Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnök és szerelmek 1x01-02- Bodzáséknél ég a világ

2013. január 10. 07:30 - sixx

Erősen Sons of Anarchy-beütésű főcímmel nyitunk, női seggekről és izmos férfi hátakról (legalábbis remélem, hogy nem fordítva) lépnek le a karakterek arcai és nevei, azt az érzést, ami akkor fogja el az embert, amikor Lorenzo vagy Frenki arca animált tetoválásban jelenik meg a képernyőn, senkinek nem kívánom, egyfajta rettegéssel vegyes áhítat ez, legszívesebben menedékjogot kérnél Szudánban, és tudod, hogy ami most jön, az szarabb lesz, mintha az I Love Gjoni rusnya bulái énekelnék el a Nyomorultakat portugálul (ami nem mellesleg az egyik legrondább nyelv a világon a joruba mellett), de nem nyomsz rá a távkapcsolóra, hanem nézed, és közben csendesen sírdogálsz, magadban esküdözve, hogy inkább a köztévé 0-24-ben, és nem a kardozós-baszós Camelot, hanem a stúdióbeszélgetések és a kormánytagok seggének tisztára nyalása, csak még egyszer ne kelljen Bodzás Lajos bajuszát látnod. Aztán végignézed.

Screen Shot 2013-01-09 at 9.11.13 PM.png

Három szálon szőjük a cselekmény fonalát, a Bodzás-klán, egy rendőrember és a lánya, valamint egy intézetis naiva vonalán, ennyi pénzért ennyi jár. Azzal nyitunk, hogy egy 2013-ban is hajráfot viselő, feltűnően nagy fülű csávó egy családi képet nézeget, amit a rendező kedvenc debil unokaöccse fotósoppolhatott a vindóz95 alatt Paintben, de nem is ez a lényeg, hanem ami a képen van: a klán. Lajos, a fater, Lorenzo és Frenki, a két gyerek és Margó, a muter. Lajosnak 60, születésnapja van, ennek örömére kap egy láthatóan műanyag malacot az asztalra, ami a Győzike-eklektika jegyében berendezett ház ebédlőjének dísze. A tálat egy fekete ribi és Margó hozza be, majd' leszakad a karjuk, közben a faszik csak néznek, úriembernek születni kell, bazdmeg.

Screen Shot 2013-01-09 at 9.18.20 PM.png

A narrátor különösebb meggyőződés nélkül sorolja a fontosabb adatokat, melyek közül a legjobb az, hogy a família kétes hírű, és ha a falak beszélnének, itt mindenki menne a sittre. Frenki is megjön, ő az egyik gyerek, neki George Michael-borostája van, és kalózos karika-fülbevalója 1994-ből. A csaja egy csöcsös szőke, Brigi, akit Lajos bá úgy méreget, mint aki legszívesebben leseperne az asztalról mindent, malacot, bort, terítéket, és ott megcsinálná helyben. Pedig elég rozzant bige, ha jobban megnézzük.

Screen Shot 2013-01-09 at 9.46.32 PM.png

Lajos kap ajándékot, igazán ízléseset, egy sztriptíztáncosnő gyön be a Blikk címlapjáról, és vonaglik egy sort, közben Lajos nyála vastag csíkban folyik le az ölébe, a csajon alig ruha, a seggét betolja a bajusz környékére, szerintem a Bodzás szeniort alakító faszi direkt elkúrta a jelenetet ahányszor csak tudta, hogy a segg ott legyen a gyöngyöző homlok környékén. Magó muter kiakad, miafaszom már ez, háborog, hát ajándék, mondják a gyerekik, most mit kell itt izélni, hát leszopta? Nem. Hátakkormeg? Igazuk van, Az ajándok nem a csaj, hanem a bugyijába betolt boríték, benne wellness-utalvány, amire nekem is szükségem lesz, ha ez így megy tovább. Az is kiderül a nagy vigasság közepette, hogy Lorenzo nője a lóvéra hajt. Közben megismerünk egy másik karakterpárost is, Rómeót (ki a pöcsöm adta itt a neveket, de most komolyan?) és az anyját, aki alkesz és elissza a lakbért, ezért menekülniük kell. Van rá egy söröm, hogy Bodzásékhoz.

Screen Shot 2013-01-09 at 9.45.14 PM.png

A harmadik szál, amit elkezdünk göngyölíteni, mint kismacska a gombolyagot, egy intézetben játszódik, ahol egy bamba fejű szőkenő betölti a 18. évét, így szabadul, és ennek örül. A nevelőnője nem, mert neki nagy szíve van, de hát hadd repüljön ki a fióka a fészekből, ad neki egy láncot, ami majd egy későbbi szálban a szülőkig vezet el, gondolom, és idegbajt kap, amikor a szőkenő benyögi, hogy majd Valter gondoskodik róla. A nevelő nagyon jól ismerheti ezt a Valtert, aki rettentőbb lehet, mint Bayer Zsolt legvadabb rémálma a medvecigányokról. Mint minden eddigi új karakter bemutatásánál, itt is kapunk narrátorszöveget és a kép is átmegy fekete-fehérben, hogy kiírják a fontos infót, hogy aszongya, Fruzsi, 18, intézetis.

Screen Shot 2013-01-09 at 10.06.19 PM.png

A Bodzás-villába váratlan vendég érkezik, Rómeó és az alkesz muter, nahát, ezt honnan sikerült kitalálni. Leviszi őket a pincébe, ahol a rettentő bűnözők a guminőket tartják, és itt kell várakozniuk arra, hogy Serif, Bodzásék intézője felmenjen a faterért. Lajos bá lejön, te meg mi a faszt keresel itt, nyit erősen az alkesznak. Tartozol, jöttem érte. Egymillió most, négy később. Vagy pofázok. Lajos arcán ott ül a megvetés, ez itt zsarol engem, miközben a hátam mögött ott fújtat egy kopasz? EGYMILLIÓ, rikácsol az alkesznő, vagy elmondok mindent. Ha Rómeó nem Bodzás zabigyereke, leszopom magam. Nem kerül sor a nem mindennapi mutatványra, mert az, HISZEN VAN RAJTA EGY ANYAJEGY. Értem. Bodzás megretten, Rómeó sokkot kap, anyám, hát apám nem halott? Nem, itt áll, ez a szép nagydarab bajszos ember, most mondtam. Rómeó csökkent szellemi képességű, mert visszakérdez, hogy akkor nem halott?

Screen Shot 2013-01-09 at 10.06.30 PM.png

Bodzás fején most az látszik, hogy jólvanbazdmeg, fizetek, csak húzz innen, de hirtelen sok dolog történik egyszerre: Rómeó azt mondja, hogy ez neki sok, és elmegy kiszellőztetni a fejét (ezt ő nem mondja már, hanem a narrátor), és lejön a pincébe Margó, hogy megtudja, mi a faszom ez az egymilliós rikácsolás, mert az alkesz nem hagyja abba az istennek se. Na, az van, hagy fel az üvöltözéssel az alkesz, hogy a férjed megkúrt, és abból van egy gyerek. Ezzel lőttek a naccerű tervnek meg a születésnapi jó hangulatnak ugye, de ez már nem érdekel senkit, mert Margó előkap egy pisztolyt, és dulakodás kezdődik, majd eldördül három lövés, nahát. Mindez a sötétben, mert a villanyt is sikerül kilőni, így nem látjuk, kit lőttek meg és mennyire.

Screen Shot 2013-01-09 at 10.35.39 PM.png

Ami Rómeót illeti, nagy bánatában elmegy a csajához, aki 17 éves, és egy rendőr lánya. Ezt onnan tudjuk, hogy amikor a rendőr hazajön, a narrátor mondja, hogy ő rendőr, ezt kiírják a képre is, és a faszin egyenruha van. Ja, és tiltja Rómeót a csajától, akit nem Júliának hívnak szerencsére, bár azt sejtem, volt egy olyan vázlata ennek a forgatókönyvnek nevezett foshalomnak, amiben még ezen a néven emlegették.

Screen Shot 2013-01-09 at 10.06.04 PM.png

Ezt a szálat egyelőre hanyagoljuk, sokkal izgalmasabb az, ami Fruzsival történik. Érte jön Valter, a vagány autókereskedő, és lassított felvételben szaladnak egymás felé az intézet mellett, a jelenet annyira mesterkélt, hogy már röhögni sem tud az ember rajta. Valtert a világ legrosszabb amatőr színésze alakítja, aki annyit nem tud szájrángás és modoros hangsúlyok nélkül elmondani, hogy szia. Viszont elsőre látszik rajta, hogy egy hazug köcsög, és Fruzsi tervei a közös életet illetően hamarabb mennek füstbe, mint a kormány tandíjra vonatkozó hagymázas elképzelései.

Screen Shot 2013-01-09 at 10.09.11 PM.png

Valter a várakozásoknak megfelelően nem hazaviszi Fuzsit, hanem egy parkolóba, ahol Vili várja a Família Kft-ből, és 40 000 forintért megveszi a csajt. Kajakra, ott a parkolóban. Aztán meg beszáll mellé Valter autójába, és megerőszakolja/megveri, ez nem derül ki elsőre, mindenesetre a csaj kisvártatva nagyon szarul sminkelve és széjjelszaggatott harisnyában támolyog az erdőben, utána meg Valter, a Genyó.

Screen Shot 2013-01-09 at 10.36.01 PM.png

A folytatás sem jobb, ne tessék reménykedni. Fruzsi tovább bóklászik az erdőben, és persze sajnáljuk, de azt nem értjük teljesen, hogy lehet rajta passzentosan a ruha egy nemi erőszak után. A nagy menekülésben egy köves útra lyukad ki, ott egy autó majdnem elüti, de csak majdnem, mert a bőrdzsekis sofőr észnél van, és kipattan az autóból. Namámost itt ugye két irányba is haladhat a történet, az egyiken Fruzsinak egyre szarabb napja lesz, és a bőrjakós is erőszakoskodik vele, de hálistennek nem így alakul, mert az illető rendőr, és elviszi magával a városba, mintegy erősítve a nézőben azt, hogy Nem Minden Férfi Rohadék.

Screen Shot 2013-01-09 at 10.25.54 PM.png

A Bodzás-pincében tócsában áll a vér, Lajost combon lőtte a neje, aki valahogy meghalt, és vele együtt az alkesz zsaroló is. Margó muter egyébként térdre rogyva, egy műanyag székre hajolva lehelte ki a lelkét, ez annyira groteszk és vicces, hogy nem lehet nem röhögni rajta. Lajos szarban van, mert nagyon vérzik, de Fenki bekötözi, miközben Lorenzó az anyját síratja, alig visszafojtott röhögéssel az arcán. Nem hiába alkalmaznak színészeket a normális sorozatokban, az a színjátszókörös armageddon, ami itt van, az hihetetlen. Lajos sürgeti a gyerekeit, sietve daraboljátok fel az asszonyt, mert tudjátok milyenek ezek a szomszédok, kihívják ránk a rendőrséget, ha lövést hallanak. Hát, igen, mekkora genyóság ez már, nem hagyják élni az embert, hihetetlen. És én még azt hittem, a mi szomszédasszonyunk egy hisztis picsa.

Screen Shot 2013-01-09 at 10.42.41 PM.png

Rómeó közben a csajának meséli el a délutáni kalandot, képzeld van apukám, nem halott. Nahát, mondja a csaj, aki láthatóan inkább dugna. A Bodzás-házban, mondja a narrátor, nagy a felfordulás, Margó muter az előbb még a levest merte, most meg Serif tekeri be az előszobaszőnyegbe, és tényleg. Lajost a gyerekik felviszik az ebédlőbe, úgy látszik csak három helyiséget adtak át a stábnak a lakásban, én az átlőtt combú apámat tuti valami ágyba fektetném. Lajos azt kéri Frenkitől, hogy kösse át a combját, ezt már mondta párszor, még a végén elvérzik itten, kösse már be valaki azt a kurva sebet. Lorenzó a hajráfos közben sír. Frenki hívná a rendőröket, de Lajos hallani sem akar ilyesmiől, inkább viszkizik, hiába no, az úr a pokolban is úr.

Screen Shot 2013-01-09 at 10.42.17 PM.png

Fuzsit a bőrjakós elviszi az intézetis nevelő lakásához(?), ahol - micsoda meglepetés - Valter várja, mert nem hülye ugye. Fruzsi felszalad a lépcsőházba, közben Valter legecizi 12-es karika mellett, és kétségbeesetten igyekszik bejutni Zsóka lakásába, de az nincs itthon, Mert az intézetben van, ahol DOLGOZIK baszki. (Frenki kötöz, Lorenzó iszik, Lajos vérzik, Serif bepakolja a muter hulláját a fagyasztóba, de nyugi, a szarvast kiveszi.) Rómeó a csaját smárolja, amikor csengetnek. Apád az? Ja, majd csenget a saját házában, Rómeó. A bőrjakós rendőr az, aki csak azért jött ide, hogy közben felhívhassák, hogy lövöldözés volt egy közeli házban, menni kell. A kedvünkért elmondja a címet is, amit hallva a csaj lefő, mint a kávé. Rómeó kihallgatja a beszélgetést és végre leesik neki valami, felkapja Damu Roland levetett motoros dzsekijét és elrohan, a csaja kétségbeesetten igyekszik aggódó arcot vágni, de nem megy neki.

Screen Shot 2013-01-09 at 11.05.04 PM.png

Fruzsi és Valter a lépcsőházban kergetőzik, közben Valter olyan hanglejtéssel beszél, amiért simán pofán lehetne verni hatvanszor egy faszkorbáccsal. (Közben a rendőrember, Rómeó csajának az apja, megérkezik a Bodzás-villához, Lorenzóné nyit neki kaput.) A tetőre jutnak fel, ahol Valter szavakkal bántja Fruzsit, ő meg annyira kiborul, hogy eltántorog a széléig, és leugrik. Aztakurva. Ez egy ilyen sorozat lesz, kemény és őszinte. Mint a reggeli kula.

69 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raar-pingvin 2013.01.10. 08:06:44

köszönöm, köszönöm. Ez nagy élmény lesz mindannyiunknak.

K0vasz 2013.01.10. 08:29:06

Újabb kötelező olvasmány, köszi!:D Jól emlékszem, h ez napiban lesz?

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2013.01.10. 09:04:07

Tyűha! Ha én ezt előre tudom, nem kapcsolok el azonnal, amint megpillantom a fejpántot.

eric · http://vastagbor.blog.hu 2013.01.10. 09:07:28

Mellékesen jegyzem meg, hogy a Fruzsit alakítő "színésznő" a forgatáson megivott egy pohár hipot és majdnem megdöglött!

G_Norton 2013.01.10. 09:18:23

Sixx, őszinte tiszteletem, hogy végig bírtad nézni akár egyszer is ezt a förtelmet.

Remélem a tévéd megvan még, mert nekem ezek után kedvem lett volna belevágni egy vázát, és puskával nekimenni a kereskedelmi csatornák székházainak...

Komolyan, ez akkora gagyi, hogy én szégyellném magam, ha szerepelni kéne benne.

Legjobb rész: Don Bodzás szövegel a nejének, hogy "menj fel, mennyé' már fel! Fel! FEL!!" A másik asszonka meg azt kiabálja, "EGYMILLIÓ, EGYMILLIÓ!"

Tíz perccel később: "menj fel, hallod? MENJ FEL! EGYMILLIÓ, és még négy később!"

DArchAngel 2013.01.10. 09:24:59

Ide Mr. Ford Fairlane legtöbbször idézett aranyköpése kívánkozik.
Nem semmi lehet ez a szuperprodukció!

érthetetlen chris 2013.01.10. 10:18:23

Végre egy őszinte a magyar rögvalóságot 100%-osan bemutató sorozat. A színészek mondjuk xarok, dehát ezt kell szeretni.

Hullamosó Papagáj 2013.01.10. 10:30:01

Én tényleg mindent megpróbáltam: letöltöttem, felkészültem a legrosszabbra, megasztár selejtező-archívummal acéloztam az idegeimet előtte, de 2 percig bírtam. Nézhetetlen.

mediacapic 2013.01.10. 10:35:11

Ennek a mufaja:katasztrofafilm!!!!

Atrox 2013.01.10. 10:36:09

Ez nagyot ütött :)
"A nevelő nagyon jól ismerheti ezt a Valtert, aki rettentőbb lehet, mint Bayer Zsolt legvadabb rémálma a medvecigányokról."

nyervi (törölt) 2013.01.10. 10:46:12

kétségeim vannak afelől, h ennek még egy részét megnézek, de majd itt elolvasom. Így legalább szórakoztató :D

KergeK@csa 2013.01.10. 10:51:09

Ezt véletlenül nem szintén a Jáksó írta a köztévének? Mert olyan.

Panelproli 2013.01.10. 11:09:04

Én csak azokat a szereplőket sajnálom, akiket egy ilyen sikersorozatból már az elején kiírt(ott)ak.
Bár lehet Margó a muter is visszajön kisérteni, mint Magdi anyus.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2013.01.10. 11:23:16

Nincs ennél szórakoztatóbb műsor este, főműsoridőben!

A tv2.hu-n meg lehet nézni a korábbi részeket, nagyon ajánlom! :-)

Artie 2013.01.10. 11:26:59

Sixx, ez elképesztő. Hülyére röhögtem magam.

Szerintem te beépített ügynök vagy, és csak azért csinálta a tévé ezt a szemetet, hogy legalább egy kibaszott jó hogyvoltot írhass róla. Más értelmes indokot perpill nem látok.

2013.01.10. 11:38:52

Nagyon vicces volt:) Ebbe az egy epizódba belenéztem, kb öt percet, amellett, hogy szarfos, felhúzott az is, hogy ötvenszer elmondták, hogy a bige "szabadult" a nevelőintézetből, ezek szerint annyi esze sem volt a fkírónak, hogy utánanézzen mi a különbség a javító-, és nevelőintézet között. Én tényleg nem tudom feldolgozni azt, hogy a csatornánál errre arábólintottak ötletszinten, aztán forgattak pár részt, azt megnézték nyilván, és rábólintottak, hogy oké, ez mehet adásba. Ki az a torzlelkű, akinek ez átment a rostáján, hogy gondolhatják, hogy ez egy szórható műsor? Ennél még a jó öreg Duna tévés éjjeli akváriumnak is sokkal több értelme van. nem fogom nézni, csak itt olvasni.

kerikak 2013.01.10. 11:42:11

jaj ez nagyon jó volt téli depresszió ellen, köszönöm, köszönöm :)))

2013.01.10. 11:51:09

Fogadja őszinte részvétemet a szerző, akinek ezt az óborzalmat végig kellett kínlódnia.

Lajos Kovács 2013.01.10. 12:10:10

Hááát, én komolyan fontolóra vettem a jelentkezést.
De aztán belenéztem az epizódba.
Teljességgel kizárt, hogy valaha az életben még egyszer egy percet is kibírjak.
De felhívnám a figyelmet arra, hogy sixx most nagyon slendrián volt! A csodaszép képi megvalósításokat alig-alig említi, és a kifinomult színészi játéknak sem szentelt kellő figyelmet!
Mekkora már a gyászoló gyermek, amint ököllel a falat veri, meg az, mikor a csicska fényes nappal lopva kioson a házból a szőnyeggel, éééés! kezében ott figyel a feleség cipője.
Ez nagyon kemény!

sixx · http://comment.blog.hu 2013.01.10. 12:14:22

@Lajos Kovács: ennél többet most nem tudtam kihozni belőle.

Lajos Kovács 2013.01.10. 12:21:12

Még egy kérdés:
hol van az a hűtőláda?
Jó messze lehet, ha furgonnal kell elvinni odáig a hullát.

Lajos Kovács 2013.01.10. 12:23:57

@sixx: Nem is értem, miért. Pedig doktori disszertáció szintű elemzést kellett volna erről írnod legalább. No nem baj. Elnézzük. Azért remélem, hogy mégis te fogod írni ezt is, legalább a hogvoltja értékelhető lesz.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2013.01.10. 13:02:42

Köszönjük. Kértünk hogyvoltot ebből a fosmoslékból, és kaptunk. Tényleg minden tiszteletem a tiéd, az első részt végigagonizáltam, több akkor sem menne, ha lelőnélek, de olvasni róla azért még fasza. Várjuk a többit :)

kaamir 2013.01.10. 13:09:09

Tegnap belenéztem egy pillanatra: az öreg lábából egy golyót műtöttek ki házilag, az étkezőasztalon, az internetről ellesett "csináld magad" módszerrel. Az öreg lerágott csirkecsontra harap, fájdalmát enyhítendő. Szorgos asszony a műtétet végző önjelölt sebész homlokáról törli a verítéket.
Nem néztem tovább. Sírtam.

Dirky 2013.01.10. 13:49:42

Vajon a második részből Brigi casting okok miatt tűnt el, simán elfelejtették az írók, netán valami újabb zseniális cselekményszál rejlik mögötte?

vitéz Thapóccay néma bárány 2013.01.10. 13:50:21

@sixx:

Ezt a fost meg nem nézném, de ha te írod olvasni akadom!

Egyszerre tisztellek és rettegek tőled, mert képes vagy erre :-D

lazado79 2013.01.10. 13:57:46

voltak itt érdekességek kéremszépen, nekem az tetszett amikor Serif először keresztbe majd hosszába csavarta be a mamát..:) amúgy kár hogy nem mutatták hogy pakolja be a hűtőbe anyukát

2013.01.10. 14:01:27

Tökéletes hogyvót, fergeteges olvasási élmény, köszönöm szépen!!!

Egy apró szépítés Anyukám örökbecsű mondásával:
"úriembernek születni kell, bazdmeg"
helyett
"úrnak születni kell, paraszt meg terem, mint a gomba"

:)

mediacapic 2013.01.10. 14:06:53

Margo droidot ki teritette ra a szekre???? A lovoldozes vegen a sotetben magat is eltalalta???

herut 2013.01.10. 14:28:36

Azmeg!Még ekkora fost tévében nem láttam!
Tragikus !

Liping 2013.01.10. 14:29:19

ez hatalmas, esküszöm, belenézek. A hogyvoltokat pedig biztosan olvasni fogom. Betegre röhögtem magam az íráson és a kommenteken.:D

ravon 2013.01.10. 14:36:36

Sixx! Az első mondatból felismertem a stílust, remek lesz, köszi az önfeláldozást, azért remélem nem fog túl nagy időt elvenni a hetedből. :D

khmm... 2013.01.10. 14:59:15

@zero: Mikor lesz róla poszt nálatok? :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.01.10. 14:59:49

Mivel a tv-ben nem láttam, belenéztem a neten az első 3 részbe, még mindig a hatása alatt vagyok.
Ilyen elképesztő, szürreáis izét még az életben nem láttam.
Muszáj lesz nézni.

Arra mondjuk még nem jöttem rá, hogy vajon ezt a tv2 afféle vacsi utáni "humorbonbonnak" szánta, vagy tényleg komolyan gondolják.

mézescsók 2013.01.10. 15:25:07

Ne tessék fanyalogni! Amit eddig írtatok róla: fergetegesen sikerült és lehet rajta röhögni! Hánykor van egyébként?

inferno88 2013.01.10. 15:28:15

Mostmár tényleg meg kéne néznem ezt a vígjátékot.(A rögzítetlen dolgokat elpakolom,mielőtt repülnének a kijelző felé)

"az a színjátszókörös armageddon, ami itt van, az hihetetlen"...Itt lefordultam a székről :D

2013.01.10. 15:34:57

@KergeK@csa: állítólag Hajdu Péter a producer. Nem biztos, valahol hallottam. Elég szar ahhoz a végtermék, hogy igaz legyen.

2013.01.10. 15:37:18

@beebeer: óóóó bocs, megnéztem, nem Hajdu, Nagy Tamás a producer. De van olyan szar ez a sorozat, hogy lehetne akár Hajdu Péter is.

RTB 2013.01.10. 15:56:24

kimaradt az a jelenet, amikor a rendőrök megérkeznek a Bodzásékoz, mert a szomszédok kihívták őket. Na ami utána jött az alegrosszabb Familiakft-s időket idézte vissza.
De amúgy jó a hogyvolt, és én is csak sixx egészségi állapota és berendezési tárgyai miatt aggódom:)

dr. v.b.1990 2013.01.10. 17:22:10

Sírok a nevetéstől ! LOL LOL

2013.01.10. 18:00:22

Mindent értek, de miért volt guminő a pincében????

Flankerr 2013.01.10. 18:10:02

Elképzelni nem tudom, miért adott a kollégám erre 3/5-öt...
Sixx, minden elismerésem az agysejtjeidet veszélyeztető önfeláldozásért, köszönöm az élményt..:D

Pácsó Ármándó 2013.01.10. 19:24:10

@beebeer: Az Lajos bá eltitkolt lánya és van egy előző házasságbeli ikertestvére aki süketnéma, de a 153. részben visszanyeri a látását, mert csak idegállapotba volt eddig.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2013.01.10. 20:40:33

Ez jobb, mint a VV. :D Garantált elhülyülés :D

sixx · http://comment.blog.hu 2013.01.10. 20:42:50

@safranyn: nem én fogom írni, csak az első kettőt toltam én.

2013.01.10. 20:43:48

@sixx: pedig nagyobb projekt lett volna, mint amikor a kolléga 47 ezerből próbált meg megélni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2013.01.10. 20:53:51

Hát.... végignéztem ezt a mait, és nem találok szavakat. Ami ritka nálam.

Kikerekedett szemekkel ülök itt arcomra fagyott kérdőjellel, és továbbra sem értem, hogy ez valami vicc lenne vagy ezt tényleg komolyan gondolták? Nem értem.

De az a kopasz ügyintéző, ahogy a szemmel láthatóan töküres dobozokat hordta izzadva, lihegve, hát az kurvajó volt.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: az biztos! Remélem sokáig tart, beszarás. :D

Akármi Áron 2013.01.10. 21:27:19

A tegnapin még csak rángatóztam, a mai részen már agyon vakartam magam. De hogy ez a hogyvót kellett ahhoz, hogy ma hangosan vinnyogjak...még ilyet?:D

A további vinnyogáshoz örülnék, ha Baltás Hajni tolná tovább,hamán... jaj nagyon:)))

bug jr. 2013.01.10. 21:28:13

Nagyon rég nem szórakoztam ilyen jól tévéműsoron.Nem tudom hogy poénnak szánták e vagy csak így sikerült, de maradjon ilyen és menjen nagyon sokáig. Eddigi csúcspont az öreg Bodzás csonttal a szájában.Ott már könnyeztem.

snowball 2013.01.10. 21:45:23

@sixx: egy világ omlott össze bennem :'(

paranyuszi (törölt) 2013.01.10. 22:13:44

Sokkot kaptam! Fontolóra vettem, hogy jelentkezem, de asszem passzolok... :))))

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.01.11. 08:57:18

@beebeer:
Egyszerű:
Korábbi szülinapi ajándékok. :)

Eruka 2013.01.11. 09:42:34

@sixx: :(((
nézni egy pillanatig nem akartam, de felcsillant a szemem, hogy Te írod, hisz Te azért tudsz fosból ostort fonni, és leginkább ezeket a gyötrelmesen szar műsorokat teszed kitűnő szórakozássá...
Mondjuk abban azért bízom, hogy ez akkkkora nagy rémség, hogy talán már is kikarikírozza annyira, hogy sírjunk a nevetéstől! :)
mindenesetre részvétem, és köszönet annak, aki ezt megírja :)

shimizu 2013.01.11. 12:37:58

hejj de jó is volt win95ön painttel baromkodni!
én még egy középiskolai verseny dobogósa is lettem egy ilyen mesterművemmel (igaz, akkor már win98am volt^^)

BTW, hogy halad a HV-író válogatás erre a csodás sorozatra? *evil grin*

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2013.01.12. 21:33:02

@KergeK@csa: Á, dehogy. Abban (esetleg roma) intis lányokat molesztáló/elcsábító/megrontó nemroma bűnöző hordák lennénk. A szőkített(vagy természetes fekete) intis csaj roma származású, volt intis nevelőnőjéhez futna, aki telefonon hívná a zsarukat. Két roma zsaru ápolná a naiva lelkét, míg egy durva képű nemroma faragatlanságokat mondana a roma futtatókról/maffiáról. Mi, persze, tudnánk, hogy téved, hiszen roma csak áldozat lehet.

paranyuszi (törölt) 2013.01.13. 09:49:40

@Pácsó Ármándó: Oltári kemény vagyok... :) Ma még nem is "verebeztem" :))))

Pácsó Ármándó 2013.01.13. 10:06:03

@paranyuszi: Hallottad, hogy csak ősszel lesz folytatva az ÉH? Az olyan messze van :-(

paranyuszi (törölt) 2013.01.14. 13:21:36

@Pácsó Ármándó: Nem mondod??? Csak ősszel??? :((( Ez gáz.... Azt hittem már áprilisban csacsoghatunk ÉH blogon.... :DD

Pácsó Ármándó 2013.01.14. 17:57:08

@paranyuszi: Nekem is hiányzik az izé.., a csacsogás! :-DD

paranyuszi (törölt) 2013.01.14. 18:40:50

@Pácsó Ármándó: Kölcsönös!!! ;)) Volt ott egy-két jó arc! :))))
süti beállítások módosítása