyan tehetségesen majszolgatta azt a fagyit ebben a részben, és kevés esélyét látom annak, hogy volt laktózmentes fagyika a modellcsajnál...

Bütty 2013.02.05. 09:45:44

@LenaNoir: ilyeneken nem akadunk fenn, lehet, hogy Melissa nem volt laktóz érzékeny és ez épp elég, hogy Curtisnek se legyen baja:P, de minden hibájával együtt még mindig szeretem, és ezer köszönet a hv-ért.
süti beállítások módosítása