Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

El Barco - A Bárka 2x03 (spanyol LOST)

2012. november 17. 14:00 - Sigismundus

Valeria mese, arról hogy el kell mondania az embernek amit akar a másiknak, mert... mert azért.! Mert a nagyok túlbonyolítanak mindent. Ainoa és Ulisses, alig bírják levenni egymás testéről a szemüket, de ha összefutnak takarítás közben, kiosztják egymást. A többiek elött, jó látványosan persze, mert a látszat az látszat. Fedélzeten Kapitány és Julia több szerencsével bájolognak. Julian utóbb meg is dicséri Ricardot, ez az. Aztán észrevesznek egy szép nagy ládát ami a tengeren úszik épp a Sarkcsillag felé.

Clipboard01.jpg

A srácok kabinjában barkácsolás, Piti bölcsőt dob össze, mert ezzel hódítja vissza Vilmát. És tényleg, széparcú boldog, kezd megbocsájtani. Majd amikor párnának valót szednek össze, valahonnan kiborul egy csomó férfimagazin. Hülyegyerek persze tagad, az épp távollévő Ulissesnek tulajdonítja a cuccot. Mert spanyolföldön ez valamiért gáz. És Ulises nem is érti miért vihog a képébe mindenki az Ebédlőben. Míg Piti el nem magyarázza, hogy nyakába vart egy csomó cicmagazint. Rejtse el légyszi! Uli jó gyerek, bevállalja. És készüljünk fel, mert lesz egypár vaskos poén majd, amit spanyolék annak tartanak, szerintem fárasztó lesz, ugorjunk.

1.

Tovább
Címkék: el barco
Szólj hozzá!

Az Onedin család 1x06 - Salvage (Családi ügy)

2012. november 17. 13:00 - Gabba

Gondok redőzik az Onedinek homlokát, James éppen most értesül testvéreitől Elizabeth nem kívánt terhességéről, ordít is szegény hugival rendkívüli módon, mert kútba esni látja szép tervét a Frazer Hajógyárral. Nincs mit tenni, férjhez mész Daniel Fogartyhoz, amint visszatér!, jelenti ki ellentmondást nem tűrő hangon. Elizabeth hiába ismételgeti, hogy nem szereti Danielt, a két báty tartja magát a házassági tervhez. Azért nem teljes az összhang köztük, James ugyanis Robertet teszi felelőssé, amiért nem vigyázott jobban a húgukra, Robert viszont azzal vág vissza, hogy az eset James hajóján, a Charlotte Rhodes-on történt. Elizabethet sem kell félteni, az öntudatos leányzó nem hajlandó elfogadni, hogy bátyja olyan házasságba akarja belekényszeríteni, amit ő nem akar, és felemlegeti, hogy James számításból, egy hajóért vette feleségül Anne-t. Majd az igazsághoz hűen még azt is kijelenti, hogy bizony ő biztatta Fogartyt az eksönre. Na, ez hiba volt, James erőteljes pofonnal honorálja húga őszinteségét. Elizabeth inkább dühösen, mint szomorúan kifut a szobából, a vajszívű Robert próbálja védeni: Azért nem kellett volna megütni szegényt. Majd megállapodnak abban, hogy amint Fogarty hazaérkezik, kihirdetik az esküvőt.

Salvage01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
21 komment

Porrá leszünk - 2x04

2012. november 17. 10:00 - G_Norton

Vacsora Luiginál, az egész csipet-csapat nagyon levert a góré Nyugat-Angliába való elküldése miatt, amit tetéz még Alex meg a góré fura viselkedése is, plusz még a bűnügyi osztály másik csapata, akiknek van pofájuk a mellettük lévő asztalnál kajálni, és örömködni Manchester Oroszlánjának távozásán. Alex távozik végül, kisvártatva egy csúnya bunyó alakul ki a másik bandával, a góré pedig ezúttal nem száll be, hanem ő is elmegy, még a sörét is ott hagyja. Kerülőutakon mennek vissza a rendőrörsre, és Mac irodáját bepoloskázzák, már erre vártak hetek óta. Macet valahogy meg kell fogni, és nem hülye, a szerzett pénzt elrejtette valahogy, és meg kell találni az ajtót hozzá, Chris és Rayt pedig nem szervezik be, mert Hales is megnyuvadt ugye rejtélyes módon. Főcím, közben irány a folyamatábra felskiccelése.

01.jpg

A többiek reggel jönnek dolgozni, és az alvó Alexet, és a górét látják a góré irodájában, plusz valami hülye táblával, amit hálistennek nem olvasnak el, pedig bazinagy betűkkel van ráírva minden. Na, a havi pletyka megvan, de ez még semmi, még Shaz is ott maradt a bunyóban sütit dobálni, a góré meg meglóg, ezmiez, kérdi Ray. A góré nem tud válaszolni, mert belép egy büntetően nyolcvanas évekbeli balázspalis frizurájú hölgy, egy gyanús, bokáig érő barna kabátban. A góré rögtön megismeri, Jackie Queen az, a kiállhatatlan újságíró a Manchester Gazette-től, továbbá a kabát rajta a góréé, amit épp kb 9 hónapja felejtett ott egy bulin – és nem lehet nem észrevenni a kerekedő hasát Jackie-nek, nahát, a kis góré is úton van!

Tovább
Címkék: ashes to ashes
1 komment

Keleti kopók 1x04 - A kommandósok élete se akciófilm

2012. november 16. 18:13 - Nico Tindeath

Azért kommandósnak lenni nem olyan mint, szépen renderelt főszereplőként élni a Duke Nukemben. És még csak nem is egy Call of Duty. Néha tényleg olyan ez mint a Sims 3, blokkolóóra, rutinmeló, gyakorlat, rövid ebéd, fegyverpucolás, blokkolóóra, Barátok közt, újramelegített töltött káposzta, majd az egész elölről.

Romániában a helyi Bonnie és Clyde lakása felé autóznak a kommandósok. A páros már bilincsben, a férfi házakat nyomott fel, a nő közben őrt állt neki. Teljesen érdektelen sztori lenne, ha a Bonnie nem lenne diplomás, ráadásul szőke és óvónő. A bulvárlapok már ezt imádták, de amikor erotikus képek is előkerültek a nőről, már a harmadik oldalról egészen a címlapokig kúszott a sztori.

A két tolvaj most ott szorong a csuklyás kommandósok közt a kocsiban, mivel a házkutatásnál a román törvények szerint jelen kell lenniük a tulajdonosoknak is. A harmadik társukat keresik a rendőrök, és valamiért azt gondolják, hogy a pár lakásában húzza meg magát.

vlcsnap-2012-11-16-23h15m22s160.png

Tovább
1 komment

Terápia 1x19 Csütörtök 19 óra, Petra és Tamás (4)

2012. november 16. 13:00 - Zsoofka

A múlt csütörtöki sztori itt olvasható.

Akár a sztorit nézem, akár a színészi teljesítményt, a szerdai résszel iszonyú magasra került a léc, lássuk sikerül-e megugrani. Petrát és Tamást várjuk, induljon a párterápia! És remélem az is kiderül, mi lett Zsófival. Majdnem úgy izgulok érte, mintha valós személy lenne. Lassan megértem azokat az embereket, akik a ’80-as években gyűjtés rendeztek Isaura felszabadításáért…

1.bmp

Ezek ketten, Tamás és Petra, nem bírnak egyszerre érkezni. Most Tamás az első, mélyen önmagába roskadva várja a feleségét. Aztán Petra is megérkezik és Dargayhoz már együtt lépnek be. Együtt, de nem egy párként.

Tovább
Címkék: terápia
46 komment

Váratlan utazás 2x03 - Hetty néni kitüntetése

2012. november 16. 11:00 - nemon

Jól indul az epizód: kerítésfestés, miközben Sarah verset szaval. Már most ásítozok, nem úgy Hetty néni, aki két pemzlihúzás között büszkén hallgatja a kislány szavait. Sarah a vers befejeztével megállapítja, hogy a vers dögunalom, de Hetty néni szerint egy kormányzó fogadására rendezett estre ez a vers pont megteszi. Közben levelet hozott a postás Hetty néninek a Királyi Oktatási Hivataltól. Ez a név annyira jól hangzik, hogy félő, hogy hamarosan hazánkban is bevezetésre kerül. Olivia nénit ennyire izgatottnak még nem láttam, és ki is derül nyomban, hogy miért: ez csak előléptetést jelenthet, talán még főtanfelügyelő is lehet kedvenc Hetty nénénkből. A levelet kibontva valóban előléptetésről van benne szó, de nem úgy, ahogy a hölgyek gondolták. A levél írója Muriel Stacey, Hetty néni régi főiskolai csoporttársa, aki a saját előléptetéséről és látogatási tervéről számol be levelében. Ráadásul Olivia néni azt is elárulja, hogy Muriel is tanított Avonlea-ben.

Vágólap-01.jpg

Tovább
13 komment

X-faktor 3x13 - 5. döntő

2012. november 16. 09:00 - candyperfumegirl

Csak halad ez a műsor, fogyatkoznak szépen a tehetségek. Geszti be is jelenti már az elején a miheztartás végett, hogy neki még minden embere megvan, ennél királyabb dolga már nem is lehetne az idei szériában. Betipeg Nórika is sűrű levegővételek közepette piros ruciban, és nyomja az obligát szöveget, hogy szavazzunk ész nélkül, különben olyan művészek esnek ki a szemünk láttára, mint a haknihős Stone vagy neadjisten Magyarország büszkesége, Jimmy Junior. Azzal rémisztget még, hogy a mai sztárfellépő Muri Enikő lesz, úgy látszik az RTL nem akarja, hogy a nézők megvárják az eredményhirdetést, legalábbis elég veszélyes játékot űznek. Mentorok bazsalyogva bevonulnak, Ildin a világ legrondább nadrágja van, Feró meg olyanokat mond, hogy Keresztanyu őt fogja kényeztetni az adás ideje alatt. Szólítja is Devil szinte pánikszerűen az első fellépőt, a kurvaanyázás miatt már úgyis kinéz nekik egy fél napos adásszünet, nem kéne a tűzzel tovább játszadozni.

01.png

Szabó Dávid kezd, kisfilm kedvéért kezébe nyomják a Csudálatos Táblagépet és bezavarják a színházba, ahol a barát- és kolleganők biztosítják róla, hogy szavazásra költik a fél fizetésüket, elég baj ez nekünk. Lássuk a produkciót, a hangsúly most a táncon van, ami nem feltétlenül rossz döntés, lehet, hogy Geszti is belátta, hogy az éneklést kár erőltetni. Táncosfiúk meg ál-vokalistalányok veszik körül (utóbbira nem létezik értelmes magyarázat), majd amikor már a sokadik hamis hang miatt fintorognánk, Dávid dob gyorsan egy hátraszaltót (segítséggel), hogy elterelje picit a figyelmünket. Értékelünk, ma Feró a legviccesebb, mert magára erőltetett egy jóságos nagypapa pózt, akinek minden unokája egyformán kedves, és minden adandó alkalommal cukorkát csempész a zsebükbe, és egyiktől sem sajnálja a dicsérő szavakat. Most még odáig is elmegy, hogy ő ezennel küld egy szavazatot Dávidra, Like lányok meg pukkadjanak meg az öltözőben. Mivel most senki nem vitte túlzásba a kritizálást (ezt úgy kell érteni, hogy mélyen elhallgatták a szomorú igazságot, hogy tiszta hangot megint csak nyomokban tartalmazott az előadás), Dávid egy természetesnek szánt üvöltéssel távozik.

Tovább
Címkék: x faktor
248 komment

Reklámőrültek 03x12 - The Grown-Ups

2012. november 15. 16:00 - wizdog

Az irodában Pete kabátban, magzatpózban alszik: a titkárnője, Hildy ébreszti egy forró kakaóval, amit kesztyűben ad át. Pete a hidegtől pilledt el – az egész épületben nem működik a fűtés. Hildy szól, hogy Lane hívatta. Pete egyből nyafogni kezd – most a kakaó miatt, mivel az instant. Azért a végén elnézést kér. Lane angolosan, sállal, és teával a kezében kucorog a saját irodájában. Rossz hírt közöl Pete-tel, régi vetélytársa, Ken Cosgrove lett az ügyfélkapcsolatok vezetője Pete pedig az ügyfél menedzsmentet fogja felügyelni. Lane szerint Pete képes éreztetni az ügyfelekkel, hogy minden igényük ki van elégítve, ám Ken el tudja velük hitetni, hogy semmire sincs szükségük. Pete hitetlenkedik, Rogerék véleményét kérdezi, de Lane kozli, hogy ez az ő hatáskore. Kezet fognak, és Pete még beszól: „Remélem, nehéz döntés volt.” „Az volt.” – feleli Lane.

hvs3e12pete.jpg

Az irodájába visszafelé menet Pete tekintete találkozik Ken-ével, aki az egyik titkárnő elektromos melegítőjét dugta be. Pete-nek ez már sok, szinte azonnal kifordul az irodájából, és lelép, mondván, hogy nem érzi jól magát. Peggy és a szobatársa a liftre várnak az ebédből visszatérve, Inge nem túl szívesen mozdult ki, szívesebben evett volna az irodájában. „Bocs, ha nem vagyok olyan izgató ebédpartner, mint Doug.”„Duck” – helyesbít Peggy. (Ezek szerint még tart a románc). A másik nő azért magáénak akarja az utolsó szót, és beszól a férfi aftershave-jére. Inge is beküld egy csípős megjegyzést Peggy viszonyára: ("Ha nem nős, akkor miért vagy vele?”) Természetesen ekkor pont Pete lép ki a liftből.

Tovább
6 komment

Született feleségek 8x23 - Finishing the Hat (ÉVAD ÉS SOROZATZÁRÓ)

2012. november 15. 15:00 - Zsoofka

A vég kezdete, mondják a 23. rész legelején. Nos ez már itt a vég vége. Sajnos ez a 8. évad néha már nyögvenyelősre sikeredett, én azért örülök, hogy hogyvoltozhattam itt nektek. Köszönöm annak aki olvasta, like-olta és még inkább annak, aki kommentelte. Előre szólok, sok kép lesz, én így búcsúzok.

Íme rögtön egy nem túl ismert kép Amerikából, valahol a 7. évad elejéről...

a.jpg

De nézzük, milyen is egy ízig-vérig amerikai sorozat utolsó utáni része. Az előző epizódban Lynette és Tom sorsa megoldódott, sőt abban is biztosak lehetünk, hogy Susan New York-ba megy, a nőegylet előtt azonban ez még titok. Nézzük: megbocsát-e Bree a jó ügyvédnek, lesz-e Gaby-ből bizniszvumen, kimondja e Renée és Ben a boldogító igent? Esetleg tartogat-e még új kihívásokat a 23. rész?

Tovább
12 komment
süti beállítások módosítása