Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Stáb a tanyán 1x11 – A művházas gyerekzsúr végre elérkezett (FINÁLÉ!)

2013. január 14. 11:00 - Chat Géza

Reggel van. Tomika a vadakat terelő juhász is megérkezik szépen. Kicsit átöltözne, merthogy az az Adidas felső már vagy négy napja rohad rajta, ami annyira azért nem egészséges, de csakis színben egyező ruhakollekciót nem dob le a teste, így egyből élesedik a szitu, hogy hol vannak a kibaszott sapkáim csajok bazmeg?! Na, hát ők arról még csak véletlenül sem tudnak semmit, ugye. A Gecigránát kicsit befordul a sarokba durcizni, de szerencsére dolog van. Azt találták ki a zsenik, hogy a mai szuperprodukció egyik leggrandiózusabb eleme az erőspaprika-evőverseny legyen. Tomika bele kapásból kidobja az erőt, úgyhogy ő nem játszik, inkább lesz zsűri, vagy méri az időt bármi csak úgy tűnjön, hogy csinál valamit, miközben lófaszt se. Na, három, kettő, eszés! Király Sanyika az első harapásnál elvérzik, Kadett pusztítja az erőset, de ő is csak egyet tud letuszkolni, míg Hisztike zokszó nélkül bebiflázik két egész paprikát csumástól, mindenestől, de persze, hogy a mindenevő, lélekpusztító Ecke viszi a prímet három egész erőspaprikával. Oszt csodálkozol, hogy kettéfostad a slózit, barátom? Ez a performance nem lesz látható este, mert a résztvevők teljes mértékben a halálukon vannak.

2.jpg

Tudinni Tomika még mindig idegbeteg a sapkái miatt, már pattan a zsebében a bugylibicska, de a lányok nem tágítanak, asse tudják miről van szó. Sokkal fontosabb viszont, hogy estére pogácsát kell készíteni, amit nyílván nem a faszik közreműködésében fog összejönni, azt azért mi is sejtjük. Szépen elszállingóznak a csajok mellől, akik hoppon maradva szembesülnek a gecinagy rögvalósággal, miszerint le se vannak szarva. A srácok bosszúból, kicsit feltúrják a lányok bőröndjeit. Ecke kapva kap az alkalmon, hogy magára aggassa Odüsszeusz elhullott pézsmapockokból összevarrt műszőr bundáját, mire Sanyóca is kifigurázza Hisztikét, de ennél még egy hullagyalázás is viccesebb tud lenni. A sapkák meg persze sehol se. Akkor vicceljük meg pogácsasütő üzem lelkes dolgozóit, gondolják magukban a humorbugyrok. Mennek vissza a lányokhoz, hogy Gyulabá azt üzeni: ebből kéne még egyszer ennyi. Nem úgy van az kishaver. A lányok egyből rátestálják a fasztalicskákra a feladatot, de ez lesz a vesztük. Segítség az nincs, de liszt a szépen kicicomázott pofikákba, az van. Kísérőnek meg némi szóda a nyakba. A lányok enyhén besérülve húznak vissza a csűrbe. A fagyatékosok jót röhögnek, hogy ez nekik a 10 nap legnagyobb lelki üdvösségét jelenti kábé és mindenki bekaphassa.

3.jpg

A csűrben tovább folytatódik a műbalhé. Ez kurvára nem vicces bazmeg! – szólt finoman és nőiesen Odett. Gecigránát csak-csak a sapkái lelőhelyéről érdeklődik, de az továbbra is oltári nagy kapufa. Kadett kicsit hadakozik Tomival, aminek az lesz a végeredménye, hogy repül az erőspaprika, száll a szóda, míg a Partyállat a festékszórót nem sajnálva befújja a lány kezét, hátát, haját, vállát. Eközben Esztike, a széria igazi szürkefoltja csendben elvonulva, néma kussban a haját simogatja a sarokban. Legalja.hu. A gyászmenet most az asztalnál tanyázik, Ecke az esti buli szellemében fogja rimánkodóra a figurát.  Este baszkikám tegyük oda magunkat, de kurvára. A csajok bemondják az unalmast. Kevésbé vidám a hangulat, de persze, hogy csak egy jelzés értékű bocsánatkérés, meg egy lágyabb pofon hiányzik a női lelkületűeknek. Tomika nagy kegyesen behódol és bocsánatot kér. Ecke még ennél is nagyobb lord a házban. Fogja a fűrészgépet, lebassza az asztalra és így szól: ha az esti buli a lányok miatt lesz irgalmatlan, büdös isten módján elbaszva, akkor nesze neked barátság, öri hari, sose bocsi; viszont, ha a faszikon bukik a dolog, akkor itt a keze, darálják be, de menten. Deal! Csoda bazmeg, nagyölelés, itt egy zsepi, legyél happy, mindenki boldog, újra együtt a csapat.

4.jpg

Már csak a fergeteg party van hátra. A srácok betipegnek a műházba, hát Mátranovák még nem baszott ilyen fény- és hangcuccot az ziher. Polginé is jelen van. Hát ez a csudálatos technika honnan van, kérdezik a fiatalok. A polginé így hálálja meg, hogy felrázták a falut és, hogy végre eltakarodnak a vérbe. Egy fasza vágás és már kezdődik is a tánc. Az operatőr tuti, hogy a Club Rotation időkből  való, mert olyan faszán megtalálta a szöget, hogy a jelen lévő húsz ember simán 30-nak hasson, hogy az valami félelem. Ecke és Király Sanyika bohóckodik a színpadon, de jön már a sztár, Lisztes Tamás, avagy Fluor Tomi. Már szól is a fülszaggató Mizu, közben a lányok szedik a lovettát. Fasza, 70 ropi összejött, Sanyika örül, de még rohadtul nincs mire, hisz hiányzik pont 40 rugó. Para, feszültség és dráma. Újabb kis intermezzóban villanthatja meg magát Sanyika, hogy mennyire nagy médiacápa. Segítek, semekkora. A lányok már adogatják is a pogácsákat. Van egy lány, aki nem a mértéktartás jegyében érkezett és vagy négy pogit markol kapásból, de el se fér a kezében, így a pofazacskójában kénytelen tárolni hármat egyszerre. Most jön a lassított felvételes verekedés, amit a szánalom.hu szponzorál, de még ők se tiszta szívből. Végül csak letudják Tomika összes slágerét. Fasza ez a fél playbeck-es hakni. Halenda, Köpköde és végül zárásnak jöjjön A Stáb dal, amit kajakra elhiszünk, hogy hangszerek és minden nélkül csinálták 10 nap alatt.

5.jpg

Sikerült végül  90 ezret elsikkasztani, szerencsére Janibá is megelégszik 70 ezer kemény valutával és visszaadja a Simsont. Nincs más hátra, minthogy bemondani, hogy Gyulabát keresik várják a színpadnál. Na, ti isten csapásai mit csináltatok már megint? Egy kis ajándék, egy kis kedvesség a sok jóért, mesterem Gyulabá. Íme: a motor, ami az Öné. Na, ti zsiványok, megálljatok csak. (Most jöhetne egy Benny Hill show-ból átvett kergetőzős jelenet, de nem én ültem a vágószobában, hogy ezt megalkossam, ugye.) Gyulabá eddig erről mit sem tudott, így az egész 10 napos közreműködést egy jól irányzott seggberúgással köszöni meg a fiúknak. Ennyi volt. Vége. Nincs tovább.

Érdekes észrevételek a Stáb a tanyán kapcsán. Ne tessen félreérteni, tudom én, hogy ez az egész legalább annyira volt valósághű, mint Bear Grylls túlélő műsora, de ott mintha jobban ügyeltek volna a részletekre. Továbbá azt is aláírom, hogy nem túl érdekes lakmározó és alvó fiatalokat filmezni, nade!

Elmondásuk szerint 10 napot voltak Mátranovákon, ebből háromszor mutatták, ahogy a fiatalok lakmároznak és nullaszor, ahogy fürdenek. Tudom, hogy ez nem a pöcsvakarós, sunamosós Valóvilla, de most komolyan. Higgyem el, hogy nem fürödtek 10 napig, azok akik habfürdő nélkül nem képesek az életre? Azokat a túrós faxgépeket is savval, de minimum forró kamillateás borogatással kell majd kezelgetni, amint visszaérnek a civilizációba. Valamint éjszakai jelenetek se nagyon voltak. Az első nap nehéz reggelét mutatták csak, a többi az úgy ahogy volt feledésbe veszett. (Legutoljára a 24 című sorozatnál szoptam be – mert nem néztem és voltak némi hiányosságaim a cselekményt illetően – hogy Jack Bauer, teszem azt a hatodik évadnál hat napja nem alszik zsinórban, mert nekem arról senki sem szólt, hogy ez nem egymást követő hat nap története baszod.) Na, de itt? Kellett történnie valaminek éjjel is, vagy akkor tanulták a szöveget? Kicsit vesztett a kezdeti lendületéből a cucc, vagy nem volt elég nyersanyag, ütős rézek összeállításához, vagy tényleg így ellaposodott a hangulat, kicsit több kimenőt kellett volna engedélyezni, a helyi bisztróba előre lepapírozni sok Erzsébet utalvánnyal, hogy a messziről jött emberek vígan tivornyázzanak. Ugyanakkor ez a műsor nem feltétlenül a huszonéves korosztályt célozta be, vagy a fene se tudja, a célzás jó volt, csak kicsit mellé ment, mert gyanús, hogy ezzel a péntek délután négy órás kezdéssel a napköziből hazaérő pöcsköszörűket sikerült a képernyők elé szögezni. Na, mindegy. Nem volt ez annyira kurvaszar, de egy-két fingós-hányós poént bőven elbírt volna, mint egy jó Adam Sandler mozi.

De az itt felsoroltak, mind csak az én személyes véleményemet tükrözik. 

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agika88 2013.01.14. 21:44:13

a 24-es észrevételeiden még mindig sírok :D sup-sup
süti beállítások módosítása