Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnök és szerelmek - 1x14

2013. január 25. 18:00 - Alice Page

Tovább görög hőseink szekere életük nyomorrögös, idiotizmussal kikövezett útján, melyet azért, szívet-lelket gyönyörködtetve, néhány örömbokrocska is szegélyez. Ilyen például az, amikor kiélheted gyermekkorod összes frusztrációját a nevelőapádon, vagy (majdnem) megcsinálhatod a nődet a konyhapulton, esetleg két napon belül kétszer válhatsz nemi erőszak áldozatává – ki ne álmodott volna már ilyesmiről! Vagy gondoljunk az élet olyan apró ajándékaira, mint egy új, gurulós apuka, vagy egy kistestvér…igaz, húsz évvel azután, hogy levélben kérted a Jézuskától. Hiába, ő sem a régi már.

14.7.PNG

Tina már korán reggel magából kikelve üvöltözik, amiért Frenkiéké lett az öreg szobája (amúgy nem tudom, ki akar belefeküdni a saját szülei ágyába, úgy őszintén…), amikor begurul az emlegetett. Tina tovább rikácsol, szerinte Frenki az ő ajándékukkal menőzött, ráadásul rányúlt a lakosztályra is, itt az idő hát, hogy Lajos jól rendre tanítsa. A bajszos igazságosztó erre lezuhan Tina szintjére, és azt mondja: „Frenki sajnálja, hogy bunkó volt. Frenki nem fogja újra ezt tenni. De nekem ebben a házban senkivel nem kell megbeszélnem, hogy ki hol alszik.” Ettől végleg elszáll a processzor a kis feketénél, aki még az aerobikot is lemondta, hogy megfőzhesse a spagettit, és elégedetlenségét nyomatékosítandó, földhöz is vágja a tápos edényt.

14.8.PNG

Kevin és Kira eközben a konyhában tervezik a jövőt. Gyorsan rájönnek, hogy ha Fruzsi nem kerül be a biztosítóhoz, akkor pórul járhatnak ők is, terv kell hát. Szerencsére Kevin gyorsan kapcsol: ha létszámstop van, akkor ki kell rúgatni valakit, és a megürült helyre felvetetni Fruzsit. Ők maguk nem tolhatják be őt oda, hiszen bukás esetén könnyen bedőlhet az idillikus családi biznisz. Kira egy Ákos nevű mókust szeretne eltávolítani, mert az arcát sem bírja. Ebben ki is egyeznek, Kevin ezzel együtt egy előléptetést is szeretne lőni magának, ennyi agymunka után meg is érdemli.

14.9.PNG

A Bodzás klán a kövezetről felvakart spagettit fogyasztja, közben pedig Tináról témázgatnak. A Pádre szerint a nő nem tudja, hol a helye, és éppen ideje lenne, hogy valaki ráncba szedje. Még a végén Brigi valamit félreért, és azt fogja vizionálni, hogy ebben a házban szava van a nőneműeknek is, ami fatális tévedés lenne a részéről. Ekkor megérkezik a diadalmas menet, Rómeó és Serif. Utóbbi tipsitapsikolva beszámol Rómeó parádés teljesítményéről, és minden irányból kinyalja Bodzás seggét: igaza volt a főninek, kiváló alapanyag ez a fiú. Hiába próbált Frenki vitát provokálni, az öreg leintette, majd elvonult az ifjú Herkulessel. Frenkinek és Lorenzónak igen savanyú a szőlő.

14.10.PNG

Fruzsi 10 perc netezés után sem talált munkát, buksi fejét nyomban busongásra is adja, intézetis múltját okolva a sikertelenségért. Zsóka néni nótatára viszont azt mondja, hogy az intézetből szabadultak sokkal talpraesettebbek, mint a rendes családban nevelkedettek, ebből következően pedig Fruzsinak minden oka megvan a bizakodásra, az összes többi ember pedig bújjon el és szégyellje magát, amiért nem intézetben érte a jósorsa. Igaz-e ez vagy sem, Fruzsi nem akar ingyenélő lenni Kevinéknél, buzgón böngész hát tovább. „Angoltanár, agrármérnök…” ott lesz az atomtudós is, görgess csak lejjebb egy picit, és még véletlenül se használd az összetett keresést, mert akkor a végén megtalálnád a neked való melókat is, te majom. Zsóka szerint, ha Erika nem tudott munkát adni, akkor maga a jóisten se fog.

14.11.PNG

Kira a főnök irodájában ülve éppen azzal szembesült, hogy aznapi erőfeszítései sem értek egy kalap szart sem, hiszen nem tudta meggyőzni az ügyfelet, nincs is aláírt okmány. Kira szánja-bánja, de valami görcs is bánthatja kecses testét, mert összevissza vonaglik ott a kényelmetlen irodai székben, még a szoknyája is felcsúszik. Majd a szakmai praktikákról kérdezgeti Ákost, akinek nagyon későn esik le, hogy szexuális felajánlást kapott, de amikor a textil picit elmozdul Kira melltartója táján, akkor ő is észbe kap, és sürgősen elfogadja a közeledést.

14.12.PNG

Serif a sufniban éppen süldő kislánykori alteregójává vedlik át, és a gyönyörtől el-elcsukló hangon számol be Szöszinek és Zénónak a kocsmai verekedésről. Napjának fénypontja volt, amikor Rómeó megruházta Zselét. Választékosan, az „össze-vissza verte” kifejezés többszöri ismétlésével próbálja érzékeltetni az eseményeket, majd a mélyen kussoló Rómeót is beszédre ösztökéli. „Szidta az anyámat” sommázza a srác cselekményének indítékát. Majd ki is kéredzkedik, fájó kobakja friss ájer után epedez (értsd: 9 nem fogadott hívása volt Blankától). Szöszi azonban, aki korábban a Teve utcai szabadidőközpont dietetikusa volt, felismeri a krónikus alultápláltságot a tünetek mögött. „Színhúst kell enni! Halat, tojást – minőségi ételeket! Sok zöldség, folyadék… nem csak hidratál, hanem méregtelenít is!” A kertévé népművelő missziójának újabb becses darabja ez.

14.1.PNG

A hásziendán már a költözés előkészületei zajlanak: Freneki és nője pútyerkájukat halomba hordják a szoba közepére, közben pedig fennhangon örömködnek a sikeren. Briginek azért csak van egy kis lelkiismeret-furdalása a család életét mételyező belviszály miatt, de ezen hamar túlteszi magát. Picit még ekézik Tinát, aki se nem szép, se nem okos, főzni valamelyest tud, de Brigi minden dimenzióban jobb nála. Frenki a lányt persze a lelkéért szereti (ami valahol a melle alatt lehet, mert abba markolt bele hirtelen), kezdeményez is egy kis hancúrt, de csak miután férfias lőfegyverét a fal repedéséből magához vette.

14.2.PNG

A másik szobában már nem ilyen intim a hangulat. Ott Lorenzó férji felsőbbrendűségének teljes tudatában osztja Tinát, amiért a Pádre jelenlétében ilyen illemtelen viselkedéses megnyilvánulásokat engedett meg magának. Ha nem kap az agyához, vagy nem kezd el sürgősen szedni valamit PMS ellen, hamarabb főhet le neki a kávé, mint ahogy Margó a pincében azt kiálthatta: skandallum. Tina nem hagyja magát, szerinte feleségi jogon neki is köze van az üzlethez – ezt nyilván még a tavalyi kondíciós listában olvashatta – de Lorenzó hamar felvilágosítja ennek ellenkezőjéről.

14.3.PNG

Kira és Ákos pásztorórája a forgószékben tovább zajlik. Semmi akció amúgy, csak egy kis smár meg inghúzogatás, de ebben az idősávban ez a maximum, ugye. Mit ad a forgatókönyv, Kevin lép be az irodába! Van is riadalom, a résztvevők próbálják menteni a menthetőt. Kevin kifogásolja, amiért Ákos rejszkendőnek tervezte használni a kishúgát, majd lelketlen módon dobta volna az ártatlant. „A feleséged mit szól?” tereli tovább Kevin a szót, láthatólag élvezi a kis gyökér, hogy nyeregben lehet. Ákos hiszi, hogy az asszony sosem tudja meg ezt a kis majdnem-kalandot, ha pedig el is mondják neki, akkor sem fog Kevinéknek hinni. Teszi ezt addig, amíg Kira elő nem húz egy kompakt fényképezőgépet, melynek videófelvevő-funkciója segítségével mindent rögzítettek. Touché. Szerencsére ott az apróbetű: ha azonnali hatállyal felmond, akkor az egész eset homályban maradhat.

14.4.PNG

Az elmaradhatatlan utcakép után Blankát látjuk teljes téli menetfelszerelésben, amint Rómeóval telefonozik. Már maga alá vizelt abbéli izgalmában, hogy szerelme esetleg szakítana vele, vagy haragszik rá, de a fiú megnyugtatja: csak melózgatott ezt-azt az új öregének, a részletekkel nem is fárasztaná Blankát. Helyette fixálnak egy randit, ami viszont gyorsan füstbe megy, amikor Serif nagy elégedettségében a veréssel kieszközölt pénz elhozatalát is Rómeóra bízza. Hiába a szájhúzás, menni kell. Picit pörgünk még azon, hogy mi lesz, ha jönnek a rendőrök, de Serif szerint a kis kocsmában mindenki a klán cimbije, nem lesz gond, ne fosson a kis lelke neki.

14.5.PNG

Fruzsi kezdeti lelkesedése gyorsan köddé vált, ezen a sokadik eszpresszó sem segíthet. Szerinte még azelőtt viszi el a koffeinmérgezés, hogy melót találna. Zsóka néni örül, hogy legalább a humora a régi a kisgyermeknek. Ja, ezzel már mehetne sztendápolni, tényleg. Achtung, hívás Erikától… valaki hirtelen felmondott, így Fruzsi holnap kezdhet! Amúgy mennyire reális az, hogy egy vezető kilépését egy Fruzsi-kategóriás csiszolatlan gyémánt felvételével ellensúlyozzák? Röhej, komolyan.

14.6.PNG

Szerencsére nem kell sokáig túráznom ezen, mert az epizódnak vége, még az előzetesből annyit elcsípek, hogy Rómeó a vaskos másfélmiljó segítségével a világ végére és vissza szöktetné Blankát. Menjen mindenki békével.

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dudadoktor · http://napiduda.blog.hu/ 2013.01.25. 19:12:32

Kár hogy ilyen deszkák a csajok.

Tom Jones 2013.01.25. 19:50:14

Today:
Lorenzo the"Phantom of the Ópera"

Tom Jones 2013.01.25. 20:14:54

@Tom Jones: Vazze- hogy ezek operabálba járjanak.................

sabs 2013.01.26. 01:04:22

'Amúgy mennyire reális az, hogy egy vezető kilépését egy Fruzsi-kategóriás csiszolatlan gyémánt felvételével ellensúlyozzák?' - arra a posztra Kevin-t fogjak eloleptetni, akinek a helyet fogja Fruzsi atvenni.

malacvirag 2013.01.26. 19:20:07

az a cuppogás smacizás közben.....és az átéléssel előadott bemagolt szöveg..... nem is tudom minek kínzom magam azzal hogy nézem, mikor első dolgom feljönni ide és elolvasni hogyvót' :))))) várom mivel tudják még űberelni ezt a foscht minden este..... és mindig van mivel....
süti beállítások módosítása