Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x09 - There Might Be Blood

2013. január 04. 11:00 - Agent "V"

A mai epizód a Yale-ről, az ostoba tinikről és a nagyon béna Jennyről szól, akinek kijárna egy új stylist,mert ahogy kinéz, az minden eddigit alulmúl.Mondjuk lehet nem is a stylist hibája, mert a csaj civilben is a férfiinget és a combfixet részesíti előnyben, ami nem túl jó húzás mondjuk egy EMMY gálán, koncerteken meg a szétvágott trikót és a ragasztószalaggal leragasztott mellbimbót viseli nagyon elégedetten.Viszont a zenéje kurva jó.Na jó, lépjünk tovább, már így is több szót vesztegettünk erre, bár a divat nagy szerepet játszik a mai epizódban.

1.png

Jenny ruhákat varr, Agnes meg okos a háttérben meg segít.Nateről dumálnak, mert a srác a múltkori smárolás óta eléggé kerüli Jennyt, amit ő nem vesz túl jó néven. De mivel annyira rá van kattanva, így Agnes szerint lépjen ő, mert biztos nem közömbös, de közben varrjon gyorsabban, mert így sose lesznek kész és már nagyon szorít az idő.Nate meg Dan sétálnak, Dan faggatózik, hogy mit titkol vajon Jenny mit titkol és miért robotol zárt ajtók mögött Elenornak. Nate sunyít, persze tudja, hogy mivan.Dannek üzen a Yale-s csaj, hogy több tanárnak is odaadta a novelláját. Dan szerint ez azt jelenti, hogy egyiknek se tetszett, szóval biztos bukó a dolog.Blair és Serena egy gazdag nővel dumál, aki a dékán haverja.Serenát hívták meg, de elvitte Blairt is, hátha bevágódik és bejuttatják. Sajnos a nő le se szarja Blairt, de Serena mindent megpróbál, úgyhogy mikor kiderül, hogy a nő lánya egyedül lenne otthon éjszaka, felajánlja, hogy Blair elvihetné moziba. A nőci nagyon boldog hívja is a gyereket, akit mi és a két csaj is fürtös kis rosszcsontnak képzelünk, de kiderül, hogy nem az, hanem 16 éves hormontúltengéses tinilány.Természetesen a kiscsaj nagyon édes kis kardigános elitpicsa, legalábbis az anyja jelenlétében.

2.png

Serenát Aaron támadja le mielőtt hazaér. Beszélnek a svájci táborról és Serena mondja, hogy látta elmenni egy csajjal. A srác leadja, hogy ja, igen az egy haverja és flörtöl is Serenával, mire szegényben új remények ébrednek, és már hívná meg a srácot az esti partira mikor jön egy csaj és lesmárolja.Kopp.Dan hazaér, Nate mögötte lohol, Agnes és Jenny pedig tolják ki a rakás ruhát állványostól.Ciki.Jenny fején a fejdísz rettenetes, meg a haja és a vörösre rúzsozott szája is az.Persze az rögtön lefittyed amikor rájön, hogy lebukott.Blair az Instyle-t olvasgatja, mikor jön a kiscsaj, aki az anyja távozásával a tartózkodását is levetközte, meg még pár réteg ruhát.Blair kb infarktust kap, főleg mikor a csaj a a borzasztó magyarhangján előadja, hogy ma el kell veszítenie a szüzességét,mert különben egy másik csaj nyer, úgyhogy Blair segítsen neki, vagy elintézi, hogy soha ne jusson be a Yale-re.

Dan Jennyt faggatja, aki el is mondja, hogy egy gerilla divatbemutatót szervezett ma estére és ez nagyon fontos és majd elmondja az apjának az egész sztorit a ma este után. Nehéz is lenne eltitkolni, hogy a nyilvánosság előtt lealázta Elenort.Dan persze most is hallgat, fasz kivan, hogy ezt a kiscsajt még nem ruházták meg mint az állat.Blair megy lebaszni Serenát, elmeséli, hogy mit tervez a hülye kiscsaj és hogy ezzel tuti elásták a Yales álmait. Serena előadja, hogy vigye el a gálára, ahol mire rájön, hogy nem az ő korosztálya van jelen addigra haza kell mennie és minden oké.A kiscsaj belemegy, főleg miután Serena megengedi, hogy felvegyen valamit a cuccai közül.Dan gondolkozni megy, tehát elmegy Vanessához, aki szerint hagyja Jennyt és majd ő elmondja úgyis, meg hát tényleg sokat melózott.Persze Nate neve is előkerül a beszélgetésben, de ennek Vanessa nem örül, mert még mindig odaáig van érte. Óóó, ha tudná, hogy kicsit Jennyt gyűrné inkább maga alá.

3.png

Chuck hazaér és a kirittyentett Libával találja szemben magát, aki rögtön rámászik és meséli, hogy Serena és Blair elviszik a gálára, szóval velük mehetne és szórakoznának.Sajnos Chuck ebben a pillanatban szólja el magát, hogy az nem olyan buli lesz, amilyennek ő hiszi,így a kislány még jobban rámászik, Chuck pedig nem is kéreti magát.Serenának Aaron hagyott egy kis ajándékot a portásnál.Az inas beviszi neki, Blair meg megy megnézni a kis védencet, így Serena boldogan csodálhatja a cukorgyűrűt, amit ugye azért kapott, mert annak idején Svájcban Aaron egy cukorgyűrűvel jegyezte el, majd feleségül vette és Serena meg megette a gyűrűt.A kedves öröm az arcán nem látszik sokáig, ugyanis jön vissza Blair, idióta visítással, ugyanis a kiscsaj elhúzott, szóval keressék már meg az Isten szerelmére.

Nate Jennyt kíséri ki, aki kicsit pipa a pofázásért, ugyanis egész héten le se szarta, de azért örülne, ha ma este ott lenne vele.Nate nem örül a dolognak, de mindegy, inkább vezet ő, csak szálljanak már be az ócska kisteherautóba. Sajnos pont ezt a pillanatot látja meg a család többi tagja és Vanessa és persze Rufus nem érti, a másik kettő meg szarul érzi magát.Chuck és a HP a limóban ücsörög, a kiscsaj pontosan az a fajta, akit úgy pofon kéne csapni, hogy kiszálljon a takony az orrából. Most nem mennék bele semelyik társadalomkritikámba, de az ilyen lányoktól feláll a szőr a hátamon.A következő jelenetben szerencsére nem a kocsiban kefélő párost látjuk, hanem az idegbeteg Blairt, akit Serena próbál nyugtatni, illetve sztem ő amúgy leszarja a dolgot és a cukorgyűrűn kattog.Beküldte a csaj képét a GG-re szóval valaki csak szól már, ha látják.Ekkor jön Chuck, akire Blair rá is támad, hogy nem igaz, hogy innentől a szüzek hátsó ülésre fektetése lesz a hobbija, mikor kiderül, hogy Chuck lerázta a kiscsajt, mert a hátsó ülés szent dolog neki.Na mi ez, ha nem szerelmi vallomás.Ekkor jön egy üzi, hogy a csaj kártyával fizetett egy bárban, úgyhogy a kis trió megy és érte nyomban.Blair egy kis ütvefúró,imádom.

4.png

Kiderül, hogy Jenny ugyanazon a  gálán akar parádézni, amin Lilyéket kitűntetik és ahol a legfontosabb emberek lesznek jelen.Natenek hozott egy szmokingot, szóval ha gondolja maradjon, tök jó lenne.A trió megérkezik a bárba, meg is találják a csajt egy bájgúnárral. Blair leoltja a faszba, Serena meg vinné, mikor odamegy hozzá egy srác és ahogy odafordulnak a kiscsaj meglép.Ügyes húzás.Jenny bejut a partira és roppant boldog,egészen addig míg meg nem látja a konszolidált gazdagokat, akik komolyzenére isszák a méregdrága pezsgőt.Ahogy hátrafordul meg is látja Lily és Barom Bart képét a felirattal, hogy őket bizony kitüntetik. Lépne le a faszba, mikor Lily észreveszi és odamegy hozzá. Kényszeredett beszélgetés következik és jön Nate, aki azzal menti a helyzetet, hogy ja igen, Jenny vele jött az anyja helyett, stb.Lily el, Jennyék meg évődnek egy kicsit, majd elkezdenek smárolni, amit lassított felvételben mutatnak, mert annyira szexinek akarják beállítani, de az egészet elbasszák azzal, hogy egy borzasztó csúnya,sápadt és gonosz kislány szintén lassítva odafordul és kattint egy képet róluk.Úgy néz ki,mint a kiscsaj a Másvilágban.

5.png

Blair megint Serenával ordibál a bárban, amúgy tökre nincs igaza, Serena most tényleg jót akart, nem ő tehet róla, hogy a kislány egy picsa.Jön Chuck közli, hogy megtalálta az asztalt, fejezzék be a veszekedést és indíts.A lányok nem értik, mivel a kiscsaj már elhúzott, de azért odébb mennek és meglátják az anyját, hát nem a férjével.Nos Blair, itt a nagy lehetőség, amit a kamerás mobiloknak hála ki is használhat.Vissza a gálára, Jenny viszi a zenét Agnes haverja srácnak, szóval mindjárt jön a balhé.Brooklynban ezerrel keresik, mindenkit hívnak, de senkit nem érnek el,úgyhogy Dan megnézi a GG-t és meglátja a smárolós képet.Szerencsére az apjának elég annyi, hogy tudják hol van, úgyhogy lecsapja az orra előtt a gépet és indulnak. Rufus idegbajos a taxiban, azt tanakodják, hogy Nate vajon tudhatja-e és akkor persze Dan, előadja, hogy Nate erkölcsei kétesek.Komolyan kezdem utálni ezt a srácot.Végre megérkeznek, de persze nem akarják beengedni őket, úgyhogy menő, hogy jön Lily.A kölykök elhúznak, Rufus meg égőzik kicsit Bass-ékkel, akik semmit nem értenek.Blair boldogan nézegeti a fotót és már nem is érdekli a csaj, de Serena keresné tovább, Blair meg szemétkedne, de végülis megígéri, hogy elmegy a kiscsajért, akiről Chuck kiderítette hol van.

6.png

Dan megtalálja Nate-t, nekiugrik és kérdőre vonja.Nate magyarázkodna, mire Dan előadja, hogy egy szemét és pénzt kért a szexért.Nate még segítene meg szarul érzi magát, de Dan elküldi a vérbe és kidobja a lakásukból is.Blair és Chuck egy ajtón dörömböl, vagyis inkább csak Blair.A kishülye a túloldalról ordibálja, hogy menjenek el mert neki el kell veszítenie a szüzességét, ez nagyon fontos, mert egy idióta nevű csaj ebben is meg fogja előzni, mint minden másban is.Chuck beüzeni, hogy nézze már meg a GG-t.A csaj így tesz és kiderül, hogy a rivális már túl van a dolgon.Serena megy a gálára, hívja Aaront, de csak rögzítő van, amin Serenának hagyott üzenetet, hogy nincs ám csaja, szóval ne aggódjon.Serena elkezd beszélni és már épp mondaná, hogy ad neki még egy lehetőséget, mikor felkapja a telefont egy csaj és közli, hogy Aaron a fürdőben van. Nate megy, Jenny elkapja, hogy hova igyekszik, mire kiderül, hogy ott a család.Jennynek kissé inába száll a bátorsága, de Agnes persze most is lazán kezeli és közli, hogy ne aggódjon, így legalább nem kell az apjának holnap újságra költeni, kétszer megölni meg nem tudja úgyse.Még gyorsan megkéri Nate-t, hogy ne menjen el és elviharzik.Egy fickó éppen beszédet mondana Lilyék tiszteletére, mikor lekapcsolják a villanyt, jön egy vetítés, ami szerintem tök jó, meg a zene is király és jönnek a modellek, útközben ledobják a kabátot, felpattannak az asztalra és nyomatják a showt, osztogatva Jenny névjegyét.Amúgy a sznobokhoz képest mindenkinek kurvára tetszik a dolog,Agnes a fő szám, aki poharakat is rugdos meg minden,Lily,Serena,Nate és Vanessa is vigyorog, utóbbi kettő nem sokáig, mert Jenny és Nate smárolni kezdenek, amit Vanessa is meglát.

7.png

Vonulnak ki a modellek és osztják az észt, Rufus és Dan azért annyira nem boldog.Ahogy Emma sem, akit Blair és Chuck visz haza limoval.Mikor a kiscsaj kiszáll Blair megköszöni a kamuhírt, amivel sikerült hazarángatni a kislányt, aztán szalad utána. Fel van háborodva a kis köcsög és Blair most tényleg jófej, mert elmagyarázza, hogy az a lányeg, hogy keressen valakit,akit szeret.Blair levágja, hogy az a baj, hogy az anyjának akar feltűnni, mert amúgy le se szarja őt.Elmondja, hogy az ő anyja is egy önző szemétláda, úgyhogy ne ebből induljon ki és ne ezért csinálja a dolgait.Dan végre visszahívja a Yale-s csajt és kiderül, hogy tényleg nem tetszett senkinek a novellája, úgyhogy a Yale-s álmainak annyi. Jön Serena és beszélgetnek és Dan eléggé jól látja a helyzetet, mert tudja, hogy Jenny mindenkit elhajtott most maga mellől, de holnap mindenki tudni fogja a nevét, míg róla senki nem fog tudni soha és be se fog jutni az egyetemre se.

8.png

A lányok hazaérnek, otthon anyuci várja őket és persze rohadt pitbull.Elküldi a csajt és kérdőre vonja Blairt, közli persze, hogy felejtse el a Yale-t.Blair már veszi elő a telefont, hogy megzsarolja, mikor visszajön a kiscsaj, hogy tovább mentegesse és mikor a nő közli vele, hogy húzzon a rákba és amúgy ne csodálkozzon, hogy nem akar vele együtt lenni, akkor Blair dönt.Nem zsarol, csak megrökönyödve mondja neki, hogy a lánya szuper kölyök és figyeljen rá oda, amíg nem késő.Jenny Vanessát keresi mikor az apja elkapja és felelősségre vonja.Jenny megint gusztustalanul viselkedik, ugyanis őt nem érdekli senki és leszarja a mások érzéseit, mert ő legalább elérte ami akart és igenis büszke magára.Persze az azért rosszul esik neki, hogy az apja ekkorát csalódott.Ekkor jön Lily, aki még meg is dícséri, de aztán leesik neki, hogy szarba nyúlt.Mivel a kiscsaj még mindig egy arcon rúgást érdemel, ezért Rufus hív egy rendőrt, hogy akkor tartóztassa le a rendbontót, amúgy a kis kurva megérdemelne egy éjszakát drogosok meg prostik között, de persze Lily belepofázik és felülbírálja a dolgot.Jenny nagyképűen közli, hogy ő hazamegy és otthagyja őket.

9.png

Reggel Nate a családi házban nyomul, mikor jön Chuck és leesik neki, hogy Natenek tényleg nincs hová menni, de sajnos hozzá sem akar. Serena Blairt próbálja vígasztalni, aki nem nagyon veszi jól az esti dolgokat, majd csörög a telefonja.Serena felveszi neki és hopp, a dékán hívja.Serenát Aaron keresi, aki igyekezne megmagyarázni a dolgokat, illetve mégsem magyarázza meg, mert ha Serena nem érzi, akkor minek.Amúgy a srác egy faszkalap baszki, van egy csomó csaja és még ő van felháborodva.Végül meghívja vacsizni egy szar dumával.Én nemtom ez a csaj mikor lett ilyen hülye, én két pofon meg egy tökönrúgással indítottam volna.Aaron el, Blair meg sikítva rohan, mert kiderült, hogy a kislány a dékán kérdésére(tudjátok, hogy ki lenne az, élő vagy holt, akivel együtt vacsorázna) azt mondta, hogy Blairrel és a dékán szerint is kéne a Yale-re egy Blair Waldorf, szóval az élet megint szép.A reggeli újság természetesen Jennyvel van tele, Rufus meg Dan reggeliznek, Jenny meg elhúzott duzzogva.KIderül, hogy Dan mégis megírta a Chuck Bass-es novelláját, mert ha Jenny ezt csinálta, akkor ő is megteszi azt, amitől eddig undorodott.Rufus aggódni kezd érte, de ne kelljen már mert előtte Jennyvel kell beszélnie.Erre kiderül, hogy a kiscsaj cuccostól ment.Remélem valaki felrúgta útközben.

10.png11.png

Serenáék a Yale-s kurzuskatalógust nézegetik, Nate a cuccával sétál és felad egy levelet Jennynek,Dan meg feladja a novelláját Noah Shapironak.Rufus kibukva járkál Jenny szobájában, aki érdekes szettben kezében a varrógéppel megy valahova.

xoxo

Címkék: gossip girl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása