Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5923 – 5924

2012. január 15. 15:29 - cybergreg

Olvasóink szerencsések, mert a Barátok közt péntek 13-i részeit három nappal később olvashatják, így a szerencsétlenség-faktor már nem hat olyan pusztítólag, mint a tárgynapon. Az előző részben a Miki lakására talált Majoros Emília a fotőjben ülve, kávé mellett kezdi is már a kavarást, két brutáldrága antik ékszert dob Miki dohányzóasztalára. Nyaklánc és fülbevaló, ezt mér kapom? Nesze, Zolitól kaptam őket, de mocskosnak éreztem magam bennük, szinte sose hordtam őket. Csillognak persze veszettül, de úgy érzem magam, mint valami útszéli khmm, akit megvettek. Hát jó drágán vették meg, az biztos. Zolinak jó befektetés voltam, vallja be.

Zajlik a gépesített KRESZ-pótvizsga, Köles bá izzad, gondolkodj Peti, utolsó kérdés. Megvan! Ugye, hogy kár volt fenyegetőzni? Fiam, ezzel a hozzáállással nem sokra viszed az életben. Hát pedig a magyar viszonyokat elnézve ponthogy de. Erről ennyit, kapcsoljuk a kihelyezett alsó tagozatot Szabiéknál, ahol házi technikaóra keretében Lucus éppen elkészített egy… hát mi a pöcs ez? Papírmasé emberfigura, vudu-babának túl nagy, akasztója van. Alkotója szerint babalámpa, hát akkor biztos az. Akasszuk fel, hozom a létrát, mondja a feladathoz kicsi Szabi. Luca szerint várjuk meg a Gézát, neki létra nélkül is megy. Ilyen burkoltan még sose mondták Szabinak, hogy mélynövésű.

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

VV5 - 1X119

2012. január 13. 14:00 - Hódos Hajnalka

Roppant mód örülök, hogy a felettébb gonosz kedves kommentelők fantáziáját így megmozgatta a tegnapi posztban megemlített pávatoll, illetve annak holléte, és még mielőtt, akkor leszögezném, hogy grínicsi idő szerint igenis reggel van. Valahol a Sárgolyón biztosan. Lendüljünk át elegánsan Balázs visszafogott traveszti felsőjén és nézzük, mit szerencsétlenkedtek a Villában. Kinga szerencsétlen azt sem tudja, melyik országban van, mikor Seriék ébresztgetik, négy óra, fel kell venni a szolgálatot. Úristen, borzalmas. Péter lelkesedése is határtalan, alvás közben öltözködik, aztán fütyörészés, kávézás, gumibot lazán a vállra vetve. Kingának a fasza tele van a rendőrösdivel, Péter nem mondja komolyan, hogy menni kell?! Most aludt el a szaunában, nehogymá, nincs itt senki, még csak nem is pisilnek az emberek, egyébként is úgy érzi magát, mint valami debill.

Amíg Kinga az igazakét, addig Péter komótosan felcihelődik, köntös, palack bor, tányérsapka és száddámkendő, irány a gőzölgő dzsaku. Tányérsapkában, gumibotostul. Szolgálat van, vagy mi a fasz, ugyebár. Na, Kingácska menjen, gongoltak, elbúcsúzhatnak a szaunától, átadhatják Verának a szolgálatot. Azért jó, hogy Vera pozícióban van, mert minden szava, így az ébresztés is pusztába kiáltott szó. Attila például leszarja, hogy ébresztő van. A többiek is. Mivel a Vera szokott magába' beszélni, a tükör előtt dohog, aztán összeugat Petivel, aki kikéri magának a leférgezést, nem ő írt bele a naplóba. Jól van, akkor takarodjon a picsába. Megjön az ezredes úr, mijezitten Vera? Szándékosan csinálják, óvóbácsi! Hát lányom, oszt történt-e említésre méltó dolog az iccaka? Igen, nagyon sok. Péter és Attila szándékosan rendbontottak. Ejnye. És még a naplót is összefirkálták, ezért nagyon komoly büntetés jár. Bezzeg a másik szolgálatban minden a legnagyobb rendben volt. Behatolás nem történt, hihi. Péter hallgató, tisztálkodott-e ön víz által a szolgálat ellátása közben? Természetesen. Ez örvendetes. Hát akkor, azok négyen, akik szolgálatban voltak, elnyerték a takarítás nemes és lélekemelő feladatát, ami azért különösen fasza, mert ma helyszínelni fognak és az jó nagy dzsuvával fog járni. Vonuljanak szünetre.

Tovább
Címkék: vv5
komment

Barátok közt 5921 – 5922

2012. január 13. 12:00 - cybergreg

Peti zseniális logikájával kikövetkeztette hát, hogy Gizi és Köles tanár úr titokzatos közös múltja, ami szerinte csakis bűnös viszonyt jelenthet, méghozzá a házasságtörő fajtából, olyan irányba változtatta a hatályos KRESZ-t, hogy az már nem ad pluszpontot az autó tetején szörfözésért, és nem kifejezetten javasolja a nyugdíjas turisták buszának eltérítését. Magyarán a Peti és a KRESZ nem kompatibilisek na, és ez csakis a gonosz Gizi és a perverz Köles tanárbá közös ármánykodásából fakad. Linda valami különös oknál fogva nem értékeli az eszmefuttatást és a Rózsa asztaláig hajítja pattogó pajtását, aki értetlenül fogadja ezt a fejleményt.

A szemfüles Vilibá könnyekig meghatódva visszautasítja a Berényi-féle ingyenlakás-felajánlást. A káefté egyhangúlag bután néz, hogy ezt meg mi lelte, Gizi rohan is utána a folyosón, megvesztél öreg, a fene a jó dolgodat, hogy visszautasítgatsz ingyenkérókat. Nem úgy van az, asszony! Az ajándék után is kell illetékbélyeg, háromszázezer vagy harmincezer forint vagy mittudomén. Hát nincs nekem bankbetétem, mondja ezt olyan hangsúllyal, mintha egy bankszámla birtoklása kábé harmadik mellbimbó szintű kuriózum lenne. De nem tudják folytatni a vitát, mert Andrásnak mégis kell a Gizi még egy gyors délutáni sorbaállásra a postán.

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Gengszterkorzó 2x09- Kinek kell mégis a hatalom?

2012. január 13. 10:00 - szabóZ

Nemzetközivé válik a kavarás, mint a gazdasági szabadságharc, amikor elfogadták a jegybanktörvényt. Nucky Írországba utazik az apja koporsójával, hogy ír földön temethesse el az öreget. A ravatalozóban találkozik a Sinn Féin fejével, és kiderül, hogy a koporsó nem is hullát rejt, hanem egy tucat Thompson gépfegyvert, grátisz egy-egy tartalék tárat.

Na, ezért haverkodott a hadsereggel Nucky, háromezer géppuskát tárolnak ugyanis Atlantic Cityben a háború vége óta, és bár szívesen használnák, a korzón se németek, se osztrákok, de még egy nyamvadt lövészárok sincs. A félreértések elkerülése végett a Thompson géppuskát nem Nucky Thompsonról nevezték el, ha valaminek ő adná a nevét, akkor az egy méregdrága viszki lenne, esetleg egy igazán vastag, és nagy befogadóképességű boríték, ami kézbe simul, és feltűnés nélkül lehet átadni.

Tovább
komment

VV5 - 1X117 - 1X118

2012. január 12. 20:35 - Hódos Hajnalka

Hát, új hét kezdődött a Villában, elindult a Fakabát Akadémia, lesz itt minden, mint a bucsuban (tudom, hogy két hosszú ú, de mink otthun így mondjuk, na), kihallgatási technikák, helyszínelés, forgalomirányítás, közúti igazoltatás. Szombaton vizsga és nagyon fontos, hogy a fegyverek természetesen műanyagból vannak, ezért nem halt meg tegnap Vera, mikor Seri azzal mutogatott rá, akarom mondani, semmiféle kárt nem tudnak egymásban tenni. Sajnos. Azóta persze az is kiderült, hogy a Királylány a Dagadt Dögöt hívta ki párbajra, én meg akkor megragadnám az alkalmat és deklarálom, hogy holnaptól reggel lesznek posztok, egyrészt azért, mert ma elaludtam, másrészt azért, mert Atyaúristen II-nek ez a kívánsága, azért, és ha azt kérnék, hogy pávatollat tűzzek a seggembe, miközben a posztokat írom, abba is fenntartások nélkül beleegyeznék. Nézzük, mit szóltak a rendőrös héthez.

Azt hogy durva, már fotel sincs. A padok láttán találgatják, katonák lesznek-e vagy orvosok, javasolnám rögtön az agysebészetet, egymáson kezdhetnének gyakorolni. Fecó bölcs, mint mindig: az biztos, hogy tanulni fognak valamit. Az van, hogy sehogy se tudom belefűzni a mondókámba, hogy bazmeg, komolyan azt hittem, Csaba meztelenül jött ki a hálóból, aztán jobban megnéztem (höhö) és láttam, hogy világos boxer van rajta (Csabafanok kedvéért: az a feszülős fajta), de nem tudom, hogy kössem ide, úgyhogy nem írom le. Fecó arra gondolt, miniszteres hét lesz. Vagy tanáros. Aztán jön az ezredes úr meg a hadnagy úr, őrnagy nem jött, mert őt majd Isten hozza, ölben, és Eszter megvilágosodik, rendőrök leszünk, basszátok meg.

Tovább
Címkék: vv5
komment

Castle 2x23 - A látszat mindig csal

2012. január 12. 14:32 - Zenóbia

A takarítónő épp felmosni készül, azt még nem tudja, hogy többször kell majd vizet cserélnie mint általában. A nappaliban a tükrön vérrel írt felirat: GYILKOSS, a vércseppek pedig jelzik az utat a hulláig, függöny elhúz, sikoly kitör. Alexis az apja könyvét javítgatja, egyrészt helyesírásilag, mert az Castle-nak nincs, meg annak se volt, aki felírta az üzenetet a falra, másrészt szerinte az egyik új szereplőt ki kéne nyírni, mert tök idiótának tűnik. Az a szereplő tűnik idiótának amúgy, aki rablási nyomozó a könyvben, csakúgy mint az életben Tom. A mai hullánkat szíven akarták lőni, de nem annyira jött össze, így mielőtt meghalt, még a telefont is megpróbálta elérni az ágy mellett. Ez nem sikerült, mert a gyilkos még egy lövés helyett fejbe vágta, szarakodunk itt a hülye pisztolyokkal, de minek. Az óra megállt a nagy gyilkolászásban, így azt tudjuk, hogy fél 11-kor történt az eset. Damian Wilder férfi bőrápolási termékekkel foglalkozott, Castle pedig nagy rajongó. A fürdőszobában talált borotvahabbal, amiről kinyomás után kiderül, hogy meleg, pedig simán meggyőzi Ryanékat is, hogy a fickó egy zseni volt. A lányok arcán csak icipici gúnyt vélek felfedezni.

Beckett a fiúkat elküldi szomszédolni, ők pedig tippelgetnek, hogy mit raboltak el a lakásból, mert valamit igen. A valami pedig értékes lehetett, mert a plazma TV-re például szartak. Az egyik szomszéd látott valakit átugrani a kerítésen, de nem zavartatta magát ettől, minek is azt. Beckett megkérte Tomot, hogy az ügy rablási vonatkozása miatt szálljon be segíteni. Castle állati boldog. Közben behozták a legközelebbi hozzátartozót, az uncsitesót. Wilder természetesen nagyon jó ember volt. Hogy görényeket sokkal ritkábban nyírnak ki, milyen érdekes dolog ez. Amúgy a pattanásaiból gazdagodott meg, ha valakit izgatna a hír, mert hogy sok volt neki, erre feltalálta az ellenszert. Ok, akkor tényleg zseni volt. A vitrinből pedig a könyvgyűjteményét lopták el, ami akár több tízezer dollárt is érhetett. Damian nemrég felújíttatta a konyhát, azaz hetekig munkások szállták meg a lakását, lesz kiket kihallgatni. Míg Tom utánanéz, hogy volt-e köztük büntetett előéletű, Castle közli, hogy szerinte nem a könyvek miatt nyírták ki Damient, hanem a vérrel írt üzenet mögött lehet az igazi indíték.

Tovább
Címkék: castle
komment

Barátok közt - 5919-5920.

2012. január 12. 13:55 - villanella

Még egy építésznek, egy ügyvédnek, egy vérbeli vállalkozónak és egy hülye hajú fasznak is lehet szíve, tudhattuk meg a tegnapi Barátok közt részekből, ugyanakkor arra is fény derült, hogy veszíteni nem könnyű, sőt, a vereség sokszor teljesen idiótává varázsolja az embert. Ja, és a fogamzásgátló mégis csak meggátolja a fogamzást.

Tovább
komment

Barátok közt - 5917-5918.

2012. január 11. 17:44 - villanella

Hah, a dugás következménye olykor az, hogy terhes lesz az ember. Ezt megtudhattuk most a keddi részből, illetve végre úgy tűnik, pont kerül a zsarolós szál végére is, Gizinek köszönhetően. Felelevenednek a letűnt idők, előkerül néhány régi fotó is, szóval egy teljesen általános, mondhatni unalmas közvetítés következik.

Tovább
komment

Játssz alkohol nélkül!

2012. január 11. 14:10 - szabóZ

Háromszor három, azaz kis fejszámolás után kilenc ajándékunk van azoknak, akik válaszolnak egy a Mokka sms-szavazásainál éppen csak bonyolultabb kérdésre a Gengszterkorzóval kapcsolatban. Nem, nem azt kérdezzük, hogy mégis hogy szóltják Nucky Thompsont a sorozatban. (Nuckynak egyébként.)

A Gengszterkorzót gyártó és sugárzó HBO

3 darab Válaszcsapás plakátot

3 darab Az elit alakulat könyvet

3 darab Boardwalk Empire cipőpucolót

ajánlott fel azoknak a helyes megfejtőknek, akik megmondják, hogy az Egyesült Államok melyik államában tartott a legtovább az alkoholtilalom, és meddig korlátozták ott a polgárok részegséghez való alapvető emberi jogait.

A kérdés első feléhez adunk egy kis segítséget emelt díjas kvízműsor stílusban, a második alkérdés megválaszolása pedig már nem lehet olyan nehéz. Google a barátod.

Tehát a három lehetséges választ:

1. Igen
2. Nem
3. Demokrácia

1. Mississippi
2. Georgia
3. Texas

A helyes válaszokat az állam és az alkoholtilalom végének dátumával péntek délután ötig várjuk erre a címre (hogyvoltKUKACgmail.com).

komment

Gengszterkorzó 2x08- Kinek kell mégis a hatalom?

2012. január 11. 12:54 - szabóZ

Egy álommal kezdünk, erre onnan jöhetünk rá nagyon hamar, hogy Nucky irodájában viszonylag ritkán vergődtek eddig megsebzett szarvasbikák. De ha ez még nem lett volna gyanús, hát ott van a gyerek Nucky, aki vérző kezét mutogatja az idősebb Nuckynak. Ha Atlantic Cityben a húszas évek évén lett volna Budapest Tv, akkor az emelt díjas jósnő biztosan elmondta volna, hogy itt gyerekkora traumák törnek majd a felszínre. Aztán kis szünetet tartva még hozzátenné, hogy hogy halált látok, és új reményt is, de nem tiszta minden, tartsa a vonalat,ha többet fizet, talán én is többet mondhatok.

De Nucky inkább csak felébred, az orvos éppen a kézsebét kötözi, Nucky pedig ha már ott van, hát jól lecseszi, hogy miért nem szólt neki arról, hogy a Kapitány a szélütése óta nem akarja már átvenni a város vezetését, inkább csendben csorgatja a nyálát a lepedőre.

Az orvos hálapénzt nem nagyon remélhet, viszont azért megnézheti még grátisz Margaret gyerekét is, aki éppen lázas. De ugorjunk tovább, még mielőtt a Szomszédok cselekményének szintjére süllyedne a történetszál, és megjelenne Etus, meg a Nagy Fehér Doktor, hogy elmerengjenek a korrupt politikusokon, és a kenyér árának emelkedésén. Nucky öccse éppen reggelizik a családjánál, amikor megérkezik a szövetségi ügyész embere, hogy beidézze Atlantic City seriffjét. Eli kidobja az ügynököt, de idős apjának ez már így is olyan nagy izgalom, mintha 3D-ben nézné meg az Alien vs Predatort csutkáig tekert hangerőn, közvetlenül a Rémálom az Elm utcában után: a szívéhez kap, és meghal. A halál megvolt, a jósnő pedig bólogat a Budapest Tv-n, hogy ugye én megmondtam.

Nucky eközben mit sem sejtve a hadsereg támaszpontjára tart, mert ugye, hol máshol tudna nyugodtan beszélgetni a New York-i és a chicagói alvilág vezetőivel, mint egy laktanya mélyén. Rothstein és Torrio lassan kezdik megérteni, hogy a saját embereik basszák át őket, jön fel az új generáció, akik értik az új idők szavát, ami most speciel nem azt jelenti, hogy fél kézzel twittereznek, meg egész nap a Facebookon lógnak, hanem, hogy nem pöcsölnek, ha ki kell nyírni valakit.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása