Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Halálos fogás 8x04 - The Hook

2012. október 14. 13:30 - sixx

A Seabrooke fedélzetén most éppen szarabb halászmatróznak lenni, mint LMP képviselőnek egy gárdaavatón, 15 méteres hullámok között, kurva hidegben rángatják a ketreceket fel a fedélzetre, rák viszont nem nagyon van egyikben sem. A kapitány is tudja, hogy nem ma nyer népszerűségi versenyt, egy bazinagy hullám majdnem lesodorja a fél legénységet a fedélzetről. Bon Jovi ismét megül egy acélparipát.

Screen Shot 2012-10-14 at 10.37.35 AM.png

Tovább
Címkék: halálos fogás
1 komment

Survivor 25x04 - Create a Little Chaos

2012. október 14. 12:00 - kardigan

Miután Angie-t kiszavazták, a Matsing háromfős törzzsé lett, lehet reménykedni a hirtelen fordulatban. Az időjárás abszolút ezt a dramaturgiát építi, esik, fúj a szél, a tűzrakás is alig sikerül, háborúsfilm-zene. A Tandang is fázik, és próbálak tüzet rakni, és Abi vinnyog már megint. Pete ismerteti velünk hosszútávú terveit, ő itten zavart fog okozni az Erőben. Ahogy mondta, úgy is lett, észreveszik a clue-t RC ruhái alatt, akinek fogalma sincs róla, hogy került oda. Hát úgy, hogy Pete odatette, úgy. Abi szerint RC kiásta a Titkos Helyről és betette a táskájába, csak kiesett. Még kapóra is jön neki a dolog, hiszen ha RC ilyeneket csinál, akkor ő nem is akkora fasz, hogy nélküle megkereste az idolt. Segítek Abi, de, az vagy. (Ráadásul RC mi az istenért ásta volna ki, 9 nap alatt szerintem meg lehet jegyezni azt az egy darab informéciót, hogy a táborban van a clue.)

01.png

Kalabawhoz már az eső után nézünk be, Dawson és Katie (? asszem Katie, a másik szépségkirálynő) tüzet raknak, ezt úgy kell elképzelni, hogy 7-8 kis botocska van a földön, azokon egy 11 centi magas láng, és Dawson azt kérdezi unott arccal, hogy ez már egy tűz? Már kész vagyok vele?, Jeff meg pofát vág. Azzal együtt, hogy kezdi felbaszni magát az életképtelen fiatalokon, barátkozik azzal a gondolattal, hogy Pennerrel és az ő idoljával szövetkezik. Lényegében felajánlja neki, hogy rajta keresztül jobb helyzetben lesz a többiekkel szemben. Jonathan ennek örömére gyorsan elszalad Carterhez is, aki még mindig olyan arcot vág, mintha konstans be lenne dugulva az orra, de több (igen nazális) mondatot kimond a szájával egymás után! Nevezetesen, hogy hát hosszútávon a cuki fiatal lányok karikafülbevalóval, akik nyolc perc alatt megunják a tűzrakást, nem az ideális alliance, szóval most fiúszövetség. És közben lányszövetség is, mert megérzik a kis antennáikkal, hogy dolgok készülnek ellenük.

Tovább
Címkék: survivor
Szólj hozzá!

Fátylat rá! - 1x05

2012. október 13. 19:39 - sixx

Kicsit lemaradtunk a Viasat3 esküvős realityjével, ezért cserébe a hétvégén dupla adag jön, aztán jövő héttől egyenesbe kerülünk.

Pinokkináék az erdőben kerülnek, ahogy szoktak, Pinaszakkáll decens marketingasszisztensnek, Pinokkina a piacról fáradtan hazatérő divattervezőnek öltözött, a kötött türkiz pulóverre mentség 2012-ben már nincsen. Ma is két pár esik egymásnak, öt kategória, sok vita, sírás, rívás, a végén nyereménnyel. Remélem, igazi gyökerek szerepelnek ebben az epizódban is, mert a múlt heti kifejezetten viccesre sikeredett. Enikő és Szilárd az első áldozat, Szilárd akkora, mint a hegyomlás, széjjel van varrva és tüzet olt, amikor nem a Viasat kedvéért csinál majmot magából, Enikő egyelőre nem árulja el, mivel foglalkozik. Szilárd kétszeres világbajnok búvárúszó, 400 és 800 méteren világcsúcstartó, mindezt nagyjából olyan lelkesedéssel sorolja, mint a tűzoltófecskendő alkatrészeit, magabiztossága lenyűgöző. A mödansziéből egyből a tűzoltóságra fut, kiváló az életkép a bevetésre induló gyöngyösi alakulattal, majd hazasiet, ahol Enikő rántottával várja.

Screen Shot 2012-10-13 at 5.52.51 PM.png

Tovább
Címkék: fátylat rá
3 komment

Barátok közt 6225-6226. rész

2012. október 13. 14:00 - nyuszi01

Hát, úgy tűnik, Zsófi és Miklós alkalmi kufirca napvilágra kerül pár epizódon belül, csak győzzük kivárni. Addig kaptunk egy friss tetkós Gézát, aki nője nevét karcoltatta izmos mellkasára; egy zsonglőrködő Juli exférjet, aki a paradicsomlevet öntötte csípőböl a saját képére, és volt még itt kakaskodó Novák meg Bartha is, akik pár szál hurka meg kolbász miatt kaptak hajba. Innen folytatjuk.

bk111.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Porrá leszünk - 1x07

2012. október 13. 12:00 - G_Norton

Egy béna filmjelenettel nyitunk, egy hamisított Quattro száguld egy bűnesethez, majd a célba érve kiszáll belőle a filmesek által elképzelt Gene Hunt, az alaposan megkövérített Raymondo (alig bír amúgy kikászálódni a járgányból, kapásból Tyrone ugrik be a Blöffből), és a csúnyán elcseszett Chris, hát ez a CSI: London, a nyócvanas években így nézett volna ki. Az őrsön Ray tátott szájjal mered a filmbeli mására, Shaz megjegyzi, hogy Chris egyáltalán nem ilyen rajzfilmszerű, kész szerencse. A bűneset tárgy a Gil Hollis, a kádas pali, akinek a nem kevés suskáját egy férfi-női páros pofátlanul lenyúlta, és még meg is lőtte a fickót. Egyébként tényleg egy fürdőkádban gyűjtötte a pénzt az afrikai gyerekeknek, akit mellesleg Matthew MacFadyen alakít (aki nem mellesleg Keeley Hawes, azaz Alex férje), valami elképesztően tufa, kék cuccban, ami kitűzőkkel van telebaszarintva. A dramatizációs játék kitalálója a tévé előtt ül, és akkora szemeket mereszt, mint egy autólámpa, valahogy ez még Bollynak is sok.

01.jpg

De ne ússzuk meg ilyen könnyen, a tévében megjelenik a bohóc, vajon ki fog meghalni hamarosan? Még mielőtt Alex teljesen becsavarodna, inkább a lámafejű Hollis képe kerül vissza a tévébe, Alex egy pillanatra a naptárra néz, hoppá, ott is szerepel egy vérrel odavésett kérdőjel. Főcím, utána ugrás az őrsre, a tévés szereplésnek semmi eredménye sem volt, ami fura, mert fényes nappal történt az egész, viszont egyetlen tanú sincs. Ray és Chris behozza a kerekeken guruló kádat Shazzel. A góré finoman megpendíti, hogy mekkora baromság volt ez az egész cucc, Chris azért felvette őket Betamaxra, majd milyen jó lesz visszanézni, Shaz már kuncsorog egy másolatért, hogy az anyukája is megnézhesse. A góré kényszerűségből beledob némi pénzt a kádba, mert a rendőrségnek nagyon rendesnek kell lenni, Alexre csöpög a víz, a Shaz által odaadott kicsi harang vészharangként zúg, nem jó előjel egyik sem.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
8 komment

Az Onedin család 1x01 - The Wind Blows Free (A hozomány)

2012. október 13. 11:00 - Gabba

Nosztalgiában forgó szemünket ezúttal a BBC talán legismertebb sorozatára vetjük. Negyven éven felüliek tudják, hogy ez volt az a sorozat, ami a magyar televíziózás hőskorában bemutatott külföldi sikerszériák (Tell Vilmos, A Forsyth Saga, Az Angyal, Hosszú, forró nyár, Minden lében két kanál, stb.) után ismét egy emberként ültette le az ország népességét kedd esténként a tévékészülékek elé a ’70-es - ’80-as évek fordulóján. Ha jól rémlik, az MTV anno csak az első négy évadot sugározta, a hogyvoltíró viszont az eredeti BBC premier (1971. okt.15.) után 41 évvel fejszéjét most belevágja abba a fába, amin 8 évad 91 része várja a nyesegetést. „Férfiuról szólj nékem, Múzsa, ki sokfele bolygott / s hosszan hányódott...”, kérünk mi is segítséget az égiektől a munkához, csak aztán úgy ne járjunk, mint Boncz Gézánál a poétalelkű szénhordó munkás, akit a múzsa helyett a mázsa csókolt homlokon.

S1E01.jpg

Tovább
Címkék: onedin család
57 komment

Gossip girl - A pletykafészek 1x16 - All About My Brother

2012. október 12. 15:00 - Agent "V"

Ééés igen, én már megint itt vagyok, izgalmasabbnál izgalmasabb történésekkel. Ott tartunk ugye, hogy Serena egyhén gonosz szuka barátnője visszatért és több soron kezdte el a bosszúállást, aminek az az oka, hogy Serena nem akart alkoholista ribanccá válni, így felfüggesztette vele a barátságot.Blair Jennyvel harcol a királynői címért, Nate pedig Vanessával jár sötét kávézókba. Remegve várom a folytatást…és Ti?

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Cefrekirályok 1x02 - Nincs visszaút

2012. október 12. 13:00 - Chat Géza

A vészjósló cím után megkapjuk a múltkori rész összes fontos momentumát, így mi is gyorsan összegezzük az eddigieket. Kezdjük a törivel. Már a telepesek is főzték a szeszt, aztán hirtelen megadóztatták őket, aminek nem igen örültek ugyebár, ezért kitört a whisky lázadás, aminek az lett a vége, hogy az adó megmaradt, de ők továbbra is szartak rá nagy ívben. Tim harmadik generációs zugfőző, aki most a fiának próbálja átadni a mesterséget, De az csak csak serényen bólogat apu minden egyes szava után .Csillagvizsgáló Tickle, az örök haver és munkatárs ott segít ahol tud, de az állandósult érszegség eléggé hátráltatja ebben. Van nekünk egy Serifünk is, akit úgy hívnak Jesse Tate, aki eléggé zöldfülű, merthogy most lett kihelyezve ide, ezért nem vágja az erőviszonyokat, hogy mi merre hány méter, no.

1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Survivor 25x03 - This Isn't a We Game

2012. október 12. 12:00 - kardigan

Az előző adásban Roxanne esett ki, ez az élénk mimika rajongóin kívül senkit nem érdekel, a Matsing viszont ezzel négyfősre csökkent, ha nem nyernek gyorsan valamit, össze fogják keverni a tribe-okat. Értelmetlen éjszakai jelenet a kékeknél, ugorjunk a sárgákhoz inkább. Abi és RC a tengerparton, előbbi fetrengene egész nap, mert kimerült, utóbbi meg keresné az idolt, hogy nyugi legyen és túlessenek rajta. Abi aggódik, hogy kidobják, mert kiment a térde (?), és különben sem bízik már a kis barinőjében. Megint összevesznek, valami teljesen értelmetlen baromságon, én tudom, hogy csúnya dolog ilyet mondani, de ez egy igazi klasszik lányos hiszti. RC Mike-kal megy úszni, Abi meg rohan Pete-hez, hogy menjenek idolt keresni, bah, kígyó. (Közben figyeljük meg Pete csini zokniját.)

01.png

Pete meg Lisához megy, akit állítása szerint tökre bír, remélem ez mindenkinek lejött abból, ahogy múlt héten azt mondta, olyan, mint a kutya, aki folyton kiszökik a hátsó kerítésen, a végén úgyis kénytelen leszel lelőni. Mike-ot szeretné kiszavazni, amitől Lisa nem boldog, ő inkább RC-t, de momentán nem ugrál sokat. Pete szerint ha ő, Lisa és Abi Mike-ra szavaz, akkor már ki is van esve, szerintem meg hatnak csak a fele a három, bár ahhoz, hogy tudjuk, mi van Artis fejiben, meg kéne szólalnia.

Tovább
Címkék: survivor
1 komment

Teen Wolf - Farkasbőrben 1x10 - Co-Captain

2012. október 12. 10:00 - Smiley93

Üdvrivalgás, népünnepély: igen, győzött a lacrosse-csapat, Stiles nélkül is, akit egyedül Scott keresne. Ő is csak Allisonba botlik helyette. Félig-békülős hangulatú csevejt követően Menősrác finomít az alkun: ha Scott 3 napon belül szállítja a farkasformát, segít neki visszaszerezni a kiszemeltet. Ráadásul már meleg Danny sem haragszik a múltkori felöklelés miatt, ő pár passzt is bocsánatkérésként értékel, boldog ember. Scott nem annyira az, amikor egyedül maradva az öltözőben kihunynak a fények, az ilyesmi Pszichóalfa érkezését szokta előjelezni. Ezúttal nem ő érkezett, csak Derek és nagybácsi, akkor végül is lehet, hogy mégis? Nagybácsi a lacrosse-t fikázza, neki a kosarazás sokkal jobban bejön, muszáj egyetértenem vele. Gyorsan tisztázza is magát azért, ő nem öl ártatlanokat, csak olyanokat, akik megérdemlik, pl. Vadászék. Egy önbíráskodó majom, de jó! Ráadásul Főfarkas némi pálfordulással melléállt már, az, hogy a húgát is kinyírta Pszichóbácsi, apró hiba, a legjobbakkal is megtörténhet. Nem volt magánál, na. Scottnak is ideje lenne leölnie a haverjait, különben a farkasképesség nem fejlődhet ki rendesen benne, és akkor jujj, mi lenne! Farkasfiú nem akar a baráti körben nagytakarítani, mert nem jön be neki ez a Pszichóalfa-viselkedés. Persze, mert nem tudja átérezni. Ebben nyújt segítséget Pszichóalfa karmos emlékátadással, kedves képsorok peregnek le. Főcím.

Teljes képernyő rögzítése 2012.09.26. 224307.bmp.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása