Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Geordie Shore 1x01- Pusztító alpáriság, brit akcentussal

2013. január 28. 09:00 - Chat Géza

Mivel a jóból sosem elég, a szar meg amúgy is csőstül ömlik a pofánkba, ezért a brit éjszakai élet gyöngyszemei is kaptak egy műsort a zenecsatornától. Jerseyben már úgyis ellaposodott a hangulat, mert az utolsó évadra már két ember is volt, aki nem vett magához italt, Snooki, akiben időközben megkötött a gipsz, és Mike a Szituáció, aki a rehab szép emlékeivel költözött be a nyárra a Jersey házba. Most Anglián a sor, hogy odategye magát a szégyentáblára. Íme: a műmellű, műizmú, műagyú társaság.

1.jpg

Sophie 21 éves, úgyhogy ez kajakra az ő éve, mert végre vakulásig vagy legalábbis fetrengve okádásig ihat és ennek tetejében bebiztosít minket, meg a kedves mamáját is, hogy igazi ringyó lesz a Geordie házban. Anyjától még tanácsot is kér, hogyan öltözzön úgy, mint egy hivatásos. Egyszerű lányom, kidobod a csöcst meg a combt, abba úgyis erős vagy, oszt hadd szóljon, igazi faszmágnes leszel bármelyik vidéki diszkóban. Sophie is tudja, hogy a faszik a vékony lányokra buknak – de jó lesz ő, mint az este utolsó befutója – viszont vele meg azért jó a heft (értsd: baszás) mert van rajta mit fogni.

2.jpg

James végtelenül szerény srác, mondhatni megszólalni is alig mer. A nagy lófaszt, aszongya övé a legszebb férfitest Londonban, ha nem is egész Angliában, hát mindjárt leszakad a pofám bazmeg. A kisfilmben püföli a zsákot, mert kickboxol is a szentem, úgyhogy ha lesz ütésváltás a dizsiben, akkor mögé lehet majd bújni, úgy hiszem. Bemutatja a kedves papát is. Van az a mondás az almáról meg a fáról, na az itt nem játszik. Annak érdekében, hogy igazán átérezhessük James szellemiségét, elég annyit tudni róla, hogy a sérója belövésénél komolyabb melót még életében nem végzett. Továbbá egy tükröződő felület mellett sem tud elmenni úgy, hogy ne essen kétségbe és ne essen szerelembe saját magával. Bazmeg, minden nő álma az ilyen. Ámbátor Szépfiú sosem volt még szerelmes és nem is szándékozik, megmarad ő, mint jó éji vadász.

3.jpg

Vicky villant egy 32 fogas vigyort, amibe kábé belevakulok. Ő lesz az a lány, akit majd mindenki húzogatni akar. Mintha normálisnak tűnne, de azzal, hogy ilyen műsorban szerepel, már sok mindent elárul magáról. Adatlapjára pislantva kiderül nincs magasztosabb cél az életében, mint mások pénzéből jó bebaszni. Elméletileg bírja a piát meg az ütést is, mert ha bunyóról van szó, ő aztán nem tipeg haza sírva a tűsarkúban.

4.jpg

Gaz pofázik valamiről, de kajakra nem értem, mert eredeti nyelven mérgezem az elmémet, úgyhogy ezt kiderítem este, miért szorongatja azt a tetves távirányítót ez a szerencsétlen. Lehet, hogy ő meg az aranypartot hogyvótozza a daily mailnek. Adatlapja azonban elárulja, hogy ő egy korszakalkotó figura. Nem éppen egy avantgárd, de akkor is ő teremtette meg a reggeli fotózást, vagyis az este megfektetett csajjal, édesded álmában, ’megduktam’ fejet vágva pózolni és azonnal megosztani a fácsén. Ja, nem mellesleg a Címeres Vadbarmok egyetemén, a Világ Tukkója karon a Sunáztatás szak atyaúristene lehetne.

5.jpg

Jön Jay bemutatója. Ez a faszi azt állítja magáról, hogy ő már annyira maszkulin, hogy már a szépségápolás női oldalát is igénybe veheti, de szerintem ez a szintű metrózás (értsd: metroszexualitás) inkább a melegség letagadhatatlan megnyilvánulása. De igazából pont leszarom, hogy Anyuci kedvence Jay olyan meleg, mint a Nap. Jay diplomás gyúrógép, a bőre szinte taszítja a textilt.

6.jpg

Charlotte igazi partiállat, még a volt fickói is pszichopatának becézték és ezzel itt be is zárul a kör.

7.jpg

Greg bemutatkozásából csak a röhögést értem. Kikészít ez a Newcastle-i ákszentus. De gyanítom annyit mondott, hogy jobb lesz ha a Geordie Shore-os tenyészbikák behúzzák a farkukat, mert nála nagyobb kurasszó úgysincs a kibaszott planétán. Szakadjak meg, ha nem ezt mondta. Eddig neki van egyedül ember formája.

8.jpg

És végül Holly. Holly a Tüdő. Nem kell nekünk sztereotípiákat gyártanunk, ő maga nevezte el irgalmatlan dudáit Heidinek és Audrinának. Igaz, hogy van faszija, de annyira azért nem izgatja, hogy ne csalja meg az első adandó alkalommal.

9.jpg

Vicky érkezik elsőnek. Jerseyben a félkegyelműek egy elég puccos kéglit kaptak a tengerpart mentén, még nálunk az Aranypartban/-on (majd a nyelvtudományi tanszék eldönti) is egy külön házat kaptak a furkók, Angliában viszont csak egy fasza sorházra futotta. Vicky első reakciója egyből a megbaszódás téma körül körvonalazódik. Van hűtő, tele Dzseggermájszterrel, meg pezsivel, úgyhogy nem maradnak szomjan újdonsült barátaink. Másodiknak érkezik Metrós Jay, aki egyből vattát köp Vicky kivillanó feneke láttán. Gyors szobamutogatás, egy ital és már le is zsírozzák, hogy ha olyan lesz a szituáció, akkor egy szobában lesznek. Meleg Jay úgy örül, mintha igazi puncifaló lenne, de egyelőre nem tenném rá az ország egész éves GDP-jét. Érkezik Hajazós James. Rohan hozzá Jay, hogy pacsi-puszizzanak egyet, de ez valami vérciki. A pacsi okés, a puszit meg tartsd meg anyádnak, haverom. Feltűnik Vicky, egy-két jól irányzott jó a tested gecó bók és már megy is szobát lőni magának az ipse. Nem tudom a ház melyik részébe deportálták, de ő örül, mert a szobája tele van tükörrel, úgyhogy már meg is álmodta egy napját, felkel, a reggeli napsütésben lenyom pár fekvőt, belövi a sérót, aztán onnantól kezdve, akár meg is dögölhet kb.

10.jpg

Charlotte, Miss XXI. századi csaj vagyok úton a ház felé arról pofázik, hogy teleizzadta a ribancszerkót, úgyhogy most azon tépi a haját, hogy nehogy izzadós, büdös tehénnek címkézzék a többiek. Ne aggódj anyám, a hülyepicsa jelző még nem foglalt, ha sietsz, akkor még megnyerheted. Charlotte betoppan, puszi-puszi mindenkinek, de Hajas Jamestől egyből máshogy kezd izzadni, mint eddig. Valaki még nagyon a ház felé tart, tipordja neki a gázt és azt üvölti kifelé a kocsiból, hogy Geordie Shore gecc, dudálja baszod! Lehet, hogy túloztam egy picit. Lepkefing Gaz is megérkezik, aszongya ő csak Vickyt látta, neki ez is elég. Vicky is leadja az infót, hogy eddig minden a legnagyobb faszgép, de akkor Sophie is megérkezik. Bazmeg Sophietól mindenki agyfaszt kap, mert kedves lány meg minden, de távol álljon tőlem, az a lényeg. Hajazós James is aszongya, hogy nem ölíg fancey a jány. Bazmeg Sophie ellenben fel van pörögve, mint a cukron nevelkedett kisgyerek.

11.jpg

A három bika egymásnak ordibál az ablakból lefelé és felfelé, hogy a következő vendégek kinek a szobájába legyenek elszállásolva, mert egy hely még csak akad Metrós Jay szobájában, szóval érthető a dilemma, de aztán megint csak Vicky megheftülése kerül a középpontba. Greg is betolja a kerekes szatyrot a lakba, de azt se tudja hol van, mert a lányok csak hüledeznek körülötte, isszák minden szavát, na meg a jól behűtött dzseggert, amiből ő is kap szépszerivel.

12.jpg

Jóképű Greg a spájzban koptatja a pofáját Vickyvel, míg a maradék három kan lemattolják a cserkész akciót. Jay megkaphatja elsőnek Vickyt, a többieknek tökmindegy, nem vetik meg a second handet. Arról nem is beszélve, hogy Vicky sem a zárdából jött egyenest. Már kint tolják a partigépet, Bazmeg Sophie úgy bebazilikázott, hogy kérdés nélkül bezuhan a jakuzziba. (Ez pont az a fajta kerti jakuzzi, amit a Tescoban szórnak nettó 30-ért) Nyikhaj Gazt egyből szétbassza az ideg Sophietól, ő nem ehhez van hozzászokva, úgy tetszik uri családban nem dívik a seggrészegen medencében pancsolás, a kurvamindenit neki. Metrós Jay még mindig Vickyre tenné a legnagyobb tétet, hogy ő a legjobb nő, de egy valaki még hátra van. Érkezik is Holly. Pontosabban a csöcsei érkeznek, aztán meg ő. Vicky már pusztul is fel a szobába, hogy nehogy a tüdővel kelljen együtt laknia, erre Jay kapásból felveszi a fülig jimmy vigyort.

13.jpg

A konyhában piázás kisebb demográfiai vitát generál, ugyanis Tudő nem Newcastle-ből gyütt, szóval ő akkor nem is igazi Geordie, ezért Metrós Jay részéről, akár mehet is a picsába. Bazmeg Sophie csatak részegen kergeti Hajazós Jamest, aki bazmeg ments isten, hogy ez hozzám érjen, úgy menekül, mintha az élete múlna rajta. De most jön csak a lesz ne mulass – direkt írtam így, mert keni-vájsz  módon tolom a nyelvtant. Bazmeg Sophie úgy behugyozott, hogy még bónuszként szét is pürézte a házat, mindezt este kilenckor. Mondanám, hogy szép álmokat édes, de ennyi okádás után, nem hinném, hogy jogos lenne.

14.jpg

Vicky nekifutásból belehabarodott Jófaszi Gregbe és mintha Greg sem csak nyeszetülni akarna vele. Már a jakuzziban megy a részegedés, Tüdő megvillantja a lányokat, locsolják is a testit a drága Coronitával rendesen. Lepkefing Gaz iszik is az irgalmatlan dudák közül. Ja, amúgy faszim is van, mondja a Tüdő. Mindenki hanyattbaszódik, látszik is, hogy közük nincs ehhez a fogalomhoz, ott hüledeznek, hogy miről beszélhet ez a lány. Mindenki a bikáját sajnálja, hogy egy ilyen lányt, vagyis a két lufihoz tartozó testet csak így elengedett ebbe az erkölcsi fertőbe. A faszi sem lehet egy feltaláló. Innentől kezdve végig a Tüdő meg az ő betonstabil párkapcsolata lesz a téma, egészen addig míg valaki bele nem pofázik valami galuskásat, mire Holly elviharzik és úgy bassza be maga mögött az ajtót, hogy az majdnem kiszakad tokostul. Vicky utánamegy, hogy ne sírjon, de a kamerába megmondja a frankót, felbassza agyilag ez a Kannácska.

15.jpg

Lövik a pizsit, Nyikhaj Gazt annyira nem izgatja, hogy a Tüdőnek odahaza bikája van, lezsírozza, hogy együtt aludjanak. Gaz arcoskodik a kamerába, amint a Tüdő rábólintott már egyenes volt az út a reszeléshez. Valami volt is. Vicky és Metrós Jay szobájában is lámpaoltás van. Faszikám a tökét markolászva – most szólok, hogy mosni kéne, nem vakarni – pofázik Vickyhez, hogy azért megheftülné, ha úgy hozza az élet, leszarja, hogy Gregre bukik. Vicky is vagy be van ütve vagy csak hülye, mint a seggem, de azért csőrözik egyet Meleg Jay-jel. Az indíték nem lehetett más, minthogy bekussoljon végre, továbbá amúgy is hót sötét volt, magyarán nem láthatta azt a förtelmes legyantázott gorillapofát.

16.jpg

Reggel érkezik valami szőke MILF, szól is a nappaliban tanyázó Nyikhaj Gaznak, hogy riassza má’n a többieket, mert meeting van. Jönnek is, Hajazós James a nő láttán csak annyit, gondol: szevasz anyám, fúde megb…, ja nem. A nő elmondja, hogy ez akár a Beépített Főnök forgatása is lehetne, de kurvára nem az, mert ő elárulja a titkot, hogy bizony igencsak ő itt a Boss, nem is az Mtv. Neki fognak dolgozni, ami annyit takar, hogy embereket kell toborozniuk az utcákon, hogy menjenek bulizni, bebaszni, pénzt költeni. Legalább akkora az öröm, mint egy negyedéves lakótelepi gyűlésen. Bazmeg Sophie bocsánatot kér, amiért meggyalázta konkrétan az egész házat, de senki le se hányja. Értem én, hogy beszélsz, de kajakra leszarom.

17.jpg

Gregnek honvágya van, vagy mondjam azt homevágya, ezért a gyúrás sem megy úgy, mint amúgy. Ellenben a három amígó az a tipikus gyúrunk vaze testépítést nyomatja, akik az esti bebáról, meg a sunázásról röhögnek két fekvenyomás között, amit maguk tükörben nézegetésével képesek csak megszakítani, miközben azt mondják, dekurvajó vagyok.

18.jpg

Már az estére izgul mindenki, megkapták a munkaruhát, ami inkább csak ápol, mint eltakar. Fasziknak felül semmi, lehet villogni a műizmokkal. Gaz felvilágosít, hogyha nem tudtad volna a Veet szőrtelenítő a legnagyobb találmány evör. Ezek után, ha szívószállal iszom a hosszulépcsőt a badacsonyi strandon, akkor nekem aztán senki ne mondja, hogy búza vagyok. Greg otthon marad, mert ő így melózik, meg amúgy is depis a szentem. A többiek teszik a dolgukat, összeszedik a leggázabb arcokat. Metrós Jay szerint ezek nem is emberek, akik itt Nyú-Kecölben tengnek lengnek. Este végére Lepkefing Gaz és Metrós Jay összekukáz magának egy-egy nőképződményt, viszik is őket a dugiszobába. És most jön a konflikt. A faszik elfelejtettek szólni a nyesteknek, hogy a Geordie házzal átellenben van egy kisebb lak, ami csak a heftülésre van fenntartva. A láyok ezen berágnak, Vicky felszívja magát, mint a vizes szivacs, hogy ezekt után lesheti Jay a bebocsátást az ő két szép lába közé. Jay kiszagolja a bajt, úgyhogy még a gangbang előtt angolosan távozik, nem mintha tudna máshogy. Jay aszongya kösz, de inkább kösz nem, és hazamegy műzlit enni, BAZDMEG! Ki vagy te ember?!

19.jpg

Jófaszi Greg úgy látszik kialudta a honvágyat, úgyhogy elhívja egy romi ebédre Vickyt. Vicky rejtélyes kis cukorborsónak tartja Greget, és már most az ujjai köré csavarta, úgyhogy melegen ajánlja hogy ne húzzon haza, mert garantáltan kikeféli belőle a honvágyat az ziher. Greg ad magának még egy esélyt, becsajozik, megmutatja a faszábbik oldalát. Charlotte is készül az estére és lecsatolt póthaját vasalgatja. Aztakurva, ezeken semmi sem igazi.

20.jpg Greg beceneve: a kígyó, 20 perc alatt összekanalaz magának egy nyesedéket és bang meg is van a száma és ez így megy egész este. Greg visszatért gecc. Nyikhaj Gaz egész este Charlotte vérét szívja, te vagy a legszebb, dugnálak, mint a lopott cajglit. Ha itt bekúszna L.L. Juniortól a Raggamoffin 2 az ütne csak igazán, de ez nem az a dunaszegi Eldorádó Disco hála az Istennek. Mivel Lepkefing Gaz csaknem hagyja abba Charlotte nyüstölését, lásd vak tyúk is talál szeget, a csaj megadja magát, nesze neked, lessük meg azt a dugiszobát, de bazmeg én aztán össze nem szedem a miattam összetört szívedet. Gaz mondja, attól nem kell tartani. De kemény itt valaki. 

21.jpg

A dizsiben azért még nem állt meg az élet, mindenki nyomatja a szeletelést, meg a permetező mozdulatokat, a pumpáról nem is beszélve, amikor Hajazós James arcán csattan egy irgalmatlan lengőmaflás, de a Kickboxer 2 visszatér bazmeg, megy a szúrka, szépen tartja a távolságot, aztán nekilódul és jól megkínálja az ombre fejét. A VIP-t kulturáltan elkülönítő függöny leszakad, a faszikám bezuhan, ezzel meglökve Jófaszi Greget, aki most látja, hogy bunyó van. Hát, akkor ő is lebasz párat. Beugrik a képbe pár öltönyös, nem éppen securitys csicskacseléd, hogy mindeki higgadjon le. A  két tesztoszteron Matyinak azért kell egy kis idő, hogy leálljanak. Kint már arról pofáznak, hogy ezzel a kis öklözéssel egy nagy családdá kovácsolódtak. Zsírok.

Címkék: geordie shore
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2013.01.28. 11:03:04

Anglia lecsap... Jók ezek a jelzők amiket a tisztes polgári nevek elé teszel, így lehet némileg azonosítani ki kicsoda :-)

János Sándor 2013.01.28. 11:19:19

NO COMENT MORAL INSANITY

D4M13N 2013.01.28. 12:47:49

azért a szigeten lévő belterjesség pár száz év alatt meghozta a gyümölcsét.

A "Bulizós angolok Görögországban" videó után meg se lepődök ezeken a kokéjnszökevényeken

red7 (oda adjad befelé a labdát, bazzmeg!) 2013.01.28. 17:10:24

Hát ez parádés volt, ember! Sírva röhögtem! És, amilyen felhozatal van arrafelé ezekből, ez a sorozat az univerzum végéig folytatható...

Patrico Fellini 2013.02.02. 00:44:57

Gaz arról magyaráz, hogy van egy titkos fegyvere a csajozásban, és ekkor veszi elő a távirányítót, hogy "kb. ekkora a csodafegyver". Roppant ötletes.
süti beállítások módosítása