Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Váratlan utazás 2x07 - Családi viszály

2012. december 23. 15:00 - nemon

Sajnos a karácsony környékén jutottunk egy olyan epizódhoz, amely a perpatvarról szól, de hát úgy szépek az ünnepek, ha van benne élet. A nyitóképek mindenesetre biztatóak, Janet, Alec és Felix éppen Dr. Blairhez igyekeznek nőgyógyászati vizsgálatra, és ennek kapcsán a születendő picurról (vagy picurokról) értekeznek, amit nőgyógyászszemű Eliza néni észlelt legelőször. Felix kicsit aggódik a túlszaporulattól, de Janet megnyugtatja, hogy nem lesz itten semmi gond, max. majd veszekednek egy picit, ugyanúgy, ahogy Alec és az öccse, nofene. Sőt, újabb szeletet kapunk a család életéből: Roger - aki geológus - mindig is Hetty néni kedvence volt, így valamelyest érthető a múltbéli folyamatos hajtépés. Felix alig várja már a nagy találkozást, szerintem mi is. Janetnek baj van a hormonjaival, mert elsztorizgat egy olyan eseményen, amikor Roger belelökte Alecet a trágyadombba, hát igen, ez tényleg roppant mulatságos.

Vágólap-2.jpg

Tovább
komment

13-as raktár 3x09 - Shadows (Séta a múltban)

2012. december 23. 13:00 - Gabba

Újabb rejtély oldódik meg ezen a héten, szerencsére gyorsabb tempóban haladunk, mint anno a Lost esetében, lássuk is gyorsan mivót, hogyvót. Leena panziójában nyitunk, magát a bongyorhajút ebben az évadban nem sokat láttuk, most sem fogjuk, helyette Pete vitatkozik az anyjával: Régens lettél, és nekem nem is szóltál róla, hát anya az ilyen? Jane éppen belekezdene a válaszba, de ekkor Mrs Frederic tűnik elő, szokása szerint a semmiből, és kijelenti, nincs most idő magyarázkodásra, a raktár támadás alatt áll, az A-tól Z-ig Technológia nevű cég a fő ellenség, és az, aki mögötte van. Pete-et azonban továbbra is dühíti, hogy nem kap válaszokat, ezért sértődötten elvonul a szobájába.

Shadows01

Tovább
Címkék: warehouse 13
komment

El Barco - A Bárka 2x08 (spanyol LOST)

2012. december 23. 11:00 - Sigismundus

Az elmúlt részek rengeteg sok izgalma után ideje egy kis lazításnak. Már abban az értelemben hogy ebben a részben nem sok minden történik, ami előrevinné a történetet. Viszont lesz sok szorongás, elfojtás, amik – valahogy érthető – hogy egy nyugisabb időszakban felszínre merülnek. Ulissesel kezdünk, aki szomorúan lesi a tengert. Fater kérdi, mi a baj, hát tele van a hócipője mindennel. Nosza fiam, ússzál egyet, kitisztulsz. Úgy is lesz, Uli látványosat ugrik, felsőtestet villantva. Elsőtiszt és Buborék csak nézik nézik, elismerően, míg le nem kezd úszni a térképről. Na itt aggódás kezdődik, Julian utána is ugrik, és úszik, az helyett hogy csónakért kiáltana.

Clipboard 208 06 (9).jpg

Nincs amúgy baja bájgunárnak, úszás közben képek villantak be neki, Ainoáról, ahogy ölelték egymást, ahogy megütötte véletlen, meg ahogy beszéltek egymással. Aztán sellő képében meg is jelenik Ainoa, közli hogy a hajón nem lehetnek boldogok, de kövesse őt a víz alá, ott igen. Így is lesz, mire apja odatempózik, már nincs a srác a víz felszínén. A vége persze csak az hogy kimentik és kiköpetik vele az elnyelt tengervizet. Buborék nem is érti, hogy bírta ki bájgunár ennyi ideig a víz alatt. Az ő 4 perce után már a fejében volt a buborék.

Tovább
Címkék: el barco
komment

Házasodna a gazda - 1x04

2012. december 23. 09:11 - nёmere

Dögrovásból felépülve görgessük tovább a történéseket, bár a műsornak vége, nem lövök le semmit, ez olyan nosztalgia-HV.

Tiszajenőn Sly kecses kombájnként settenkedik fel a lépcsőn választottjaihoz, lehet frissen sült cipót, felsikált portát, és játszósba felöltözött menyecskékre számított, ám három hortyogó kupacot talál. Éhesek a kisbárányok, enni kell nekik adni. Nem tudom elképzelni, hogy milyen áttörésre számított, de az biztos, hogy elmaradt. A lányok mérsékelt lelkesedéssel fogadják az ébresztőt, de még jópofának kell tűnni, persze, menjünk. Sly – optimális esetben - még sosem sminkelt, ezért nem érzi át annak fontosságát, a ló sem nézi, hogy kalácsképe van-e annak, aki enni ad neki, csak adjon valamit; elhúzza a függönyöket, kb összepakol, kis túlzással kifesti a csűrt, elszív 5 cigit, megtanul franciául, mire a csajok már majdnem összeszedik magukat. Nagy nehezen véget vet a „nem kell a smink – de kell – de nem” vitának, végre elindulnak a szomszédos csűrbe, már csak Rékát kell lebeszélni arról, hogy kocsival tegyenek meg 400 métert.

 HG01.jpg

Tovább
komment

Az Onedin család 1x11 - Mutiny (Lázadás)

2012. december 22. 13:00 - Gabba

Ezúttal alig tesszük lábunkat a szárazföldre, szinte végig a tengeren himbálózunk, szárazföldi patkányoknak ez a rész ellenjavallt. Mindezek ellenére Mr. Bainest ismét nélkülözni kényszerülünk, az események ugyanis a Felice Jane nevű szkúneren zajlanak, amit kedvenc barkókirályunk kibérelt, és egy bizonyos Kirkwood rajta a kapitány. A rakomány ananász a nyugat-indiai szigetekről, időben Londonba kéne érni vele, mert szezon előtti értékesítéséből James komoly hasznot remél. Ezt azonban keresztülhúzni látszik a hajó legénysége, akik a francia partok közelében fellázadtak a kapitány ellen, és nem hajlandók vele továbbmenni. Természetesen a hatóságok értesítik Onedint, aki a nyitó képsorokban megérkezik a hajóhoz, hogy felderítse a tényálladékot.

Mutiny01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Porrá leszünk - 3x01

2012. december 22. 11:00 - G_Norton

A nevem Alex Drake, de őszintén szólva, ennél többet én sem tudok – indítunk szegény összezavarodott nővel. Vissza 2008-ba minden kékes árnyalatú, London tömve van üvegépületekkel, Alex pedig pszichológushoz jár, hogy racionálisan kibeszélje ezt az egészet. Azt megérti, hogy rettentő nehéz kóma után visszailleszkedni a való életbe, mert nagyon valóságosnak tűnt az a világ, ahová vezette a tudalattija… és mi van akkor, ha nem csak valóságosnak tűnt, hanem valóság is volt az egész? Mi a helyzet akkor, ha épp most van kómában? Hangokat azóta sem hall, viszont egyvalakiről álmodik: Alex arcán halvány mosoly suhan át, Gene Huntra gondol, aki a Valkűrök lovaglására üldözi a bűnözőket, majd kipattan a Quattróból az elmaradhatatlan kígyóbőr-csukában, és néhány lövéssel, na meg nagyon elszánt tekintettel pontot tesz az aktuális ügy végére. A háttér közben gyanús módon kivilágosodik, Alex szerint jó lenne visszamenni, mert szerinte ez a világ nem olyan valós, mint az, amit otthagyott – a pszichológus szerint csak izolálja magát mindenkitől és mindentől, ezért hagyta Mollyt az apjára. Különben a kérdés még mindig adott: ha az egész csak a fejében létezett, akkor Sam Tylernek hogy lehetett ugyanilyen képzelete, ugyanazokkal a szereplőkkel? Sam írta, hogy az ébredésétől kezdve hallotta a fejében létező személyek segélykérését, ő hallgatott rájuk, és biztos visszament, mert neki is célja lehetett, mint talán neki is van. A pszichológus emlékezteti, hogy Sam öngyilkos lett, leugrott a tetőről, a világ sem lehet igazi – a háttér pedig újra elsötétül.

01.jpg

Alex vásárolgatni megy, és a dvd-k nézegetése közben belefut a Lethal Force-ba, amin a góré, és a kis csapata virít, majd a tévéképernyőkön Ray jelenik meg, és segítséget kér egy emberrablási ügyben, amit egymaga csinál, miután a góré elmenekült. A következő pillanatban Chris arca jelenik meg, ő is segítséget kér, egyébként már nincsenek együtt Shazzel. Shaz arca jelenik meg a képernyőkön, ő is segítséget kér, mint a többiek, mert a korábbi változásoknak lőttek, és ugyanúgy teát főz, meg sütit szervíroz, pedig ő többre képes. Negyedszerre egy új arc úszik be a képbe, egy ceruzanyakú szemüveges figura, aki pontosan tudja, mi történt, és nem tartja fairnek, hogy a csapat legjobbja van kiütve. Nem akarja, hogy úgy végezze, mint… Nem tudjuk meg, hogy pontosan kire gondol, a képernyők folyamatosan váltakoznak, végül megjelenik a góré, aki nagyon szeretné, hogy felébredjen. Alex kimenekül a boltból, de az utcán is minden digitális képernyőn a góré arca virít – a következő pillanatban Alex kőfalba ütközik, egy másik szobában önmagát látja, a híradóban egy holttest felfedezéséről számolnak be, rendőr lehetett, aki már évek óta egy lancashire-i épület mellett volt elkaparva a földben. Az idő 9:06, Alex mögött egy szétlőtt arcú fiatal rendőr jelenik meg, majd minden elsötétül… rögtön utána egy hatalmas pofon csattan, amitől Alex tényleg felébred, persze a góré csapta meg.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
komment

Hawaii Five-0 - 2x12

2012. december 22. 09:00 - Segna

A mai rész karácsonykor játszódik így eléggé aktuális, és a hölgyeknek külön kedveztek a sorozat írói, mert kiderül, hogy mi a divatos esküvői mellény és nyakkendő szín a szigeteken, továbbá felbukkan egy régi kedves, és egy vadi új pasi, mindkettő a fhúú megérne egy ajtócsapkodást kategóriából.

Három, magát barlangásznak képzelő, kiskrapek szerencsétlenkedésével kezdünk, akik egy nem kellőleg nem lezárt lávabarlangot fedeznének fel. Felfedezés az van, noha nem túl örömteli. Egy hullába botlanak. Sikoly és …Főcím!

01.jpg

Tovább
Címkék: Hawaii five 0
komment

Survivor 25x14 - Million Dollar Question (+ reunion)

2012. december 21. 15:00 - kardigan

Megérkeztünk a fináléhoz, és az a vicces helyzet van, hogy a négy emberből tulajdonképpen mindegyik győzelmével rendben lennék - nyilván Malcolm és Denise érdemli meg leginkább, de Skupin meg Lisa visszakanalazták magukat elég szirszar helyzetekből, azért jár a pont. Skupin mondjuk kizárt, hogy nyerne szerintem, annyival jobb az összes többiek beszélőkéje, hogy még a beleestem-a-tűzbe-dolog is kevés lesz neki. Mindenesetre go Malcolm, go Denise, go Final 2. Kicsit hosszabb hogyvolt lesz most, egybe a reunionnal.

A tribal után örömködnek, ding dong the witch is dead, Malcolm meg fosik, mer Abi szépeket mondott róla utolsó szavaival, és annyira még Mike se hülye, hogy ettől ne ijedjen meg. Vupsz, bocsánat, visszavonom, de, ő pont annyira hülye, Abi így látja, Lisa így látja, de én nem látom így, szerintem nekem jobb történetem van. A treemail levél sárkányokat emleget, amiket le kell győzni, jaj de kéne most ide Coach. A challenge természetesen hosszú akadálypálya a végén puzzle-lel (mindig ezt csinálják ilyenkor) - és a nyeremény pedig előny a final immunityben, basszus akkor final 3, nincs igazság, kérem. Sajnos semmi labirintusos nincs benne, mindenki megy az egyenes pályán, pedig ilyenkor legalább az szokott vicces lenni, hogy egymáson mennek keresztül meg rosszfele indulnak. Jeff azt nyomja végig, hogy Denise-nek milyen jól megy, ezek szerint nem ő fog nyerni - hát nem, hanem Malcolm.

01.png

Lisa nagyon lemondó, Malcolmot amúgy se tudták volna megverni, hát még így, az érintettnek meg az jön ki a száján, hogy minden a terv szerint halad, ajaj, bajlesz. Denise nagyon viccesen konfliktuskerül, rémesen udvariasan kérdezi Malcolmot, hogy hajlandó-e vele döntőzni, én értem, hogy tudja, mi van Malcolm fejében, de szerintem ezen a ponton úgy tenni, mintha a szövetségük nem is létezne, nem jó ötlet, legalább lelkiismeretfurdalást csinálhatna neki vagy valami. És Malcolm nem hazudik jól, ugyanazt mondja, mint Penner, jaj, hát nem kell még a final3-ről beszélni. Ömm, hanem mikor? Denise ért a szóból, Lisával meg is beszéli, hogy ha bárki más nyer, Malcolm megy a levesbe - Lisa kurvavicceset mond, Malcolm az a fajta játékos, aki átkarol, hátbaszúr, majd meglátogat a kórházban, és a végén úgy vagy vele, hogy hát milyen rendes tőle, hogy eljött meglátogatni. Skupin még mindig a döntésképtelent adja, én őszintén remélem, hogy nem ennyire ostoba, csak a kamerának játszik, hogy izguljak.

Tovább
Címkék: survivor
komment

X-faktor 3x19 - A finálé

2012. december 21. 13:00 - candyperfumegirl

11 döntő, 12 döntős, 33 óra, és csak eljutottunk oda, hogy az a két ember van a döntőben, akiket talán egyszer sem volt büntetés hallgatni. Furcsa évad volt ez, ahol a két döntősön kívül az eredetiségéről és zsenialitásáról méltán híres Stone énekelt a legtöbbet, amiben a legdrámaibb küzdelem KisJimmy és a hangok között zajlott, a Rocklegenda Nagy Feró pedig talán ha másfélszer fogalmazott meg a „nagyon jó voltál, én szerettelek”-től eltérő kritikát. Flashbackekkel nyitjuk a showt, 12 döntős első bemutatkozása, styling és mentorálás előtt, pillanatok, amikor a mentorok még őszintén el voltak ájulva JFK teljesítményétől. Érkezik Nórika kismama fazonú estélyiben, az első ruhadarabban az évad során, ami áll is neki valahogy, csak sajnos rontja az összképet a röhejes frizura, amit ti Johnny Bravo-hajnak neveztetek el, és teljesen igazatok van.

01.png

Mielőtt megkezdődne az okoskodás máris nóta jön, OláhDzsí és Antal Timi belekezdenek a búcsúdalba, vagyis abba a nyekergésbe, ami minden egyes X-faktor adás végén a kiesés alatt szólt, nem unjuk még kellőképpen. Csatlakoznak hozzájuk a többiek is, elmondhatatlanul hiányzott Stone egyedi orgánuma és Junior karizmatikus színpadi jelenléte tegnap óta, sőt még Szabó Dávid is emeli az előadás művészi értékét. Ha mindez nem lenne elég, egy óvatlan pillanatban a produkció Gangnam Style-lá alakul, Devil amúgy eközben érkezik az idétlen lovaglós mozgással és agyament bájvicsorral, ha akarnák, se tudnák fokozni a dolog abszurditását. Ezek után a lokális rajongótáborokat kell kapcsolni, Bánffyhunyadon tegnap óta isznak, úgyhogy már megy a csujjogatás, Nógrádban meg már Barabás Éva is a tradicionális karancslapujtői népviseletben nyomja. (nagy szoknya, fejkendő, gereblye) Már csak a mentorok hiányoznak az összképhez, finálé tiszteletére illett volna kitenni magukért egy picit, ehhez képest Keresztanyu olyan hajjal sokkol, amihez foghatót legutóbb Samantha Ewingon láttam a 82-es Dallas évadban, és nem lehet ránézni úgy, hogy ki ne csúszna az emberből egy „húbaszdmeg".

Tovább
Címkék: x faktor
komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x07 - Chuck in Real Life

2012. december 21. 11:00 - Agent "V"

Meglehetősen párás szemekkel írom a mai hogy voltot,a könnyeim maszatolják a virtuális tintát,hisz tegnap véget ért a sorozat. Illetve ha ezt olvassátok, akkor már 3 napja véget ért.Amerikában hétfő este adták a záró epizódot,közületek biztosan sokan látták és tudják a végét, hála az illegális letöltésnek és Marc Zuckerbergnek. Spoilerezni azért nem fogok, de innentől még árgusabb szemekkel követem az eseményeket, mert én nem ezt az eredményt vártam,legalább is Gossip girl személyére vonatkozóan. Na de térjünk rá a mai epizódra, ami újabb izgalmakat tartogat,mert ugye Balir és Serena kibékültek.

1.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása