Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Liveblog: Ki lesz Magyarország hangja?

2013. január 25. 19:14 - sixx

23:18 És Pál Dénes megnyerte, ahogy azt vártuk. Megérdemelte. Jóccakát.

23:16 Baszki, tartják az adásmenetet, 23:21-kor kell befejezni, be is fogják. 

23:15 Nádor Dávid a harmadik, ez sem túl meglepő. Az sem, hogy nem túl boldog.

23: 12 Weisz Viktor a negyedik, eddig papírforma. 

23:12 Na, melyik fekete fej Dénes?

23:11 Nu, akkor most lesz vége a mókának. 

22:47 Loksi.

3801200_16125a0c27572fb6698bba3b45d1bdff_m.jpg

22:43 Naszóval én nem vagyok Caramel-rajongó, de ez a nóta JÓ volt, és amikor megszólalt, és énekelt, nem padig hajlítgatott, na, akkor odabaszott, de izomból. Ferikém, nem olvasod, de majd ha igen: fasza volt. A harmadik kört Gájer Bálint nyerte, logikus hát, hogy Pál Dénes viszi el a fődíjat. 

22:30 Gájer Bálint jön Caramel Ferenc legnehezebb nótájával, amiről nem tudok semmit, de nem is én vagyok a célközönsége a hajlítások nagymesterének.

gajer.jpg

22:28 Nem haltam meg, csak közben cikket írok az első évadról. Rettegek ha arra gondolok, hogy cirka tíz perc múlva vége a műsor érdemi részének és már csak az időhúzás és az sms-szavazatokért való kínos könyörgés van hátra.   

22:23 Hú, baszki, Mező Miska mennyivel jobban énekli ezt, mint Dénes! Bár pontatlan egy kicsit, de szerintem ő sem hallja magát rendesen.

22:15 És megint egy lassú fos. Malek ruhájában látom a tükörképem. de legalább nem hamis. Nagyon, mármint és folyamatosan. Mondjuk annál nagyobb parasztságot nem tudok elképzelni, mint a Mestert, aki izomból leénekli a tanítványát, és láthatóan élvezi is.  

22:13 Weisz Vikotr csak azárt nem sír, mert van benne annyi jóérzés, hogy ne tegye. A duett állat volt, Kimmel felkonfos bakija is.

22:09 És élőben tolja az öreg, igaz? És jól. Somlo is my nigga - ezt pólóra fogom nyomtatni.

22:08 Somló sapkája mindent visz.

22:05 Na, folytassuk tovább. Szavazzanak, és irány Egyiptom. Jó hely, mellesleg, életemben nem pihentem még olyan jól, mint Hurghadán.

tam.jpg

21:55 Na, Mező Miska most írta ki magát a Tv2-ből. "Fingom sem volt, hogy te ilyen vicces tudsz lenni." Pedig de, bár a második menetet nálam Nádort Dávid nyerte. 

21:50 Kurvajó, szemüveget vett fel a Rettentő Szemre Dénes, és jól is énekel, bizony jól. 

21:44 Aszongya Caramel, Nádor az isten, Mező Misi meg kritizál. Somló: ő az egyik nemzetközisége ennek a hangversenynek. Érezhető volt Andi bizalma. Ó bazz, sajnálom Somlót, de kurvára. 

21:42 Na jó, ezt kurva jól elénekli Dávid, és dobolni is tud. Pedig énekelni és dobolni egyszerre kibaszott nehéz lehet. Eddig miért nem így énekelt????

21:40 A tököm kivan ezekkel a lírai kesergőkkel, ki a pöcsöm találta ki, hogy ebben a műsorban csak lassú nótákat lehet énekelni, és miért? Még jó, hogy senki nem nézi. 

21:38 Igen, a képek random kerülnek be, ahogy Szécsi kolléga a helyszínről feltölti őket. Itt van egy.

dd.jpg

21:36 Somló: te vagy az egyik lehetséges tehetséges. Nincs más választásod, mint átműttetni magad. Aztakurva.

21:33 Gájer Bálint büntet ebben a rózsaszín öltönyben, mintha egy német sétahajón énekelne Hildének, az ábrándos szemű bajor háziasszonynak, aki közben az asztal alatt morzsinkálja a csúnyáját és azt mormolja maga elé, hogy Hoff, Hoff, Hasselhoff. 

21:27 Úrjézus, ezt a nótát játszották legtöbbet tavaly? Na ne már. Misi fikázza Viktor angolját, Malek az lnekes munkamorálját dicséri, jómunkásember. Somló megint alkot, Heinz Viktor lett Weiszből. Kis Viktorka lett, teszi hozzá, erre Mező: melyikre gondolsz? Ó, a politika felütötte a fejit.  

s.jpg

21:26 De most komolyan, ki a pöcsöm találta ki ezt a nótát a csávónak? Ez nagyon szar, ennyire szar tán még nem is volt soha, a kockás zakó meg tragikus.   

21:23 Na, Jason Mraz vagy Biga? Nem ösmerem ezek a modern cuccokat. Biga ez, valami reklámban csak hallottam már.   

21:13 Felrobbant már a facebook, kérdezi Kimmel viccesen a vériportertpől, Mikitől, aki mellett a már kiesett lúzerek igyekeznek minél többször a kamera látóterébe kerülni. Lesz már végre reklám???

d.jpg

21:11 Jönnek a fantomképek, na, lássuk a medvét. Nem látjuk, nem jönnek, megismétlik az első szegmens legjobb pillanatait - az első kört Weisz Vikor kiütéssel nyerte. Jöhet a kávé és a műsor kezdete óta negyedik Camel.

21:07 Caramel nem buzi, ez most derült ki, "Nem érdekel a szemed" - mondja, és Mező Misi is a szemmel kezd, Kimmel vissza is szól, hogy akkor hanyagoljuk a Nagy Kéket. Hamis volt, mondja Caramel, és baszki, Kimmel csak nem tud leszakadni a szemrűl. Szinetár szerint Dénes hangja varázslatos. Reklám jön, ha van isten.   

21:05 Nem arról volt szó, hogy most tempós lesz Dénes? Erre hamis, amire eddig még nem volt példa. Túl máély volt a kezdés. Szinetár viszont kibaszott jó, és ha már itt tartunk, valaki köszönje már meg a zenekarnak is a melót, mert nagyon pöpecül tolják a cuccot. A kommentelők szerint hamis volt Szinetár, szerintem nem.

21:03 Pál Dénes és Szinetár Dóra jön, ha jól látom, Dukai Reginán kívül minden sztárvendéget a Nagy Duettből szalajtották, crosspromotion at its best. 

21:01 Most azért megnézném a kurucinfo szerkesztőségében az arcokat, csak mondom.

21:00 Bangó Margit szerint Nádor Dávid roma, ebbe az énekes is belenyugodik, jobb híján. Jézusom, de szar ez a Bangó Margit, és mennyire vékonyka hangja van Nádornak. És még hamis is. 

3801210_8754e27e8572440e8362ee3c6c74b3ae_m.jpg

20:54 Malek Andrea nem való képernyőre, ez van, nem lehet ilyen heherésző nőt kamera elé engedni. Somló elspoilerezte, hogy az LGT nem lesz élő "Nem tudom, hogy a Pici itt van-e még", hát baszki, úgy kell tenni, mintha itt lenne, mert a gazdáid nemsokára azt adják el nekünk, hogy élőben toltok egy LGT-nótát KÖZÖSEN.

20:50 Weisz Viktor és Szulák Andrea jön, na, ez érdekes lesz. Ejjjj, de lassan kezdődik ez, nem akarok elaludni kilenckor. WV, a mi Volkswagenünk, megbízható, és nem szokott hibázni, bár ez a nóta nem egy nagy truváj. Egy kommentelőnk szerint Szulák cipője faszkorbácsot ér, van benne valami. 

20:42 Gájer Bálijnt kezdi DukiRegivel, akiről mindenki azt mondta előzetesen, hogy kurva jó énekesnő, hát ezt most nem bizonyítja, de Gájer jó volt. Kimmel azzal nyit, hogy na, Misi, Regina seggét nézted, vagy a dalra figyeltél? Class act. Marvin Gaye azért ezt jobban tolta, megmutatjuk.

20:37 A Bloghu leszopatott, és csak most tette ki az előzőt. Kimmel nyalogatja a Mesterek anuszát virtuálisan, Caramel diplomatikus, Somló megfontolt, és kijelenti, hogy nem volt annyira jó Weisz Viktor szőrös kezét csókolgatni. Nahát.

3801196_9fb8472c0bc700dd98cf269047fb8de5_m.jpg  

20:30 Kimmel nyitja a bulit, fordujjá' és kiabájjá', jó nóta ez, kár, hogy baszott nagy playback. Kimmelnek van hagja, lehet el kellett volna indulnia. A kamera néhény néző seggét mutatta vagy fél percig, lesz nagy öröm otthon.

19:15 Szép jó estét mindenkinek, aki nem a sarki kocsmában issza el a fizetése martalékát és azon kesereg éppen, miért nem volt több esze, és maradt volna otthon, hogyvoltot olvasni. Livebloggoljuk a finálét, ráadásul menten két helyen is, hiszen az Indexen a kollégák esnek neki sztárvendéggel, videóval, helyszíni tudósítóval ás fotósokkal, míg mi csak így, natúrba nyomjuk, ahogy ezt a műfajt úgy amúgy kitalálta az, aki először volt olyan barom, hogy nekiesett egy háromórás monstre műsor élő kommentelésének. Egy dologban viszont mi vagyunk a jobbak, nálunk nem kell betelefonálni a kommenteléshez, itt lent mindenki azt mond, amit akar, aztán vagy kimoderáljuk, ha nagyon gyökér, vagy nem, ez legyen a jövő és a mi titkunk. A stúdióban vélhetően tetőfokára hágott a hangulat, mi inkább kávézunk addig, míg el nem kezdődik a műsorfolyam.

scs_4173.jpg

458 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chuck Νorris 2013.01.25. 22:57:23

@Emanuelle: Justin egy férfiisten, még az iraki veterán testörét is összeverte. gaga seggén meg izomból szétrepedt a gatya multkor. szal tudnak ök is dolgokat :)

csokidrazsé 2013.01.25. 22:58:58

@combos: van olyan, aki szavaz? de komolyan ti ismertek olyan embereket?

Exike 2013.01.25. 22:59:07

Azért vicces, h az idei X faktornál már az első döntőnél tudni lehetett, h melyik két énekes marad a végére, sőt a Gergő győzelme is valószínű volt. Itt a Voice-ban meg a négy énekes közül három is simán győzhetne, de a negyedik (a Dávid) se sokkal gyengébb a többinél.

Egyébként Dénes a legesélyesebb, Viktor a legjobb, de ma este Bálint volt a legmeggyőzőbb. Szerintem.

2013.01.25. 22:59:29

@Emanuelle: nem sokat mutatta a kamera, de megdöbbentett. Persze sosem volt az a húdekigyúrt izmos pali, de sokkal soványabb, mint volt, ha ez fizikailag lehetséges.
Mostanában annyit fikázták Somló mestert, leporoltam a régi Loksi dupla albumot, meg a Bummm-ot. Zseniális, még mindig, mai füllel is.
Youtube-on meg ráakadtam pár koncertfelvételre, mit mondjak, Somló Tamás többet tett a lengyel-magyar barátságért, mint a jelenlegi politikai kurzus összesen. :)))

Emanuelle 2013.01.25. 23:00:21

@Chuck Νorris: Te annyira hülye vagy:-))Cejetjek

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:00:51

@csokidrazsé: a kisboltba hallottam minap, hogy egy vásárlónak az ismerösének a növére látta a facebookon hogy valakinek a rokona azt irta talán hallott valakit aki ismer ilyet.

Emanuelle 2013.01.25. 23:01:11

@csokidrazsé: Én korábban szavaztam Dénesre, de most lusta vagyok elmenni a telóig.

2013.01.25. 23:01:28

@Emanuelle: nem, nem, én Jánoskáért aggódtam. James pont hogy sokkal jobban nézett ki, mint szokott.

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:01:55

@Exike: ez a jó a Voice-ban, hogy itt már mindegy ki nyer. Nálam már a 24 is olyan volt, hogy tuti, de a 48-ból is lehetett jócskán válogatni. Úgyhogy akinek van egy kis sütnivalója, kihasználja a hátszelet és megy tovább a karrierben. Csak egyre többen lesznek a tehetségkutatók miatt. Bár a régi Megasztárokból sem sokan maradtak fent.

Mirocska 2013.01.25. 23:02:19

@csokidrazsé: Az én gyerekem szavazna, ha hagynám...

combos 2013.01.25. 23:02:33

Nézem a Facebookot. Ha nem Dénes nyer, szvsz éjfélre már lángokban áll a TV2-székház.

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:05:29

én a bizonytalan szavazóbázis helyett a biztos Savazóbázist részesitem elönyben.

Emanuelle 2013.01.25. 23:06:05

@beebeer: Érdekes, hogy az LGT az eredeti felállásban is tök jó volt és az újban is, csak egész más. Azért kíváncsi vagyok milyen lenne ha Barta nem disszidált volna és maradt volna a Laux-Barta-Presser-Somló felállás.

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:07:54

Én amugy direkt eldugtam a telefonom, nehogy szavazzak.

Emanuelle 2013.01.25. 23:09:24

Tamás úgy nyomja a többiek arcába a mikrofont mint én szoktam a kóbászt a pároméba.

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:09:46

@Mirocska: Vigyázz lehet hogy betanitotta a teknöst... azért nem találtad, lehet épp szavaz a gardrobban :)

2013.01.25. 23:09:56

Vén hülye tyúk vagyok, de nagyon tetszenek a döntősök, annyira helyesek, normálisak, nem játsszák meg magukat, itt mindenki nyert már szerintem.

Emanuelle 2013.01.25. 23:10:09

@Chuck Νorris: Ön ma sziporkázik, drága uram!

Exike 2013.01.25. 23:10:52

Állást miért nem mutogattak a műsor közben?

Mirocska 2013.01.25. 23:11:05

@Chuck Νorris: Az lehet, mert azóta sem találom, pedig már mentem egy kört négykézláb! :-D
@Emanuelle: Te tényleg imádod etetni a pasikat! :-D

Mirocska 2013.01.25. 23:13:18

Óóóó... Viktort minimum másodiknak vártam!

Emanuelle 2013.01.25. 23:13:23

Ne már. Viktornak minimum másodiknak be kellett volna futnia. Nem jött be a csajoknak.

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:13:36

Nem meglepő Viktornál. Bálint a harmadik, és a második Dávid.

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:13:55

itt már mindenki nyert, jövö héten meg mehet is a falunap/plaza/bucsu turné :)

2013.01.25. 23:14:03

@Emanuelle: letöltöttem a 73. London LP-ét meg a 76-os Motorcityt, aminek Jimmy Miller volt a producere. Kurva jó, főleg ha idősíkba rakom, más zenekarok lemezeivel párhuzamba. Kortalan. Jó.
Meg aztán annak is van ám bája, hogy Jack Bruce herflizik az "ő még csak most 14"-ben, hát mégiscsak a korszak (sőt az utána következő korszak) legjobb basszusgitárosa volt ő.

Exike 2013.01.25. 23:14:33

Ez eldőlt, mehet mindenki aludni. : )

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:14:41

A rajongói jelzések aránya miatt ez a végeredmény lesz szerintem.

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:15:31

No, ez most meglepett, de Dávid és Bálint cseréltek :-)

Emanuelle 2013.01.25. 23:15:49

@beebeer: Honnan lehet letölteni?? énisénis!

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:16:26

Jönnek-mennek a kamera előtt...

oriana 2013.01.25. 23:17:17

Caramellen mért ilyen rövid a zakó, vagy mi? nekem vicces :)

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:17:45

Pál Dénes. Ugye meglepődtetek? :-))))

Emanuelle 2013.01.25. 23:18:04

Orgazmuscunami a stúdióban

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:18:05

@Emanuelle: nem. a müsoron :) hiányolok egy nöt a döntőböl. sosem birtam a kanbulikat :)

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:18:26

sixx megy aludni és nem backstage-ezik? :-))))

Emanuelle 2013.01.25. 23:18:35

@oriana: Látszik, hogy normálisan nem szokott felöltözni:-)

Mirocska 2013.01.25. 23:18:47

Szegény másodikra a kutya sem kíváncsi

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:19:57

@Mirocska: Na igen... csak megkérdik a backstage-ben :-)))

Emanuelle 2013.01.25. 23:19:58

Bálint keményen lefagyott.

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:20:40

Na tessék, mégis megkérdik! :-)))

2013.01.25. 23:21:20

@Emanuelle: elküldtem e-mailben. Félek, ha idelinkelek sixx kirúg.

granturismo-s 2013.01.25. 23:21:32

PD hány kiló lehet? 50? Misi úgy dobálta mint egy óvodást. :))

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:21:44

United nem örül:
"Nem örülünk. Ez rossz, itt komoly baj van. Hol van a fületek?"
:-))))

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:22:08

@Emanuelle: guglizz rá. hogy LGT London LP blogspot, és a 2. nál asszem lehet töltögetni.

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:22:14

Tényleg, győztes dal nem lesz? :-) Mint a Megasztárban...

oriana 2013.01.25. 23:23:33

lézertekintetű, bugyihúzogatósan, bokarezegtetően mély hangú Pál Dénes a voice... szinte hallani vélem ezt a lekonfot :)

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:24:25

@Chuck Νorris: nem jó mégse. de biztos meg lehet találni ha az emailos cim sem lesz jó :)

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:24:30

Na itt a Szilvis dal!!!! :-))) Jó kis lezárás!

oriana 2013.01.25. 23:24:59

nesze neked győztes dal, itt van :)mondjuk jó is

csokidrazsé 2013.01.25. 23:25:18

@oriana: bugyihúzogatós? Halkirálynő? :)

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:26:00

viszont kellett volna pár perc reklám, hogy a hölgynézők bugyit cserélhessenek :)

csokidrazsé 2013.01.25. 23:26:04

@Gyevi bíró: ja, csak ez egy jó szar dal, pláne azok után, amit ők ketten már énekeltek

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:26:26

Szépen éneklik :-) Sixx meg elment aludni :-)

2013.01.25. 23:26:30

@Gyevi bíró: sokat köszönhet annak a Nick Cave duettnek a srác! Én is akkor figyeltem fel rá, addig csak egy kellemes hangszín volt.

csokidrazsé 2013.01.25. 23:26:38

azt a számot is a szokásos páros zeneszerezte? mert olyan is :P

oriana 2013.01.25. 23:26:59

lehet, hogy onnan idéztem tudat alatt :) Daniel Belloq? tényleg...

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:27:10

@csokidrazsé: nem annyira dallamos, ez igaz, de szép. Meg új és szokni kell.
Na irány a szuper!

Simon Liza 2013.01.25. 23:27:59

@Emanuelle:

Lady Gyagya szerintem az első perctől az, ahogy Bibike is.

Szerintem a rock valami elsöprő energia, ezek az emberek szemmel láthatóan megfáradtak. Viszont, amit letettek az asztalra túl fogja őket élni. Ez a méltatás.

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:28:19

@csokidrazsé: mmint melyik? a rakonczay, bella stb? :)

csokidrazsé 2013.01.25. 23:28:24

@oriana: mi a tutajos pillantás férfi megfelelője? :)

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:28:42

Épp most éneklik a Freedomot Nikáék a szuperen :-)

csokidrazsé 2013.01.25. 23:29:01

@Chuck Νorris: rakonczay I-II-re gondoltam :)

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:29:41

Anyám, ilyen számok kellettek volna a döntőkbe is... óóóóó...

oriana 2013.01.25. 23:30:53

Cyd hüvelykujjmegnyalása? nemtom... :)

Emanuelle 2013.01.25. 23:31:08

@Gyevi bíró: Gusztustalan, ahogy ilyen pofátlanul árucikké tették ezt a két gyereket.

csokidrazsé 2013.01.25. 23:31:48

@oriana: hát erre volt a válasz a bugyihúzogató

2013.01.25. 23:32:33

@Simon Liza: ne keverd össze a civil létformájukat a zenéléssel. Somló egyébként is mindig ilyen álomszuszék volt, Pici sokat veszekedett vele, mondván, hogy nem lehet egy életet átaludni. Somló pedig bebizonyította, hogy de.
Színpadon más. Lubickol az öreg.

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:32:36

@Emanuelle: nem mondanám, hogy tették, mert ők is akarták, Szilvi amikor kiesett, első reakciói között volt, hogy ő akkor is csinálja. Szóval szerintem egyikük sem bánja.

oriana 2013.01.25. 23:33:11

jaaaa, akkor igen :) rég olvastam... lehet újra kéne

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:34:42

@Simon Liza: Nem vagyok Lady Gaga rajongó de sokan nem ismerik igazán. Tudna ö rockban is utazni, csak hát a nöi rockénekesnők nyugaton sem kaszálnak :)
ez volt mielött Lady Gaga lett.
www.youtube.com/watch?v=ESOB_msXKC4

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:34:58

Emanuelle, ugye nézed a backstage-t? ;-)))

Emanuelle 2013.01.25. 23:38:24

@beebeer: Még annyit fűznék hozzá, hogy szerintem a rock nem feltétlen jelenti azt, hogy szétrúgjuk a házat.
Most viszont lépek, mert nézni akarom a Ködöt. Csúcs a kezdés, ahogy az ipse Rolandot festi a Setét toronyból:-)

Pusszantás mindenkinek!

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:40:45

majd nézzétek meg a Böbe párbaját a másik kiscsajjal. sztem az a duett is nagyon jó volt.
voice.hu/hirek/117453_szecsi_bobe_-_helmeczi_bianka_video_games.html

Mortanius 2013.01.25. 23:41:02

Szerintem meg pont, hogy ez a Pál gyerek volt a legrosszabb a négy közül! Egy közepes hang semmi több!

Pedig jól indult ez a Voice, de vége szép nagy csalódás lett.

2013.01.25. 23:41:02

@Chuck Νorris: igazad van ám, ez a Gaga nem egy percemberke, a múltkor hallgattam oda figyelmesebben, a csaj tud zenélni. Na róla aztán tényleg el tudom képzelni, hogy harminc év múlva is valami extrém cuccban nyomja.
Engem kicsit David Bowie egyik korszakára emlékeztet (csak ezt a fiam meg ne hallja, nagy Bowie rajongó a lelkem)

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:41:02

@Emanuelle: Mert előbb nyilatkozott Magyarország hangja. :-))
De akkor jó ködösítést és szép estét, köszönöm a társaságod! :-)

2013.01.25. 23:42:48

@Emanuelle: pussz! Én a dán Ádám almáit választottam, (ma erős napokat tartanak a TV-ék)

Emanuelle 2013.01.25. 23:43:11

@Gyevi bíró: Csók, remélem még lesz alkalmunk együtt kommentelgetni, mondjuk a Nagy Duettnél:-)

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:44:00

Én is búcsúzom, még meghallgatom mit mondanak, aztán alvás. Köszönöm a társaságotokat! Szép estét!

Gyevi bíró 2013.01.25. 23:44:36

@Emanuelle: Bízom benne, de akár a Dalnál is, ha arra vetődünk ;-) Puszi!

Mirocska 2013.01.25. 23:45:36

Öröm volt veletek! :-)
Jó éjt mindenkinek!

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:47:22

@beebeer: ö nemcsak énekesnö, hanem ha ugy vesszük profi dal és szövegiró és nemcsak képen látott hangszert. Az hogy a ezzel a zenei közeggel tudott befutni, nem feltétlenül az ő hibája inkább a befogadó közönségé aki ezt igényli.
Justinka más, ö sehol sem lesz 10 év mulva.

rozsdamentes arcél 2013.01.25. 23:48:13

nem ez a lényeg, de:
ha már az indexen több helyen is azt írják, hogy Pál Dénes nyert a kék szemével, akkor legalább odatehetnének egy képet, amin átfotosoppolják a gyerek zöld szemét kékre. Vagy lecserélhetnék a színvak szerkesztőt.

Chuck Νorris 2013.01.25. 23:50:20

@beebeer: egyébként Gagárol simán el tudom képzelni hogy ahogy idösödik lemezröl lemezre áttér a gyökerekhez, ezáltal a közönséget is talán értelmesebb zenére tudja hangolni. :)

2013.01.25. 23:57:05

@Chuck Νorris: reméljük így lesz. :)
Mindenképpen többet érzek benne, mint ami most van, de ez nem azt jelenti, hogy rajonganék érte. Ahhoz többet kellene hallgatnom, hogy valóban ott van-e az a plusz a zenéjében.
Mindenesetre, ha percember, akkor én inkább Madonnára fogadtam volna a 80-as években, ez is mutatja mennyire tehetségtelen jós vagyok, azóta is itt van a nyakunkon.

Chuck Νorris 2013.01.26. 00:02:06

@beebeer: találtam még egy videt a korai korszakábol, szerintem ez is elég jó, érdemes meghallgatni.
www.youtube.com/watch?v=U_hHc7TZjyY
Madonna örök tulélő, remek managementel akik futaszalagon irták a slágereket, Most meg már inkább a látvány a lényeg. de ha ugy vesszük a mostani öregek pld Rolling Stones zenéje sem az igazi már. de szivesen nézi öket a közönség.

2013.01.26. 00:24:50

@Chuck Νorris: ezt majd megnézem később, végül csak kikötöttem A köd-nél, még nem láttam. :)
A Rollingot nem bántani! Nyilván 70 évesen másként közelítik meg a zenét, mint 30 évesen. De annyira egyedi, annyira eredeti a hangzásuk, hogy ha tízévente kiadnak egy dalt, a világ 70%-a felismeri. Még azok is, akik sosem hallották őket.
Madonna meg mindenből képes szar kommerszt gyártani.
Bocs, most befejezem, szerintem majd folytatjuk. Esetleg a Dal-nál. ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.01.26. 07:16:00

Egyszerűen bealudtam tegnap a műsoron :S
De Déncsinek örülök.

Egyébként lehet, hogy nem néztem az adásokat normálisan, de mi a frászt nyert? Mármint a versenyen kívül.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.01.26. 07:17:15

Mert Viktor miért csak negyedik? Csak nekem nem jött ennyire be a Gájer gyerek?
süti beállítások módosítása