Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kutyákok 1x10 - Asunder

2012. július 15. 16:01 - Gabba

Szétválás, sejteti a baljóslatú cím, vajon kik az érintettek: kedvenc nyomozópárosunk, vagy esetleg Britt és Katie, netán az esküvőre készülő Gretchen és Jason? Aki látta az epizódot, az már tudja a választ, aki lemaradt és csak a hogyvoltból tájékozódik, annak nem lövöm le a megfejtést, haladjunk csak szép sorjában. Szombat korán reggel van, Gretchen esküvőjének napja, amiről a múlt héten Gretchen magából kikelve tiltotta el Hanket. Szakállas barátunk ennek megfelelően alig tudott aludni, a hajnali napsugár már a ház körüli tevés-vevés közben éri, ereszcsatornát tisztít, kitakarítja a házat, kihúzza a kukát, benne a kidobott esküvői meghívóval. Majd elvonul kedvenc kajáldájába reggelizni, Britt itt éri utol. Az ő meghívásuk továbbra is érvényes, nem is marad sokáig, siet Katie-hez, hogy együtt készülődjenek. Elkeseredésében Hank ellátogat az anonim alkoholisták összejövetelére, ahol bevallja a sorstársaknak, hogy ugyan már 543 napja nem iszik, de eddig a mai a legrosszabb napja.

Asunder01.JPG

Tovább
komment

El Barco - A Bárka 1x10 (spanyol LOST)

2012. július 14. 12:00 - Sigismundus

Kivételesen nem Valeria mesével kezdünk. Hanem ködös képekkel, a Sarkcsillagot belül köd üli meg.. És mindenki a földön hever ájultan, Kapitány, Julian, doktornő, Pókharapó, meg a diákok mind. Illetve nem mindenki, mert a rádióból Ulisses hangja szól, a Sarkcsillagot keresi, és segítséget kér. De hiába... Mi a fene történt itt?

8 órával korábban...

Tovább
Címkék: el barco
komment

Élet a Marson 2x02

2012. július 14. 10:00 - G_Norton

Sosem sül ki jó dolog abból, ha Chris agyal valamin, márpedig amikor épp mennek a góré nélkül egy bűnözőt átvitetni egy másik börtönbe, ezt teszi: nem bírná ki a börtönben, ha a felesége meghalna valami miatt, és őt vádolnák. Sam emlékezteti, hogy még barátnője sincs, nemhogy halott felesége, de Chris szerint akkor sem bírná 3 napig a szörnyű körülményeket. Ray szerint szökhetne is, mint a Szökevényben is csinálta a színész, hogyishíjják, Sam kisegíti, Harrison Ford, de nem, hanem David Jenssen, biztos az amcsiknak is megcsinálták a maguk verzióját, mert az tény, hogy ’73-ban Ford még nagyban ácskodott, és csak álmodozott Han Solóról. A börtönben kiderül, hogy egy Dickie Fingers nevű palit kell elvinniük, amint Chris és Ray meglátja, azonnal bégetni kezdenek, mert Fingers éjszaka rossz lyukra ment, és rajtakapták egy birkával, mindannyian szoktunk hibázni. Fingers azért kell, mert elkövettek két csúnya rablást, és Hunt berendelte. Ray és Chris szépen elviszik, ne legyen már ilyen birka Mr. Fingers, hehe.

01.jpg

Az úton van egy kis gond, mert egy bazinagy furgon keménykedik, kisvártatva kéziágyúk kerülnek elő, Chris pánikol, és csakhamar egy fakerítésnek vezeti a kocsit. Az autóból kiráncigálják Fingerst, ő maga is meglepődik, hogy elrabolják, nem mindennap tapasztalhat ilyet az ember. Bent az őrsön a góré marha ideges lesz, ilyen hibát nem követhet el senki, hogy őfelsége, a királynő börtönbe zárt bűnözőjét elrabolják a rendőröktől, Sam mondja, hogy előre készültek a rablásra. Még mielőtt Hunt nagyon berágna, megjelenik ’Arry, ő már tudja is, hogy ki áll a rablás mögött: Arnold Malone, évtizedek óta próbálja elkapni a szemetet ’Arry, de eddig nem volt sok szerencséje. Annie közbekérdez, ha ennyi gonoszságot követett el Malone, akkor miért nem tartóztatta le? Arany virágszálam, sajnos ez nem ilyen egyszerű, de most elkapjuk. Samet és Christ kiküldik az utcára, hogy érdeklődjenek Dickie Fingers holléte felől, de nincs eredmény, illetve csak annyi, hogy Chris ledöbbent egy transzvesztita látványától.

Tovább
Címkék: life on mars
komment

Gossip girl- A pletykafészek 1x03 - Poison Ivy

2012. július 13. 17:00 - Agent "V"

Az itthon Pletykafészek címen és borzasztó szinkronnal futó sorozat a nagyon gazdag, nagyon szemét és mégis szerethető karakterekkel operál, persze azt jó megjegyezni, hogy ebbe a világba ne éljük bele magunkat, mert 1. soha nem lesz annyi pénzünk, 2. nincs olyan isten még az ájfón világban sem, hogy ilyen szinteken lehessen kiszúrni egymással.

Ami eddig történt: Serena van Der Woodsen, a város legmenőbb IT-lánya visszatér az Upper East Side-ra, ahol a legjobb barátnője, Blair nem fogadja túl kedvesen, mert megtudja, hogy anno lefeküdt a pasijával, Nate-tel. Serenába belezúg egy brooklyn-i srác, Dan, akinek az apja egész véletlenül Serena anyjának élete szerelme, akit annak idején azért hagyott ott,mert egy másik(pénzesebb) pasit választott. Persze a fiatalok között sem jön össze a dolog egyrészt az ármánykodás, másrészt a tök különböző életkörülmény miatt. A kedvenc szereplőm Chuck Bass, az ultra szemétláda pénzeszsák, aki valahogy minden botrányban benne van, bár az első pár részben csak olyan rövid, de állat mondatokat írtak neki az írók, mint Miért kéne kísérőnek lennem? Én Chuck Bass vagyok!

gg1x3x2.jpg

Tovább
komment

Zsaruvér 1x19 - Modellek

2012. július 13. 15:00 - Chat Géza

Erin, lányával az oldalán, bokától tokáig teljes puccban flangálnak egy divatbemutatón. Linda – Danny felesége – is csatlakozik, aki szintén gyönyörű, csak pont nem szedte le méregdrága ruhájáról a címkét, mert ha másnap nem viszi vissza, akkor bizony egy hónapig nincs koszt pénz. Linda nővérének a lánya fog végigvonaglani a kifutón, ezért ez a nagy felhajtás. Eközben a nagyfater a kötelező pulykás szendvics leszállítása közben elpanaszolja Franknek, hogy a templomukban a tiszteletes, misszióra megy és nem jön vissza többet. Már három Reagant elkapált a pap elvtárs, és abban bízott, hogy őt is ő fogja majd. Igen. Ez a legnagyobb problémája. A divatbemutatón közben zajlanak a dolgok, kezdetét veszi a show, a csaj kivonul, megáll, megfordul és elindul visszafelé, de akkor összeesik hirtelen. Linda leadja a diagnózist, pulzus rendben, minden oké. De akkor a másik irányból is felsikítanak, és már Linda sem tud segíteni, így a hatodik percben csak sikerül a divattervező asszonynak feldobnia a magas sarkút.

1.jpg

Tovább
Címkék: zsaruvér
komment

A férjem védelmében 3x19 - A kék szalag esküdtek

2012. július 13. 13:00 - fuszulykavirág

Kalinda adóügyei kerülnek hirtelen középpontba, Alicia vette át ezt az ügyet Willtől. Kalindának be kéne számolnia arról, hogy bizonyos csekkjeit kitől kapta és milyen munkáért, de nagyon vonakodik, hogy ezeket Alicia (vagy bárki más?) orrára kösse. Diane-t közben felkérték, hogy legyen tagja egy kék szalag bizottságnak, ahol egy független bizottság megvizsgál egy rendőri lövöldözést, és eldönti, hogy jogos volt-e a fegyverhasználat. De ő nem akarja, inkább Aliciát ajánlja maga helyett, úgyis nőt akarnak a bizottságba, hogy kiegyensúlyozottnak tűnjön. Alicia örömmel elvállalja, és a múlt heti fizetésemeléssel tesz egy ajánlatot a régi házra. Alicia megérkezik a bizottsági ülésre: válogatott társaság. Bírók, ügyvédek, lelkipásztor. Az bizottság elnöke egy befolyásos ügyvéd, a továbbiakban Chandler, mivel Matthew Perry játssza, és vannak emberek, akikhez sosem fogok új nevet tanulni. Alicia egyelőre nem tudja felvenni a fordulatszámot, anélkül robognak el mellette a többiek, hogy akár fel tudná venni a fonalat.

1.jpg

Meghallgatják a tanúkat. Az történt, hogy egy pályaudvaron álruhás rendőrök lelőttek egy fickót. Előtte azonosították magukat rendőrökként, de a fickó nem állt meg, a rendőrök szerint azért, mert egy vonat zajától nem hallotta őket, muszáj voltak lőni. Minden esküdtet kielégít ez a történet, nincsenek kérdések. Ezalatt az irodában arról szavazgatnak a partnerek, hogy ki kerüljön Will helyére, de amíg egymás ellen harcolnak (Eli, Julius, David Lee) senkinek nem lesz ehhez elég szavazata. Jól tudja ezt Will is. A bizottság a lelőtt férfi fiát hallgatja meg, aki ott volt az esetnél. Senkinek nem sikerül szóra bírnia csak Aliciának, és elmondja, hogy a rendőrök egyáltalán nem azonosították magukat, csak lőttek. És zaj sem volt az állomáson, mert egy bent álló vonat felfogta az áthaladó vonat zaját. A meghallgatás után az egyik bíró szól Aliciának, hogy ne legyen ilyen lelkes, meg okos, nem kell itt megváltani a világot.

Tovább
komment

Váratlan utazás 1x01 - Az utazás elkezdődik

2012. július 13. 11:00 - nemon

A történetet nem kell bemutatnom azoknak, akik a kilencvenes években voltak fiatalok, hiszen abban az időben Sarah története hatalmas sikereket aratott minden korosztály körében. A hátteréről csak annyit kell tudni, hogy Lucy Maud Montgomery kanadai írónő regényéből készült a sorozat, előfutára Anne Shirley történetei voltak. A sztori a Prince Edward-szigeten játszódik, ahol Sarah végül otthonra lel a számára korábban furcsának számító vidéki környezetben nagynénjei, nagybátyja és családja körében.  

Vágólap-1.jpg

Tovább
komment

Botrány 1x06 - A nyom

2012. július 12. 15:00 - Weatherspoon

A mostani ilyen több idősíkban játszódó, flashback-ekkel tarkított epizód lesz. Az elnök ugyebár felkereste Olíviát szerény hajlékában, hogy együtt gondolkodjanak el a tragikus véget ért Amanda Tanner szomorú élettörténetén, aki, mint kiderült, mégsem az elnök zabigyerekét hordta a szíve alatt. Kitől volt hát terhes, és ki ölette meg aztán a csajt, mert hát nem az elnök volt az. Olívia ettől függetlenül kezdetben nem érti, mit keres itt az elnök, és főleg akkor hördül fel, amikor az elnök előhúzza a mellényzsebből azt a szexfelvételt, amit pár résszel ezelőtt Cyrus társaságában hallgattak, és kéri Olíviát, talán ő is hallgasson bele. Hallgasson bele a hóhér, viszolyog Olívia, ám az elnök nyomatékkal kéri, hogy tegyen eleget kérésének.

k-p_45-qpr.jpg

Aztán egyszer csak két évet visszamegyünk az időben, amikor még az elnök mindössze kormányzó volt, és az elnökjelöltségért küzdött a mostani alelnök asszonnyal, aki épp leverte őt Iowában. A future elnök felhevülten magyaráz stábjának, mégis, mi lehet a gond, mit kéne tenni? Ekkor megszólal a terem sarkában ácsorgó ifjú Olívia, az a gond, hogy az elnök nem dugja a nejét! A házassága hideg és halott, az embereknek meg fontos a család, és ezt látva nem szimpatizálnak az elnökaspiráns kujonnal. Te meg ki a tököm vagy, kérdezi a future elnök, hát Olívia vagyok, Pope.

Tovább
Címkék: botrány scandal
komment

Borgiák 2x01 - A Borgia bika

2012. július 12. 13:00 - igenapu

A második évad egy kis emlékeztetővel kezdődik, frissítésnek tulajdonképpen megteszi, aki meg nem látta az első évadot, annak úgyis mindegy. Adott a Borgia család, aki sokaknak a bögyében van. Apu (Rodrigo később Sándor) lesz a pápa, akinek egész népes famíliája van, de nem nős, gyerekei anyját, Vanozzát már unja, mellette fiatal szeretőt (Giulia) is tart, aki egyébként az első évadban előlép első számú nővé. Az egyik fia (Cesare) bíboros, a másik fia, Juan, hadvezér és iszonyú béna haja van. Lucrezia a lánya, a szent cél érdekében férjhez adják, majd megszabadítják a vadállattól. Cesarenek van egy kreatív asszisztense, Micheletto, aki legtöbbször elvégzi a piszkos munkát. Della Rovere bíboros a pápa ellen szervezkedik, bevet mindent, de egyelőre eredmény nélkül, Károly király szövetkezik Sándor pápával, megkapja Nápolyt, királlyá koronázzák ott is, csak épp a népe nem tud hódolni az új királynak, mert a pestistől meghaltak mind.

Borgiák 2x011.jpg

Tovább
Címkék: borgiák
komment

Castle 4x01 – Rise – Feltámadás (ÉVADNYITÓ)

2012. július 12. 11:00 - Zenóbia

Hát akkor vágjunk bele az új évadba, de mielőtt még belevágnánk, Beckettnek túl kéne élnie az előző évad végén kapott lövést. Túl kéne lépnie a csalódáson amit a Kapitány okozott, és kezdenie kéne valamit a szerelmi vallomással, amit Castle-tól kapott a lövés után. Nem kevés, nem egyszerű, de egyelőre kezdjük a túléléssel. Robog vele a mentő a kórházba, a hordágy mellett Lanie fut és próbálja életben tartani, mögöttük Castle rohan. A traumán persze, hogy Josh fogadja Kate-et, emiatt keríteni kell egy másik orvost, mert ő nem fogja tudni műteni. Beckett borzasztó szarul néz ki, bár egy mellkas lövés után mondjuk nem dzsiggelhet a műtőasztalon. Az állapota rohamosan romlik, emiatt mégis Josh fogja műteni, mert nincs idő várni. Befutnak Ryanék is a kórházba, az orvlövész nincs meg csak a fegyvere, ami egy módosított mesterlövész puska, a különleges erők kedvence. Megérkezik Martha, Alexis és Kate apja is. Eközben Kate körül kicsit Vészhelyzetesek az események, ömlik belőle a vér a padlóra, esik a vérnyomása, Josh próbálja megtalálni a vérzés okát. Épp sikerül, mikor megjön a másik orvos, aki innentől már átveszi, így Josh mehet agyonvágni Castle-t.

4x01_castle1.jpg

Nekilöki a falnak és szét is verné rajta a fejét, ha hagynák, mert Castle hibája az egész. Mégis miért? A vitának Kate apja vet véget, de mindegy is, mert Castle is meg van róla győződve, hogy ő tehet mindenről. Kate máshol is vérzik, vérnyomása már nincs is, ki kell ütni. Ha nem bánjátok a szakszavakat kihagyom, a lényeg nagyjából az, hogy halálán van, de az utolsó pillanatban jól megmentik azért. Az apja bemehet hozzá, a többiek húzzanak el. A három fiú az őrsöt választja, mert alvás helyett inkább a bérgyilkost akarják elkapni, a puska nézegetésével kezdik. A fegyver egy   tengerészgyalogosé volt, akit hét évvel ezelőtt öltek meg. A temetésen a rendőrök láttak egy parkfelügyelőt, akiről utólag derült ki, hogy valószínűleg nem az volt. Castle nem érti, hogy ha Montgomery azért áldozta fel magát, azért ölte meg Lockwoodot és a többit, hogy Kate biztonságban legyen és véget érjen az egész ügy, akkor most mégis miért akarják még mindig kinyírni Kate-et.

Tovább
Címkék: castle
komment
süti beállítások módosítása