Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x11 - The Magnificent Archibalds

2013. január 25. 11:00 - Agent "V"

Megint hálaadásos epizód van,ami azt jelenti, hogy szuper kis balhék várhatók.Izgalmas lesz nézni Serena és Aaron vergődését, meg gondolom a hülye Jenny is folytatja a harcát törvényen kívüliként. Ugye ott vágtuk el ezt a szálat, hogy nagykorúsíttatni akarja magát, ami marhára fair az apjával szemben. Blairnek meg gondolom ott van az anyja új pasija, szóval unatkozni biztosan nem fogunk.

gg2x11.png

Azzal nyitunk, hogy Blair Serenanak panaszkodik, hogy Cyrus családja bevackolta magát, és tök égők.Nem elég úriasak és a Forever 21-ban akar vele vásárolni a valamilyen unokatestvér. Amúgy Serena meg gondolja át az Aaron dolgot, mert nem az ő stílusa, hogy osztozzon egy pasin.Serena elmondja, hogy rohadt nehéz neki a dolog, de ez van.Hát szerintem is hülye, hogy ennyire pedálozik ezután a béna gyerek után.Ekkor érkezik Dan, aki Blairnek szintén nem elég előkelő, ezért csak egy sértést vág a fejéhez, majd elhúz. Dan elpicsogja Serenának, hogy Jenny baszik rájuk, még a telefont se veszi fel neki pedig jó lenne ha helyre jönnének a dolgok az ünnepekig, mert ez így szííívás.Hát ezt Serena is reméli, mert nem kell a dráma az ünnepeken, mint tavaly, bár Rufus törtkrumplija azért adta.Lényeg, hogy Jenny sokat van náluk Erickel, szóval majd ha látja, akkor szól neki.Dan köszöni, aztán indul, de persze Nate-be ütközik, akin látszik, hogy spanolna, de Dan szarik rá.Chuck ennek nagyon örül, és oldalogna vissza a legjobb barátoknak fenntartott ülésbe, de sajnos fel kell vennie a szopóálarcot, mert Nate még mindig pipa rá a korábbi életébe való belepofázás miatt.

2.png

Ugrunk Jennyre, aki Erickel ment el a nőcihez, akinél a kérvényezi a nagykorúsítást.A nő ad neki egy űrlapot, meg megkérdezi, hogy akkor vágja-e, hogy mibe fog.Jenny azt hiszi, hogy igen, de aztán a nőci közli vele, hogy akkor majd kezdődik a nyomozás a szülői hanyagsággal kapcsolatban és majd értesítik a szüleit.Ezen persze Jenny megdöbben, nem tudom mi a faszt hitt amúgy, hogy a szülei nem is fogják megtudni, hogy hanyagsággal vádolja őket?Vanessa Danéknél van, meséli a kurvára nem izgalmas hálaadásnapi terveit, amikor Dan meghívja.Vanessa nem jönne, mert akkor talizni kéne Köcsög J-vel, de kiderül, hogy ő tutira nem jön.Ekkor betör Rufus, aki tök ideg, mert Jennyről 1 hete nem hallott a pszichopata barátnőjének az anyja, holott elvileg ott lakik, úgyhogy hívja a rendőrséget, de rögtön.

Lily és Barom Bart hazaérnek valami utazásból, persze egyik gyerek sem várja őket.Telefonál azonban Rufus, hogy tud-e valamit a kölykéről, mert Dan szerint Serena azt mondta, hogy sokat lóg ott.Lily nem érti, hogy miért rajta keresi a csajt, meg tuti nem itt lakik, de aztán meglát egy nem túl ismerős táskát és majd visszahívja.De kurva szép Birkin táskája van ennek a nőnek.Nate az anyjával megy valami ideiglenes kölcsönlakásba.Nate nem túl boldog de az anyja nagyon, és egy pillanat múlva meg is értjük miért, ugyanis üdvözült mosollyal jelenik meg a Kapitány.Nate annyira nem örül annak, hogy jól érzi magát Domonikán, ők meg kölcsönlakásban laknak meg minden.Az anyja leoltja, hogy kussoljon, az apja meg előadja, hogy szeretné ha vele élnének Dominikán.Az anyja nagyon szeretne menni, de persze csak akkor, ha Nate is megy.

3.png

Lily Rufus-szal sétál, meséli, hogy Jenny titokban lakik ott.Rufus menne érte, de Lily inkább beszélne vele előbb.Megtudja, hogy mi a helyzet, és ha mindenki lehiggadt, akkor szervez nekik egy talit. Kicsit minden lében kanál ez a nő, de kedves, hogy törődik velük.Blair otthon van, telefonál, meséli Serenának, hogy végre egyedül van otthon.Serena Aaronnál van, aki vacsit készít, viszont titokzatos a napja többi részét illetően, szóval a csaj kivan, hogy vajon kivel volt, mielőtt vele lett.Blair már süti a papa féle pitét, illetve Dorota gyúrja a tésztát, de azért előadja, hogy kell egy kis hagyomány, mert kiderül, hogy Cyrusék mindig étteremben ünnepelnek ami tök gáz.Eric hazaér és meglepődik, mert a szülők otthon vannak.Gyorsan dob egy üzit Jennynek, h ne jöjjön fel és közben Bart érdeklődésére közli, hogy Jonathannel annyira nem mennek a dolgok.Ezután kicsit meglepődik, mikor Bart előhozakodik azzal, hogy a a srác a lacrosse csapat kapitányával csalja.Roppant kedves.
Eric fel, Chuckot a nő borotválja, nyugi csak az arcát.Eric meséli, hogy mit nyomott az apja az előbb, mire Chuck elmeséli, hogy az apjának van nyomozója és tuti mindenkiről van aktája a családban, mondjuk a lenti széfben.

4.png

Serenáék vacsiznak, kérdezi a srácot, hogy mi ez a romantika, mire a srác közli, hogy végül is egy nős srác lett. Kedvesen vall szerelmet, na.Serena mondja neki, hogy ha ezt tudta volna, akkor hozott volna pezsgőt meg minden,de aztán hamar lefagy a kedves mosoly, mert Aaron elmeséli, hogy ő már nem iszik,így jobb minden, a munkája, meg a művészete.Ezt most körülbelül úgy mondta, mintha ő lenne Mick Jagger, aki éppen most jött ki az elvonóról és az új lemezével kapcsolatban ezt előadja a riportereknek, hogy több cd fogyjon.Serena persze nem hazudtolja meg önmagát és gyorsan rávágja, hogy jé, de jó, ő se iszik, mert régen sokat bulizott, de az régen volt.Absztinens társaság az biztos. Persze az hozzá tartozik, hogy srác azért közölte, hogy olyanokkal akar lenni, akik jó úton tartják.Hát ez szuper, tehát alig adta a csaj szájába a szavakat, ha vele akar maradni.Ilyen alapokra aztán lehet kapcsolatot építeni.

Bart és Lily dumálnak, persze a gyerekekről, illetve Jennyékről.Bart szobafogságot javasol, mikor jön Eric, aki kicsit meglepődik, hogy az anyja pontosan tudja, hogy Jenny ott lakik náluk és a srác hozza szépen haza, mert dumálni akar vele.Blair megy a konyhába, ahol Cyrus eszi a pitéjét, tudjátok, ez az apa-pite, amit imád hálaadáskor.A kedvén nem javít, hogy Cyrus szerint a fahéj és a szerencsendió aránya nem elég jó.Szalad az anyjához, hogy panaszkodjon, de Elenor nem nagyon vevő a dologra, inkább elmeséli, hogy Cyrus Blair kedvenc éttermébe foglaltatott asztalt, ahol a kedvenc kajája lesz.És amúgy szálljon be a családi programba és legyen jó kislány.Elenor meg pitét enni, Blair meg elkapja Dorotát, aki elköpi, hogy Cyrus meg az anyja össze akarnak házasodni.

5.png

Lily elbeszélget Jennyvel, de a dolog nem egészen úgy megy ahogy szeretné.A csajszi nem annyira vevő a dolgokra és nem is akarja igazán beavatni Lilyt.Miután elvonul a szobájába Lily megtalálja a papírokat a nagykorúsításhoz és leesik neki, hogy itt nagyobb a gáz, mint hitte.Dan és Rufus vásárolnak, apuka nagyon depressziós, mert Jenny kurvára hiányzik neki.Ekkor összefutnak Aaronnal, aki Serenának vásárol, meg majd megy hozzájuk vacsizni is.Rufus pekandióért megy, Dan meg üdvözletet küld a Van der Woodsen családnak, mert tavaly együtt hálaadásoztak, de bonyolult a miért, mint minden Serena életében.Aaron nem érti miről beszél, szerinte Serena nem bonyolult, nincs semmi gáz.Dan kissé hitetlen, aztán nem aljas szándékkal de elmesél egy-két sztorit, például, hogy iszik, meg, hogy Georginával is votl valami és Dan szerint azóta nem iszik..

Blair faggatja az anyját, aki nem akar semmit mondani neki, ezen Blair felhúzza magát és lelép.Nate visszahozott egy cd-t Rufusnak a galériába, ahol Vanessával fut össze.Kicsit dumálnak, Nate bocsánatot kér Nate-től és furán vesz búcsút, szóval tuti, hogy menni akar az apjával.

6.png

Serena megy Chuckhoz, felvilágosítani, hogy miket nem szabad  mondani Aaron előtt.Serena szeretné megtartani a srácot, és nem hazudott, csak eltitkolja a múltját, biztos ami biztos. Aaron érkezik, és meséli, hogy talizott Dannel és miket mondott neki a srác.Serena kicsit lefagy, aztán gyorsan bevágja, hogy Dan csak féltékeny szóval ne higyjen el neki semmit. Lily Rufust hívja, hogy azonnal találkozniuk kell, mert nagyobb a gáz, mint hiszik.Menjen át szépen hozzájuk.Rufus kapja magát és fogja a fiát is, mennek az UES-re.Vanessa indul Danékhez, mikor egy FBI ügynök Nate miatt leszólítja.Hopi.

Chuck és Eric a dolgozóban a széf előtt állnak.Szerencsére Barom Bart nem valami kreatív a jelszavakat illetően, úgyhogy pikk-pakk nyitják a széfet, amiben még arany rúd is van.Anyád.Eric is rákattan a cuccokra.Elhiszem.Nekem is kéne. Chuckot Vanessa hívja, meséli, hogy mi volt az ügynökkel, úgyhogy Chuck menjen a galériába.Eric magára marad és megtalálja az aktáikat.Áááh, ebből mekkora gáz lesz.

7.png

A z epizód poénja, ahogy Blair a nyomában Dorotával sétál az utcán, vagyis inkább trappol és Dorota telefonja Britney Salve 4 U című számára csörög. Epic.Blair nem akar hazamenni, úgyhogy ne vegye fel, leszarja a családot meg mindent.Mennek szépen kacsákat etetni, de ha Dorota élvezni meri, akkor elmennek.Lily itallal kínálja a fiatalokat, Aaron nem kér és Serena se, felháborodva közli, hogy csak 17 éves, Lily meg sajnos nem volt ott a korábbi eligazításon, úgyhogy eléggé értetlen, hogy ez mióta akadály.Eric és Jenny a dolgozóban, Eric tökre ki van akadva, hogy Bart ilyen szemét és van anyag az anyjáról meg a tesójáról is. Odalent nyílik a lift és jön a manhattani különítmény.Aaron letámadja Dant, mert hazudott, Rufus meg infarktust kap majdnem, mikor meglátja a nagykorúsítási papírt. Serena a szobájában van, amikor az exe és a jelenlegi pasija betoppanak, és kész tények elé állítják.Serena rászól Danre, aki veszi a lapot és azt mondja, hogy persze, hogy ő hazudott, ez a bajszos majom, meg elküldi melegebb éghajlatokra. Te jó még, de rühellem ezt a bunkó faszt.Elhúz az apjáékhoz a Waldorf villába, Dan meg Serena pedig elbeszélgetnek.Nem túl kellemes.Dan véágül ráveszi Serenát, hogy mondja el mi a szitu, mert az igazság mindig kiderül és ezt a belépő Eric is megerősíti a névre szóló mappákkal együtt.

8.png

Nate érkezik a galériába, ahol Chuck és Vanessa meg az FBI-os pasi várja, aki elmondja, hogy szerintük mit akar csinálni a Kapitány.Nate szegény kénytelen rájönni, hogy az apja megint át akarta vágni a palánkon. Az ügynök hagy nekik kis időt.Ezalatt Vanessa és Chuck próbálják rávenni, hogy cselekedjen helyesen.Kicsit arrébb Jenny magyarázkodik az apjának, akit őszintén sajnálok.Egyrészt a hülye gyereke miatt, másrészt meg m sötét mint az országút, és nem hiszem el, hogy a szeretet erejével adja el magát a gyereknek.Jenny jól ott is hagyja.A VdW család vonul le a lépcsőn, megállnak Barom Barttal szemben és Lily kérdőre vonja, hogy mi a faszt képzelt magáról, hogy nyomozott a gyerekei után. Lily nem kéri, hogy segítsen jó szülő lenni, és nem szóljon bele az életükbe.Szépen elvonulnak, gondolom sültkrumplizni, mint tavaly.Nate megérkezik, az apja közli, hogy csípkedje magát, mert indulni kell. Szembesíti az apját, hogy nem kéne őket váltságdíjért fogvatartani, merthogy arra készül.Persze jön a "nem az enyém lesz az egész pénz" duma, de Nate nem hagyja magát és közli, hogy jön az FBI, úgyhogy kimehet hátul, vagy lehet férfi, akire ő büszke lenne és adja fel magát. Igen, Lily mégis sültkrumplizni megy, de csak Eric-kel, aki nem hiszi el, hogy az anyját is kezelték az Ostroffban.Lily nem szívesen mondta el, de a gyerek tök juó arc és nem haragszik, csak ha az anyja készen áll, akkor szívesen meghallgatja.Lily valódi háladást ígér, úgyhogy gondolom mennek Rufushoz.

9.png

Serena megérkezik Waldorfékhoz, Elenorék kérésére kipuhatolja hol van Blair, majd odaadja az aktáját Aaronnak és bocsánatot kér.Balir megírja, hogy hol van, úgyhogy Elenor szaladhat érte.Blair összefut a kabát nélkül sírva sétáló Jennyvel és kicsit vígasztalják egymást, illetve Balir Jennyt, mert az apja úgy szereti, ahogy őt nem szeretik a szülei. Ebben a percben jön Elenor, aki Jennyre kabátot ad, Blairt meg vinné haza.Nagy nehezen rábeszéli, de csak azzal a feltétellel megy haza, ha Jenny is haza megy. Elenor szerint ez jó ötlet, mert mindenki legyen hálaadáskor azzal, akihez tartozik.Jön Nate ostoba anyja, aki persze nem ért semmit, mert annyira hülye, de végül a kopogtatásra ajtót nyitnak az ügynököknek, akik szépen elvezetik a Kapitányt.Gyönyörű.Érkezik Vanessa meg Chuck Nate-ék házához, amit visszakaptak. Nate köszöni a segítségüket és kicsit hagyja dumálni őket. Vanessa bevallja, hogy még mindig bele van zúgva és hát nem akarta, hogy elmenjen, de hogy itt van a Jenny dolog.Nate hetek óta nem hallott Jennyről, szóval talizhatnának megint.Vanessa el, és jön a Chuck kibékülős jelenet.Azért aranyos ez a srác na.

10.png

Blairék hazaérnek és meglepődik, hogy az apja várja otthon.Kiderül, hoigy ez a meglepi és Balir nem érti, mert azt hitte az eljegyzés az.Kiderül, hogy igen, de Elenor szerette volna ha apu áldását adja Cyrusra. Ez természetesen megvan, úgyhogy jöhet a pite, amit apu fhaansziaországból hozott és jöhet az ünneplés.Rufusék is hazaérnek, remélték, hogy Jenny ott lesz, aki egyszer csak kijön a szobából mert ő is szereti aput és nem akar nem a lánya lenni.Öröm és bódottá.Serena egyedül fekszik a szobájában, jön Aaron, aki végre teszi valami jófej dolgot és nem olvassa el az aktát, hanem Serena mondja el, amit el szeretne, mert meg akarja ismerni.Lily Rufushoz érkezik Erickel, mert más otthonszerű helyet nem tud, úgyhogy az érkező Vanessával együtt mindenki nekilát a főzésnek.Jenny és Vanessa is kibékül, úgyhogy ez a barátság és a család napja.Dan odaadja Jenny postáját, amiből Vanessa kihúzza azt a levelet, amit Nate küldött neki.

11.png12.png

Gossip gril hálát ad sok mindenért, például a régi barátságokért, meg az új kapcsolatokért.Eközben Nate és Chuck a limoban érzik jól magukat, Serena és Aaron jót beszélget, a két fél család meg asztalhoz ül.Az egyetlen, akit mindenki leszar az Bart, aki a magánnyomozóját hívja, hogy derítse ki miért volt Lily szanatóriumban. És persze a későbbi konfliktusok közé még Nate levelei is beékelődik, amit Vanessa elolvas, majd szépen zsebretesz és jöhet az édeskrumpli püré mályvacukorral.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása