Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x07 - Aki túlbulizta a husigolyó napot

2013. január 11. 09:00 - Chat Géza

Iszonyat drámai, esős képpel nyitunk, mert ’73 nyara óta nem volt ilyen elbaszott szar hangulat. Jwoww, a smink nélküli szörnyeteg még mindig a telefonkagylóra van rágyógyulva, hogy Rogerrel kibékülhessen. A lány úgy érvel, hogy azt még az eret pattintós vitaszakkörös szifon-szemüveges kis gyökerek is megirigyelnék. Ha már két évig egymás vérét szívtuk, akkor azt ne kelljen má’n lehúzni a klotyón, bazmeg. A válasz meg csak annyi, egyértelmű: szarom le, kőtözök. Rohadjá’ széjjel. De nem olyan egyszerű az elválás, hála istennek, közel sem észérvekkel, de valami faék egyszerű dologgal Jwoww meggyőzi Rogert, hogy ez még nem szakítás, ugye. Nem hát, csak hagyjál már lógva, te isten csapása te! Ezzel búcsúzik Roger, Jwoww meg sír, mert boldog. A „szerelem butít és nyomorba dönt” mellé, kéretik felvenni ennek a két szerencsésnek a fotóját, hogy mindenki tudja-értse., mert Jwoww konkrétan növénnyé butult, míg Roger lassan nem más, mint 1,80 magasra tornyosult tömegnövelő  massza.

1.jpg

A Szitu hivatalosan egy napja nem facér és azóta a barátnője tök gyagya lett, csak családról, meg gyerekekről, fehér kerítéses házról, meg kutyákról hadovál, amitől a Szitu csak egy kicsit színezi fosbarnára a hófehér háromnegyedes gatyóját. De semmi gáz, hisz ez csak az első nap, még nem akar katapultálni a kapcsolatból, de jobb lesz, ha odafigyel a dolgokra. A melóba menet kifejti Miszter Omlásnak, hogy lesznek itt még bajok. A melóban, Deena kap egy narancssárga sittes egyen szerkót, de nekünk ez olyan, mintha a hétvégi kukás bálból jönne, na, de vissza a Szitu női gondjaira. Nem akar ő dobbantani, hisz ez még csak az első nap, még kitart, még próbálkozik, kicsit kipofozza a lányt és jó lesz. Paula most egy gyenge 8,2 üt meg a 10-es skálán, ami minden férfi szemében a „bottal se…” kategória, úgyhogy még jó, hogy 10/10-es farag belőle. Elmegy szépen fogorvoshoz, aztán jöhet a többi. Kikupálom kicsit, aszongya. Erre lép be Paula a pólóboltba. Kit kupálsz te ki? Senkit szivi, mit csinálsz te itt? Gondoltad benézel, hát még egyszer ne gondolj ilyenre, kösz. Szeva. Na, akkor Miszter Omlás megindít egy hivatalos fogadást arra, hogy a két szerelmes mikor megy szét. Senki sem túl bizakodó, mert a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” kurvára nem opció.

2.jpg

Az ugratás két danos nagymesterei, azaz Vinny és Séróbáró Pauly D azon mesterkednek, hogy kicserélik Deena és Chris szerelmi fotóit. A mólón csinálnak is pár hiperfasza ölelkezős, pusziszkodós képet, amit ügyesen, okosan, szentimentálisan el is helyeznek Deena képkereteibe. Nem vicc az ilyen, hisz a lány levegőt is alig tud venni fickója nélkül, annyira szerelmes, úgyhogy gyanús, hogy menten fog agyfaszt kapni, amint meglátja a lecserélt képeket. Kis, egész pontosan egy baszom nagy Escelade nagyságú porszem került a gépezetbe, ugyanis a lányok a szokásos balfaszkodás helyett pikk-pakk bevásároltak és haza is értek, így nincs idő a képcserére. Deena figyelme azonban megborul. Hol vannak a képeim bazmeg? Kicsit nem figyel oda és Vinny máris kicserélte azokat. Hahaha, de kurvára vicces. Hol vannak az eredeti képek, he? Nos ezt már senki le se hányja.

3.jpg

Deena és Miszter Omlás kettecskén mennek a mólóra piázni, merthogy valahol ilyenkor már öt óra van, szóval ilyenkor már nem szégyengyalázat elkezdeni szittyózni. Bedobnak egy felest és Deena már fossa is a szót, ami Omlást kábé annyira érdekli, mint a bélyeggyűjtés. De akkor a lányból kiszakad az igazság, hogy a szex, aaaz milyen jól megy Chris-szel. Aszongya, eddig még soha nem orgazmált senkivel és mi ez, ha nem egy égi jel, baszod. Na, akkor ezt a beszélgetést itt és most, de azonnal hagyjuk abba. A zsekák is feltűnnek a színen, amitől Deenába egy kicsit beköltözik a ronyó meg a félelem, de bekérdez párat, hogy mit szabad és mit nem, majd egy nagy öleléssel végre lelépnek a krimóból. Mivel Deena már totálon van, ezért nehogy már a buli itt érjen véget, nyomás a Karmába ribik! Omlás kicsit panaszkodik a nőjének, hogy ha még egy szót hall a kis husigolyó felöl, megcsapja de irgalmatlan lendülettel. Na, de hátrább azokkal az indokolatlanul felpumpált izmokkal.

4.jpg

A Karmában megy az egymás nyakába borulás, mert Roger volt akkora lord, hogy elhívta Jwoww összes igazi barátját. Kell ennél több? Nem. Újra dúl a love, szóval nem kell agyvérzést kapnunk az idegességtől, hála istennek. A Terhes Ribihez is megérkezik a faszija és ennyi. Deena már felvette a Bud Spencer féle csíkszemeket, annyira be van ütve. Idegen csajokkal pacsizik, de emellett a Szitu is pöcsig gázol egy vadidegen sunettiben. Nem lesz ez így jó. Attól még, hogy barátnője van, attól még megvizsgálhat más opciókat, nem?  Egy hurkanyakú ombre kicsit félre is hívja a Szitut, hogy márpedig jól vésse az agyába, hogy Paulával jár és nem ezzel a másik nyesedékkel. A Szitunak leesik, hogy most annyira nem rózsás a helyzet. Gondolt volna erre akkor, amikor egy idegen lánnyal kezdett szárazbaszni. A jó világnak lőttek, nem is élet az ilyen, vagyis élet, de az a szarabbik fajta.

5.jpg

Úton hazafelé Deena bevallja, hogy a mai az egy csudi buli volt és Hegyomlás Ronnie az ő legjobb fiú barátja. Ronnie pont leszarja, de ha már így vagyunk, akkor közli is, hogy egész nap az idegeire ment a folytonos picsogással. Deena egyből besérül ezen. Otthon már izomból depizik, ez a buli megdöglött baszki. Deena azt üzeni, hogy mindenkinek a jó kurva anyja, utál mindenkit, haza akar menni, de a szerződés az ugye rohadtul a házhoz láncolja még a szezon végéig. Szopacs.

6.jpg

Reggel van, a Szitu már izomtrikóban feszül és könyvet olvas / nézeget, de szerencséjére kimenti a csörgő telefon. Pont Paula keresi, hogy mivót tegnap? Ááá semmi. A lényeg, hogy két perc nyáladzás után kiderül, hogy a Szitu nem bukott le, faszaság, akkor meg majd hülye lesz bevallani, hogy egy vadidegen lány a seggpogácsáival intézett masszázst a pisztolyszerszámján. Na, szevasz, majd hívlak, vagy szarom le, majd lesz valahogy. Deena is felkel és megöleli Ronniet, mert tudja jól, hogy tegnap hülyepicsa részeg volt és nyílván faszságokról vernyákolt. Ennyi és nem több.

7.jpg

A Szitu, Vinny és Séróbáró Pauly D elmennek flamózni, ahol a faszik előállnak a nagy igazsággal. Nem dörgölőzhetsz lányokhoz, ha barátnőd van. Tudom, én is most tudtam meg. És ezt a Szitu teljesen komolyan mondta, mintha most jött volna a hír, hogy Breaking, most érkezett a bejelentés, maga Isten írta, mint 11. parancsolatot, mely így szól: ha stabil nyestet fugázol, nem heftülhetsz más bulával.

8.jpg

Mivel a faszik KSZM napot tartanak és Ronnie pont nem akar részt venni benne, így inkább a csajokkal lazul, ami azért is kínos, mert Deena ma a segglyukáról tart szemináriumot. A csajos nap annyiból áll, hogy megint totálba bebasznak a mólón. Deenának ebbe már van rutinja és ha ő nem alkesz, akkor senki. Már löki is befelé a feleseket, mintha nem lenne holnap. Csúnya vége lesz, azt most megmondom.

9.jpg

A Terhes Ribi beígért egy romantikus vacsit a faszijának, amit figyelje csak meg, ő fog abszolválni. Ne basszá? Te? Na, igen. Ezt a szerencsétlenkedést, ezt a gasztronómiai apokalipszist csak egy percben mutatják, de az is sok. A lakást beborítja a füst, a hagyma hajjakmeg, hogy odakozmál, a spagettitésztát fél méterről szórja a fazékba, a paradicsomszósz az egekből placcsan bele a lábosba és a végeredmény pedig, hmmm… kinézetre szar, ízre, mint a fos olyan.

10.jpg

Deenának egyedül kell husigolyóskodnia, mert Omlás és Omlásné elhúznak haza lefürdeni. Ez van. Deena talál magának egy ivócimbit, leböknek egy felest, de itt már látszott, hogy ezt már csak a szeme kívánta, a bele meg majd úgyis kilöki magából.

11.jpg

A Terhes Ribi bikája megérkezik, leül, a kaja tálalva. Nicole úgy szervírozza a főztjét, mintha halálos méreg lenne, vagy legalább egy tál hányás ízű drazsé, pedig csak salátát, bolognai ragus tésztát és rántott csirkét készített. Jionni végigkóstolja a menüt, nem hal bele, meg sem veri az asszonyt, de még csak nem is köp a padlóra. Jó ez, nyeljed nyállal, oszt finom.

12.jpg

Deena még mindig totálon nyomatja a partigépezetet, de aztán szépen hazavándorol. Pont bebassza maga mögött az ajtót, mire megszólal a telefon. Anyád vagyok. A Te anyádat! Ahogy hallom részeg vagy, úgyhogy érted megyek. De méééééér’? Azé’ kislányom, mer’ nem hozol még egyszer szégyent szegény apád, meg az én öreg fejemre. Megyek, pakoljá’ be, de iszonyat sebesen. Erre föl Deena kicsit ledől a nappaliban, mert ugye két napja gödény módjára vedel. 5 perc alvás után azt se tudja hol van, de mivel a többiek csúnyán kinevetik, ezért felhívja Christ, hogy ő most nem boldog, jöjjön érte, vigye haza. Nem, mert valakinek dolgoznia is kell és az a személy Chris. Ez a beszélgetés is úgy végződik, hogy akkor baszódjon meg mindenki, ami egyenértékű a „sziá”-val, mint tudjuk. Hegyomlás Ronnie mégjobban kikel magából, hogy Deena kussoljon már be, de ekkor jön csak a fekete leves, hogy én azt momdom neked das is mein kampf, asse’ tudod mit érzek, nem vagyok boldog, szomorodjá’ meg seggfej!

Címkék: jersey shore
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.01.11. 10:27:32

Nem szeretnék belepofázni, de miután már agytumort kaptam a tinédzserek által használt "kijátszottam" (helyesen: végigjátszottam) szótól, kezd itt az Index érában karácsony óta kedveltté válni a túlbulizta szó. Elmondom Neked ingyen és bérmentve, hogy a szó helyes formája, az: átbulizta.

A túl előtag azt jelenti, hogy valamiből többet tett, mint kellett volna, nem pedig azt, hogy az adott naphoz vagy eseményhez illendő viselkedés helyett inkább bulizással töltötte az időt.

Argh upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

mzs 2013.01.11. 12:42:57

Sortüzet nekik. Mindegyiknek. Annak is, aki nézi ezt a szennyet.
(Ezért tart itt a világ. Ezeknek a gennyes barmoknak egyszer gyerekei lesznek. Milyen emberekké válnak majd, mire felnőnek? Inkább nem akarom tudni...)
süti beállítások módosítása