Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Cefrekirályok 1x07 - Csempászakció

2013. január 13. 13:00 - Chat Géza

Messziről indulunk, a narrátor is szájbarágósan ismerteti a körülményeket, de még a főszereplő figurákat is. Ő itt Tickle, szereti az italt, ha éppen nem vedel, akkor tuti, hogy valahol másnaposan fetreng éppen. Tim, a főni elutazott, hogy legalizálja a szeszkót, csakhogy a befektetők nem kicsit baszták át a palánkon, szóval nincs más hátra feketézni kell továbbra is. Mennek neki a lepárlónak, de sasszem Tim kiszúrja, hogy egy ótvar nagy teniszcipő nyoma éktelenkedik a sárban. Itt bizony járt valaki, Tickle bazmeg! Holnap reggel pakolunk, ma nem is főzünk, húzunk a faszba el. Szerencsére nem adják fel a harcot, mert főzni nem is de szállítani azért fognak némi szeszt. Tim mondjuk utálja az efféle munkát, de ez van, ezt kell szeretni. Reggel mennének felszámolni a lepárló egységet, de a kocsi az nem akaródzik elindulni. Tim, ugye pont ért a rozsdás vasakhoz, úgyhogy kapunk is egy kis „hogyan szerelj macsetével karburátort” gyorstalpalót (lövésem nincs az autókhoz, még mielőtt…) na, de a kocsi nekilódul. Mennek, pakolnak, oszt szevasz.

2.jpg

Megy a matek, hogy a viharba vigyenek el A-ból B-be 800-1000 littyó szeszt, pláne úgy, hogy nehezítő körülménynek még a kedvenc furgon is megadta magát, mint annak a rendje. Közben le lett zsírozva, hogy valami tó melletti susnyásba vágva lesz elrejtve az irgalmatlan mennyiségű ital, de az autó megbuherálása sokkal fontosabb. Az izomautót még izmosabbá sikerült tennie Timnek, úgyhogy nincs az a jard, aki utolérné. Plusz találnak egy régi CB rádiót is, amit gyorsba össze is hegesztenek, arra az estre,ha telefonok megmurdelnének útközben, nehogy már ne tudjon egymással kommunikálni a két szaki. Ja, mert két külön kocsival fognak menni. Mennek az izmivel, meg egy másikkal. Tim hátramegy valahova, az isten tudja, hol kolbászolnak éppen, a lényeg, hogy Tim egy csomó roncs közül kiválasztja az egyetlen épkézláb autót, ami, hogy, hogy nem dettó olyan típus, mint amit a megyei zsekák is használnak. Ezt Tim $150-ért akasztotta – ANYÁD, HOGY VAN? – valami aukción. Tickleben megáll az ütő, amint megpillantja a járgányt, aztán leesik neki, hogy ááá ez csak Tim. A terv az, hogy feltűnő autóval mennek, hogy még véletlenül se baszakodjanak velük. Hmmm, remek.

3.jpg

Mivel Tim nem tegnap kezdte az ipart, merthogy az anyatejjel szívta magába a zseszcsempészést, nagyon jól tudja, hogy minden részletre oda kell figyelni, ezért még a szállítást megelőző éjjel lemeózza az utat, hogyha bármi gebasz beütne, ne kelljen pánikolni, hogy édes istenem, na most mi lesz. Leméri az időt, megnézi, hogy hol lehetnek zsaruk és így tovább, de akkor az út szélén kiszúr egy nyulat. Nindmá, az egy nyúl? Milyen aranyos jószág, igaz, hogy döglött, de Tickle pont így szereti, be is vágja gyorsan a hátsó ülésre a vadat. Na, aztán itt megint jön az okoskodás, meg Timre megint rájön a cidrizés, hogy biztos követik. Hazatér, megbeszéli Tickle hülye fejével a teendőket, belakmároznak a nyusziból. Tickle kicsit finnyásan nyúl hozzá, merhát soványhús ugye, de azért meglocsolja némi zugwhiskyvel, attól lesz neki íze, bűze.

4.jpg

Tickle bejár a garázsba a másik kocsival, ami mégsem az izomautó lesz, hanem egy piros Toyota Prius talán, hama-hirtelen lecserélik a rendszámtáblákat, bebasszák a CB rádiókat, oszt gyia. Már tiporgyák az utat a gondosan elrejtett szeszkó felé, amiről kapunk is egy-két érdekfeszítő infót, miszerint jellel vannak ellátva a lelőhelyek, de ezeket a jeleket avatatlanok nem ismerhetik. Hitted volna? Bepakolják a piát, gondosan elrejtenek mindent és már zúznak is az éjszakába. Tickle megy elöl, Tim mögötte feszeng rendületlenül. Semmi izgalom egészen addig, amíg Tickle meg nem lát egy gyanúsan rendőrautónak kinéző valamit. Tim egyből irányt vált és a dzsindzsás földúton kerül egyet, hogy beérje Ticklet. Most mondhatnánk, hogy minden a legnagyobb faszaság, de nem, mert a CB hatósugarából kikerül Tickle, aki csak megy bele a vakvilágba, plusz Tim egy zseblámpával integető úriemberbe is belebotlik. Na, fasza. De még mielőtt Tim önjelölt balfaszként bevonulna a fogdára, kiderül, hogy csak egy szerencsétlen vidéki muksó integet – hajjak meg, ha nem az egyik Discovery stábtag – , hogy lerobbant a kocsija. Tim nem áll meg, beéri Ticklet is, úgyhogy kész csoda ez az utazás.

5.jpg

Megérkeznek a célállomáshoz, amit háromszor leellenőriznek, hogy biztonságos-e, beállnak a autómosóba, kipakolnak, bepakolnak, pénzeznek egy kicsit és mindenki boldog. Tim már rohadtul legalizálná a piáját, még úgy is, hogy tudja kész rablás az egész, de amíg az nincs meg addig valami csinálni kell. Kemény dolog ez a megélhetési bűnözés.

A második évad már javában megy a Discovery Chanel műsorán, akit érdekel, kapcsolja be a készüléket szombat este 22:00, vagy hétfőn hajnali 1:00-kor. Jó szórakozást!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása