Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kutyákok 1x03 - Change Partners

2012. május 27. 10:00 - Gabba

Elegáns ruhaszalonban nyitunk, jóképű csávó próbál valami jól kinéző esküvői öltönyt találni, az eladó lelkes közreműködése mellett. Az első két rész ismeretében van gyanúnk, ki lehet ez a vőlegény. Oldalról teljesen véletlenszerűen Britt barátunk esik be és esik neki a csávónak, majd elnézést kérve kihalad az üzletből. A közelben parkoló lepukkant furgonban Hank várja, Britt átadja neki a vőlegénytől leleményes módon lenyúlt tárcát. Gyanúnk beigazolódik, a tárcából Jason Adler névre szóló iratok kerülnek elő, ez tehát Gretchen új pasija. Hank terel, nem mondja meg Brittnek, mire kell neki a tárca, sőt egy óvatlan pillanatban még Gretchen fényképét is kicsempészi és zsebrevágja. Majd a tárcával visszaküldi Brettet az üzletbe, aki, miközben becsempészi Jason elől hagyott zakójába, észreveszi az érkező Gretchent, aki forró csókkal köszönti vőlegényét. Brittnek egy pillanat alatt leesik, miért pont erre a brifkóra volt Hanknek szüksége és siet vissza a furgonhoz. Nemes bosszúként arról kezd mesélni, hogy látta a tárcatulajt letolt gatyával az öltözőben és milyen fenomenális méretű szerszáma van. Hanken látszik, hogy rosszul érinti a dolog, végül aztán Britt nem bírja tovább és dühösen felelősségre vonja Hanket, amiért nem mondta meg az igazat. Később biliárdozás közben Hank elnézést kér az őszintétlenségéért, de aggódik Gretchenért, mert csak alig fél éve ismerte meg ezt az új pasit, ráadásul az interneten, és ő csak le akarta nyomozni, minden rendben van-e a csávóval. Majd azt is megígéri, hogy mihelyt sikerül elintéznie valamelyik banknál a hitelt a házvásárláshoz, visszafizeti Brittnek a korábbi nyomozásból neki járó részt.

Tovább
Szólj hozzá!

Mob Wives 2x02 - Hell On Heels

2012. május 26. 14:00 - k.im

Az új évad rögtön feszkóval indult, egyrészt Renee-t annyira meghentelte a plasztikai sebész, hogy majdnem belehalt, majd a lábadozás alatt megsértődött Carlára, amiért az egy érdeklődő telefont sem bírt megereszteni. Bosszúból nem is hívta meg az életbenmaradási bulijára, Karent és Dritát viszont igen, akik meglehetősen utálják egymást. Bár Renee megmondta, ha balhézni mernek, kitekeri a nyakukat, Drita nem bírja a nyomást és odahívja Karent, hogy megbeszéljék a szitut. Ott hagytuk abba, hogy Karen elindult felé, és Renee ezt látván megjósolta, valaki ma itt hagyja a fogát.

Drita vallomásba kezd, megöli őt, hogy rosszban vannak, másra sem tud gondolni, és szarul érzi magát amiatt, hogy rátámadt Karenre a tetőn, de már nem tudja visszacsinálni. Karennek továbbra is az a baja, hogy Drita elbagatellizálta a Lee-ügyet, bár ő tényleg komolyan gondolta, hogy újra jóban lehetnek. Drita bólogat, én is, és soha nem állítottam, hogy megszűntünk barátok lenni. Karen nem hisz a fülének, baszki pont ez volt Drita legfőbb érve ahányszor csak ez szóba került, hogy amikor összejött Karen exével, már vagy egy éve nem beszéltek a csajjal, ergo nem is voltak barátok, így nem is volt köteles beszámolni róla, hogy kivel kamatyol. Karen szerint Drita gyáva, és annyit hazudik, ahányat lép, amikor meg valaki rajtakapja, gyorsan kifogásokat keres. Karenben kezd felmenni a pumpa, de Dritában is, aki szerint persze Karen hazudik.

Tovább
Szólj hozzá!

El Barco - A Hajó 1x03

2012. május 26. 12:00 - Sigismundus

Hajnal a Sarkcsillagon, Valeria mesél. Meséje arról szól, hogy vannak kísértetek, de ha rájuk nyitjuk az ajtót akkor már eltűnnek. Illetve, nem mindegyik, mert van amelyik tovább sikoltozik.A fedélzeten Julia és kapitány beszélgetnek, a nőnek anyja és négy testvére volt. Montero szerencsésebb, akit szeret az itt van vele a hajón. Majd összetépi a műholdfelvételt, azzal az indokkal, hogy a tanulóknak nem mondhatják el Európa és Afrika pusztulását. Ki kell deríteni, van-e még Amerika vagy egyéb.

Aztán Julia el, megy tanítani, látszatot fenntartani. Jön helyette Julian, megbeszélik a kapitány-haverral, hogy Elsőtiszt nem hisz a Világvégében, amíg nem látja. Hát nem épp a szemük előtt zuhan a tengerbe az Oceanic 816-os?
Tovább
Címkék: el barco
6 komment

Life on Mars 1x04

2012. május 26. 10:00 - G_Norton

Íme a negyedik rész, na ez most egy álomjelenettel indít: Sam mászkál egy szegényes utcácskában, közben egy női hang szólongatja őt. Sam észrevesz egy veresmacskát, név szerint Ivanhoe-t, na ő volt a kis Sammie macskája, aki az otthonuk ajtaja előtt gubbaszt. Mielőtt Sam még belépne, felriad, és az édesanyjára gondol, de még aznap reggel elmegy a környékre emlékezetből. Egy kislányt szólít meg, hé, nem láttad itt a négyéves verziómat? Kislány anyukája elküldi őt melegebb éghajlatra, mármint Samet, nem a lányát, mert itten nem bíznak mindenféle bőrkabátos idegenben, és jól is teszik. A következő pillanatban kirepül az egyik házból egy ember, egyenesen neki egy autónak, utána meg feltételezhetően az erőhatás kiváltója sétál ki, és agyabugyálná el a fickót, még az sem érdekli, hogy a pofájába nyomja Sam a jelvényét, rendőr vagyok, érted, RENDŐR. Sebaj, áldozat futásnak ered, Sam meg a támadó utána, Sam lenyomja a támadót, rákattintja a bilincset, mire a fickó visszapofázik, hogy rohadt nagy hibát követsz el, haver. Főcím.

No, Sam beviszi a verekedőt meg az áldozatát is, de az őrsön elég meglepő módon az áldozat annyit mond csak, hogy nem történt semmi, csak birkóztak egyet, végülis itthon mindennapos eset, hogy Derek Vinyard-módra valakinek belepasszírozzák az agyvelejét a betonba. Na mindegy, a Nagyon Különleges Ügyosztályon Chris épp mindenkivel húzat egy lovat a másnapi Nemzeti Vágtára, Sam Proud Percy-t húzza, Ray Crispet, a góré meg Red Rumot. Sam mindjárt elcserélné Proud Percy-re, vajon miféle szándékból, góré is erre lenne kíváncsi, mert belsős infót sejt a háttérben, erre Sam előad egy király Ragyogás-poént, csak hát senki más nem érti, mert a film 7 évvel később került csak a mozikba. Ray kap egy telefonhívást, hogy valami barom letartóztatta Charlie Edwardsot, góré kapásból Samre néz, höhö. Gene szerint Edwards egyfajta szükségszerű heregolyó, aki egy helyi „üzletembernek”, Stephen Warrennek dolgozik, ő a szükséges rossz a rendőrök munkájában, erre Sam megrúgta a tökét. Sam itt már mindjárt vágja a helyzetet, góré eléggé simlis zsaru, na.

Tovább
Címkék: life on mars
Szólj hozzá!

Barátok közt - 6101-6102.

2012. május 25. 22:11 - drtorok

Juli és Attila újra padlásoznak, Bözske disznótort tart a Mátyás téren, Bartha pedig kéményseprőnek álcázva falat bont.

01.jpg

6101. rész:

Atesz és Julcsa a lépcsőházban birkóznak, miközben „ügyelnek a tisztaságra”. Mindketten megállapítják, hogy nem normálisak, és képtelenek nem egymást gyúrni publikusan. Akkor dugjunk a padláson! mondja Juli és elindulnak.

Tovább
1 komment

Eurovíziós Dalfesztivál 2012 - második elődöntő

2012. május 25. 13:00 - CYR

Itt a második elődöntő, a három házigazda még mindig nem tette túl magát azon, hogy egyikük sem beszél franciául, továbbra is lelkendeznek egymás mondataiért, egészen addig, amíg bele nem csapnak a mára rendelt fellépők. (A második elődöntő fotóit nem rakták fel Eurovízióék, úgyhogy többnyire a jelmezes főpróba képei láthatók alant.)

Tovább
Címkék: eurovízió
15 komment

Zsaruvér 1x14 - Valentin nap

2012. május 25. 11:00 - Chat Géza

Anyuka öltözteti a lányát, hogy húzzon már suliba, az meg visszaszól, hogy az öreglány meg ne felejtse el bekapcsolni a ház riasztóját, majd becsönget a hétvégi apuka is, aki lánya noszogatása ellenére sem akarja megdicsérni ex-felesége új frizuráját, mert ugye ki nem szarja le. A kiscsaj dob egy seggest a papa limójába, hogy elfurikázzák a valagát az iskoláig. Úgy tűnik, apucinak van mit a tejbe aprítania. Eközben – hogy már az elején kapizsgáljuk a mai epizód címadásának okát – azt látjuk, ahogy Erin erős flörtölésbe kezdett a főnökével. Szegény lányának az egészet látnia kellett. A pironkodás után újra az újgazdag csajszikát látjuk, ahogy ázsiai barátnőjével baktatnak hazafelé. A leckéről megy a diskurzus, hogy mennyire nincs kedvük elolvasni a Jane Eyert, ezért elosztják maguk között, 75 oldal nekem, 75 oldal neked. Bár, viccesebb lett volna páros és páratlan oldalakra osztani a dolgot, de ezen már nem lehet mit változtatni, ahogy azon sem, hogy a kötelező olvasmány verbális kettévágása után, egy fekete furgonból kipattanó sí maszkos úriember elrabolja a gazdag lányt. Az emberrablók a csaj telefonjáról felhívják a kedves papát, hogy vázolják a szóban forgó cserekereskedelem alapját. Egy zsák gyémántért cserébe a lány szabadon távozhat.

Tovább
Címkék: zsaruvér
Szólj hozzá!

Éden hotel 2x48 - A finálé

2012. május 25. 06:30 - sixx

Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint Kristóf Alízt az első évadban. Ne is szarakodjunk mindenféle faszsággal, hanem nézzük, milyen őrületes izgalmakat tartogat az utolsó egy óra.

Screen Shot 2012-05-24 at 5.50.09 AM.png

Tovább
Címkék: éden hotel
1313 komment

Éden hotel finálé, élőben a hogyvolton!

2012. május 24. 19:00 - sixx

Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék kommentelni, vitatkozni, sírni-ríni, aztán majd holnap reggel lesz rendes poszt is.

Screen Shot 2012-05-24 at 2.15.52 PM.png    

Címkék: éden hotel
1350 komment

Barátok közt - 6099-6100.

2012. május 24. 18:00 - drtorok

Oszi több tonnányi cukorral issza a kakaóját, Szabi beszáll az Alvin és a mókusokba énekesként, Attila pedig papírrepülőbe rejtett makkal vall szerelmet Júliának.

01.jpg

6099. rész:

Hahó, ifjúság, kész a reggeli! rikkant bele a Parlamentes, budai panorámás reggelbe Bözsike. Kiözönlik a nép, hihetetlen, hogy ennyien elférnek egy fél stúdióban. Aliz rózsamintás bébidollban riszálja a csípőjét. Telefon zavarja meg a sonkás-sajtos omlettet, Szabinak már ma leadják a reklámját.

Tovább
4 komment
süti beállítások módosítása