Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x10 – Babaváró buli, ahol a lyuksógorok összegyűlnek

2013. február 01. 09:00 - Chat Géza

A Szituáció hivatalosan is facér, nem mintha eddig nem imitált volna nemi erőszakot idegen lányokkal a táncparkett kellős közepén, de mindegy. Isten tudja milyen napszakban Deena és a Terhes Ribi azon tanakodnak, hogy hova menjenek flamózni, mert ezen a kérdéskörön túl megáll a tudomány. Megálmodják, hogy este hova mennek, meg azért ejtenek pár szót Jianniról is, aki softball meccsen van. Ez az a sport, amit a mindent jobban tudó Wikipédia is csak a baseball női változatának hív. Snookinak az is bőven elég, hogy a bikája sportol valamit. Mamlasz Ronnie előveszi bőröndje rejtekéből a gorilla jelmezét, mert minden normális ember becsomagol egy ilyet, ha három hónapra elutazik otthonról, ugye, hogy ugye. Ebben a szerkóban megy felébreszteni Jwoww-t. Azanyádat bazmeg! Kutyánmajom vagy mi az isten vagy te?! Még jó, hogy nem Snookit keltegette ilyen kedvesen, mert akkor garantáltan, helyben lebabázott volna.

1.jpg

A két husigolyó erre, a többiek arra. A két lánygyerek a pucéran kontra hálóingben alvás témáját pedzegetik, nem épp a leggusztusosabb kontextusban, bármit is jelentsen ez a szó. Az estét és a gyomorforgató témát lezárva, Snooki bejelenti, megy és megformáz egy barnamedvét. A többiek meg szintén az esti tápértéket ömlesztik magukba egy másik kimondottan erre a célra leszerződtetett helyen, ahol megpofázzák Jianni gyíkarcságát, mert miért nem tud ő az áldott, jövendőbeli feleségével tölteni egy kibaszott napot, he? Ja, hogy softballozik? Erre az egy alkalomra csak találtak volna más vizesnyolcast a helyére. Eh, faszom, menjünk inkább bebaszódni. Ahogy arról már szóltunk, Mike most egy fokkal facérabb, mint múltkor szóval részéről aztán ne számítsunk úri modorra. Nini, ki van a szórakozóhelyen talpig kinyalva? Jó, persze, mindenki, de a lényeg, hogy Paula is itt van. Mike lecsekkolja gyorsba. Mizu csajszi, jól nézel ki, na mentem, szeva. A lány, enyhén elfojtott könnypatak csobogás mellett hüppögi el Omlásnénak és Jwowwnak, hogy kajak jól érzi magát és nem is baj, hogy a Szituáció dobta. Ha te azt tudnád mi lesz itt három másodperc múlva.

2.jpg

Mike gatyájának ülepét már valami igen tehetséges vidéki lány koptatja rojtosra. A faszik büszkülnek, a csajok Mike helyett is szégyellik magukat. A kis társaság mögött táncol a világ legrosszabb gogo táncosa. Nem mintha értenék hozzá, ők a szakik, ők mondják. Jwoww felpattan az emelvényre és szó szerint kiveszi a csaj szájából a kenyeret. De ezt a South Parkban is megmondták: Eeeeveszi a munkát! Jwoww ügyesen riszálja a gettóseggét, megvillantja az árut, ahogy azt illik, aztá’ ennyi bazmeg! Nesze neked dance contest! Le vagyol alázva! A Szituáció már egy másik nővel diskurál, amikor beüt a szar, megjelenik Paula, hogy elbúcsúzzon, de kérdem én: minek? Mike is ezt kérdezi és dühöng is magában egy tiszteset. Már épp lezsíroztam a buxát, mire megjelenik fasztorlaszként a volt csajom – mondja a lord. Ez van, most nem terem babér a furkóknak.

3.jpg

Másnap Snooki áthívja a bikáját, mert hiányzik neki az ungi-bungi. Meséli a csajoknak, hogy már faszán betervezte, hogy majd jól elmennek a baba boltba. Az baszna be, gondolja magában minden nyest egyszerre. Mielőtt megérkezne Jianni elmarják a bejárat előtt, hogy megálló van ombre, ti a bababoltba kurvára nem mentek, majd holnap lesz a babaváró, akkor kap sok baba cuccot, oszt csókolom. Mentőötlet: menjetek vacsorázni. Mondom, a kaján túl nincs értelme bármin is gondolkodni, lásd: E-L-L-Ő-É-T-E-L. Jianni jó kutya, szót fogad. Snookinak egyből elborul az agya, pedig úgy volt bababoltba megyünk. Na, akkor még átrongyolnak a szomszédba, ahol a nőegylet már a babaholmikkal vagizik, de meghallják a magas sarkú kopogását a verandán és beszórnak mindent a fürdőbe és a kuplerájt még nagyobb kuplerájjal álcázzák. A szerelmes pár már burkolja a cézársalit, kis durci, de egy faszán közbeékelt disznóvicc után mindenki happy. Vágókép, ők: otthon hempergés, én: itthon öklendezés.

4.jpg

A többiek a Mergeben (tökmindegy) tolják a partibuszt. jwoww-nak brékelés közben szétreped a gatyája, de ez mit sem izgatja, viszont az, hogy meglátja Angelinát, na az már bebasz az idegrendszerének és mint Jenny a Jóbarátokból úgy óbégat, hogy: Atya Úúúr Isten! Angelina mindenkihez odamegy bocsánatot kérni, amitől a szingli trió, Pauly D, a Szituáció és Vinny megint nem tud becsajozni. katasztrófa. A facérok még maradnak, a többiek meg hazamennek és látjuk is ahogy mindenki nekivetkőzik a jó mély durmolásnak. Jwoww és Roger befoglalja a dugiszobát, de a püfölésről nem tudok 100%-os bizonyossággal nyilatkozni. A facér faszik is elhúznak, de út közben beugranak egy jó hambira. Vinny ezt inkább kihagyja, elindul egyedül haza, amikor belebotlik két szép lányba. Nekiáll szerénykedni, hogy ő mondaná, hogy megmutatja a kérót, de hát kettő az egy ellen? A lányokat nem nagyon izgatja, nekik is kell a napi betevő falat. Vinny füle kettéáll, mert egy ilyenért még ős is keresztbe kasul megszegi a cölibátust. Hohó, a dugiszoba az rohadtul foglalt, úgyhogy szex az nincs, de talpig ruhában, szorosan egymás mellett fekvés, mint a műbeles spáros virslik az van.

5.jpg

Az igazat megvallva, ez így annyira nem okés, pláne, hogy Mike és Pauly D is a szobában vannak és kigúvadt szemekkel nézik a fejleményeket, szóval ez egyik lány az le is falcol. Reggel megtudjuk, hogy Vinny egy kemény harkályozást leszámítva, azért betartotta a cölibátust. Mivel a lányok még jócskán be vannak ütve, így elég nehézkesen megy a babaváró helyszín előkészítése, pedig aztán a bolti dekort felhányni a falra nem egy nagy meló. Nehezen, de a munka ezen része letudva. Jwowwért háromra jön Roger azzal a kicsit sem átlátszó indokkal, hogy szuper randira mennek, de persze csak a Rivolisba mennek, hogy minden faszán menjen, meglepetés ügyileg. Kis idő elteltével, ahogy az a forgatókönyvben is írva volt, Snooki és csapata is megérkezett. Sírás, meghatódás, ami ilyenkor kell, de a lyuksógorok jelenléte valahogy rontja a buli színvonalát. Erre a felfokozott szar hangulatra tesz rá Séróbáró Pauly D azzal, hogy fejhangon ismétli, mint egy papagáj, hogy: kínos.

6.jpg

Snooki megereszti a Gangeszt, Jianni kikiséri és ekkor Vinny is veszi a bátorságot, hogy kihívja a hóra az ombért egy kis kulturált, úriemberek módjára történő könnyed csevejre, melynek témája: bocs, hogy meghúztam a nődet és azzal viccelek, hogy a gyerek apja nem te vagy, hanem én. A fejlemények egy hét múlva jönnek, mert az Mtv vágószobájában értik a dolgukat az emberek. 

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borz_alom 2013.02.01. 19:00:07

Köszi a hogyvoltot, jól szórakoztam, mint mindig :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.02.01. 19:04:01

@Borz_alom: Szívesen máskor is. Még három rész, meg egy grátisz animegif parádéval megtámogatott bejegyzés és vége a Jersey mókának, de szerencsére a brit komák durvábban tolják. Na, meg feb. 11-től lehet sasolni az RTL klubon az Éjjel-nappal Budapest. Faszaság a négyzeten.

zitoka 2013.02.02. 01:06:50

Janice (Dzsenisz)a Jóbarátokbóln Nem Jenny...

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2013.02.03. 21:44:36

@zitoka: Kösz és Bocsesz. Nem mostanában néztem a sorozatot, az agyam meg olyan szita, mint az atom.
süti beállítások módosítása