Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x08 - Bekussolsz vagy elhagylak

2013. január 17. 17:00 - Chat Géza

Deena jó szokásához híven rinya pinát játszik, hol az anyja után sír, hol az állítólagos barátait küldi el a bús picsába, vagyis sima hétköznap este van a szénné szolizott tuskók és tuskinák házában. Vinny kirángatja a friss levegőre a kis husigolyót, már csak azért is, hogy ne bent hápogjon, meg hogy újra megtaníthassa orron be, szájon ki lélegezni, még mielőtt sztrókot kapna a hüppögéstől. Meglásd jó lesz, anyádékat majd lepattintjuk, te meg aludjál el szépen. Deena visszakullog a házba, les egy nagyot, hogy a többiek miért vannak még ott, miért nem csapatják a partigépet a Karmában. Mert a barátaid vagyunk te nagyon hülye. Azért ordítunk veled, mert szeretünk. Ilyen szeretetből sosem árt ha sok van. Csak-csak sikerül otthagyni a szegény leányt, de aztán a mutterék is jönnek, nem sikerült őket lerázni. Mutter már nem annyira agybajos, mint múltkor, nem akarja a hajánál fogva hazacibálni élete bearanyozóját, de azért egy újabb lelki fröccsöt csak-csak kioszt lányának.

1.jpg

A partibuzogány csak bebaszódik a Karmába, piázás, táncolás, ami a csövön kifér. A Szitu meg megint idegen lányok pamacsához dörgölőzik. Szeretem ezt a játékot, mert ugye nem ihatok, így inkább lecsekkolom, hogy ki torkozna le, de úgy isten igazából, ez nem megcsalás – mondja ő.  A Szitu kicsit más világban él. Hiába még nem szokta meg, hogy barátnője van. Sőt, aszongya büszke magára, mert ugyan elment a határig, de a vonalat nem lépte át, csak a falábával, ami meg nem számít. Miszter Omlás megint szipusra itta magát és mutatja is mindenkinek, 120 km/h-val legyezve a szeme előtt, hogy neki aztán végleg elmentek otthonról. Vinnyre ráakaszkodott valami uszadék fa, ami azért gáz, mert így lehet, hogy lőttek a cölibátusnak. Na, most mi lesz? Séróbáró Pauly D is üt magának valami nőt, hazahurimbálják őket, kettyintés céljából, de az ágyban már nem megy a témázás. Egy kis szárazbaszás az se sok, annyi se volt, csak a simi-simi, meg a tipi-tapi dínó. Csóri Vinny a végén még Mattyizásra kényszerül. Hát ja, ennél a produkciónál még a Kölyök Klub is erotikusabb, nyílván azokban az időkben, amikor még Jónás Rita osztotta a kis kalózokat. Zárójel bezár.

2.jpg

Reggel, az ott alvós lányok elkullognak enyhe gyászmenetet érzékeltetve. A faszik elhúznak KSZM-ezni, de az említésen túl nem mutatják a nap ezen részét, mert ki kíváncsi arra, hogy megpusztulnak a súlyzók alatt, hogy dobálják a fekvenyomó rúdra az ananászkarikákat, ahogy nyomatják a börtönszettet némi lábazással levezetve? Senki. A boltba is beugranak hazafelé, vesznek fasza fagyasztott húsokat, mert kell a tápérték, hogy legyen látszatja a mai gyúrmának. Otthon rittyentenek is egy fasza grillpartit, hot-dog, hambi, fiszem-faszom saláta csak hogy mindenki boldog legyen. Há’hóóógya vérbe ne kéne a virsli és pénisz összehasonlításon viccelődni? Úgyhogy fiaink eleget is tesznek ennek a mérhetetlenül alpári, altáji humor öregbítésének.

3.jpg

Deenát is kiveti az ágy végre, vagy megint, én már nem tudom, hogy zajlanak itt az események. Jwoww bevágna egy feles vodkát a napi vitaminbevitel érdekében, ehhez keres társat Deena személyében, aki most valahogy nem partner az ivászatban. A nappali közepére lehuppan a husigolyó és bocsánatot kér, mire Sammiből kibukik az őszinteség, és sok-sok „nem azé’ mondom, én szeretlek bazmeg” közepette megmondja a frankót, hogy kicsit agyilag felbassza a társaságot a mindennapos hiszti. Nyugtával dicsérd a napot, megint sikerült összeveszni. Sammi és Deena maradnak csak a konyhában és még mélyebb szintre süllyed az alázás. Mi komázzuk Christ, de te elbaszod őt nagyon. Mééér? Mert hülye az agyad és túlbonyolítod a semmit, azért. A barátság alapja a brutális őszinteség? Akkor nyasgem, seggfejek! Ennyit mond Deena a kamerába bele.

4.jpg

A három puma van mára beosztva a pólóboltba, de úgy elkésnek, mint a huzat. A főni megdorgálja őket, de aztán jön az Áll az alku parasztoknak kiadása. Ha Jwoww elad 108 poharat, akkor hazatakarodhatnak. A trükk, hogy nem adhatja el mindet egy embernek. De ettől függetlenül megcsinálja, azt mondja a vevőknek, hogy kötelező a vétel. Póló mellé nem veszel poharat, akkor köcsög vagy. Szóval megvan a hónap eladója, mindenki húzhat a vérágasba oda. Hazafelé azért csak megállnak a mólónál, hogy a markolós géppel játszanak. Asszem egy olyanba én is beleégettem pár rozsdás ötvenest a badacsonyi sétálóutcán. A Terhes Ribi azonban jobban vágja a dolog nyitját és inkább ellop egy baszom nagy plus leopárdot, minthogy kampóval halásszon érte. A takarítónő pont nem csukta be az üvegkalitkát. Utoljára takarított azon a helyen valószínűleg. A biztonsági őrök már rajzanak, de semmi akció, mert az Mtv-s kollégák biztos eltusolták az egészet.

A Szitu épp a bajnokok reggelijét pusztítja, amikor csaja jelentkezik be telefonon, hogy éreztesse a falu bikájával a törődést. Esti duplarandi Deenáékkal letisztázva, ami überkaraj királyság, bonthatják is végre a vonalat. Hallelúja. Érkezik Chris, akire kapásból rácuppan Deena és már bombázza is a húszmilliós kérdésekkel. Baj az, hogy ragaszkodom hozzád, hogy folyton tapadok, mint a két napos betyárkörte? Az nem gáz, mert egy asszony szeresse a fasziját, de hajnali négykor még egyszer fel ne hívjál. Na, végre! Chris egyszer kinyitotta a száját végre, persze ettől még ugyanakkora papucs, de kezdetnek nem rossz, meg különben is hol nem szarom én le.

5.jpg

Elérkezett az esti szuper-duplarandi ideje, de hol van az a kénköves eső ami alá beállhatnék egy percre, bazmeg? Az est témája a pisilő kaki. A Szitu egyből behúzza a kéziféket, azt mondja nem kínos, nem szégyenli a barátnőjét, pedig kurvára igen. A sunettik kimennek koporsószöget szívni, közben arról beszélnek, mindenki milyen cuki, meg őszinte, meg faszom nyál itt minden. Ezzel szemben a bikák, azaz a Szitu azt taglalja, hogy ha ez így megy, kajakra otthagyja a gecibe a csaját. Egy kis dodzsem, vízköpő meg a kétpálcás célba lövő után hazatakarodnak, ahol már megy is egyből a faggatózás. Mi vót, hogy vót? Mike tagadj! Amíg csak lehet tagadj! Minden okés volt. Ja, persze. Paulának is kinyílik a bagólesője, mire a Szitu – nem hiszed, de tényleg – verbálisan alázza le a leányt. Mike egész egyszerűen úgy véli – mindezt csakis a kamerának mondja persze – hogy a nő mások előtt legyen dáma, míg az ágyban pedig a kurvák kurvája. Face to face csak annyit mond: az jobb lenne, ha csak ülnél és mosolyognál kedvesen, az tetszene, hallod.

6.jpg

Omlást és Omlásnét leszámítva mindenki megy szétcsapni magát a diszkóba. A Szitu hamar megpattan nője mellől, úgyhogy mindenki boldog. Paula löki magába a feleseket, Mike meg jókat röhög, hogy a csaj azt se tudja merre van. Primitív humor, de hát nem lehet mindenki egy poéngyáros Chat Géza. – irónia, nehogy aztán… A buli annyira lapos, mint Deena segge, úgyhogy hazamennek. Nyílván csörögtek pár órát, de azt most kivételesen pont kivágták. Nem is baj. Otthon édes. Pfff, nem! Paula, mivel már nem zakatol a fülében az irgalmatlan basszus tovább folytatja Mike égetését. A Szitu inkább letusol, minthogy a nőjével legyen, szóval a csajnak van ideje kipakolni. Szó szerint. A lány ugyanis seggtömést hord és pusztuljak el menten a tudatlanságtól, de én erről még nem hallottam. Melltömés: oké, szilikon (csöcsbe, szájba, seggbe, péniszbe, bárhova): pipa, de seggpárna? Mintha valami gyógyászati segédeszköz lenne az ülőmunkát végzőknek. Na mindegy, lényeg a lényeg, hogy kikapja menten a shortgatyából, hogy mindenki a csodájára járhasson. Mike is megérkezik. Ó édes kis jézus, mi a fasz?! Tetézve a bajt a csaj megmutatja, hogy kell faszán padló szörfölni (Carpet Surfing). Egy élmény, egy kibaszottul szar élmény ez a rész. Mike megy is álomba sírni magát, de Paula is követi a lelki szegényt. A többiek meg pár mondatban összegzik a két szerelmes egész estés teljesítményét. Mike úgy kivágja a csajt, mint a huzat.  Pont.

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása