Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Váratlan utazás 2x05 - Régi civódások, régi szerelem

2012. december 02. 19:11 - nemon

Ismét Rachellel kezdünk, de most szerencsére nyoma sincs a múltkori jajongásnak; Hetty nénivel kocsikázik és közben azon örvendezik, hogy jó, hogy a múltkor megszűnt a több évtizedes "haragszomrád" Romney Penhollow miatt. A nők témája gyorsan a férfiakra és a házasságra terelődik, Hetty néni következetesen makacsul ragaszkodik az álláspontjához, miszerint ő direkt nem ment férjhez, mert nem ebben látta a kiteljesedést. Rachel próbál ellentmondani, de a nagy okfejtés közepette valaki megelőzi őket egy automobillal, ezt az arcátlanságot!  A döbbenettől sem Hetty néni, sem Rachel, de még az eddig kukán ücsörgő Sarah sem tud szóhoz jutni, hogy kerül Avonlea-ba automobil?

Vágólap-2.jpg

Tovább
4 komment

Porrá leszünk - 2x06

2012. december 02. 15:00 - G_Norton

Egy fura helyi futóversennyel nyitunk, mert mindenki beöltözött valaminek, a góré és Alex önmagának, míg egy másik pali egy vérző fejű bűnöző egyednek, ő a fő célpont. A góré szerint mindössze legurult a lépcsőn a faszi, gyakran előfordul ez nála, gondoljunk csak Rayre, aki először mindig egy közelben álló kemény tárgyba üti bele a gyanúsított képét. Alexnek durva látomása van, mellette gurítják be a műtőbe, sürgős a dolog. A góré elkapja a csókát, de annak sikerül megbilincselve is elfutnia, és egyenesen pattanna bele a Temzébe, de azzal nem számolt, hogy a Temze pár méterrel arrébb van, így a betonra zuhan. A góré örül, na látod, leesett a fenébe és beverte a képét, előfordul az ilyen, Alex pedig megáll bámulni a folyót, egyébként tényleg megkapó a látvány: gyönyörű épületek, csatornák, hidak, meg egy vízben úszkáló hulla… Még mielőtt a górét vádolnánk trollkodással, tényleg úszkál egy hulla a vízben. Főcím.

01.jpg

Höjj, Chris felteszi a nap kérdését: vajh vízbefulladt-é az áldozat? Nem igazán, csak fogadásból megpróbálta kiinni a folyót, és a folyó nyert. Chris az igazságtól nem járt messze, mert valaki tarkónvágta a csókát, és még azelőtt meghalt, mielőtt a vízbe került volna, gyilkosság ez, kérem. A góré szerint mindössze kicsavarta a gyíkot, lezuhant, beverte a fejét, aztán elment úszni. A gyilkosságra utal azonban egy fura dolog, amitől Semjén már villámgyorsan dobálná a kereszteket, és Mick Jaggert gyanúsítaná, mert az áldozat karján két párhuzamos vonal van, valamiféle jel, Raymondo is a sátánistákra gyanakszik, nem mintha látott volna egyet is közelről. Neve nincs a halottnak, így máris nekiesnek a friss eltűntek listájának, hátha találnak valakit.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
Szólj hozzá!

13-as raktár 3x06 - Don't Hate the Player (A 13-as erőd)

2012. december 02. 10:00 - Gabba

Virtuális valóság és Stukowski ügynök újabb akciózása, két szálon fut a mai cselekmény olyan tempóban, hogy csak kapkodjuk a fejünket, lássuk hát. Az univille-i kávézóban kezdünk, Claudia vásárol kávékat elvitelre a raktáros kollégáknak, közben Pete-tel beszélget. Baltaarcú barátunk arról győzködi, hogy lépjen fel a kávézóban saját zenés repertoárral, hiszen tök jól gitározik. Claudia szabadkozik, nem vagyok én olyan jó, inkább csak magamban szeretek pöngetni, stb, ám ekkor csörög a mobilja. Valami Gibson Rice nevű csávó hívja Douglas Fargo megbízásából (Fargóval már találkoztunk a 2x5 13.1 c. epizódban). Vészhelyzet van, és Doug azt hagyta utasításnak, hogy akkor téged hívjalak, hadarja izgatottan a telefonba. Gyere gyorsan ide, mert lehet, hogy Doug meg fog halni! Főcím.

DontHate01

Tovább
Címkék: warehouse 13
13 komment

El Barco - A Bárka 2x05 (spanyol LOST)

2012. december 01. 15:00 - Sigismundus

Mesélőnk megint ideillő tanmesével kezdi. A Piroska és a farkas, ami azért tanulságos, mert a gonosz farkas elöbb jóságos nagymamának álcázta magát, és csak a mese végén bukott le. És már látjuk is, alig célzásként, Leonort végigsétálni az üres Ebédlőn. Mert a tegnapi vészhelyzet miatt reggel bújócskát játszanak a fiatalok. Csak hogy tudjuk, Valeria a csónakosok kabinjába bújt, Ainoa meg véletlen épp oda ahová Ulisses. Az idősebbek nem, van egyéb gondjuk. Ricardo Juliannak vall, hogy mit tett az éjjel. Haver szóhoz sem jut a döbbenettől, vagy irigységtől, Kapitány haverja milyen nagy nőfaló lett.

Clipboard02.jpg

Leonor meg pont Julia asztalához ül le eszegetni. Mindjárt kezdődik is olyan pengeváltás, ahogy csak nők tudják ölni egymást. Doktornő elöbb szépen kéri, hagyja a Kapitányt és családját, csónakosnő kineveti, nem vette észre Montreron hogy nagyon lángolna. És hát, a kapitányi kabinban külön mosdó is van.. Végezetül Julia utalást tesz hogy fogják amiért jöttek és menjenek de sürgősen, putana!

Tovább
Címkék: el barco
3 komment

Az Onedin család 1x08 - Homecoming (Féltékenység)

2012. december 01. 13:00 - Gabba

A magyar cím ezúttal kifejezőbb, mint az eredeti, nézzük is meg, ki szenved a zöldszemű szörnyetegtől. Az előző részben az Onedin-flotta a kétszeresére nőtt: a Charlotte Rhodes mellett Onedin lobogó alatt hajózik mostantól a Pampero is, amit James egyelőre felesben tulajdonol senhor Braganzával, az amorózó külsejű portugál borkereskedővel. Az új hajóval éppen most kötnek ki Liverpoolban, Mr Baines szokás szerint nővérét indul meglátogatni, James pedig gondosan megborotválkozik, hiszen három hónapig volt távol Anne-től, aki biztos perceken belül feltűnik a kikötőben férje fogadására. Vagy nem.

Homecoming01

Tovább
Címkék: onedin család
15 komment

Bűbájos Boszorkák 3x12 - Modern Faustok

2012. december 01. 10:00 - nёmere

Az őrsön kezdünk, ahol Derryl próbálja meggyőzni Mr Chang-et, hogy meg akarják ölni, amit ő nem hisz el. Derryl a rég nem látott boszi-szimbióta rendőrünk, Mr Chang-et nem tudjuk kicsoda. Derryl nem tudja elmagyarázni, hogy miért épp ő van veszélyben, hiszen nem mondhatja, hogy egy boszorkány haverja látta, ahogy eldobja a pacskert egy démon által, ezért nagy ravaszan csak annyit árul el, hogy a képe benne van AZ újságban, és az elmúlt napokban ilyen emberek haltak meg. Cseng szerint ez baromság, elég sok ember benne van az újságban, úgyhogy kapja be, hagyja békén, haza akar menni, csesztessen mást az adóforintokért. Dollárokért.

BBO_1.jpg

Tovább
1 komment

Survivor 25x11 - Hell Hath Frozen Over"

2012. november 30. 16:00 - kardigan

Az előző részben Pete ment haza, de ennél sokkal izgibb, hogy Abi bőgött, nekem meg nincs lelkem, egy icipicit se sajnálom. Olyannyira nem történt semmi éjszaka hogy a szerkesztők még úgy se akarnak tenni, mintha, ez azért kedves. Reggel Mike megy barátkozni Abihez, aki természetesen mélységesen fel van háborodva, hogy hát milyen gonoszak voltak ellene - csodálatos, hogy sem a tribalen, sem itt nem hangzik el egy bocsánatkérés a szájából. Penner és Denise hallja a csevegést, előbbi csak felhúzza a szemöldökét, utóbbi rezignáltan veszi tudomásul, hogy ez még mindig ugyanaz a csaj. Aztán jön egy sound bite, hogy ha és amennyiben Abi immunityt nyer, akkor Jonathan megy haza, ez mi már.

01.png

Borítékok a treemailben, Abi sírvafakad, Malcolm megölelgeti. Már előző este is sajnálta, mint kiderül, kicsit vigasztalgatja, igen, Denise tényleg elég durva volt, meg általában is jaj milyen túlzás volt ez, és annyira nem ért semmit ez a lány, hogy nehéz nem sajnálni egy kicsit. Hát, nekem eddig megy, bocs. Aukció lesz, kedvenc reward challenge-em - ezt asszem szándékosan akkor dobják be mindig, amikor egyvalakinek nagyon szarul áll a szénája, természetesen Abi is azt tervezgeti, hogy azt a Dolgot fogja megvenni, ami a következő challenge-en előny.

Tovább
Címkék: survivor
8 komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x04 - The ex-files

2012. november 30. 15:00 - Agent "V"

Az előző rész nagyjából teljesen Blairről szól, illetve persze ott van Serena és Dan drámai szakítása is, de a legnagyobb történések és drámák Blairt érintették.Ma reggel a Van der Woodsen, bocsi Bass családnál nyitunk, ahol Lily és a gyerekei a reggelinél ülnek és Lily nászútjáról csevegnek. Ericen egyértelműen látszanak a nemtörődömség jeleni, Serena viszont valamilyen oknál fogva kíváncsi arra, hogyan fest a vén fasz Barom Bart fürdőgatyában és még romantikusnak is tartja a dolgot. Ekkor érkezik Chuck, aki hozza a szokásos surmót és persze elköpi, hogy Serena és a Magányos fiú szakítottak. Ez nem annyira nagy ötlet, mivel Lily azt sem tudta, hogy jártak.Jön a szánakozó anyai nézés, Serenán a sebbe szórt só által okozott fájdalom és lángoló gyűlölet keveréke.Természetesen Lily így már megérti, miért ajánlkozott olyan lelkesen a lánya, hogy az első sulis napot kihagyja és inkább az ő romantikus nászutas sztorijait hallgassa. Persze ez nem jön össze.Közben Chuck és Eric elhúz és Lily belekezd a Dan témába. Serena nincs jól és nehéz is lesz majd a suliban, hogy minden nap látnia kell majd Dant.

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Survivor 25x10 - Whiners are Wieners

2012. november 30. 13:00 - kardigan

Vége a Tandang gonosz hármasának (az elmúlt két hétben azon bénáztam, hogy hogy fordítom le, hogy Axis of Evil anélkül, hogy a tengelyhatalom szót kelljen használni), kiszavazták Artist, méghozzá úgy, hogy Lisa még mindig a Tandanggel szavaz, faszom lelkiismeret. Abi kurvajó, fel van háborodva, hát hiszen ők megbeszélték, hogy mind együtt, és együtt fognak nagyot lépni, egészen fantasztikus ez a csaj, csodálatos elegye az ostobának és a rosszindulatúnak.

01.png

A reggeli első jelenetet konkrétan egyáltalán nem értem, Abi és Lisa beszélgetnek, de így minek, Abi azt mondja, hogy neki milyen szarul esett, hogy Lisa szerint a többiek jobb fejek voltak vele (mindannyian tudjuk, hogy így volt), Lisa meg arról magyaráz értelmetlenségeket, hogy emelt fővel akarta otthagyni őket (hülyeség, nyúl voltál nagyot lépni), ugorgyunk.

Tovább
Címkék: survivor
Szólj hozzá!

A híd 1x04

2012. november 30. 11:00 - Dr. Mortens

Ott hagytuk abba, hogy az extengerész és gyakorló hajléktalan Björn Morse-jeleket küld a szemével és nem igazán értem, hogy mi  történik a főcím előtt, mert a sötét ruhát viselő TT beállítja a kamerát, elhagyja az épületet és Björn pislogni kezd. Hisz ez elvileg már megtörtént az előző részben! Na mindegy. Ezúttal Charlotte-nál kezdünk, aki a nevelt lányának azt hazudja, hogy csodálatos kapcsolatuk volt az apjával. A lány látni akarja a fater holttestét. Megcsörren a telefon, a rendőrség beszélni szeretne Charlotte-al. A malmői rendőrségről felveszik a kapcsolatot  az ingatlan-befektetőkkel  és közben megpróbálják megfejteni Björn üzenetét. A lényeg: Björn ismeri TT-t, mégpedig az Istedgade-i férfiotthonból.

3x9.png

Tovább
Címkék: a híd
2 komment
süti beállítások módosítása