Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kutyákok 1x06 - Ring-A-Ding-Ding

2012. június 17. 12:00 - Gabba

Megy a gyűrű vándorútra, fordíthatnánk le az epizód címét, de ha a Viasat nem adott magyar címeket, mi sem kezdünk már hozzá így az évad felénél. Hankkel kezdünk, aki a ruhásszekrényben kutatgat valami elegáncsabb öltözet után, bár korántsem olyan tétovázva, mint Kern András a Mit vegyek fel? c. opuszban.  A bekapcsolt tévéből értesülünk arról, hogy Robert Lindus (sokfelé járt) tetemét végső nyugalomba helyezték, eközben Hank a 100 ezret érő kötvényeket helyezi el egy dobozban, amit aztán valami titkos fali rekeszben rejt el. Másik helyszín, Britt és Katie is öltözködik, bár a folyamatot kétszer is megszakítják szexuális kicsapongással: először Britt lepi meg hátulról barátnőjét, majd később a zuhany alól kilépő Katie teszi ugyanezt Britt-tel. Harmadik akcióra már nem kerül sor, mert nyilván időre kell menni, a páros  végre felöltözik és vidám arccal elindul. Stephanie segítségével végül Hank is talál magának megfelelő ruhát, és húga kíséretében fancsali arccal elindul.

Ring01.JPG

Tovább
Szólj hozzá!

Sírhant művek 2x03 – The Plan

2012. június 17. 10:00 - Fekete Panna

Egy férfi képzeletében vagyunk, amiben éppen pakolja be a kocsit egy nagyobb kiránduláshoz. Hirtelen felriad,  egy kórházi ágyon fekszik, nem érti mit keres ott. A szobában még ott van vele a felesége, és az édesanyja, akik próbálják nyugtatni, nincs semmi baj. Ellenben ő nagy fájdalmakat érez, hiába dumálnak neki arról, hogy minden ok. Anyukája mondja neki, hogy hamarosan meggyógyul, de a felesége azt mondja, hogy lehet megfog halni, de ezt el kell fogadnia, hiszen, ha elfogadja, nem fog félni. Micsoda hülyeség ez, kérdezzük mindketten, a férj meg én, mire a feleség válaszol: a test meghalhat, az nem ő, a lelke tovább él majd. Szerencsére jön a nővér, emeli a beteg morfium adagját, aki visszasüllyed a tudatlanságba és elalszik. Örökre.

sírkő.jpg

Tovább
Címkék: sirhant muvek
Szólj hozzá!

El Barco - A Bárka 1x06

2012. június 16. 12:00 - Sigismundus

Megint egy reggel, és megint Valeria mesél. A parancsnoklás, mint olyanról, mindenki parancsol valakinek. Apu parancsol Ainoának, ő parancsol Valeriának, és a kis tündibündi is parancsol ám, Buboréknak. Most is nagy parancsolgatás veszi kezdetét a Sarkcsillagon, Uli reggel fogmosás közbeni tengerbeköpködésnél veszi észre, hogy gyorsul a hajó valamiért pedig se szél nem fúj, és a motorok sem mennek. Rohan a Hídra ahol kivételesen a két tapasztalt tengerésztiszt is észrevette a dolgot, már a húszéves matróz előtt. Valami áramlat lehet, de hogy milyen és mekkora? A Világvége kissé átírta a tengerészeti térképeket.

Nosza rohanás vitorlákat levonni, meg hasonlók. És itt végre látunk néhány matrózt is dolgozni a kötelekkel. A diákok most sem dolgoznak, reggeliznek inkább. Már ha egy kekszet és fél pohár tejet annak lehet nevezni. Kezdenek is morgolódni, nem tetszik a dolog, főleg Hitetlen Ramironak. A lányoknak a csak két perc zuhanyozás nem tetszik főleg. Miért kapnak kevesebbet ha van több is, nem igaz? Salome hiába próbálja leordítani őket, ez csak Juliannal szemben hatásos, huszonéves egyetemisták ellen nem véd.

Tovább
Címkék: el barco
1 komment

Élet a Marson 1x07

2012. június 16. 10:00 - G_Norton

Lassan közeledünk a szezonzáróhoz, ezért most kicsit felgyorsulnak az események, pedig ebből elnéztem volna még néhány részt, de hát a britek már csak így kicentizik a sorozatokat, mint Hodgson a lehetséges lerohanások számát. Szóval hőseink ippen egy egyetem épülete előtt gubbasztanak Ray überszar kocsijában, egy drogdílert akarnak elfogni. Hogy miért nem hagyják az egészet a drogkommandóra? Mert közülük Robinson nyomozó nem kérte fel csörögni a góré nejét a legutóbbi Bonfire Nights-on, aki ezt halálos sértésként fogja fel, és így torolja meg. Közben Sam felfedezi Trudy valamelyik alsóneműjét, aki Ray nője mellesleg, aztán egy alsógatyás krapek rohan ki az egyetemről, Annie és Chris utána, na az a díler, kapjuk e’! Már a kocsiból kijutni is nehéz, Sam szépen amortizálja le a kocsit, kifizeted, francokat, ilyen szar kocsid van, Ray. Krapek menekül, Sam utána, de kicsit könnyedén lerázza egy kis mutogatással, és menekülne tovább, de a góré kerül az útjába, húha. Ó, a tökömet, mondja a díler, a góré pont így gondolta, és tököntérdeli, na ezt neked, köcsög. Főcím.

01.jpg

Az őrsön megy a vita, hogy mi legyen a szatírkával, mert találtak nála három kis adag kokaint, Ray legszívesebben behajítaná egy cellába pár évre, viszont a három adag jelzi, hogy nem ő a díler, ő csupán az alkalmi fogyasztó, akiből szép lassan teljes értékű drogoz zombivá válik, azaz ha a valódi drogot akarják lefülelni, akkor a szállítót kell elkapni, azzal megvan az egész lánc is. Góré szerint ez felesleges baszakodás, inkább Billyből próbálja kiszedni a szükséges infót, aki nem mondja el, annak ellenére sem, hogy Ray odavágja egy szekrényhez is keményen. Góré más módszerrel próbálkozik: egy brutális ősemberhez teszi be Billyt, amitől majd bokán fossa magát, és mindent elmond. Sam elsőre nemet mond, még a végén kinyírja a szerencsétlent, az ősember meg is ígéri, hogy ha bárkit bevisznek hozzá, kitépi a gigáját, és ha kikerül, a góré nejét fojtja meg, nem egyszerű arcról van szó. Góré leszarja az aggodalmakat, berakatja Billyt a fickó mellé, és mindent Rayre bíz, ne hagyja őt cserben, addig ő megkajál Sammel valahol.

Tovább
Címkék: life on mars
Szólj hozzá!

Játssz az Ötödik sebességgel!

2012. június 15. 16:01 - szabóZ

A Discovery Channel június közepétől magasabb fokozatra kapcsol: új évaddal tér vissza a képernyőre az Ötödik sebesség csapata, akik évek óta megbízhatóan szállítják az autós világ változatos híreit. A sorozathoz most nyereményjáték is indul itt a blogon, egy kérdésre kell helyesen válaszolni a Discovery ajándékcsomagért.

A legújabb modellek tesztjeiről, a világ versenypályáinak bemutatásáról, valamint a látványos és tanulságos töréstesztjeiről jól ismert Ötödik sebesség új részeiben visszatérnek a régi kedvencek és az angol sztárvilág vállalkozó szellemű tagjai is. Tiff próbaútra indul a Lamborghini Aventador hiperautójával, Vicki Olaszország havas hegyi útjain cirkál a Mini legújabb kupéján, majd versenyez a vadonatúj Ford Mustanggal, Jonny pedig a Renault akkumulátorral működő autójának a képességeit teszteli.

5th.jpg

Vajon a világ melyik útján a legjobb autózni? Mekkora rombolást okoz a 193 km/h sebességgel végrehajtott törésteszt? Milyen lehet Anglia legmeredekebb útján utazni? Az új epizódokban ezekre a kérdésekre is választ keres a csapat, és tesztelik a világ leggazdaságosabb autóját is.

A sorozat június 15-étől, pénteken 22.00-tól látható a Discovery Channel műsorán.

A kérdés pedig, amire a válaszokat várjuk:

Melyik Forma-1 autóversenyző szerepelt már a műsorban?
Ayrton Senna
Nigel Mansell
Lewis Hamilton

A helyesen válaszolók között 3 Discovery Channel ajándékcsomagot sorsolunk ki, a válaszokat  a hogyvolt@gmail.com címre várjuk hétfő estig, azaz június 18-án este nyolcig.

Szólj hozzá!

Botrány 1x03 - Pokoli harag

2012. június 14. 14:00 - Weatherspoon

Az első snittben feltűnik történetünk egyik legfőbb konfliktusforrása, Amanda Tanner, aki épp Olívia irodájában héderezik. Quinn kávéval tömi, míg a többiek azon vitatkoznak, valóban lefeküdt-e az elnökkel, vagy csak kamuzik. Olívia persze tudja az igazságot, aztán felbukkan eheti megoldandó problémánk, egy rendkívül tekintélyes és tehetős cégtulajdonos asszony fia, akit nem erőszakkal gyanúsítanak. Ma tartanak az ügyében tárgyalást a bíróságon, de az ifjú titán még csak el sem ment rá, édesanyja így hát Olíviát és társait kérte meg barátilag, ugyan kerítsék már elő. Az eljáró bíró meg nem szívesen alkalmazná a tárgyalás elmulasztásának jogkövetkezményeit, ezért igen zabos.

 k-p_13-qpr.jpg

Olívia és Harrison kopog egy szállodai szoba ajtaján, egy lepedőbe csavart ruhátlan rüfke nyit nekik ajtót, jöttünk ezért a gazdag ficsúr barátodért. Arrébb is tessékelik a csajt, aki nem igazán örül most itt Olíviáék jelenlétének, de a célszemély, Travis, a helyzethez képest vidáman köszönti őket, miközben egy szál pöcsben fetreng az ágyban. Menni kéne a bíróságra, kis barátom, bakker, reagál a gyerek, hát akkor menjünk, bár azt vitatja, hogy bárkit is megerőszakolt volna. Olívia a cégtulajdonos anyukával is elbeszélget, az asszony váltig állítja, az ő fia nem tett semmi rosszat, csak a körülmények meg a pénzéhes nőcskék áldozata, szegény csávó.

Tovább
Címkék: botrány scandal
3 komment

Szellemekkel suttogó 4x21 – Megátkozva

2012. június 14. 11:00 - leeann

A mai történet egy kislánnyal indul, akit a padláson lévő babaházból kiszűrődő hangok ébresztenek álmából. A babaházban egy család lakik és a család beszélget a kislánnyal. A babaházba élő szülők a lányukat keresik, akit valamiért nem találnak, ezért a kislány megígéri nekik, hogy beszerez egyet, majd minden babát az ágyába parancsol. A kislány már majdnem kilép a padlásszobából, amikor lépteket hall a babaház felől, visszamegy és meglátja az apa babát a konyhapadlón fekve, pedig ő az emeleti ágyba fektette 1 perccel ezelőtt. Érdekesen ijesztő, szellemes babaházunk van a mai napra. Másnap reggel a boltban Mel elmondja Delia-nak a babhírt, ami heves sikoltozást vált ki mindkettőjükből.

sze4x21-1.jpg

A nagy sikítozást vevők érkezése szünteti meg. A babaházas kislány Drew és az unokatestvére Emma érkeznek a boltba. Egy széket hoztak magukkal a babaházból, hogy egy lány babát találjanak, ami a székbe illik. Melinda a lány baba dologban nem tud segíteni azonnal, de amikor megfogja a kisszéket lát dolgokat, amiben esetleg tudna segíteni. Mel a látomást követően kérdezgető üzemmódba vált és megtudja, hogy a babaház Emmáék házának pontos mása, és most Drew játszik vele. Az is kiderül, hogy Emma családja meghalt szénmonoxid mérgezésben. Emma szerint Drew-hoz beszélnek a babák, akik az elveszett lányukat keresik. Melindában kezd kialakulni egy kép arról, hogy Emma lehet az a lány, akit a babaházban rekedt család keres.

Tovább
Szólj hozzá!

Bűnös Miami 1x02 - Feeding Frenzy

2012. június 14. 09:00 - sixx

Az előző részben megismertük Ike-ot, a szállodatulajdonost, akinek van egy csaja, Vera, meg három gyereke, közülük Stevie a fontos, mert egy Gyémánt Benny nevű sötét alak csaját dugja és ebből gáz lesz. Gyémánt nem mellesleg Ike csendestársa a hotelben, vagyis egészen idáig az volt, most viszont ki akarja vásárolni hősünket, mert egy geciember. Ja, és egy Mike nevű ügyvéd a halakkal alszik, mert emberkedett szakszervezetileg. 1959-et írunk, Havanna elesett. (Ezt az epizódot is hétfőn adta le az HBO) 

Screen Shot 2012-06-09 at 11.42.42 AM.png

Tovább
Címkék: bűnös miami
6 komment

Castle 3x21 – The Dead Pool – Hal a vízben

2012. június 13. 11:00 - Zenóbia

Fiatal srác ugrik a tök üres uszodában a tök üres medencébe, úszik-úszik-úszik, egyszer csak aztán nem jön fel a víz alól. Alex Conrad Castle-nak ajánlja legújabb regényét és találkozni is akar vele, hogy még többet tanuljon tőle, így aztán Castle egy újabb degeneráltat szabadít rá Beckettre, más se hiányzott. Az áldozat Zack Lindsey, a New York-i úszócsapat csillaga. Úgy sikerült mégis vízbe fulladnia, hogy valaki elkábította az arcába nyomott ronggyal, majd visszadobta a medencébe, hadd érje természetes közegében a halál. Mindezt úgy hajnali egy és öt között, a lehető legjobb időpont az edzésre. A csapattársai találtak rá reggel. Zack fanatikus volt, mondja az edzője, a kevésbé látható helyeken már elkezdett pikkelyeket növeszteni. Csóró volt és rohadt messze lakott, mert csak ott telt neki lakásra, apu meghalt, anyu elköltözött, Zack hallá változott. Reméljük az aranyhalak mennyországába jutott. Brian Morris-szal voltak esélyesek az e heti versenyen, úgy érzem Brian esélyei a győzelemre mintha megnőttek volna, de csak egészséges rivalizálás volt, semmi harag meg utálat, nyilván.

3x21_castle1.jpg

Az éjszakai takarító még látta Zacket egy másik sráccal dumálni, Robbal, a Rakétával. Rob modellkedik is, épp két hosszú lábú leányzóval meg egy parfümmel fotózzák, természetesen amerikai zászló mintás fürdőruhában nyomják, mi másban? Három éve ismerte meg Zacket egy bajnokságon, és egyből felismerte benne a tehetséget, meg hogy szintén csóró gyerekkora volt, gondolom rá volt hímezve a pólójára, így a szárnyai alá vette. Tegnap éjjel azért volt Zackkel, mert annak barátra volt szüksége, hogy kiheverje a barátnőjével való szakítást. A sikerhez rögös út vezet, nem lehet itt mindenféle középiskolás barátnőket cígölni magunkkal a csúcsra. Zack félt is tőle, hogy Bridget netán valami hülyeséget csinál, de nem hinném, hogy azt a megoldást választotta szerelmi bánata kiheverésére, hogy vízbe fojtja az exét, bár a lelkük mélyén sokan választanák inkább ezt, a tábla csokoládé fagylaltba mártogatása helyett. Jön Zack anyukája azonosítani a fiát, ez mondjuk egy cseppet sem vicces. Zack azt akarta, hogy büszkék legyenek rá. Bridget, a volt barátnő, aznap este küldött egy pár kedves sms-t Zacknek, az egyikben megfenyegette, hogy megöli, ha elhagyja. Temperamentumos lány.

Tovább
Címkék: castle
1 komment

Csajok 1x02 - Vagina Panic (Vaginapánik)

2012. június 13. 09:00 - Chat Géza

Hannah meg Adam megint a testi élvezeteket hajszolják, de most az örök klasszikus misszionárius pózt egy kis erőszakkal és némi szerepjátékkal tarkítják, melyben Hannah egy drogos kurva, míg Adam a megmentő ember, aki a hősök acélozott fényét mellőzve a lány mellére élvez, majd így spermafoltos testtel küldi haza a szüleihez. A testi kiteljesedés után Hannah azt hazudja, hogy jó volt. Adam csak narancsos Getorade üdítővel tud szolgálni, de főhősnőnk inkább egy kanál homokot kérne, minthogy azt a szart lenyomja a torkán.

1.jpg

2.jpg

Tovább
Címkék: csajok
3 komment
süti beállítások módosítása