Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

13-as raktár 3x03 - Love Sick (Gólem vírus)

2012. november 04. 19:12 - Gabba

Szerelmi bánat, beléd estem, mint ló a gödörbe, olyan a bőröd, mint a pacal, jutnak eszünkbe az epizód eredeti címéhez kapcsolódó különféle kifejezések. Volt már néhány szerelmi szál eddig a sorozatban, lássuk, ezúttal kiknek okoz galibát ez a felfokozott érzelmi állapot. Salt Lake Cityben kezdünk, orvosok mentőkocsiban küzdenek egy fiatal nő életéért, kevés sikerrel. Adrenalint nem lehet neki beadni, mert az injekcióstű nem hatol át a megkeményedő bőrön, az újraélesztő is hatástalan, csak a monitort süti ki, de a páciensre nem hat. A mentő megérkezik a kórházhoz, ahol az előresiető Vanessa Calder dokinéni (vele először a 2x07 For the Team c. részben találkoztunk, ő Artie titkos szerelmének tárgya) gyorsan tájékozódik a helyzetről, majd közli a többi dokival: Be kell vonnom egy tanácsadót. Na és vajon kit? Artie-t bizony, aki az éjszaka közepén megpróbál csendben távozni a raktárból, de mivel valamennyi ügynök ébren van, a próbálkozás erős cikizésbe torkollik. Nocsak, még a szemöldöködet is kifésülted?, incselkedik a főgonosz Claudia, majd felajánlja, hogy elkíséri Artie-t, ha esetleg a kórházban elájulna a sok vér láttán.

Lovesick01.JPG

Tovább
Címkék: warehouse 13
3 komment

Terápia 1x10 - Péntek 20 óra, Ágnes (2)

2012. november 04. 19:07 - Zsoofka

Az előző részek tartalmából: Judit bevallja Andrásnak, hogy van valakije és ezzel bebizonyosodik a férfi legbelsőbb félelme. Most már nem tehet úgy, mintha a házasságában minden a legnagyobb rendben lenne. Lássuk mit szól mindehhez Ágnes.

Péntek este van, Ágnes memoárját (?) írja a félsötét lakásában. Valaki a már rég meghalt urát keresi telefonon, a nő rezignáltan beavatja a hívót a valóságba….

1.jpg

Tovább
Címkék: terápia
23 komment

Váratlan utazás 2x01 - Sarah hazatérése

2012. november 04. 12:00 - nemon

Újra itt vagyok és friss erővel csapunk bele a következő évadba. Közben kitavaszodott - vagy talán nyár lett? - és Sarah még mindig Avonlea utcáin kószál. A díszlet alapján a városka lakói éppen valamilyen ünnepségre készülnek, Felix ebben az emelkedett hangulatban csempész egy tollat az szatócsbolt tornácán elszunyált férfi szájába, aki félálomban jóízűen beburkolja a tollat, blöe. Sarah és Felicity a hirdetmény előtt áll és jókedvűen konstatálják, hogy cirkusz érkezik a városba, lesz nagy öröm és szórakozás. Felix időközben petárdákkal szeretné elütni az időt, azonban az apja ügyesen kikapja a kezéből, hiszen Felix még kicsi ehhez. Mr. Lawson maga az ördög, hiszen Alecet csábítgatja lóverseny fogadásra. A férfit csak az tartja vissza, hogy mi lesz, ha a 'zasszony megtudja, de a kísértő megnyugtatja: nem lesz itten semmi hiba, jöjjön fogadni a hétvégi versenyre. Alecnek innentől kezdve nem kell a dolgot kétszer mondani.

Vágólap-1.jpg

Tovább
3 komment

Survivor 25x07 - Not the Only Actor on This Island

2012. november 04. 11:00 - kardigan

Múlt héten kiesett Katie a Kalabawtól, ezzel nullára csökkent a szépségkirálynők száma, be kár. A previously nagyon vicces, Probst olyanokat mond, hogy Malcolm egyedül nyerte meg a challenge-et, Ozzy kaparja a falat otthon tutira, szép is ez a férfiszerelem. (Vajon azért csinálja, hogy az asszony kevésbé legyen féltékeny?) 

01.png

Skupin évfordulót ül, ma van a tűzbeesésének a napja, és ezt mördzzsel ünnepeljük. Tíz percük van összeszedni a motyót, Lisa nagyon cukin magyarázza, hogy nincs is fontosabb, mint a zokni, pedig két idolt is ki kell túrni a szerencsésebbjéne. Kicsi recap, 7 Tandang 4 Kalabaw az állás, két embert kell csak a saját oldalukra állítani a pirosaknak, ami egyáltalán nem lehetetlen, van egyrészt Malcolm, másrészt RC és Skupin, hátha végre Abi jön. Jó tudom, bilibe lóg a kezem.

Tovább
Címkék: survivor
7 komment

Beteszi az ikszet Jimmy fia Kriszián a faktorba?

2012. november 03. 19:15 - sixx

A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán produkciókra a mentorok, hogy döbbenetesen zseniális? Fog sírni a Lass Keresztes Bea Ildikó nevű szupermonszta? Kommenteljünk együtt!

stone.jpeg  

Címkék: x faktor
335 komment

El Barco - A Bárka 2x01 (spanyol LOST)

2012. november 03. 14:00 - Sigismundus

Valeria mesévell kezdünk.  A tanmese arról szól, ha az ember gyereke visszamegy az iskolába vakációról, akkor sok változást lát a többi gyereken. Igaz a sorozat ugyanabban a percben folytatódik amúgy ahol abbafejeztük, mégis tényleg változtak a gyerekek ez alatt az egy perc alatt. Ulissesnek például látványosan, egy centivel megnőtt a haja, és kicsit fogyott is. Na de elég a gonoszkodásból, kis Tündibündi szerint vakáció után új diákok is kerülhetnek az osztályba! Lássuk őket!

Clipboard02.jpg

Szóval, majdnem az egész hajónépség a Hidon áll és lesi a kis TVt, amiből egy Hopkins parancsnok nevű fickó beszél. Megismétli hogy 4 órájuk van hogy megmentsék őket. Kapitány elszánt, persze hogy mentenek, csak adják meg az új koordinátáikat mert az SMSben küldöttek nem jók, nincs azon senki. Hopkins elmosolyodik és közli, jók azok, ők itt vannak, csak éppen a Sarkcsillag felett 367 kilométerre... Mert ők a Nemzetközi Űrállomáson vannak.. És bemutatja a Kolivanov doktort aki orosz, és Davis mérnököt, aki hiába issza úgy a vodkát mint egy orosz, mégsem tévesztenék össze egy orosszal.

1.

Tovább
Címkék: el barco
6 komment

Cefrekirályok 1x05 - Az árat meg kell fizetni

2012. november 03. 12:00 - Chat Géza

Gyorsan megkapjuk a múltkori adás best of jeleneteit, benne a legékesebb gyöngyszemmel, amikor Tickle ótvar nagyot baszódik. Csillagvizsgáló Tickle nem panaszkodik, nem fáj neki semmije sem, mert úgy be van karmolva, hogy az égvilágon semmit sem érez, meg a férfiak amúgy sem sírnak. Kicsit azért leül a legközelebbi tuskóra, mert kb csak a létfontosságú szerveit fájlalja egy hangyányit. Timnek J.T. segítségére kell alapozni a továbbiakban, ami már első blikkre is deficites mutatványnak ígérkezik. Nem lesz ez így jó sehogy sem, de menni kell, csinálni kell, iparkodni, mert jön a lombhullás, álcázni kell a patinás építményt és meg kell duplázni a termést, hogy Tim legálisba tudja nyomatni a továbbiakban.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Az Onedin család 1x04 - The High Price (Az alku)

2012. november 03. 10:00 - Gabba

Eltelt egy hét, Mr. Baines visszaérkezik az írországi bevándorlókat szállító fuvarral, James és Robert éppen a kikötőbe indul, amikor összetalálkoznak Mr. Callonnal. A vén manipulátor gúnyos mosollyal üdvözli az Onedineket és gratulál az üzlethez: Lehet Írországgal kereskedni, sok ott a kis üzlet, mondja szarkasztikusan. A két testvér gyanakodva méregeti Callont, majd sietnek tovább. Befut a Charlotte Rhodes, a hajófenékből azonban mindösszesen csak hét darab bevándorló kecmereg elő. Baines mentegetőzik: Callon megelőzött minket és aláígért az árainknak, tele hajóval jött vissza, nekünk csak a lemaradtak jutottak; de hoztam még két kocát és hat bála vásznat is.  James parancsot ad a gyors kirakodásra, majd a gyors berakodásra, mert a tömegesen érkezett üres Braganza-hordókat már végképp nem tudja hol tárolni. Most nincs idő azon töprengeni, honnan tudhatott Callon a titkosnak szánt ír útról.

High01.JPG

Tovább
Címkék: onedin család
23 komment

Terápia 1x09 - Csütörtök 19 óra, Petra és Tamás (2)

2012. november 03. 09:00 - Zsoofka

Az előző részek tartalmából: Petra és Tamás párterápiára jár Dargayhoz. Gond van kettejük kapcsolatával, most mégis babát várnak. Megtartani vagy elvetetni? Elvetetni vagy megtartani?

Csütörtök este van, terápia-idő, de mi mégsem a rendelőben várunk. Sőt nem is kell várni, még Petrára sem…. Ott van ő már, a kertben, egy hintában ücsörög. Egész kiegyensúlyozottnak tűnik, legalábbis a múlt hetihez képest. Levetette csúnya bizniszvumenes álarcát, egész kedves, már-már anyukás arca van. Érkezik Tamás…. Ezeket mintha kicserélték volna. Kedvesek egymáshoz, évődnek. A nő egy kis méh-görcsölésről számol be, Tamásnak egész máshol görcsöl…. Csók csattan. A gyermek nemén elmélkednek, meg azon, hogy hogyan fogják hívni. Határozott előrelépés az egy héttel ezelőtti önmagukhoz képest…..

1.jpg

Tessék: Mácsai kanapéján is egymást átölelve ülnek:

33.jpg

Tovább
Címkék: terápia
1 komment

Kommentelje élőben a Voice-t Ön!

2012. november 02. 20:20 - sixx

Azt ugye tudjuk, hogy a Voice ma esti, negyedik válogatójában lesz majd mellényben üvöltöző, tetovált rockerember, a műfogsorával folyamatosan játszó legendás zenész, maníros műmosollyal mindenkit modoros mocsokba merítő művésznő és egy nagyon kedves fiú ott a balszélen, de azt nem, hogy milyen mélyen emberi történeteket kapunk a szerkesztők és a sors jóvoltából, kiről derül ki, hogy csak azért kezdett el énekelni, mert mozgáskorlátozott kígyót kapott hatodik születésnapjára az osztálytársaitól? Kritika a comment:com-on lesz, móka és kacagés lent, a kommentekben.

EVA_0061_r.jpg    

Címkék: voice livekomment
61 komment
süti beállítások módosítása