Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gyilkos elmék 5x20 - A Thousand Words

2012. február 03. 14:00 - hex.kelly

A 911-es vonal TÚLSÓ végén kezdünk, mármint a központban, ahol rezignált hangon kezelik a diszpécserek a bejövő segélykéréseket. Az egyik diszpécser egy cseppet sem pánikos hívást kap: egy mély-rekedt öreg férfihang közli vele, hogy egy holttest van a raktárban. Nem mond pontos címet, viszont az ujjaival dobol a térdén, és a lába is jár, valahogy ültében. A diszpécser leadja a drótot, miközben a pasas azt kérdi, elindultak-e már a rendőrök. A diszpécser azt mondja, hogy igen, de maradjon vonalban, és mondja meg, hogy biztosan halott-e az áldozat, mire a férfi azt feleli: egy másodpercen belül az lesz – majd behunyja a szemét, és lövés dördül. A diszpécser kiküld egy járőrpárost, akik kétszázas vérnyomással bekommandózzák magukat a töküres raktárépületbe, megtalálják a szétlőtt fejű telefonálóembert (ifjabbik zsaru persze kirakja a vacsiját a sarokba), aki furcsamód fedetlen felsőtesttel ment a halálba, mellkasán valami fa-szerű tetkóval. A fa ágain női arcképek, keresztnevek és évszámok, az egyik fal pedig eltűnt nők fotóival, és róluk szóló újságkivágásokkal van teleragasztva. A fiatalabbik járőr megismeri az egyik lányt, aki még csak 3 hete tűnt el, az idősebb pedig járőr beszól a központba, hogy sürgősen küldjenek ide mindenkit, aki közel s távol lecsúszott a korengedményes szolgálati nyugdíjról.

Tovább
Címkék: gyilkos elmék
komment

VV5 - 1X138

2012. február 02. 21:20 - Hódos Hajnalka

Ekkora hisztit csinálni egy kurva nyúlból, komolyan mondom, (majdnem azt írtam, hogy nem hiszem el) hihetetlen. Na, tessék, eszem pacalt, szeretem a rántott borjúlábat, pedig az inak meg kötőszövet, fúúúúj, disznóvágáskor ott állok nyálam folyatva a cocaagyért és ettem már nutriapörköltet, oszt itt vagyok. Osztriga is pipa, egyébként egyáltalán nem olyan, mint a takony. Egy sms egy kiscsibe, ja, vannak ilyenek, én is ismerek olyat, aki mindent sörre számít át. Kinga nem ismeri fel a jégcsapretket, azon, hogy Fecó sem, nem is csodálkozom, azon is csak kicsit, Csaba szerint az a zőccség, úgy hívják. Ez a rendes neve, basszus. A tükörtojásra meg úgy kell az a fél zacskó vegeta, mint a falat kenyér. Így kezdünk, a folytatás rosszabb.

Úristen, csókolom, juj. Bemennek mind. A hányan, a doktororvosovicsnő az alultápláltságról és annak következményeiről beszélget a Lakókkal, ez körülbelül azzal egyenértékű, mintha engem elvinnének a CERN-hez gyárlátogatásra. Az alultápláltság azt jelenti, hogy valaki huzamosabb ideig szarokat eszik egyébként. Szénhidrát, krumpli, rizsa, ilyeneket. Attila szerint a krumpli olcsó, hát van, aki szerint a doveri nyelvhal is fruttikba kerül. Azok a gyerekek, akik alultápláltak, gyakrabban betegszenek meg, mert károsodik az immunrendszerük. Nekem meg az idegeim. A VV5-től. Fecó szerint a csirkemellben sok a fehérje, aszongyák, ezt kell tudni, meg azt, a húst rövid u-val kell mondani, másfél essel. A vitamin a zöldséggyümölcs, így, egyben, a hajma meg egy kész gyóccertár. A magyar ember háromszor annyi sót eszik, mint kéne, azért döglik bele a hypertoniába, mi is szégyellhetjük a pofánkat, akik ott döglünk most is a tévé előtt, gyerekek éheznek és nem jutnak elegendő fehérjéhez, kurvaistenit, tedd le azt a ropit, mert olyat baszok a kezedre, hogy letörik tőből, nem mondom, hogy gyerekek éheznek, neked meg van pofád zabálni? Ezért tart itt ez az ország.

Tovább
Címkék: vv5
komment

House 6x19 - Nyitottság (Open and Shut)

2012. február 02. 16:00 - candyperfumegirl

Lássuk végre hol tart House a hetibetegekkel, a botjával meg a Jimmyvel való élettársi közösségével így a 6. évad vége felé közeledve. Pont egy neki való eset érkezik most, ahol a betegség kiderítésén kívül lehet egy kicsit kapcsolatokról és monogámiáról filozofálgatni, meg magánéletekben vájkálni unaloműzés végett, de miért is? Azért, mert egy érdekes házaspárral van dolgunk, az asszonyka (azon kívül, hogy eléggé elítélhető módon még mindig nem lett zombivacsora, de ez egy másik történet) nyitott házasságban él a férjével, de roppant civilizált módon, kölcsönös megegyezéses alapon. Férj és szerető udvarias, szeméremsértő szavaktól mentes mondatokban képesek kommunikálni, még akkor is, amikor férj a szeretőt álló farokkal leli az asszony ágyában. Majd meglátjuk, mennyire működőképes ez a szituáció így a feleknek, de most fontosabb az, hogy feleség rosszul lesz, férj és szerető közelharcot vívhatnak a 911 hívásának jogáért.

Lássuk, mi zajlik közben egy másik kapcsolatban, Jimmy nem szarozik sokat, megkéri Samet, hogy költözzön hozzá, mielőtt még közbejönne egy randa buszbaleset, vagy hasonló. House eközben meglátja az első repedést a kapcsolaton, Sam rossz helyre rakta a tejet a hűtőben, Jimmy így képtelen lesz nyugodtan aludni, House meg próbál nem túl feltűnően vigyorogni. Kórházban a csapat csillogó szemekkel prezentálja House-nak az ügyet, a „nyitott házasság” kifejezést használva csalinak, House csak legyint, uncsi, vagyis nem hisz az egész koncepcióban. Taub persze rögtön felkapja a fejét a témára, hiába dobálózik Chase holmi bélelzáródással, meg próbálkoznak a többiek valami diagnosztizálásra emlékeztető tevékenységet folytatni, Kisember már azon kattog, hogy vehetné rá ő is a feleségét valami ilyesmire. House rövidre zárja az agyalást, ő maga megy váliumos beöntést megy adni a betegnek, amire önként vállalkozik ráadásul, van egy olyan érzésem, hogy abban semmilyen szinten nem lesz köszönet.

Tovább
Címkék: house
komment

Castle 3x02 – He’s Dead, She’s Dead – Szellemekkel suttogó

2012. február 02. 13:43 - Zenóbia

Fiatal nő érkezik meglátogatni anyut, de anyu helyett egy vérfoltot talál a szőnyegen. A mobilját sem veszi fel, de csörögni azért csörög, a hang a kanapéból jön. A lány sokkot kap és ész nélkül szedi szét a kanapét, aminek meg is lesz az eredménye, az anyja holtteste. Valaki ügyesen belehajtogatta az ágynemű tartóba. Martha kora hajnalban libeg be látogatóba, az ujján egy akkora gyémánttal mint egy hegy. A láng már kihunyt, de azért egy pár napig még hordja a gyűrűt mielőtt visszaadná, okos nő ez. Az áldozat Vivien, aki híres médium és jósnő, Castle-nak természetesen már jósolt, hogy nem lepődök meg ezen. Tarkón szúrták egy jégvésővel és még élve betették a kanapéba. Szép halál. A naptárja szerint háromkor találkozója volt egy bizonyos T.J.-vel. Beckett nem hisz a jósnőkben, médiumokban, szellemekben, királyfivá változó békákban, mert kezdő rendőrként jól megszívatták egy párszor, Castle viszont hajlamos, de hát ő író, neki muszáj. Én kizárólag éjjel, tök sötétben, egyedül hiszek a szellemekben, de akkor nagyon.

Nem voltak ellenségei, asszem ezt a következő hogyvoltban le sem fogom írni, úgyis mindenki tudja. A lánya elmondása szerint egykor jött hozzá az utsó ügyfél, egy anya a lányával, a három órás T.J-ről gőze sincs. Kiderül, hogy a nő nagyon sokat segített a rendőrségnek a látomásaival az elmúlt tíz évben, Castle mindentudóan, Beckett meg szkeptikusan néz. Megérkeznek az utolsó ügyfelek, anya és lánya. Casillasék megadják a személyleírását a fickónak, aki utánuk még Vivienre várt, és roppant feldúltnak tűnt. Sebhelyes, milyen lenne? Ők pedig azért jártak Vivienhez, mert szerették volna megtudni a nemrég elhunyt vitamingyáros családfő utolsó üzenetét feléjük, mert hogy Vivien szerint volt neki ilyenje, csak már nem volt ideje elmondani, mert megkrepált az irodájában. Épp aznap este akarta megidézni, hát most már örök homályba borul az az üzenet attól tartok. Castle arcán megint látszik a lelkesedés, imádja az ilyeneket, Beckett meg rettentően utálja persze.

Tovább
Címkék: castle
komment

VV5 - 1X137

2012. február 01. 19:15 - Hódos Hajnalka

Na az van, hogy eléggé kínban vagyok. Egyrészt lófasz nem történt az öfiben, ezért be kell valljak ilyeneket, csomószor visszapörgettem Lilut, hogy megnézzem, a felsőjén meztelenül van-e a pasi (Elvis?) és még mielőtt a nem túl kedves kommentelők lecsapnának a szavak megett rejtező, általuk biztosnak vélt rejtett infóra, nem, nem szenvedek hiányt semmiben, és köszönöm, minőségileg is rendbe vagyok rakva, nemcsak a mennyiség van meg, pusztán arról van szó, sokkal jobban érdekelt ez, mint az a szűk negyed óra, amíg elkészült Serinek a rohadt reggeli. Negyed óra bazmeg. Negyed óráig néztem. Fer-tály-ó-rá-ig. Hátha attól jobb kedve lesz Sehikének, mert rottyon van. Én attól lennék jobban, ha Sehike fogná magát és áthúzná az ágyneműjét, mert lassan magától megáll a sarokban az a kurva paplan, igen, tisztában vagyok vele, hogy a lányok nem izzadnak, nem pukiznak, a szőke szilikonosok pláne nem, ha véletlenül mégis, akkor halványsárga rózsaillatút, na de a nyála csak folyik neki is álmában, vagy csak nekem? Jajdecukikvagytok, még sötét van? Igen bazmeg, a te fejedben, de ott nagyon. Nem, Sehike már süt a nap, az emberek meg kinn vannak, meg kiestek, muhaha, na zabáljál, te nyihogós idióta, addig is csöndbe vagy.

Mivel jótékonysági hét kezdődik, de ezt csak este fogja nekik VV Anikó elpislogni merev mosollyal óbazmeg színű tűsarkúban, ezért egész nap pofáztatják őket, akarom mondani lehetőséget kapnak arra, hogy rendezzék a viszonyaikat a nyugiban. Fecó és Csabi fognak elvonulni, nyugi, nem történt köztük semmi. Attila viszonyai okék, Kinguval nem, de vele nem akar elvonulni, mert úgyis az lesz, hogy nemisúgyvót meg szeretlek, aztán a Kutai Laci lánya megint leszarja a fejét.

Fecó Csabival el, légy hű magadhoz, jóvan, nem kell köztünk választani, szeretheted a Verát is, de a helyedben, ha kimegyek, felkeresnék egy pszichológust, hogy ezt a rejtett mazochizmust kibeszéld magadból, mert Angéla nagyon meg fog lepődni, ha egyik kedd reggel azzal állítasz oda, azt szeretnéd, ha szex közben használnátok ezt, és laza mozdulattal az ágyra hajítanád a hereszorítót meg a szájpecket. Csabi pironkodva bevallja, zavarják Fecó hülyeségei. Engem már mindenki, Csabám. Kinga se szeretne senkivel, mert Attila jobbra gondol, ő meg balra és az meg nem érdekli, hogy beképzelt flegma picsa. Kár, Kingu, neked ezt nem lehetne elégszer elmondani. Mindenkivel áll, ahogy áll és pont, Attila meg hagyja békén, hüpp. Akkor cirkuszoljon. Nem cirkuszol. Valóban nem, a picsogós bevonulás a hálóba és a csizmával bedöglés a paplany alá Kinga esetében egy icipici hangulatingadozásnak tekinthető, már ha a faszomatbazmeg vonyításához hasonlítjuk. Attila kiül a medence szélére sajnálni magát, mert mindig ő a fasz. Pedig négyszázszor ment a Kinga után, az meg eccése. Vadász, vadász, ugye. Vera jön pokrócba bugyolálva, én Attila helyébe már félnék, pedig még ki sem nyitotta a száját. Nem ússzuk meg, aszongya, hogy fifikásan azt kéne csinálni, jól összebalhéznak, mert Kingának az a baja, hogy ők ketten nem balhéznak egymással.

Percekig bámulok magam elé, hát nemtom. Sosem titkoltam, hogy általános iskolában fizikából a soros kapcsolásnál veszítettem el a fonalat, emiatt többször előfordult, hogy döbbent arccal - kicsit később veszetten ordítva - rázogattam a karácsonyfa izzósort (ménemég?? mééé?), és a mai napig nem értem, hogy működik a telefax, de logikából mindig elég jó voltam. Erre a Máglyaszökevény pillanat alatt elbizonytalanít magamban. A logikus következtetésről jut eszembe a Gyalog galopp, a mi úszik még a vízen, picike szikla remélem, senki előtt nem ismeretlen. Attila gondterhelt, de nem küldi el a faszba Verát, inkább kesereg neki, szüksége lenne Kingura, különben itt marad hat hülye között egyedül, a flegma picsa viszont a boga faszáér nem akar viszonyt rendezni, hát hogy fogja Attila most uralni a műsoridő hetvenöt százalékát, he? És mi van, ha tényleg összebalhéznak? Hihi, neeee, Attila, neeee, Vera húzza magát, aztán incselkedve bemegy takaróstul a házba, hiába drukkolok, nem botlik meg benne és nem perecel hatalmasat a müfübe.

Nahálistennek, tóksó, a téma két lány kapcsolata, akik szoros ellentétben élnek (sic!). Kinga, mizu? Semmi, egyre fogyunk, kénytelen vagyok a hülye Sehivel is szóba állni, az, de nem lesz ebből barizás, mert ami zavarja őket egyikükben, a másik az ugyanúgy megmarad (sic!). Heló Kinga, heló Sehi, heló Vera, aztakurva. Sehi szolidaritásból beszélgetett a Kingával és mondd még két szót, fogadni mernék, egyiknek a jelentését sem ismeri, de ez így jól hangzott, szerinte sem fognak barizni és megigazítja a haját, ahelyett, hogy levenné a fejéről a sapkát. A legizgalmasabb összetétel következik, mindkét félben sok a sértettség és antagonisztikus ellentétek feszülnek közöttük. Attila rögtön kikéri magának, ez fasság, Kinga szájbiggyesztve vonogatja a vállát, ne vonogassa, de igen, de ne, de de, de ne mert benne nincs sértettség. Verába sincs, aztán kiderül, Attila borzasztó nehéz személyiség, Vera meg egy csodalény, aki néha egy elviselhetetlen fúriává változik, jé, Vera ugyanezt gondolja Attikáról, a kölcsönös faszszopkodásnak Attila vet véget, na jól van, benne megy föl a pumpa, juj akkor Verában is, Lilu.

Figyeljünk oda, mert holnaptól (mától) lehet telefonon is szavazni, az értetlen hülye fajtánkba bele! Lilu el, a izé, a... a Anikó jön! VéVéAnikó mindenkinek bemutatkozik, bezzeg ilyenkor Attila nem paraszt, pedig szívesen hallottam volna egy olyat, na ne szórakozz anyukám, te ujjaztad Szandikát a paplan alatt, mit Nádaizol itt nekem? Anikóról még annyit, hogy Hellen Mirren mint királynő kutyafasza volt ahhoz képest, ahogy bevonult a Villába, a tűsarkú színéről több szót nem ejtek, ami sok az sok. Na most meglátjuk, milyen hatást vált ki a kisfilm. A tavalyi. Mindenki bőg, alap, Kinga azt érzi, hoz egy papírzsebkendőt, aztán mindenki mond jó nagyokat arról, milyen tragikus sorsok is vannak széles e világban és hát ez szörnyűségesen borzasztó és ó. És jaj. Nádai Anikó elmondja, a többcsaládos gyerekeknek fognak segíteni oly módon, hogy miniháztájit kapnak. A gyerekek járnak iskolába, ez úgy hangzott, mintha a gazdag sváb településeken a szülők járnának. Óvodába is. Kishaszonállatokat is kapnak, amiket kishaszongépjárművel szállítanak majd. Kis haszonnal. A többcsaládos gyerekek a miniháztájin saját maguknak fogják megtermelni a fehérje- illetve vitaminszükségletet. És képzeljük el, ha azok, akik tavaly küldtek egyetlen sms-t, és idén még valamilyen csoda folytán megvan a munkahelyük és idén is küldenek egy sms-t, aztán a jövő héten még egyet, akkor két év múlva egyetlen alultáplált kisgyerek sem lesz kis hazánkban. Mit szólnak ehhez? Én azt, hogy aztakurvahétszentségit Nádai Anikót, vagy azt a barmot, aki ezt a szöveget megírta, keresztezzék a Matolcsyval és akkor lesz itt Kánaán!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Szellemekkel suttogó 4x03 – Szellem a gépezetben

2012. február 01. 12:00 - leeann

A mai szellemes találkozó a boltban indul. Ned átjön, hogy megjavítsa Melinda számítógépét, így Eli is megismeri a fiút. Számítógép legjobb kipróbálása egy second life típusú játék, aminek Eli és Ned is a függője. Mindjárt van is közös téma, de a játék egy ponton Melindának is szól. Ned csinál Mel-nek is egy avatart, így a látó is játékba kerül, de ott sem fér a bőrébe, és azonnal talál magának egy szellemet. A szellemek már a játékban vannak, hisz a spájz foglalt. Szóval Melinda bekerül a játékba, mire egy szellem kikerül a játékból, és eszét veszítve próbál kimenekülni a kis üzletből. Szegény szellem nem igazán találja a helyét idekint, úgyhogy ő a mai alany.

Melindának azonnal akad elmélete az avatar szellemről, akiről egyelőre csak annyit sejtünk, hogy az avatarként jelenik meg szellemként is, és valószínűleg játék közben halhatott meg. Persze a Neddel kiegészült nyomozó csapat már nagyjából azt is kiderítette, hogy kit követ játékos kedvű szellemünk, de a lány elveszik a szemük elől, mielőtt bármit is kérdezhetnének tőle. Este Melinda a játék közben meghaltak után nyomoz, de a mi szellemünk avatar nevén, Phoenix néven van egyelőre számon tartva, úgyhogy ez a szál nem vezet sehova.

Tovább
komment

VV5 - 1X136

2012. január 31. 21:00 - Hódos Hajnalka

Hát itt. Örülök hát, annak pláne, hogy nem láttam a komédiás hetet, de örömöm rövid és velős, ugyanis hallottam azt a mondatot, "örülök, mert az aranyhalat végre rendeltetésszerűen tudtuk használni, mert a funkcióját betöltötte". Akklimatizációm pár másodperc alatt megtörtént, bár ebben sokat segített Lilu is, aki ebben a kutyaszarbarna ingruhában megszólalásig egy általános iskolai takarítónőre hasonlít, akit kényszerzubbony híján úgy szállítottak be az elmegyógyintézetbe, hogy a saját ruhájával kötözték össze. Az összeomlás oka a fiúvécé felmosása lehetett. Netán rányitott a szertárban recskázó fizika tanárra. Az, hogy Vera nyerte a párbajt, már nem is hatott meg, egy alig hallható nabazmeg hagyta csak el a számat.

Báthory Bözse a következő percek főszereplője, akitől lehet kívánni, előtte Kinga nyíg egy kicsit, szóval Attilával megint bazmeg van, miért is csodálkozom? Attila most azért gyökér egyébként, mert baszik harmóniára törekedni és provokál. Jól van, megnyugodtam, Attilánk kényszeres szereplése semmit nem csökkent a távollétem alatt, hát ilyen egy vicces fiút, Attila-Kinga Kinga-Attila nagyszótárt kér, a végén tényleg inkontinenciában fogok szenvedni, úgy meggyöngül a hólyagom a sok nevetéstől. Kinga barmira nem szeretné, amit Attila leművel vele. Azt pláne nem, ha Attila elővenné. Azt mondjuk én sem. Kinga nem tudja élni az életét egy százkilencven négyzetméteres, a külvilágtól elzárt Villában, ezen röhögök kicsikét, utána rögtön bennem szakad a szusz a Haluci hallatán. Az a hal, egyébként. Amíg a többiek Bözse elé járulnak, Kinga és Csaba párbeszédét követhetjük egyre lankadó figyelemmel, értelme nincs sok, Kinga energiája elmegy, mert leflegmapicsázzák, pedig ő annyit sírdogált és kesergett, hogy csak na. Csaba valami miatt úgy döntött, mindent bepótol, amit eddig elmulasztott, most rögtön, és a kurva, valamint a szar szavakat annyiszor használja egy mondaton belül, ami még engem is főhajtásra kényszerít, pedig.

Tovább
Címkék: vv5
komment

Gengszterkorzó 2x10- A vér olyan mint régen

2012. január 31. 09:59 - szabóZ

Nucky visszatér, sőt visszavág, mint a Birodalom, csak ő nem zihál olyan erősen, mint Darth Vader, ás fekete bukósisakot sem húz a tárgyalásokhoz. Atlanic City romokban, a fekete közösség sztrájkol és a kocsmákban sincs elég alkohol, pedig pár hónapig tart csak a nyár, csak pár hónap van arra, hogy megkopasszák a kövér, szandálos amerikai középosztályt. Na jó, talán még nem annyira kövérek, mint a védőgázas csomagolású chips feltalálása után, és szandált sem hordanak, de azért magabiztos idióták mind, akik isznak, szerencsejátékoznak és kurváznak, hogy egy hét múlva visszatérjenek a kertvárosba. Aztán pedig jön az újabb turnus.

Nucky rendet, és persze ír viszkit hozhat a városba, 30 ezer ládát pakolnak ki éppen a kikötőben, ráadásul Atlantic City egykori ura áron alul adja az alkoholt: kiárusítás és konkurenciagyilkos akció, talán még ingyenes magazint is nyomtatna, mint a Lidl, ha nem lenne illegális a viszki.

Tovább
komment

VV5 - 134/135

2012. január 30. 16:09 - sixx

Hajni lassan visszaveszi gyermekét, már csak pár napig kel velem kibírni a hogyvótot, ami ma a vasárnapi párbaj kimenetelének ismeretében kissé zaklatott lesz, előre szólok. Pinu oppardon, Lilu zenés napot ígér, ez VV-nyelven egy gitározó tuját jelent, ami a maga nemében világszenzáció, kár, hogy nem tudom értékelni az olyan igazi művészetet, mint az asztalra szarás, a fekete téglalap fehér alapon és Csaba gitározása. Vera csontig benyal Pistának és kávéval kínálja, Attila szerencsére nem látja, mert alszik, de nem sokáig, mert a Most múlik című kiváló Quimby-dallal felébresztik. És nem üvölt, hanem meghatódva röhincsél. Seher is, bárcsak ne tenné.

Tovább
Címkék: vv5
komment
süti beállítások módosítása