Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Spartacus 2x07 - Szentség

2013. január 17. 12:00 - 9Kitti2

A capuai keménylegények legújabb húzása egy rabszolgákkal teli hajó felderítése Neapolisban. Lucius lanistának adja ki magát, így Agronnal együtt zavartalanul lejutnak a hajó utasterébe. Amíg az öreg lent alkudozik a szolgakufárral, Spartacus és Donar szép csendben katonátlanítja a hajó fedélzetét. Nagyon tetszik ez a 'katonátlanítja' szó, szerintem szabadalmaztatni fogom. A megláncolt rabok teljesen véletlenül pont germánok, az összes, Agron szinte elélvez a felismeréstől, nem is állhatja tovább az inkognitót. Gyors mészárlásba kezd, Lucius veszi a lapot, illetve Spartacus és Donar is a segítségükre siet. Meg persze a germánok is beszállnak a bunyóba, már amennyire tudnak mozogni a láncoktól, amúgy ezek a rabszolgák tuti valami barlangból lettek kiragadva, vadember az összes, még a nők is, úgy fújtatnak, ha rájuk néz valaki, mint egy párduc.

ScreenShot-5.png

A láncaiktól megszabadított rabok nem értik, hogy mi történik velük, szerencsére mivel Agron érti a nyelvüket, megszűnnek a kommunikációs problémák. A kigyúrt állatok kész örömmel csatlakoznak Spartacushoz, mivel „a puszta gondolattól is feláll a pöcsük", hogy rómaiakat gyilkolászhassanak, hát ez aranyos.

ScreenShot-26_1.png

Gannicus a városban a magisztrátusnak puncsol, hogy fizesse ki neki a kivégzésért ígért pénz. Ja, csakhogy a kivégzést elmulasztottad, amikor a haverjaid ránk gyújtották a fél világot, szóval takarodj, hördül fel a magisztrátus, de mivel Gannicus letámadja a kiskutya nézésével, mégis csurran-cseppen neki pár denarius. Néhány méterrel odébb a piactéren Glaber megint a csúnya és gonosz Spartacusról szónokol, ahogy mindig tenni szokta, ha valami sötét titkáról szeretné elterelni környezete figyelmét. Még mindig azt bizonygatja, hogy Ilithya faterját maga a trák személyesen ölte meg, illetve a legújabb kitalációja, hogy Seppiust a saját háziszolgái mészárolták le, hogy utána beállhassanak Spartacus bandájába. Gannicus erre elég csúnyán hunyorog a praetorra, mivel tegnap este hagyta ott a szökevényeket, de új szolgák ott aztán tutira nem voltak. Ez hazudik basszameg, bár nem mintha bármit is kezdhetne az információval.

ScreenShot-51.png

De Glaber ennél is tovább megy, amelyik rabszolga csak ki meri ejteni Spartacus nevét, azt azonnal kivégzik. És bizonyítva, hogy nem viccel ez az őrült, keresztfát hozat a katonáival, hogy ott a piac közepén rászögeztesse Ilithya legkedvesebb szolgáló leányát, akivel már az első évad óta együtt mászkált mindenhova a szöszi. Ilithya tátott szájjal figyeli az eseményeken, szegény lány meg hiába könyörög a dominának, hogy ártatlan, Lucretia visszafogja barátnéját, hogy ne avatkozzon közbe.

ScreenShot-47_3.png

Glaber ráadásul nem csak szimplán egy ütnivaló gyökér, hanem egy seggfej is, azt kiáltja ki az ott lévőknek, hogy maga Ilithya halotta, amint tegnap ez a cseléd Spartacus nevét suttogta meg ilyesmi, ugye drágám, néz meredten Glaber nejére, Ilithya bőgve bólogat, mert mi mást tehetne. A lány zokogva néz dominájára, hogy kegyelmezzen neki, de hiába, felszegelik a keresztre, nagyon durva (Glaber megőrült Level3). Ilithya még csúnyán megbánja a félre kúrás gondolatát.

ScreenShot-50_5.png

Crixus kardozni tanítja Naeviát, Oenomaus pedig végre talpra tud állni, mindenki nagy szeretettel van az egykori doctore iránt. Oenomaus teljesen meghatódik az őt körülvevő gondoskodástól, ezért úgy dönt, hogy a szökevényekkel marad, együtt akar élni vagy halni velük. Spartacus visszatér a felszabadított germánokkal, akiket látszólag nem mindenki fogad kitörő lelkesedéssel, Crixus szerint ezek az állatok csak Agronra fognak hallgatni, abból meg semmi jó nem származhat.

ScreenShot-70_3.png

Ashur továbbra is szexszel bünteti Lucretiát, aki lassan kezd beletörődni a mostoha körülményekbe. A szír megajándékozza a dominát a kincses ládájából egy vörös parókával, amit a nő undorral nézeget, jóégtudja kié lehetett ezelőtt. Seppia gyászában osztozik Ilithya, aki immár nem csak apját, de kedves szolgáját is elveszítette. Az udvaron felsorakozik a néhai Seppius serege és esküt fogadnak Glabernek, mert nincs más választásuk.

ScreenShot-86_3.png

Seppia vérbosszút követel, Glaber bólogat, hogy meg fogja kapni, a lányka ettől teljesen felizgul, már alig várja, hogy kettesben lehessen a bátor és bölcs praetor úrral. Ilithya megrökönyödve nézi a flörtölést, de Glaber mindig tudja tetézni a dolgokat, megkéri Seppiát, hogy költözzön ide a villába, hogy vigasztaló karok vegyék körül. Ilithya erre már teljesen kibukik, ez az állat elvesz tőlem mindent, ami kedves nekem és most még ezt a ribancot is beköltözteti, bőg a szöszke, Lucretia hiába vigasztalja. Ilithya azt találja mondani, hogy leveti magát a szakadékba, ha így kell tovább élni, ezért a domina kötelességének érzi, hogy kitaláljon valamit.

ScreenShot-94_2.png

Spartacus a szőnyeg szélére térdelteti Agront, amiért a honfitársai kizabálják őket a vagyonukból. Illetve az sem segít Agron helyzetén, hogy Spartacus megtudja, gallokkal teli hajó is volt ám a kikötőben, a germán ezt szándékosan hallgatta el előle, mert nem akart több gallt a táborba. Hajnalban elviszem a haverjaid vadászni, hogy felmérjem, milyen emberek, zárja le a beszélgetést Spartacus.

ScreenShot-98_4.png

Gannicus bánatosan üldögél a bordélyban, nincs pénze kurvázni. A fekete hajú kurva, akivel pár résszel ezelőtt együtt volt, felkínálja neki magát ingyen, de Gannicus nem akar bajt hozni a nő fejére, aki így is elég butácska, mert arról suttog, hogy páran a bordélyból szívesen csatlakoznának Spartacus csapatához. A gladiátor szerint, ha szökni akar, akkor inkább menjen vele, akkor talán megmarad a feje is, végszóra feltűnik Ashur. A szír először csak húzza Gannicus agyát, végül kiböki, hogy Glaber látni szeretné, jöjjön el, ha viszont szeretné látni a rudisát.

ScreenShot-102_2.png

Este Gannicus valóban megjelenik Glaber előtt, akinek Lucretia már jó előre telebeszélte a fejét, hogy a keltán rajta az istenek áldása. Glaber terve világos, csapatai élére szánja Gannicust, hogy vezesse embereit Spartacus ellen. Hogy hatásosabb legyen az egész, Gannicus visszakapja a rudisát illetve gondolkodási időt is kap, mielőtt választ adna. A kelta sietősen távozik, esze ágában sincs esküt tenni a praetornak, szegénynek nem esett le a színjáték, hogy nincs neki választása, csak egér utat adtak neki. Glaber egy emberét utána küldi és parancsba adja, ha holnapig nem tér vissza a gladiátor, vagy elhagyni készülne Capuát, feszítsék keresztre.

ScreenShot-103_1.png

Lucretia és Ilithya megvitatják, hogy Glaber teljesen megőrült, majd a domina előhúz egy tőrt és felvágja a saját csuklóját, hogy vérével összekenhesse Ilithyát. Glaber tudomást szerez róla, hogy Spartacusék létszámban gyarapodtak, de mire igazán felháborodhatna, megjelenik Ilithya véres combokkal. Összefut a ház népe, Gaius nem érti, hogy mi történt, ezért Lucretia segítőkészen felvilágosítja az újabb isteni jel jelentéséről, örökösöd meghal, ha ebben a városban kell megszületnie. Glaber ettől persze beszar, akkor Rómába vitetem ezt a ribancot, mutogat Ilithyára, Lucretia önként jelentkezik kísérőnek az asszonyka mellé. Ashur persze nem hagyja, hogy újonnan szerzett kedvese itt hagyja, Glaber mellé férkőzik, ne feledd nagyuram, Lucretia isteni jelenléte nélkül Spartacus sosem lesz meg. Igaz!! látja be Glaber a szír bölcsességét, akkor a domina marad szépen itt, Lucretia pedig majd' elbőgi magát, a terv csak félig vált be.

ScreenShot-107.png

Spartacus megkéri Oenomaust, hogy képezze az ügyesebb szolgákat a kardforgatásra, nála úgysincs alkalmasabb személy erre a táborban. Aztán vadászni indulna a germánokkal, de Crixus közli vele, hogy Agron meg a cimbijei már pirkadat előtt leléptek valahová.

ScreenShot-112_2.png

Spartacus, Crixus és Lucius az erdőbe megy, ahol összetalálkozik a germánokkal. Spartacus számon kéri Agrontól a magánakciót, a rabok röhögnek rajta, de a trák lenyeli, mert sok húst szereztek. Meg bort is, aminek már annyira nem örül Spartacus, mivel egy egész kocsinyi rómait öltek meg a két kulacs italért, és valószínűleg nyomokat hagytak maguk mögött az úton. A germánok megelégelik a felesleges szócséplést és faképnél hagyják a hozzájuk beszélő trákot, Agron zavartan lohol utánuk. Crixus fortyog a dühtől és Lucius is úgy véli, hogy az új emberek negatív hatással vannak a csapatra, különösen Agronra.

ScreenShot-113_4.png

Gannicus magányosan andalog a piacon és olyat lát, ami még jobban megfájdítja a szívét, a fekete hajú kurváját keresztre feszítették, illetéktelen fülekbe juthatott a lány dédelgetett vágya, hogy Spartacus táborához csatlakozik. Az éppen arrafelé áldást osztogató Lucretia észreveszi a férfit, amint üveges szemekkel bámulja a megfeszített lányt. A domina figyelmezteti Gannicust, hogy Glaber figyelteti őt, még itt a piacon is, és mehet a csaja mellé a keresztre, ha nem veti alá magát a praetor akaratának.

ScreenShot-118_1.png

Gannicus persze leszarja Lucretiát, de csak addig, amíg az foghegyről oda nem veti, hogy a gladiátor akár meg is ölhetné azt a geci Glabert, mindenki jól járna vele. Gannicus fintorogva néz, ennek elment az esze, morogja, de Lucretia komolyan gondolja a dolgot, már tervet is eszelt ki. Ma éjjel a testőrség fele házon kívül lesz, mivel Ilithyát fogják kísérni Rómába. A másik felét Lucretia lefoglalja valamivel, így a kelta besurranhat a villába és álmában végezhet Glaberrel, véget vetve ezzel a Spartacus és a praetor közt lévő személyes háborúnak. Ha nem tetszik neki az ötlet, még mindig választhatja a szegeket a csuklójába.

ScreenShot-120_2.png

Este a táborban a germánok egymást püfölik, csak viccből, hát persze, Crixus reménykedik, hogy megölik egymást, akkor legalább lenne ok az ünneplésre. Az ittas állapotú tömzsi Lugo Oenomaust támadja le, mindenáron németül akarja megtanítani, legalább énekelj velem, kérleli a férfit, hát ez nagyon jó. Oenomaus szerintem még életében nem érezte ilyen hülyén magát, pedig már sokat látott szegény, Spartacusnak megesik rajta a szíve és kimenti a cikis helyzetből.

ScreenShot-130_1.png

Eljött a búcsú ideje, Lucretia és Ilithya összeborulva áll a ludus udvarán. A domina elmondja a szöszinek, hogy ma éjjel Glabert eléri a vég, Gannicust már rábeszélte, hogy ölje meg. Utána persze majd ő felveri a házat és a gladiátor is holtan fogja végezni, de csak az számít, hogy végre megszabaduljanak az őrült Glabertől. Ilithya bánja, hogy nem neki jutott az eszébe ez a zseniális terv, odamasíroz a férjéhez, megcsókolja, hiányozni fogsz, mondja gúnyosan és vigyorogva kocsira száll. Öööö, ha ez az egész nem gyanús Glabernek, akkor tényleg egy idióta.

ScreenShot-132_1.png

Kellő piamennyiség után Sedullus, a legnagyobb germán vadember, igencsak vonzónak találja Naeviát és rövid udvarlás után úgy dönt, hogy magáévá teszi. Naeviának egyből hányingere lesz az ötlettől, oldalba szúrja a férfit egy késsel, az meg persze ettől ingerült lesz és megpofozza. Az oldalából kihúzott késsel kaszabolná szét a lány fejét, Agron ezt meglátja, oda siet, bunyózni kezdenek, a többiek meg basznak rá, mert azt hiszik, hogy még mindig viccből verik szét egymást a honfitársak.

ScreenShot-136_3.png

Crixus röhög rajtuk, ekkora barmok hehhe, aztán meglátja Naeviát meg a véres orrát, ah Sedullus, üvölti és rájuk ugrik. Alig fojtogathatja meg egy kicsit a pasit, Lugo máris rárepül az emberkupacra, aztán meg Nasir is, aki valószínűleg csak félreértette a helyzetet, ezek a keménykötésű férfiak itt nem kicsiarakásoznak, kérem. Hamar össznépi bunyó kerekedik a táboron belül, Mira meg a szőke germán csaj jófajta cat fight-ot mutat be.

ScreenShot-144_1.png

Spartacus és Oenomaus igyekezne fékezni az indulatokat, sikertelenül persze, a helyzet akkor mérgesedik el igazán, amikor Sedullus kardot fog, hogy kibelezze Agront. Spartacus odarohan és levágja az arcát a csávónak, kajakra. Ünneprontó.

ScreenShot-158_2.png

Vége lesz így a partinak, Spartacus tudja, hogy kell egy jónak ígérkező bulit elrontani. Mik vagytok ti, állatok?? üvölti a trák, és felszólítja a már említett állatokat az azonnali távozásra. Csak az maradjon, aki hajlandó az utasításaimat követni, megfeszült csend következik, amit Lugo tör meg, aki megöli Sedullust, az csak nagy harcos lehet, én maradok, mondja és végül minden germán alázatosan járul Spartacus elé.

ScreenShot-162_1.png

A maradék 3 percben rengeteg dolog történik még, Ilithya távozása után Lucretia valóban mindent elkövet, hogy szóval tartsa a villában lévő katonákat, de Gannicus csak nem bír megérkezni. Helyette más vendéget kap a szundító Glaber, a meztelen Seppia személyében, váóó. Természetesen azonnal megdugja, hiszen preatori kötelessége vigasztalni a gyászoló kurvát lányt.

ScreenShot-174_1.png

ScreenShot-178.png

Egy katona zavarja meg a közös gyászt, rossz híreket hoz Glabernek. Ilithya kocsiját megtámadták az úton. A praetor Lucretiával és Ashurral a helyszínre siet, a hintó körül mindenhol levágott lábak, fejek hevernek. Az összes kísérő katona halott. Flashback tekinthetjük meg, amint Gannicus egymaga belezett ki mindenkit. Glaber odalép a kocsihoz, elhúzza a függönyt rajta, nagyon ismerős a jelenet, ja persze, mert anno Spartacus egy nagyon hasonló szituban találta összeszurkálva a feleségét.

ScreenShot-180.png

Glaber nőt nem talál a kocsin, csak Ashur egyik emberét nyakon szúrva a rudisszal. Gannicus döntött, nem lesz Glaber kutyája, se Lucretia bábja, helyette elvitte Ilithyát, hátha valamire még jó lesz a szöszi.

Címkék: spartacus
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fromdtod 2013.01.17. 14:37:34

Ez a sztroi ennyire bonyolult??? Én csak dugásra meg vérre emlékszem....

átlátó 2013.01.17. 18:40:04

Na...dikkmáhe more. Összekapni, megsütni...

K3rnel 2013.01.17. 18:52:42

Nem sértésből mondom, de ki mit fog fel belőle... :D
süti beállítások módosítása