Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasodna a gazda - 1x06

2013. január 25. 09:00 - nёmere

Az egész számítástechnikai flottám jobb és még jobb kütyüinek le-felcserélése, installálása, áthúzása után, újra itt! Már komolyan azon gondolkodtam, hogy papíron küldöm el a HV-t, az a legritkább esetben írja ki, hogy „please contact your hardware supplier”.

No, de visszatérve a lényegre, meg a történetre, Sly birtokán reggel a csajok éppen a napi ampulla kávéjukat akarják összekalapálni, mikor az asztal közepén gondosan elrejtett arcképet találnak Széchenyiről, alatta egy üzenettel a ház urától: sziasztok csajok, éhes leszek délre, csináljatok valamit, a lecsót nagyon szeretem. Nem kétlem, hogy tényleg ez a favorit, de azt is gyanítom, hogy amikor az ötletelésnél a gazda gondolatai elkezdtek a libával töltött, majorannás jércemellel megtűzdelt bölény körül forogni, barackos mártásban, a szerkesztők minden lelkesedést lehűtve két lehetőséget engedélyeztek, azaz mertek bevállalni: lecsó, vagy virsli mustárral. Így inkább a lecsó lett a kedvenc étel. Egy kincses térképet is mellékelt hozzá, ami a legleleményesebb légi sztereo fotogrammetriai eljárást használva mutatta meg a lányoknak A bolt helyét: Ház-Iskola-Bolt.

HG_01.jpg

A lányok nem hátrálnak meg, a lecsó egyszerűbb, mint a jeges mohás sólyán részegen leperecelni, nem lesz itt probléma, még 10 óra sincs, uccu neki, még térkép is van, verda is van, 5 perc az egész. Beérve a faluba a csajok az első, a második, de talán még a harmadik lehetőséget is elszalasztották, hogy a jó irányba forduljanak, ám mielőtt a Fabiát meg kellett volna  újra tankolni, végül megtalálták az eredetileg 200 m-re lévő ojjektumot, ahol kaptak is mindent, ami egy igazi lecsóba kellhet. A szántóra szolid néhány órás késéssel érnek ki a kész kajával, a gazda már a kombájnból eszi ki a gépzsírt, de a csajok nem veszik komolyan a nyomorát. Viki már most fulladozik, por allergiája van. Az itt most különösen jól jöhet, jó lesz neked itt élni. Büszkén mutatják a reklámszatyit, amit az éhen halás ellen hoztak (Réka „az enyémmel biztos nem laksz jól” mondata bearanyozhatta Sly kedvét), de a siker elmarad. Tegyétek a platóra, aztán húzzatok,  nekem most dolgom van, ráadásul miattatok éhen van dolgom. A lányok haza is tolják a biciklit, már eddig is izzasztó volt a nap.

 HG_02.jpg

Délután a gazda elmegy Vikiért, mennek randizni motorral. Szerencsére éppen volt a sufniban egy néhány százezres védőruha a lány méretében, irány egy igazi, vidéki nyárbúcsúztató! Viki sosem ül föl senki mögé, de most köti a szerződés, menni kell. A gazda hasít is a motorral, elég csajozós holmijai vannak ennek a Sly gyereknek. Szerencsére épségben megérkeznek, levetik a teknőc szerkót, indulhat a buli. Most látom, hogy Sly vagy pontosan abban a ruhában vitte el a lányt romantikázni, amiben egész nap a tűző napon a porban, koszban, büdderben melózott, vagy van egy ugyanolyan polója, gatyája, mint a délelőtti, és véletlenül pont ezekkel tisztelte meg ezt a jeles alkalmat. Egy lövésből leakaszt Vikinek egy kalapot a lövöldében, a dodzsemben is jól megkergetik  egymást, naplemente is van, minden egyben van egy sikeres randihoz. Sly a „Tarzan szereti Jane-t” kicsit upgrade-elt verziójával megkérdi, hogy hogyé’ állnak, Viki tudna-e ott élni, meg nemelehetne-e, hogy ebből még kialakul valami. A lány szerint nehéz lenne, mert mind a ketten keményfejűek, de kompromisszumokkal menne. A szó hallatán Sly kicsit elszomorodik, mert bármi is az, biztos drága, de hátha Szolnokon lehet kapni.

 HG_03.jpg

Tomi gazda Katát a Gyékényesi tóval próbálja levenni a lábáról, ezért bérel egy lélekvesztőt, és lelkesen be is kanalazza magukat a tó közepire. No, innen menekülj meg, galambom. Kata még véletlenül sem vett volna magára kényelmes göncöket, ezért magassarkúban a puszta életben maradásért küzd a beszállásnál, és talán a tűző napon hosszú farmerben való ringatózás sem ébresztette fel benne a démont. Miután beértek jó mélyre, kiderült, hogy Tomi nem egy vízimádó, pecázni sem szeret, csak úgy jöttek, mert  jobb épp nem volt. No, akkor meg mit szeretsz csinálni gazduram? Tominak az életét most kitölti a meló, de ha lenne valaki akkor persze igényelné a malacon túli világot is. És mire gondolsz? Tomi ekkor bedobja azt a kártyát, amit TILOS alkalmazni, ha az ember eredményesen szeretne ismerkedni, mivel hűen tükrözi, ha valaki nem jár sosemsehova, de ezt palástolni akarja, mintha izgalmas és művelt lenne, de igazából otthon szeret ülni, és tojik mindenre: „moziszínház”. Ennél talán még az elemgyűjtés, pitypangvadászat, vagy az olivabogyó evés hányásig is ütősebb lett volna. Meg is lett a hatása: Kata rövid tanakodás után nem ugrott az ölébe.

 HG_04.jpg

Tomin a sor, most ő kérdezhet. Mi van a válásoddal? Brávó, erről biztos szívesen beszél. Ha a lány azért vált el, mert a férje nem bírta, hogy esténként piroskának beöltözve izzó lámpavassal a kezében sorozatgyilkolja az ingatlanügynököket, azt úgy sem mondaná meg, így viszont semmi haszna nincsen a nyaggatásnak, cserébe megöli a hangulatot. Így is lesz, a csaj elmeséli, hogy nagy szerelem volt ez, de már nem az, skippeljük a témát, mert úgy beleborítalak ebbe a pocsolyába, hogy két hét múlva is békalencsét fogsz kakikálni. Kata ráadásul nem akar puszit sem, azt meg főleg nem, hogy mellé üljön. Utóbbinak lehet a puszta életösztön az oka az eddig is ijesztően imbolygó dióhéjban, de ő azt állítja, hogy nem puszilgat meg ölelget senkit, akit mindössze két napja ismer. Respect, kihalóban lévő faj. Otthon kihívja a kertbe Tomcsit, hintaágyazzanak egyet. Enikő közben környezetbe olvadó, üvöltő vörös felsőben leselkedik utánuk, de kíváncsi marad, nem hall semmit. Figy, a helyzet, hogy olyan lányt válassz közülünk, akiben biztos vagy, nem akarom elvenni a lehetőségét a boldogságodnak. Értsd: egy puhány macskajancsi vagy, de vagyok annyira fair, hogy nem csaplak le a másik két loser kezéről, csak azért, hogy aztán felsülj nálam. A gazda nem érti a célzást, szerinte Kata a kiválasztott, és ezt értse már meg, no para, aminek ki kell alakulnia, az ki is fog. Kata kicsit pityereg… a srác értetlenkedése, a saját helyzete, vagy a kényelmetlen hintaágy? 

HG_05.jpg

András gazda vidámparkjában a szokásos extázisban telik a nap. Mivel a gazda összezavarodott kicsit, ezért úgy gondolja, hogy az lesz a legjobb húzás, ha egy barátnőjét (only barát) rászabadítja a csajokra, a női szem mégiscsak kritikusabb. A barát, Marika egy kazal, igazságszérummal átitatott palacsintával érkezik, ő most aztán mindent kiszed a két városi dámából, azt is, amit nem kéne. Egy hosszabb kérdezz-felelek után ki is alakította a szakmai véleményét. Szerinte András inkább Orsi felé legyeskedjen, Marcsi túl féltékeny típus, viszont szenvedélyesebb is, ami viszont a papás-mamásnál még jól jöhet. András szerint ez nem olyan lényeges. Nem  hiszek a fülemnek, ez a pasi az űrből jött.

HG_06.jpg

Meg is fogadja a jóbarát jó tanácsát, és amikor felnyergeli Bársonyt (Csillag01), akkor Orsit viszi magával. Marcsin látszik, hogy ezekben a percekben nagyon sajnálja, hogy András nem a férje, mert akkor nagyon csúnyán le tudná kapni a tíz körméről.

Elbaktatnak egy rétig az erdőn keresztül, romantikus napfény, körülöttük szaladgáló kiskutyus is van, már-már giccsbe hajlik az egész. Ahogy figyel a nyeregben imbolygó Orsira, és ahogy dicséri a bénázásait, engem személy szerint megvett, de hopp, nem én ülök a lovon. Orsi el tudná képzelni az életét itt, úgy, hogy heti egy nap Bp, 6 nap Meseország, de teljesen a várost nem hagyná ott. No, meg persze a városi dolgokat nem hagyná el, mint pl pedikűr. Andrást ez sem zavarja, de szinte mérget vennék rá, hogy halovány lila vaddisznó röffenése sincs arról, hogy mi a túró az a pedikűr. Nem olyan embernek tűnik, aki a fésűn kívül bármi mást felismerne a nők fegyvertárából. És ez nem is baj.

HG_07.jpg

Benyóékról egész nap nem történt semmi, este egy gigamegaextra romis vízparti vendéglőbe viszi Dorinát, aki nagyon örül a lehetőségnek, mindent be akar dobni, hátha legyakja a zörgő csontút. Rendesen ki is csípi magát, néhány flakon festék az arcra, tüdőket az ablakba, ennek nem fog tudni ellenállni a gazda. Nyelik a fellereket, meg a bort, mire már kiért a kaja, Benyó már kicsit bebaszcsizott. Dorina érzi, most kell lépni, részeg ember mindig igazat mond, és lenyomni is könnyebb. Benyó, vonzódsz hozzám? Igen, abszolút, mint nő abszolút. Hogy máshogy, te majom? Mint ventilátor? Dorina nekiáll a kis csődör máját masszírozni, elképesztő milyen érzéseket vált ki belőle, meg különben is nagyon, de nagyon. Benyó úgy tesz, mintha úriember lenne, és nem engedi, hogy még közelebb kerüljön hozzá a lány, de elég büdös, ahogy szinte menekül előle.

HG_08.jpg

Hazaviszi a randi után, ahol Melinda a kecóban egy vizes flakonnal kódorog, és persze pont ott van mindig dolga, ahol a másik kettő búcsúzkodik. Dorina kap egy ajcsit Bencétől, aki a másik lány szeme előtt, a nadrágzsebéből ráncigálja ki a dobozkát. Nem ám a gyertyafény mellett, vízparton édes kettesben, ahol nem nyársalja fel őket a harmadik tekintete. Ennek a fazonnak semmi köze a tapintathoz, vagy a romantikához. Dorina ölelgetné, de persze a gazda nem hagyja sokáig, puszi-puszi, majd gyorsan lelép, mielőtt a lány kibonthatná a dobozt. Már kezdem azt hinni, hogy azért lépett le gyorsan, mert a doboz robban, mint Tréfi törp borzalmasan eredeti ajándékai, de nem, egy lovas karlánc van benne. A lány teljesen oda van. Melinda “nagyon szép” megjegyzéssel le is tudja a dolgot, ami női nyelven a “remélem levágja a kezedet” jelentést rejti, de Dorina boldogságát nem lehet elrontani, rajongással bámul a távolodó verda lámpái felé. Csóri belehabarodott Benyóba.

HG_09.jpg

Másnap reggel Duster Lilu berobban az ebédi idillbe, rá is tenyerel a kocás balesetre. Kezed? Közöd? De jó, hogy itt vagy, ülj le. Benyót elhajtja a prérire, beszélget kicsit a csajokkal. Mind a kettő kicsit kiszínezi a randikat, semelyik sem tudja, hányadán állnak, de mind a kettő nagyon akarja a gazdát. Dorina beszéde elég meggyőző, Melinda a tőle már megszokott önálló gondolatmenettel tesz egy macskakörmöt a másik mondandója mögé. Mind a kettő akar maradni, Lilu végül csak kicsikarja Dorinából, hogy ő bizony szerelmes...

HG_010.jpg

Lilu Bencét is meglátogatja, a csajok odavannak, nagy pácban vagy haver. Benyó rádöbben, hogy az egyik túl fiatal, ő (mármint Bence) ilyen korában még hordóból itta a pángalaktikus gégepukkasztót, a másik meg idős hozzá kicsit, viszont már lenyugodott. Ezt jól megcsináltad apám. No, akkor edd meg a kakás pallert, amit főztél magadnak, szevasz. Lilu ott is hagyja, Bence meg visszamegy a csajokhoz, hogy elmesélje, hogyan döntött. Egy kisebb hatásvadász szünet után kimondja a tutkót: Melinda. Dorina nem hisz a fülének, kész van, mint a házi feladat, lefőtt nála a kávé, vége, mint a botnak. Benyó ismételten megbukik lovagiasságból, mikor csóri lány szeme láttára elkezdi ölelgetni választott viaszbábuját, és hát Melinda is a csajokkal lógott anno a fair play óráról, így ketten együtt tök ügyesen forgatják a harmadik szívében a kést. Mialatt a boldog páros turbékol a ház előtt, Dorina összepakol, kifele menet visszaadja a karláncot. Benyó szedd le ezt a szart, és tekerd a nyakad köré, remélem, szűk lesz. És tudod, nem főzöm meg a kaját, ha nem akarom megenni. Még annyi tartás is van benne, hogy Melindától elbúcsúzik rendesen, aztán a másik kettő nagy megkönnyebbülésére végre lelép.

HG_11.jpg

Bence elárulja mostmár csajának, hogy hova mennek másnap romantikázni: Velence. Nem amelyik Gárdony mellett van, hanem a másik, a nagyobb. Melinda erre örömujjongásban tör ki, visítozva rohangál körbe-körbe, Benyó nyakába ugrik, és szinte artikulálatlanul üvölti az öklét rázva, hogy “mindenkit lenyomtam, sok ribizli!”, még az erek is kidagadnak a nyakán. No, ez zajlik talán belül. Kívülről kifut csupán egy “veled bárhova”, meg jár hozzá egy kis nyakbacsimpasz, no meg a szerelmes csók. 

HG_12.jpg

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2013.01.25. 09:43:02

Hu, ezen a közeli képen Benyó két csajának az arca..........Egyik ijesztőbb, mint a másik.

blackpuma 2013.01.25. 10:55:39

Köszi, kacagtam. Ennél a Rékánál búvalbaszottabb fejű nő szerintem a világon nincs..Vissza is ültettem volna rögtön abba az agyonpusztított passzátba.

Fekete Panna 2013.01.25. 11:05:57

"Benyó, vonzódsz hozzám? Igen, abszolút, mint nő abszolút. Hogy máshogy, te majom? Mint ventilátor?" :-D

Akármi Áron 2013.01.25. 11:11:26

Könnyedén, humorosan írsz, nagyon jól szórakoztat,élvezet olvasni még akkor is, ha már régen vége.
Tényleg rémes Bence csajainak közeli képe... találó volt Melinda viaszbábú titulusa, Dorina pedig úgy 30 éves, mint ahogy K.Tüncike 10 éve masszív negyven körüli:DDD Szerintem.

LaZorra 2013.01.25. 13:43:29

Mifelénk Melinda egyszerűen csak romulán volt annak idején. Nekem még a Dorina azon monológja tetszett, miszerint ő mindent elhitt Bencének. Mondom WTF?!?!?!? Akkor elkezdtem turkálni agyam azon szegleteiben, amik azt az információt raktározzák, amire tulajdonképpen semmi szükségem nincsen, de se ott, se máshol nem leltem olyan képekre, amelyek azt támasztották volna alá, hogy Bence ígért volna bármit is.
Egyébiránt erről a gyerekről mindösszesen annyi a véleményem, hogy egy lekváros bukta többet ér a bőrénél.

Mirocska 2013.01.25. 15:01:59

"A lány szerint nehéz lenne, mert mind a ketten keményfejűek, de kompromisszumokkal menne. A szó hallatán Sly kicsit elszomorodik, mert bármi is az, biztos drága, de hátha Szolnokon lehet kapni." :-DDDDD
Zseniális, mint mindig!!!!
Köszönjük!!!

vidéki csaj 2013.01.25. 19:56:36

Nagyon szórakoztató írás! :D Viszont elképesztő, hogy ilyen hülye műsorokkal próbálják szórakoztatni a népet! Van még lejjebb? :P

Chuck Νorris 2013.01.26. 04:45:56

Nekem is tetszett az irás, kár h nem akkor irtad amikor ment a müsor, kedvet adtál volna pár embernek hogy nézze is. na nem azt mondom ezzel hogy szenzációs müsor volt de nézhető. :)

maki2 2013.01.26. 13:07:16

Nagyon jót írtál ismét, köszönöm az élményt.:-)) Gyorsan kérjük a többi részt is!!

nёmere 2013.02.08. 14:46:02

Köszönöm srácok! :)
süti beállítások módosítása