Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Stáb a tanyán 1x10 - Készül már az a vendetta

2013. január 07. 09:00 - Chat Géza

Miután Ecke sikeresen ürített egyet, vagy úgy három óra hosszat kettéfosta a kerti budoárt, csatlakozik a csodacsapathoz, hogy tovább dolgozzanak a vasárnapi, szánalom.hu által támogatott műsorukon. Legyen az, hogy csinálunk egy gúlát, mondja a főkolompos, az ötletek akasztásra váró udvari bolondja, Sanyóca. Pazar. Gyalázatos módon megcsinálják a mutatványt, még a kis Kadett sem sérült le, pedig ő aztán anno sem izzadt bele egyszer sem a nyakig felhúzott tornadresszbe. Eme szellemi és testi munkát megfejelve a faszik azonnali hatállyal elkotródnak a vérbe és kiadják a lányoknak parancsba, hogy menjenek a művházba fellépő cókmókért, de kurvahirtelen. Annyira nem kapkodják el a lányok, ezért Király Sanyi ösztönzőleg elkezd ugrálni Onedin ágyán, ami be is szakad, de úgy istenesen. Na, bazmeg rohadjá széjjel, hallod!? Fluor is egyből színre lép, hisz Odüsszeusz nyektetése a téma, borít is a fejére némi poshadt, hugyos vizet, de hogy nehogy elhervadjon, inkább nyakába borítja az egész köcsöggel. Itt vendetta lesz bazmeg.

1.jpg

Tiszta törcsi egy szál se, jobb híján Király Sanyi kötött pulcsijában kell megtörölköznie Kadettnek. Na, hogyan legyen kibaszva a Gecigránáttal? Kikotorja hát nagy becsben tartott sapkáit, de ahelyett, hogy bekenné őket pipamocsokkal vagy éppen lószarral, inkább eladja őket a jó esztétikai érzékkel megáldott falusiaknak.

4.jpg

A faszingerek közben a Kígyó néven ismert úriembert várják, aki amúgy a Gyulabá országos cimborája, de ez most hót mindegy, szóval őt várják egy kitaposatlan ösvénynél, hogy meghozza a vasárnapi fellépéshez kibaszottul nélkülözhetetlen fénytechnikát. Nos, Kígyó barátunk nemhogy késik, el se jön. Ecke kiszúr egy csodás fémhordót. Vasazzunk gyerekek, tudjátok mennyi pénz van abban? Persze, hogy tudjuk, semennyi. Még az is jobb lenne, ha hirtelen márkával kezdenének el seftelni, de nekem aztán vizesnyolcas. Ahol egy elhagyatott koszos, rozsdás, lyukas hordó van ott akad több is, ahogy a mondás is tartsa. Így a srácok úgy rácsodálkoznak az előre odahelyezett talicskának, hogy szinte el is hiszem. Az persze nem tűnik fel nekik, hogy egy kisebb roncstelep búvik meg a taliga mögött, és ha nagyon akarnák az otthagyott két Ifát tüdőből szétrúghatnák, oszt máris lenne mit vinni a helyi méhbe. De, hogy van-e méhtelep a faluban az pláne tök mellékes.

2.jpg

A sunettik az utcán árulják a Fluor Tomi kalapokat, de mintha nem lenne egyenlő a kereslet-kínálat eloszlása a mátranováki főúton. Leintenek egy autót, hátha lesz kapás. A Fuor Tomié ez a satyek. Nem ismered? Falun élek, bocs. Ennyit mond az ombre és totál jogosan hagyja ott a francba Hisztikét és Kadettet. Jön egy másik autós, a volán mögött egy jól szituált vadász bácsi. Ismeri a Fluor Tomit? Hóóógyne, személyesen, ne szórakozz. Akkor itt a sapkája, vegye meg, de hirtelen, 2000-ért! 2000-ért? Abból asszonyt veszek kilóra. Az a 2000 leginkább csak 1500, de a deal végül megköttetik. Gyanús alakoknak is sikerül 5000 pezetóért elpasszolni a simléderes tökfödőket, de az utolsó darabra egy Rózsa Sándor pólós derék legény ugrik rá, mert a betyárok azok aztán kenivájsz, hogy mi fán terem a fullcap. Minden eladva, csuda egy nap ez.

3.jpg

Tolják csak tolják a vassal teli taligát a furkók, amikor pont megszomjaznak egy közkút láttán, Ez meg hogy működik? Ki volt ez a zseni, azt én nem tudom, de a lényeg, hogy Király Sanyi a vízivászatból is versenyt rendez. Igyunk hülyén vizet! Nem egy ki mit tud, de a ’Benne leszek a tévében’ garantált non plusz ultrás díjazottja lenne ez a performance. Király Sanyika ló lengésben vetemedik neki az irgalmatlan vízzuhatagnak. Erre kontráz a Gecigránát. Gyerekkoromat végigittam kútból, aszondja – nem véletlenül –  Tudinni Tomika. Végül Ecke kúszik a csap alá, hogy kutyába lemenve ihasson. Döntetlen. Brávó. Lehet menni tovább.

8.jpg

A lányok, miután jócskán felveti őket a kenő, nekilódulnak a híres mátranováki csárdának, hogy öszögessenek némi főtt ételt. Hisztike a rántott sajttól dob hátast, Kadett meg a leves plusz Sali kombótól kezd menten állva huggyozásba. Egyszerű lányok ezek. A lakmározásról, a dőzsölésről, a desznaj módon történő irgalmatlan zabálásról nem készültek képek, hogy a lányok tömik magukba az étket, mire hirtelen megszólal a „Lángos képű állat a babám”, de mindegy.

9.jpg

A fickók még mindig a vasat tolják, amikor találkoznak valaki ismerőssel, akit kapásból lecsókolnak, pedig ezt falun nem nagyon komázzák, mert ugye falun csont nélkül elhullanak a bomberdzsekis műmájerek, akiknél ez divat lenne.  Oszt Kígyó bátyja merre van? Otthon döglik. Na, akkor baszhassuk. És a méhtelepet merre keressük? Itt mentek egyenest, neki az iskolának, nem tudod eltéveszteni, mert csak egy van, meg piros is, mint a pávián picsája, na, ott elfordultok baaalra és egész Salgótarjánig meg sem álltok. Megfontolandó, hogy megéri-e addig elhurimbálni a fémhulladékot. Király Sanyinak támad egy hatalmas ötlete. Vágás. Sanyika az összegyűjtött hulladékokon dobol egy elkorhadt faággal, mire a másik két figura előadja unalomig ismételt közös szerzeményüket, a Köpködét. Hála az istenadta gyártásvezetőnek, összehordja a jónépet a szél, kerül némi zseton az utcazenészek kalapjába, úgyhogy ez a nap is jól végződik.

10.jpg

A lányok miután jól belaktak, benéznek a művházba és divatoznak kicsit egymásnak. De rohadt szép vagy ebben a flitteres cuccban, szakadjál meg kisanyám. A Bjútizásról ennyi elég is. A skacok már a pajtában nyühögnek, hogy de jó végre semmit tenni, mire Fluor haptákba vágja magát, mert neki jelenése van a mezőn, hogy a juhokat őrizze éjjel. Melegváltásban érkeznek a lányok. Hát, ti meg hol voltatok, merre jártatok? Nyílván a faszikat sem érdekli, sőt örültek, hogy nyugtuk volt egy kicsit. Mindenki döglik, mire érkezik az értesítés az iPhone-ra, elkészült a szám baszod. Hallga csak! Csoda. Végre jó a hangod Bagett, Hisztikét meg faszán lekeverték.

11.jpg

Fluor a pusztában unja magát halálra és ha ez a szál lenne tovább erőltetve kajak ez lenne az év adása, amint az anti-Bear Gryllst felfalja az éj sötétje. A Gecigránát egy petróleumlámpával vív ádáz harcot, hogy mi is ez igazából? Hol nyílik? Értem én, hogy gőzgép, de mi hajcsa? De leginkább, hogy a picsába kell ezt meggyújtani? Ó, anyám. Hol van ilyenkor egy égő csipkebokor, hogy irányt mutasson?

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hejhoo 2013.01.07. 14:52:43

az nem HADTÁP hanem HAPTÁK!

reqcka 2013.01.07. 16:20:02

Sőt, petróleumlámpa, nem bányászlámpa.
Nem értem Chat Géza, te mazo vagy, hogy végig tudod nézni? :D
süti beállítások módosítása