Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hawaii Five-0 - 1x22

2012. szeptember 09. 10:00 - Segna

Ma elsőként azt tudjuk meg, hogy a napsütötte trópusi tájat, rengeteg bikinis csajjal lehet még forróbbá tenni, illetve egy lakókocsi tűzzel. Pfúj, környezetszennyezés!

01.jpg

Előzményként megtudjuk, hogy a piros bikinis címlaplány és az áldozat, aki egy éltesebb; értsd befutott, és gazdag fotós, gyengéd érzelmeket tápláltak egymás iránt. Látunk továbbá néhány sanda pillantást egy másik bikinistől, és az egykedvűen kéklő óceánt, aztán robbanás… és Főcím!

Tovább
Címkék: hawaii five 0
1 komment

Porrá leszünk - 1x02

2012. szeptember 08. 10:00 - G_Norton

Egy összefoglalóval nyitunk, hogy mi történt a múlt héten: Sam Tyler hét évig szívott a múltban, tán csak egy másodperce lőtték fejbe Alexet, és talán az agya feladott neki egy durva rejtvényt, mert így tud megerősödni, bohócüldözés, autórobbanás, meg a góré bőrkesztyűs ujja. Összefoglaló után Alex nézi a tévét, kevesebb BBC, több Dynasty, hohó, egy érdekes hír: Károly herceg elveszi Dianát, népünnepély lesz pár nap múlva. Alex átkapcsol, egy ügyvédnő magyaráz rengeteg idegen kifejezéssel, mert úgy a menő. Na nem szidom tovább az ügyvédet, mert ő Alex anyja, vált a csatorna, tedd azt, amit anyu mondd, és maradj otthon egyedül, hogy ne láthasd a királyi esküvőt, autó robban. Alex nem borul ki, mert ez nem igazi, és igen, ezt még nagyon sokszor fogja mondogatni az érzelmi kiborulás határán, de majd megszokjuk. Először jön az igen fasza főcím, ami elrepít minket a nyócvanas évekbe, és kapunk egy közeli képet Hunt kígyóbőr-cipőjéről.

01.jpg

Chris nagyon próbálja felszedni Shazt, a legjobb az egészben, hogy a lány abszolút benne van az esti közös programban, de direkt nem ad rendes válaszokat, mert Christ mindig jó szívatni. Mindenki feltűnően dolgozik, Alex rá is kérdez, hogy mifene ez, hát annyi van, hogy a Special Branch - Nagy-Britannia válasza a TEK-re – nem kicsit van begazolva az esküvő miatt, és a górét csesztetik egyfolytában, hogy minden problémamentes legyen, különben. A góré kibújik az irodájából, na problem van, néhány marxista-leninista-sztálinista balos elmebeteg genyózik az esküvő helyszínéhez közel, ezért a Quattróval odahajtanak ezerrel. Az egyik alagút száját egy barom munkás telerakta mindenféle dobozokkal, Alex már gúnyosan mosolyog, hogy mi lesz, de neeem, a góré nem hajt át rajta, nehogy megkarcolja a kocsit. Rükverc, útvonalkeresés, majd eljutnak a kérdéses kiskocsmához. A kiskocsma felett lakik a család, akik nem hajlandók elhúzni onnan, a többieket már kilakoltatták. A sajtó még nincs ott, ezért a góré gyorsan berúgná az ajtót, és kidobná a családot az ablakon.

Tovább
Címkék: ashes to ashes
1 komment

Gossip girl - A pletykafészek 1x11 - Roman Holiday

2012. szeptember 07. 12:00 - Agent "V"

Végre itt a várva várt karácsonyi epizód, aminek főleg örülök most, hogy a Keleti Pályaudvarra menet leégett a talpam a vékony saruban, mert itt meg olyan meleg van. Lesz ma néhány igazán izgalmas és érdekes karácsonyi meglepetés, például eltitkolt vagy éppen büszkén mutogatott szeretők. Lássuk, hogy volt?

1.png

Tovább
Szólj hozzá!

Váratlan utazás 1x09 - Megtért lelkek

2012. szeptember 07. 10:00 - nemon

Ismét a konyhában kezdődik a történet, ez a helyiség a sorozat origója, most már kétségeim nincsenek. A beszédtéma jelen esetben az, hogy ki milyen ruhában menjen a templomba, hiszen a vasárnapi templomlátogatás jó alkalom, hogy a legjobb ruháinkat megmutassuk a kisvárosi közönségnek. Sarah és Felicity elmélkedését Peter, a béresfiú zavarja meg nemcsak azzal, hogy tesz-vesz a lányok körül, hanem azzal is, hogy kijelenti, hogy ő nem megy el vasárnap a templomba, mert nem presbiteriánus és nincs megkeresztelve. Ezen az állapoton azonmód javítani fog, mihelyst eldöntötte, hogy mely felekezet tanait érzi magához közelinek. A "Lehet, hogy metodista leszek" kijelentés lecsapja Felicity-nél a biztosítékot, szerintem jó lenne ezzel nem tréfálni.

Vágólap-2.jpg

Tovább
2 komment

Született feleségek 08x13 - Is This What You Call Love?

2012. szeptember 06. 17:00 - Zsoofka

Lynette és a szőke szépfiú-fodrász újabb randijával kezdünk. Adnak még egy esélyt egymásnak a múltkori katasztrofális vacsi után. Minden szépen alakul, bűbájos mindkettő, műmosolygás ezerrel. A vacsi végén Lynette magán-desszertet ígér a Szőkének. Az persze rögtön rááll. Aztán a Scavo házban - amikor Lynette az ágy helyett a hűtő felé veszi az irányt a lovag rájön, hogy itt tényleg pudingot kell nyalni, esetleg jégkrémet - egy kínos beszélgetés keveredik arról, ki mit ért desszert alatt a 2. randi után….

1.jpg

Másnap reggel Lynette még mindig az elcseszett estén kattog. A barátnőire zúdítja gondolatait: baj-e, hogy nem zuhan rögtön egy vadidegen kardjába? Susan és Gaby a maga módján reagál. Gaby szinte hajtja a férfi ölébe. (Neki is hiányzik már a jó szex, Carlos még mindig elvonón, még teljes 14,5 napig.)

Tovább
5 komment

Bosszú 1x03 - Árulás

2012. szeptember 06. 15:00 - fuszulykavirág

Ami eddig történt: Amanda apját tönkretették, belőle Emily lett, és visszatért, hogy bosszút álljon Apuért, közben pedig Apu ex-szeretőjének a fiával randizik. Meg persze volt még ez-az, ha nagyon hiányzik, hogyvoltot vissza lehet olvasni, inkább beszéljünk a mai részről. Emily ücsörög a parti házában a titkos doboza fölött, amikor kommandósok rontanak be (pont úgy, mint amikor Apuért jöttek), majd belibeg Victoria királynő is, és leleplezi Amanda személyazonosságát. Aztán persze Emily a kanapén riad fel, mert ez nem lehetett más, csak egy rossz álom. Elpakolja a dobozkáját, és gyanakodva pislog az ajtó felé. Fegyvert vesz elő, hogy megnézze, ki mászkál odakint, a behatoló pedig nem más, mint Sammy, a kutyus. Fegyvert fiókba vissza, de a fiók kihúzva marad.

1_1.JPG

Reggel Victoria próbál bizonyítékot szerezni arra, hogy Lydia férjének (ex már? vagy még válnak? nem is tudom) viszonya volt Emilyvel, de nem jut semmire. Közben a reggeli kávéhoz egy kis figyelmesség is jár Conradtól, egy nyaklánc. Nyilván engesztelésnek szánta a Lydia-viszony miatt, de Victoria nincs lenyűgözve. A Potyautasban a Porter fiúk reggeli közben beszélgetnek az apjukról, aki bizony meghalt, és Declan dühös, amiért utoljára éppen veszekedett az apjával, nem is akar elmenni Jackkel szétszórni a hamvakat. Declan dühösen el, Emily pedig beállít a kutyussal. Jacknek fel se tűnt, hogy nincs meg, nyilván, kisebb gondja is nagyobb volt. Emily együtt érez, de nem marad sokáig. A Grayson házban Charlotte-hoz beugrik a pasija – az ablakon keresztül -, hogy rávegye, menjenek le a partra. Victoria nyit rájuk, Adamet az ágy alá rejtik, de Victoria mindig mindent tud: látta Adamet felmászni az ereszcsatornán. De nincs harag.

Tovább
Címkék: bosszú revenge
Szólj hozzá!

Castle 4x09 – Kill Shot

2012. szeptember 06. 13:00 - Zenóbia

Fényes nappal, zsúfolt utcán sétálgatás közepette két nő az egyikük esküvőjét tárgyalja. Soha nem tudjuk meg, hogy a botanikus kert lett volna-e az ideális helyszín, mert a menyasszonyt valaki nemes egyszerűséggel szíven lövi. A vére beteríti a barátnője arcát, így vidám a reggel. Az áldozat Sarah Vasquez, óvónő, épp a jógastúdióból lépett ki. Legalább lelazulva halt meg. A tömeg ellenére senki nem látta az elkövetőt, és senki nem hallotta a lövést. A szívlövés hallatán Kate kicsit megtapogatja a saját mellkasát, a múlt elől nincs menekvés. Ez lehetne valami Steven Seagal film címe is. Christől a vőlegénytől megtudjuk, hogy Saraht mindenki szerette, blabla, viszont az utóbbi héten kétszer is látott egy fickót, aki ott volt az óvodánál is, és később a jógastúdiónál is. Lanie beazonosította a puskát, illetve hogy ezt távlövésre használják, úgy 2-300 méterre lehetett a gyilkos. Megvannak a lehetséges épületek is, a lehetséges emeletekkel. Espo és Lanie iszonyúan igyekeznek nem kimondani a mesterlövész szót Beckett előtt, amitől csak még feltűnőbbé válik az egész, úgyhogy fel is adhatják nyugodtan.A pasinak nagyon jónak kell lennie, mert negyed mérföldről így lelőni egy mozgó célpontot, ez valószínűvé teszi, hogy eddig sem csak a mókusokra lődözött otthon a kertben.

4x09_castle1.jpg

Castle szerint lehet, hogy a gyilkos véletlenszerűen választotta ki a lányt. Épp ő került bele a célkeresztbe, így járt. Beckettnek előjönnek az emlékei, emiatt sebhelyet tanulmányoz elmélyülten az otthoni tükörben. A mesterlövész másnap újra gyilkol, most épp Henry Wyatt, egy ügyvéd nyerte meg az örök élet titkát. Az időpont ugyanaz, a lövés viszont nem szív, hanem fejlövés, a változatosság kedvéért.  A helyszín is más, mert magasabbról érkezett. Beckett pörög-forog, nincs még igazán felkészülve erre a mesterlövész dologra, látják a többiek is, de hát lehet-e erre felkészülni egyáltalán? Esposito sorolja, hogy egy rendes lövésznek milyen tényezőket kell figyelembe venni, emiatt a helyszín csak gondos mérlegelés eredménye lehet. Amire nem is gondolnánk, de szerencsére Esposito igen, hogy a széljárás is fontos, amit a gyilkosunk akkurátusan meg is jelölt egy kis felragasztott zászlóval az egyik közlekedési táblán. Beckett lövést vél hallani, és lebukik egy szemetes mögé, a többiek meg nagyjából mindenhova néznek, csak rá ne kelljen. Ez így egy nehéz ügy lesz.A Vaslady gyűlést hív össze, egyelőre nem tudjuk, hogy tényleg véletlenszerűen választotta-e ki az áldozatokat, vagy tudta, hogy pont ők, pont ott lesznek, pont akkor.

Tovább
Címkék: castle
9 komment

Borgiák 2x09 - A csodák világa

2012. szeptember 06. 11:00 - igenapu

Lucrezia párduchörgésre ébred, a fenevad valahogy visszakerült hozzá. Calvino a pápa elé járul és közli vele, hogy nem veheti el a lányát, mert az öccse, Raffaelo akarja. Sándor kérdőre vonja a hősszerelmest, vajon Lucrezia is akarja-e a frigyet, ezen kívül ugyan mire menne egy másodszülött fiúval? Senkinek nem jönne ez jól. Sforza bíboros közben végig a háttérben pattog, végre szót kap, meséli feljebbvalójának, hogy a kóstoló megboldogult és nem méreg által, horgászás közben érte a baleset és a Tiberisben végezte. Sándor tudomásul veszi, majd leordítja a Pallavicini fivérek fejét és dühösen távozik. Valakin muszáj levezetnie a feszültséget, így meg sem áll Vanozza házáig és kérdőre vonja, az asszony emlékezteti, hogy anno ő is máshoz ment férjhez, hogy akkor még Rodrigóként szerethesse. De ez persze más, mert Lucrezia mégiscsak a pápa lánya és egy házassággal komoly dolgok dőlhetnek el. Befut Lucrezia is, apja egyből az orra alá dörgöli, hogy a csóró festőnek adta oda magát, lánya erre azt válaszolja, hogy hozzáment volna a gazdag bátyhoz is, de hát így alakult.

9x1.jpg

Tovább
Címkék: borgiák
3 komment

Dallas 2.0 1x03 - A bizalom ára

2012. szeptember 06. 09:00 - Chat Géza

Röviden és tömören ez volt eddig.

Christopher alternatív energiaforrás biznisze elég komoly mélyrepülésbe ment át. A helyzet annyira gáz, hogy Elenához kellett mennie segítségért rimánkodni, merthogy ő jobban vágja a kőzettant. Johnny olaj- és családfúró tevékenysége sem jött be annyira, hogy üzlettársának, Martának ne kellett volna bedzsináznia egy vad éjszaka kedvéért. Bobby a műtét pozitív kimenetelét fegyelembe véve, és az asszony szavait sem eleresztve füle mellett, mintha hezitálna Southfork eladását illetően. És bár Jockeynak sikerült feltámadnia a halálból, most szüneteltetnie kell a tenyérdörzsölést, mert bizony fölöslegesen repült mehíkóba Del Sol papával lejattolni, hogy olajozottabban menjenek a dolgok, ugyanis ez a mehíkói Marta nem az a Marta, akivel nagyban megy a texasi biznisz. Ja meg Rebecca leginkább csak érdekből házasodott össze Christopherrel, de hogy mi a pontos célja ezzel, azt nagyobb homály fedi, mint a Lost storyline-ját.

1.jpg

Jockey és Johnny egy fasza kis borbélyházban hesszelnek. A felemelő érzés mellé Jockey mond egy régi történetet a faterjáról és közben szép lassan átveszi a mestertől a pengét, hogy majd ő borotválja tovább fia arcát. A tanulságos történet befejeztével, melynek mondanivalója annyi, hogy nem elég csak tisztelni apánkat, félni is kell tőle, a pengét fenyegetően Johnny torkánál hagyva felteszi a költői kérdést, hogy ugye nem akartál kihagyni a bizniszből rohadjál meg. Johnny inkább csak csendben maga alá szarik, minthogy bármit is mondjon, amit nagyon is jól tesz, mert Jockey fenyegetése apai öntudatra ébredésbe és bocsánatkérésbe csap át, mivel sosem volt jó apja, ezért most kér egy utolsó esélyt, hogy mindent megtaníthasson, amit az olaj üzletről tudni érdemes. Kézfogás és egymás nyakába borulás után megbeszélik, hogy Lobell bizony elég nagy fosztó képző ebben a képletben, de róla nincs semmi piszkos infó, hiszen tisztább, mint a frissen esett porhó Aspenben, ezért inkább a fiánál kell keresgélni.

Tovább
Címkék: dallas
3 komment

Szellemekkel suttogó 5x07 – Alku az ördöggel

2012. szeptember 05. 16:00 - leeann

Melinda még mindig az árnyak miatt aggódik, miközben Jim elveszít egy beteget műtét közben. Egy 19 éves lányról van szó, aki tüdőembóliát kapott, és az orvosi csapat már nem tudta megmenteni. A főorvos leteremti Jimet, amiért azt ígérte a lánynak, hogy nem lesz semmi baj, mert lett. Jim csak kedves próbált lenni egy ijedt lányhoz. A műtét után történt egy kis riadalom az orvosi öltözőben, ami lehet, hogy a halott lány műve volt. Melinda szerint Jimnek nincs miért aggódni, ő utánajár a dolognak. A látó Carlhoz fordul a problémáival. Carl beszél egy csomó dologról, de Mel a felét sem érti, pedig nem bánná, ha pontosan tudná, hogy mivel kell szembenézniük a jövőben.

sze 5x7-1.jpg

Eli-nak sem alakulnak úgy a dolgai, ahogy szeretné, mert nem ő, hanem egy lustább kollégája kapott végleges teljes pozíciót az egyetemen. Kiderül, hogy ez azért van, mert a rektor utálja őt. Melinda rövidre akarja zárni a kórházi szellem dolgot, ezért megnézi azt az öltözőt magának. Amikor a Parkinson-kórban szenvedő főorvos szekrényéhez ér, érdekes dolgokat lát. A főorvos egy jóval fiatalabb lánnyal tartott fent viszonyt. Estére az is kiderül, hogy a lány Tina Clark, és a főorvos tanársegédje volt. A főorvos (Dr. Morgan) a betegsége miatt már nem műt, de oktat és professzor az orvosin. Jimnek is tanára.

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása