Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kutyákok 1x08 - Agua Caliente

2012. július 01. 14:00 - Gabba

A címben jelzett hely a mexikói Tijuana város egyik negyede, közvetlenül a határ túloldalán, nézzük, milyen kalandok vezetik ide magánnyomozóinkat. Elit golfpályán nyitunk, Hank és Britt ütöget lazán, közben fél szemmel követnek egy középkorú fószert. Bírósági idézést kell neki átadniuk Maggie megbízásából és egy alkalmas pillanatban oda is lépnek hozzá, ám az ember meg sem várva, hogy végigmondhassák mondókájukat, golfcipőjét nyúlcipőre cseréli és menekülni kezd. A fiúk utána, kétfelé válva kergetik. Úgy tűnik, Hank lesz a szerencsésebb, valami alagsori részben meglepi a menekülőt, egy jól irányzott ütéssel földre viszi és kezébe adja az idézést. A sikeres akció után hívja Brittet, de az nem veszi fel a telefonját. Hank keresni kezdi, az épület előtti parkoló füvén megtalálja társa mobilját, de Brittnek nincs nyoma. Hova a fenébe tűnt?, kérdezi magában, velünk együtt.

Agua01.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Sírhant művek 2x05 – The Invisible Woman

2012. július 01. 11:40 - Fekete Panna

Egy idősebb nő lép be egy házba, gondolom a sajátjába. A kiskosztümöt átvedli melegítőre és dobozos vacsorát melegít magának. Sehol egy macska, egy kutya, egy férj vagy gyerekek. Miközben eszik, híreket hallgat, keresztrejtvényt fejt. Egyszer csak félrenyel, de nincs senki, aki a Heimlich-féle műfogást alkalmazná rajta (a fuldokló mögé állunk, őt átkarolva egyik kezünket ökölbe szorítva a szegycsontja és a köldöke közé helyezzük, a másik kezünkkel átfogjuk a saját öklünket és a rekeszizmok irányába nyomást gyakorlunk (befelé, felfelé), így a tüdőből nagynyomású levegőt préselünk ki, ami az elzáródást okozó idegen testet kilökheti). A pohara után nyúl, hogy majd vízzel leöblíti, de sajnos azzal a mozdulattal fellöki. Elindul a konyhába az üres pohárral a kezében, otthagyva minket az ebédlőben. Hirtelen zajt hallunk, aztán néma csendet. Gyanús, hogy nem ért oda a csaphoz.

sírkő.jpg

Tovább
Címkék: sirhant muvek
Szólj hozzá!

Élet a Marson 2x01

2012. június 30. 14:00 - G_Norton

Nya, itt az új évad, egyben az utolsó, mint már említettem, ezek a britek nem eresztik túl bő lére a sorozatokat, ha meg igen, akkor a főszereplők 95%-a kinyuvad, mint az MI5-ban. Szóval a múltkor az előző évadban Sam Tylert elcsapta egy autó, amitől 1973-ban találta magát, és már nem dísziáj, hanem díáj, ráadásul a főfelügyelő egy vérgeci barom, az egyik beosztottja egy őstulok, a másik pedig olyan hülye, hogy a földre dobott cerkában képes lenne elesni. Közben megoldott pár bűnügyet, és kiderült az apja titka is, megölt két embert a nagy pénz miatt, ezért menekülnie kellett. Na, Sam álmodik, most éppen azt, hogy egy kórházi ágyban fekszik 2006-ban, miközben egy suttogó állat jól megszadizza. Sam felriad, de nem erre, hanem arra, hogy a góré fogta magát, és egy mozdulattal kitörte az ajtót a keretéből, valami nagyon komoly bűnügy lehet a háttérben, és az is történt: valaki meggyilkolt egy faszit, a holttestét egy buszon találták meg. A górénak tehát ez akkora ügy, mint Shelley Winters segge, kint van a teljes Blikk-Új Ász csapat a helyszínen, tipli van.

01.jpg

Kiérnek a helyszínre, tényleg több újságíró van, mint krumplibogár a kertünkben, a góré egyszerűen arrébbdob egy példányt, húzzáe’. Sam szerint a pincéjében kéne tartania néhányat, hogy ha feszült, akkor hazamegy, és összeveri őket, de a góré nem egy Priklopil pepitában, az igazi ok emögött az, hogy nincs pincéje.  A hulla csúnyán néz ki, valaki jól beleverte a fejét az ablaküvegbe, majd pedig egy kemény tárggyal halántékon csapták, amibe bele is halt. A pénzét elvették, ugyanakkor az aranygyűrűket nem. A góré legszívesebben a kint rajzó firkásztaknyokat is megcsapná egy tompa tárggyal, de muszáj lemenni hozzájuk  a buszról, infót akarnak a vérszívók. Góré és Sam lemegy, egy újságíró tolakszik bele a képükbe, hát ez a második gyilkosság errefelé, miért nincs megoldva az ügy még mindig? Dolgoznánk cseszd meg, de útban vagy. Sam elkószál, a szemétbe hajított tévéből fütyörészés szűrődik ki, megjelenik benne egy sziluett, ez csak a kezdet, barátocskám, fáj mi, Tyler? Fehér fényt lát Sam, ami hirtelen elhalványul, a tévé mögül pedig egy csöves arca tűnik elő, valami ócska cuccot szeretne. Sam az újságírókhoz fordul, és a szokásos sablonszöveget nyomja le, naná, majd azt mondja nekik, hogy finguk nincs, hogy mit tegyenek, ez nem a Sherlock, itt a fószer meghalna, mert nincs mobil. A szokásos koppermondóka végét a góré mondaná el, Sam kicsit súg neki, bele kell még neki jönnie ebbe, ő idáig verte az újságírókat, nem beszélt hozzájuk.

Tovább
Címkék: life on mars
Szólj hozzá!

El Barco - A Bárka 1x08

2012. június 30. 12:00 - Sigismundus

Valeria mese, a dolgok elvesztéséről. Gyerekek elvesztenek játékokat, felnőttek elvesztenek nagy dolgokat. Kulcsokat, autókat, kontinenseket is akár. Julian bácsi is azokat keresi, új térképet rajzol, kontinensek nélkül. És pöfékelve szivarjából, azon próbálja kiszámítani hol lehet az Új Atlantisz. Jön Montrero, annyit tudnak, a túlélő repülő Londonból szállt Buenos Airesbe, valahol ezen a vonalon kell keresniük ha. 

A diákok feldobottabbak, a Sarkcsillag háziyoutubejának legtöbbször meghallgatott felvétele a repülősök néhány mondata. Ramiro a nap hőse, büszkén feszít. Jön kapitány, mosolyogva küld mindenkit a dolgára, Pitit és Ramirót például horgászni, ők a sorosak, de nagyon bénák, négy napja nem fogtak semmit. Aztán megy Juliannal tárgyalni, annak nincs jó híre. A kérdéses terület mely felett a túlélő repülő repülhetett hatalmas, a Sarkcsillagnak évek kelhetnek az átvizsgáláshoz... ezt persze el kell titkolni, nem megölni a reményt.

Tovább
Címkék: el barco
Szólj hozzá!

Kiadó hogyvoltok: Revenge, Once Upon a Time, Smash, Mad Men és társaik

2012. június 29. 20:27 - sixx

Kedves olvasók, hogyvoltozók és érdeklődők, újabb (nagyobb) adag sorozat vár szerzőre, köztük olyan csemegék, mint a Mad Men, azaz Reklámőrültek, a Smash, azaz Kasszasiker, a Revenge, azaz Bosszú és a Once Upon a Time, azaz Egyszer volt - ezeket mind a köztévé vetítette vagy vetíti majd. Nézzük részletesebben:

  • Mad Men - negyedik évadtól
  • Revenge - első évadtól
  • Once Upon a Time - első évadtól
  • Smash - első évadtól
  • Borgiák  második évad
  • True Blood - ötödik évad
  • Gossip Girl - 1x03-tól
  • Continuum - első évadtól
  • The Event - első évadtól
  • King - első évadtól

Ezeken kívül jöhet minden, ami nálunk még nem volt, akár retró (Dallas, Minden lében két kanál, stb) akár modern, obskúrus sorozat is, reality, trashreality, tehetségkutató, vetélkedő, animációs sorozat - minden belefér, ami sorozat. Akit érdekel a dolog, jelentkezzen egy max. 10-12 000 karakteres próbaírással a hogyvolt@gmail.com emailcímen, a tárgyban említse meg a sorozat nevét, amire jelentkezik, és visszajelzünk, amint tudunk.

17 komment

Botrány 1x05 – A bukás

2012. június 29. 13:00 - Weatherspoon

Na szóval az előző részben az elnök felismerte végre, hogy hiába az Olívia iránt érzett szenvedő szerelme, szembe kell szállnia a körmönfont problémamegoldó asszonnyal, ha nem akarja, hogy Olívia a bukásba és a pusztulásba döntse le őt az általa felcsinált Amanda Tanner szívszorító történetével. Így aztán az elnök is csatlakozott az elnöki komornyik jobbkéz, Cyrus által indított, Olívia tönkretételét célzó mozgalomhoz. Érdekes módon Amanda Tannert ezzel egyidőben elragadta Olívia lakásáról valami martalóc, így most Quinn, Abby és Huck a főnökasszonnyal együtt kutat a lány után. Quinn szokásához híven hülyeségeket beszél, szerinte Amanda csak megijedt és lelépett, bár Abby, a nyomozó sem talál idegenkezűségre utaló nyomokat. Huck, aki múltját tekintve szintén kegyetlen martalóc, felvázolja, hogyan vitte volna el Amandát, ha ő lett volna a geciember. Ja meg ő az egyetlen, aki kiszúrja, hogy meglehetősen feltűnő módon egy kormányzati rendszámú, lesötétített üvegű kocsi is dekkol a ház előtt.

k-p_34-qpr.jpg

Olívia elmegy Davidhez, a (mint ebben a részben egyszer elhangzik, csupán helyettes) államügyészhez, hogy megkérje, kezdjen el nyomoztatni Amanda után. A csávó ugyanolyan szívélyesen fogadja Olíviát, mint az szokta őt a maga irodájában, és ki akarja dobatni, na de a szíve mégiscsak vajból és vazelinből van, mert megígéri, megteszi, amit tud. Eközben Quinn egy hegyoldalban botladozik lefelé magassarkú cipőben, Harrison ekézi a lejtő alján, amit Quinn nem ért, mi lehet fontosabb most Amanda Tannernél, amiért ide kellett rángatni őt a természet lágy ölére? Hát az, hogy lezuhant valami repülőgép, aminek roncsai még mindig ott füstölögnek a szemközti réten, Quinn pedig másik jellemző szokását megvillantva csak néz, mint a luki nyúl.

Tovább
2 komment

Társas/Játék 1x03

2012. június 29. 11:00 - Sunday Munich

Timi reggel Dávid lakásában motoszkál, és az esti történések – Dávid kvázi megerőszakolása – után újra nyeregben érzi magát. Friss kiflivel és tejjel ébreszti ádozatát, aki az önutálattól hangos arccal elrántja a fejét valahányszor a lány le akarja nyomni a reggelit a torkán. Végül Dávid nem bírja tovább, kimenekül a szobából és távozóban odaveti, hogy ez egy egyszeri alkalom volt, ne akarjon Timike beköltözni. Főcím.

01.jpg

Gabi lejelentkezik a telefonján Delfinnél, igaz, hogy eltűnt három hétre az éterből, de hát ez a sötét hotelszobás megoldás furcsa egy kicsit, annak ellenére is, hogy ő az ötlet szülőanyja.
Antal, a főnök, a „magad uram, ha szolgád nincs" – elv szerint kint fénymásol a folyosón, mikor bevonaglik egy nő, aki odaveti a férfinak, hogy hozzon neki ásványvizet, míg ő a könyvelőjével egyeztet. A cég egyetlen nevesített könyvelőjéhez, Gabihoz megy, aki egyben a nővére ennek a szerény és visszafogott léleknek. Adja is testvérének a fodrász és manikűrös számláját, hátha leírhatja az adójából. Gabi a jogszabályok megváltoztatása nélkül ilyet nem tehet, mert ugye ez nem tartozik szorosan a húga, Laura munkájához, aki erre rácáfolva előkap néhány félpucér fotót magáról. Antal ismét jó pillanatban nyit be, és lám, vizet is hozott, ő egy személyben igazgató, titkárnő és pincér. Szolgalelkűen átnyújtja Laurának, majd sikerül meghajlás nélkül távoznia. Ezek után a kedves vendég megjegyzi, hogy Gabi akár jól is kinézhetne, ha arcot cserélne egy szép nővel, mikor majd készen áll rá a technika, de legalább megcsináltathatná a ló nagy orrát. Kedves.

Tovább
Címkék: tarsas jatek
Szólj hozzá!

Tüskevár 1x02 - A nádvilág

2012. június 29. 09:00 - Gabba

Tutajos ablakzörgésre ébred, Matula érkezik ígéretéhez híven hajnali 4 órakor. Készüljön, két óra kell, amíg kiérünk a berekbe, akkor harapnak a legjobban a halak!, sürgeti az álmosan pislogó városi gyereket. Hoztam gumicsizmát is, mert sok ott a víz, sás, nád, pióca, vázolja fel a rájuk váró kellemes élményeket. Tutajos persze okos fiú, nem kell neki csizma, meleg az ilyenkor nyáron, majd ellesz ő a kitűnő minőségű Tisza szandáljában. Akkor jó, mondja erre az öreg. Nancsi néni könnyű reggelit csomagol, vagy két kiló rántott csirkecombot jó nehéz fémdobozban, erősödjön a fiú, ha már ilyen jó helyre került! Matula is ott toporog a konyhában, hátizsákját rendezgeti, indulna már, Nancsi néni közben valami furcsa szagot érez. Matula szerint a csirkéből jön, de Nancsi leinti: Ugyan már, ez gumiszag! Attól még lehet a csirke, mondja az öreg rezignáltan, pedig ő még nem is ismerhette a teszkógazdaságos verziót. Végre minden összepakolva, indulhatnak, de a szandált látva Nancsi is meglepődik: Ebben akarsz menni, kisfiam? Hagyjad Nancsi, ő tudja, mit csinál, inti le Matula és indul kifelé.

Nádvilág01.JPG

Tovább
Címkék: tüskevár
27 komment

Castle 3x23 – Pretty Dead

2012. június 28. 13:00 - Zenóbia

Leendő szépségkirálynőink melltől seggig (először azt akartam írni, hogy talpig, de aztán jobban megnéztem őket) arany flitterben táncikálnak, a koreográfia csak néhol röhejes. Megy nekik szépen egyszerre, míg fel nem fedezik a fejük felett a hullát, akkor kicsit megbotlanak. Miss Illinois kecsesen elnyúlva érkezik közéjük a leengedett lámpaszerkezetre kötözve. Castle irtó szarul néz ki, iszonyú sápadt és akkora karikák vannak a szeme alatt, hogy valamelyik jóakarója hozzávághatna egy egész uborkát. Mármint pakolásnak. Ashely-t felvették az összes létező egyetemre, így aztán Alexis izgulhat, hogy mi lesz a kapcsolatukkal, ha lesz köztük néhány ezer kilométer. Kérjük azon olvasóinkat akik már éltek valaha is távkapcsolatban, hogy írják meg neki kommentben. Szerintem egy mondattal simán le lehet vezetni a dolgot, a kevés szókincsűek egy szóba is belepréselhetik a lényeget attól tartok. A gyilkosság Victor Baron csodakastélyában történt, ő a szépségversenyek atyja. Ambert nem más tanulmányozza elmélyülten, mint Perlmutter. ÉLJEN! Igen, nekem már hiányzott a cinikus köcsög Perlmutter, kimondottan kedvelem, bár ő nem csókolózik senkivel, az is igaz. De hát lehet itt még bármi.

3x23_castle1.jpg

Ambert a saját szalagjával fojtották meg, nagyon stílszerű. Tegnap este még látták, mert mindenki részt vett a Victor Baron tiszteletére adott vacsorán. Éjfél előtt ment be a szobájába, egykor pedig már halott volt. Perlmutter talált a lány hajában némi fekete flittert, ami elképzelhető, hogy a gyilkosáról került oda. Attól tartok, a mai világban ebből még nem következik egyértelműen, hogy a gyilkos nőnemű. Meg is érkezett Amber apja, akitől megtudjuk, hogy a lánya már 9 évesen szépségversenyt nyert. Természetesen mindenki imádta, ellenség egy szál se, minek is írom ezt még le egyáltalán, nem is értem. Ez a verseny volt élete álma, és mindenki őt tartotta a legesélyesebbnek. Megérkezik Victor Baron, akinél kevés ellenszenvesebb figurát láttam eddig, és biztosítja a lány apját, hogy a gyilkost el fogják kapni, majd épphogy elhagyva a csettintést, felszólítja Beckettéket, hogy menjenek utána. Mit is tehetnének, mennek. Victor felesége Kayla, szintén szépségkirálynő volt, erre akár fogadni is mertem volna.

Tovább
Címkék: castle
5 komment

Csajok 1x04 - Hannah's Diary (Hannah naplója)

2012. június 28. 09:00 - Chat Géza

Szent Isten! Hannah kapott egy korrekt kis fotót Adam félkemény, boával díszített péniszéről. Kép nézegetés okán Charlie és Marnie is a telefon köré kucorodik, majd Charlie diagnosztizálja a hímtag keménységi állapotát, mert ő ennyire keni-vágja a faszhatározó kézi szakkönyvet. A „csodás” kép után egy üzenet is érkezik, hogy: „BOTS. Nem Neked szántam.” Hogy mi? Bé-O-Té-eS? Ez komoly? Marnie parancsba adja Hannahnak, hogy ne írjon vissza semmit, aki végül hallgat a szép szóra, de azért a kiskaput megtalálva – az írást elhagyva – aljas módon egy képet küld baszó pajtijának. Íme, a csoda:

1.jpg

2.jpg

Tovább
Címkék: csajok
9 komment
süti beállítások módosítása