Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnök és szerelmek - 1x15

2013. január 28. 11:00 - Alice Page

Tövig rágtam az összes körmömet izgalmamban – vajon mit hoz a mai epizód? Szökést? Ármányt? Új melót? Egy kiadós családon belüli verést? Vagy egy egészen más perspektívából fotózott utcai látképet? Akármelyiket is, alig várom, hogy tovább követhessem kedvenc szappanvitézeim kalandjait. Picivel jobban, mint azt, hogy elüssön a 18-as villamos.

15.1.PNG

Lorenzó közel van hozzá, hogy jól megtépje Tinát, de végül mégsem teszi, helyette elkezdi a szekrényből kihajigálni a cuccait. Úgy hasít a hisztérikába a felismerés, mint a néző fejébe a fájdalom: könnyen utcára juttathatja magát, aztán nemhogy aerobic meg lakrész, de szájbavaló sem lesz. Semmilyense. Kéri is a bocsánatot szaporán, és végül is nem úgy gondolta ő ezt az egészet. Lorenzó a szemére veti, hogy bezzeg nem tartja őt tutyimutyinak, amikor Operabál, hajhosszabbítás, műköröm, vagy testtekercselés (azmiaz?) kell neki. Tina valószínűleg örömmel emlékezik ezekre a dolgokra, és igényt is tart rájuk a jövőben is (a bál helyett majd mennek moziba), ezért tovább maszatol, hogy ő csak több megbecsülést akar nekik a családon belül. Békülős smár következik, a hajpánt szigorúan a helyén marad.

15.2.PNG

Frenki és Brigi győzelmét ünnepi petting koronázza meg a szófán. Brigi kezd hozzászokni a királynősdihez, hiszen már kettőt aludt a hásziendán, nincs itt min csodálkozni. Külön örömére szolgál, hogy Frenki mindig tud neki újat mutatni. Nem is érti, hogy két testvér hogy különbözhet ennyire. Picit újra előveszi a Tina témát is – szerinte a nő azt sulykolja Lorenzóba, hogy ők ketten jobbak mindenkinél. Na, de alapjában a lelkiismerete nyugovóban van, irány az új lakrész, a többi meg hadd zöldüljön. De ekkor koppkoppkopp megjön a Pádre: biznisz van! Serifék nem érnek rá, pörög az üzlet, nekik is be kell állni a pult mögé. Frenki riadóztassa a tesót, mert az öreg a kerekét be nem teszi Tina szobájába.

15.3.PNG

Az ügyintézők stratégiai meetingjén számos napirendi pont között Rómeó azzal a felvetéssel él, hogy valaki más is elmehetne a lóvéért, de a többiek szarnak rá, hiába szűköl. Ráadásul, teszi hozzá a munkaügyi koordinátori posztot is betöltő Serif: „ez egy referenciamunka”, vitának itt kérem, helye nincs. Mindannyian elmondják, szerintük mi a lényeg, Szöszi szerint pl. az, hogy mindenki tudja, hogy ki vagy, és hogy kik állnak mögötted. Serif még egy utolsó, furmányos tanáccsal látja el a kölyköt: ha a rendőrök kérdezik, honnan a pénz, mondd, hogy apádtól kaptad. Dörzsölt fiú ez a Serif!

15.4.PNG

Tina fosik, hogy a végén ki lesz téve a szűre, ezért gyorsan visszavonulót fúj és békítő szexet folytat Lorenzóval a narancssárga pehelypaplan alatt, amikor Frenki rövid kukkolás után elköhinti magát. Biznisz van, zsebre a hancúrléccel. A jó testvér kifejezi a házastársi béke kiújulása okán érzett örömét, de a további barátkozást egy alapos bocsánatkéréshez köti, amire Tina hajlandó is. Erre Frenki meg is jegyzi, hogy ha nem baszatlan, akkor nem is olyan undok, szóval Lorenzó a későbbiekben erre jobban is odafigyelhetne. Mikor egyedül marad a szobában, Tina azért gonosz arcot vágva, magában megbeszéli, hogy addig nem nyugszik, amíg övé nem lesz a Dráááágaszág lakrész.

15.5.PNG

Rómeó úton van a pénzbehajtás helyszínére, és szerelmes szívét Blankája hiánya sorvasztja. Fel is telefonozza az említettet, a randevú lemondása céljából. A lány viszont addig nyíg, amíg Rómeó el nem mondja neki, hogy titkos bizniszben kell eljárnia kettejük romantikus nyálcseréje helyett. Blanka nem adja fel, inkább odamegy ő is, csak Rómeó mondja meg, hol van az az ott. Hősünk nem akarja bajba keverni szerelmét, ennek megfelelően bemondja a kocsma nevét. Fogtok ti még emiatt sírni.

15.6.PNG

A kiccsalád újra a tápolda körül, Brigi hozza is a lőrét. A Pádre azonban terel, ne ebből, a legjobból, fent van a polcon. Kis buta meg persze megindul, közben a hímek megbeszélik a soron következő bisznisz részleteit. Bizonyos Toma bevette magát egy ékszerboltba eladóként, a tulaj pedig, mit ad isten, éppen utazni készül néhány ékszerrel meg a biztiőrrel. Toma rendes ember, harminc százalék fejében becsukja a szemét és a kamerát is kikapcsolja, biztos tudja, hogy Bodzásék szégyenlősek. végszóra itt a két bige, majdhogynem kézenfogva érkeznek a konyha felől. Tina odakint elnézést kért Brigitől, segített neki megkeresni a viszkit is, most pedig megköveti az apóst is. Bodzás fátylat borít az eseményekre, de azért a hisztit mélyen megveti. Szaporán verte őket a jég az elmúlt napokban (lásd a fekete-fehér visszajátszást, anyám), jobb is, ha végre komolyabban elkezdenek inni.

15.7.PNG

Vissza Blankához, aki éppen szeretetteljes ölelésben részesíti Rómeót a kocsma előtt. A srác fejében még mindig villog a hibaüzenet a Bodzás fia - rendőr lánya kombináció kapcsán, de hiába, az álló rúdnak érzelmeknek ezen a ponton már nem lehet megálljt parancsolni. Azért megpróbálja hazaküldeni kedvesét, mielőtt együtt látják őket, de a lány hajthatatlan. Nem akarja, hogy Rómeó ilyesmikben vegyen részt, de nincs mit tenni, a név kötelez. Nincs idő többre, mert a kocsmából érkezik a roppant szimpatikus Kálmi, aki a rosszarcú sittesek klisés módján egyből rácsorgatta a nyálát a félénken pislogó Blankára.

15.8.PNG

Brigi fosik, hogy Frenkinek kicakkozzák a fülét az akció során, de Tina leszereli az aggodalmát azzal, hogy majd hozzászokik. Bodzás úgy jellemzi az ötödrangú bűnöző pereputtyát, mintha minimum valami svájci kutatóintézet lennének egy mosópor-reklámból: a fiúk pontosan, megbízhatóan dolgoznak, külső munkatársaink is precízek, összeszokottságunk pedig tökéletes. Nem is kell több Briginek, a nyugalom elömlik az arcán. Telefon, biznisz lemondva, a biztiőr mégiscsak marad. Mindenki lógatni kezdi az orrát, de Tina akcióba lendül: majd ő kerekesszékes vevőnek álcázva bemegy, és a fiúkra koncentráló őrt hátulról lefegyverezi. Kétkedő fejcsóválások tömegéből a kamera ráközelít a Pádre mély gondolatokat tükröző arcára. Na, Tina, kezdhetsz öltözni.

15.10.PNG

Tina ötlete nyomán felbolydult a hászienda. Amatőrökkel nem dolgozunk – szól a fiúk álláspontja, Bodzásnak viszont tetszik, ha egy nő gondolkodik, és nagyvonalúan szarik mindenki más véleményére. Ez pedig azt jelenti, hogy Tina bemosakodhat és elindulhat első bevetésére, ezt követően pedig bármit kérhet a Pádrétól – viszonylag nagy összegben mernék rá fogadni, hogy ha tényleg bejön a biznisz, akkor Briginek kijuthat egy újabb pakolósszex, ugyanis Tina kizárólag a lakrészre hajt.

15.11.PNG

A folyamatos baszlatás hatására Rómeó megtört, és alaposan beszámolt a családi bizniszben vállalt szerepéről, Blanka nem is győz hüledezni. Pedig valahol sejtenie kellett, minek kérdezte akkor? Amikor megtudta, hogy Kálmán Erzsi egyik szeretője volt és nagy szemét, akkor rögtön jogosnak érezte a megverését. Rómeó nagy dilemmája viszont az: mi lesz, ha egy szimpatikus mókust kell megvernie? Kellemetlen. Node. Itt a nagy pénz, miért is nem szökünk el? Briliáns gondolat.

15.12.PNG

Meg is kezdik a terv kivitelezését, ugyanis az előzetesben már Serif dühtől eltorzult arcát látom, és remélem, hamarosan rálel a kis szökevényekre, különben tuti sztrókot kap, azt pedig nehezen viselném.

9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vad Rózsa 2013.01.28. 12:44:12

Alig vártam!
Most se csalódtam:)

2013.01.28. 18:22:54

Ebbe a részbe belenéztem. Egyértelműen a szerző okolható érte, szellemes, pörgős irományával az a látszatot kelti, hogy ez a valami nézhető.
Hát nem!
(+ éjszaka Bodzás klán fejének protézisével álmodtam).

shimizu 2013.01.30. 14:42:22

jajj, ez most nagyon jó volt! Köszike! =)

FGSuperman 2013.02.01. 12:49:47

Azért az pràjszlesz, hogy ezeknél a gyökereknél a jobb pia a bruttò 2600 Ft-os Canadian Old Special

FGSuperman 2013.02.01. 12:50:23

Azért az pràjszlesz, hogy ezeknél a gyökereknél a jobb pia a bruttò 2600 Ft-os Canadian Old Special

FGSuperman 2013.02.01. 12:51:05

Azért az pràjszlesz, hogy ezeknél a gyökereknél a jobb pia a bruttò 2600 Ft-os Canadian Old Special

FGSuperman 2013.02.01. 12:51:38

Azért az pràjszlesz, hogy ezeknél a gyökereknél a jobb pia a bruttò 2600 Ft-os Canadian Old Special

FGSuperman 2013.02.01. 12:54:23

Sikerült megduplàzni a hozzàszòlàsokat:-)
süti beállítások módosítása