Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Torchwood 1x11 a vadak éjszakája

2012. május 06. 14:00 - Möff CAT a Torcsvúdos gyerek

THIS IS TORCHWOOOOOOOD! Na, ezzel neki is látunk a mai leckének gyerekek, figyeljetek nagyon, érteni ugyan így sem fogjátok, de legalább csöndben vagytok addig. A Cardiff-öböl éjszakai látképével indítunk, festői nagyon, majd a kamera rázoomol egy sikátorra, ahová Jack éppen egy vívilt kerget be. Akik szorgalmasan olvassák a Torchwood-összefoglalókat, azok tudják, hogy a vívilek humanoid alkatú, atomronda fejű élőlények, akiket néha meghajkurász a Tw, az első részben is találkozhattunk eggyel. A lény szaladna, de zsákutcába került, a jó kapitány meg magabiztosan mosolyogva közeledik, na heló, ecsém, megjött a profi, ne játsszunk egymással! Mutatja neki a Vívil-sprét (VÍVILSPRÉ, ó, anyám...), meg a bilincset, közben megy a laza duma, könnyítsük meg mindkettőnknek! Sajnos a vívil nem ért torcsvúdiul, épp ezért nem is vágja, hogy semmi esélye, így falhoz bassza Jacket, jó alaposan megkarmolja, majd elszelel, Harkness nyögve szalad utána.

1.jpg

A képért külön elnézést kérek, de amikor léptettem, hogy melyik kockáját fotózzam le a jelenetnek, nem bírtam ellenállni a jó kapitány fejének, ígérem, hogy teszek majd be rendes fotót is a vívilről. 

Tovább
komment

Survivor 24x11 - Never Say Die

2012. május 06. 12:00 - kardigan

Ott hagytuk abba, hogy Troyzan teper, de nagyon, mert az összes lány őt akarja a zsűriben látni (én meg rájöttem, hogy a jury kurvára esküdtszék ebben a környezetben, de az nem jön a számra), de múlt héten nyert ügyesen immunityt, úgyhogy Leif ment. Meh. Az estében Tarzan azt mondja, hogy neki most a lányok után menni lesz az okos - hát izé, define 'okos'. Alicia Kimet kérdezi, hogy hogy van - hogy lenne, be van szarva, tribalen ugyanis Troyzan explicite közölte, hogy Kim a jani, és ki kell hajítani hamar. De azt is mondja, hogy szerinte erősödött az alliance, csak nyugodtnak kell maradnia, meg biztosítania, hogy mindenki jókedvű legyen, gonosz dolgokat jelez ez a mondat.

Kapnak egy semmitmondó levelet a rewardról, Kat megbeszéli Kimmel, hogy egymást viszik, ha nyernek. Kimen már most látszik, hogy nem szeretné, és konkrétan kimondja a szájával, hogy nem szeretné egy kupacban hagyni Troyt, Christinát és Aliciát, de azért megígéri, dráma leszen itt hamarost. Megint olyan reward van, ami imádok, jó kis hisztigeneráló játék. Első körben egymásról válaszolnak kérdésekre titokban - olyanokra, hogy kire bíznád az életedet - maga a challenge pedig az, hogy megtippelik, mit írt a többség. Mindenkinek három élete van, ha jól válaszoltál egy kérdésre, valakitől elvehetsz egyet, ez a része mindig kurva látványos. Itt éppen mindenkinek van egy bábuja (kurvacuki a miniTarzan!), ezeknek a biztosítóköteleit vagdossák, és a végén beleesik az alatta lobogó tűzbe, nagyon lelkes vagyok. A nyeremény a szokásos, elmenés másik szigetre, zabálás.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Sírhant művek 1x11 – The Trip

2012. május 06. 10:00 - Fekete Panna

Kicsit erős a mai kezdés, ugyanis egy kisbaba szemén keresztül látjuk a világot a rácsos ágyból. Bambulunk, kicsit sírunk, a szülők nem tudják mi a bajunk. Apu és anyu kezén csillog a valszeg vadiúj jegygyűrű, aggódva néznek ránk, de lévén az éjszaka közepén vagyunk, biztos mindjárt jön az álommanó. Apu elmegy aludni, anyu marad mellettünk. Nézelődünk még egy kicsit, és lassan elsötétül a világ.

Tovább
Címkék: sirhant muvek
komment

Survivor 24x10 - I'm No Dummy

2012. május 05. 16:00 - kardigan

Két résszel ezelőtt Jay öntudatra ébredt és elkezdett nem bízni a lányokban, de ez az előző adásra elmúlt neki, így legutóbb ő távozott, mostanra viszont Troyzannak leesett végre, mi van - ő például egy nagy kupac kakiban benne. Este Troy Christinát bassza le, akiről ezek szerint azt hitte, hogy vele fog szavazni, ráadásul Alicia védi meg végül, fingom sincs, miért, valószínűleg mert semmiképpen nem bírja befogni a száját, ha balhé van. Troyzan kurvára sajnálja magát, itt már nincs többé csapat, most már csak én vagyok mindenki ellen, szinte hallom az Eye of the Tigert.

Másnap reggel Chelsea-nek kezdi magyarázni, hogy van egy csomó ember, akinél jobban megérdemli, hogy itt legyen, amire szegény lány azt tudja mondani, hogy dehát ez egy játék. Troyzan ezt úgy értelmezi, hogy a lányok szerint neki nincs joga mérgesnek enni, ez mekkora faszság, édes istenem. Abszolút joga van hozzá, de mégis mit vár, hogy Chelsea majd kikergeti a szigetről Leifet meg Christinát egy bunkósbottal? Aztán még hozzáteszi, hogy Jonas legalább férfiként viselte a dolgot, és ő dolgozott is a tábor körül, ajjaj, ezt nem biztos, hogy kellett volna. Két másodpercig sajnálom Troyzant, de aztán megint elkezdi a faszságait mondani, hogy ilyenek ezek a nők, a seggük alá lett tolva minden, és amint megvan mindenük, kirúgnak, ettől sajnos belőlem kijön a feminista.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Élet a Marson 1x01

2012. május 05. 14:00 - G_Norton

Ideje egy újabb agymenésnek, ezúttal semmi olyan történelmi dolog nem lesz benne, nem kell aggódni. Az Élet a Marson-sorozat (meg a folytatása, a Porrá leszünk) egy kicseszett jó brit krimisorozat, amit egy csavar tesz igazán érdekessé, na meg a remek szereplők. Szóval hogyvoltra fel, nem olyan hosszú ez sem, csak 2x8 rész.

Mindjárt egy rendőrségi akcióval nyitunk, valami gyilkost szednének össze a zsaruk, a parancsnok főfelügyelő Sam Tyler bekopogtat az ajtón, Colin Raimes, ideje kigyünni, le vagy tartóztatva. Colin máshogy gondolja, és szökni próbál, Sam utánamegy, Colin ellenáll, Sam összeveri egy vipera segítségével. A rendőrségen Colint szembesítik is a bizonyítékokkal, köztük a fantomképével meg a naplójával is, ahol námbör ván gyilkosnak titulálja magát, ebből még S. Ábel sem tudja kikavarodni. November negyedikén is írta, hogy milyen jó érzés volt valakit kinyírni… hopsz, november 4? Na nem, ez nem a szovjet bevonulás miatt fontos, hanem mert Colint egy másik körzetben pont aznap este bevitték, mert valaki petárdával dobálta. Az sem elhanyagolható körülmény, hogy a fickó elsőrendű fantaszta, képes bármilyen baromságot kitalálni, akár még azt is, hogy kinyírt x embert, köszönjük Tyler nyomozó, ennyi volt.

Tovább
Címkék: life on mars
komment

Egy óra múlva itt vagyok ! 1x14 - Hazatérés

2012. május 05. 12:00 - Sigismundus

44 tele, Pesttől keletre, dzsip szlalomozgat régi bombatölcsérek és új aknalövések közt. A General Motors e kiválló termékének hosszú útja a detroiti gyártól itt ér véget. Megállítja egy aknalövés, mely csak a sofőrrel végez, utasok megmaradtak.

Szokolov, Láng és Spiller rohannak, mert fontos a rakomány, PR filmhiradók és politikai fejtágító röplapok a Szovjet Hadseregnek. Szokolov előad a tiszteknek, szerinte Horthy csak ídőt akart húzni a Moszkvával tárgyalásokkal. Valójában nem akart fegyvert adni a munkásai és parasztjai kezébe, ezért bukott meg. Ráfázott, leváltották a nyilasokra, akik rosszak, értik elvtársak? De a magyarok jók ezért kell megpróbálni minél többet megnyerni magunknak, értik elvtársak?

Tovább
komment

Zsaruvér 1x11 Kishal

2012. május 05. 10:00 - Chat Géza

Hajnalok hajnalán hívják Danny privát számát, de nem az egyik részeg kolléga telefonál valami iszonyat buliból, hogy „Ezt hallgasd meg Danny! A te számod szól bazmeg!” Egy Anna nevezetű nő csörög Reagan nyomozóra. Fél a sötét utcán sétálni, ezért gondolta megereszt egy hívást. Danny inkább a 911-et javasolja, de a nő inkább hagyja a fenébe. Jól van akkor, mindegy akkor. Közben felkel a nap és Frank titkárnője regéli a napi teendőket, mígnem egy igen fontos momentumhoz ér, ami egy 25 évvel korábbi üggyel kapcsolatos. Micsoda? Frank bekapja fél bajuszát és egekig mereszti szemöldökeit és azonnal lemondatja az egész napos programjait, hogy kimenjen a helyszínre körbeszimatolni kicsit. Egy negyed évszázada eltűnt kilenc éves kisfiú befalazott csontvázának a látványa felébreszti Reagan felügyelőben mélyen szunnyadó vadászkopót. Berendeli az irodájába az üggyel kapcsolatos összes iratot – csak, hogy egy kis Döglött akták (Cold Case) koppintás is legyen – és beleveti magát, hogy kézre kerítse a tettest. Eközben Jamie és Renzulli egy Vizi hulla teteme fölött álldogálnak, mire kiér a nagyképű nyomozó is, aki – naná, hogy pont az a figura, aki anno együtt melózott Joeval azon a bizonyos rajtaütésen – egyből baszogatja az újhúst, majd a Vizi hulla zsebéből elő vesz – egy a piacon felbecsülhetetlen értékű – Danny Reagan névjegykártyát. Bingó! Nyertem! Hívnám a bratyót, nem?

Tovább
Címkék: zsaruvér
komment

Barátok közt - 6071-6072.

2012. május 04. 19:30 - Mésza "Abdul" Jani

Miklósra épül a nem túlságosan izgalmas két rész. Claudiával és Zsolttal is kölcsönösen kicsesznek egymással. Zsófi otthon főz, de annyiból, ami egy szegényebb családnak egy heti kosztpénz, mindezt a spórolás jegyében. Peti bénázása végül jól sül el, Bartha meg Berényi keze kevésbé. Szabó úrról kiderül, hogy az üveges apja, de pénz egyhamar nem lesz. Szabi és Kriszti szerelmi története még további vicces dolgokat tartogat.

Tovább
komment

Survivor 24x09 - Go Out With A Bang

2012. május 04. 16:00 - kardigan

Az előző részben a lányok úgy döntöttek, elég volt a Salaniból, innentől girlpower van, és Mike ment haza, kicsit se fog hiányozni. Ez a mostani rész szerintem az eddigi legrosszabb az évadból, előre is elnézést, Mark Burnették nevében is - így kell a hogyvolthoz kedvet csinálni. A reggel első képsorain Tarzan azt magyarázza Troyzannak, hogy a lányok sokan vannak, szerintem ha valamit Tarzannak kell neked elmagyaráznia, kezdj el aggódni a hogy kókusz esett a fejedre. Troy mondjuk így is csak odáig jut, hogy a lányoknak most eszébe juthat hogy összefognak, az meg sem fordul a fejében, hogy már megtették.

Jeff nélküli reward challenge van megint, egy oszlopon van keresztbe öt vízszintes rúd, erre kell rádobni két madzaggal összekötött labdát, legalsó egy pont, legfelső öt pont. Megint csapatokban, a nyeremény egy barbecue egy szigeten. Asszem akkor is szar lenne, ha Jeff kommentálná, de így, hogy Troyzan, valami baszottul unalmas, Alicia, Kat, Jay, Tarzan és Troyzan megy enni, ugorjunk.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Mob Wives 1x09 - Take This Book and Shove It

2012. május 04. 14:00 - k.im

Az idő halad, gyorsan szalad, mondanám, ha öregasszony lennék, ami nem vagyok, viszont ez már tényleg az utolsó előtti epizód az első évadból, elképesztő! Ráadásul elárulhatom, hogy a második szezonba majdnem kétszer ennyi részt szuszakoltak, úgyhogy aki rákapott, az el lesz kényeztetve rendesen, új szereplőkkel és 200%-al több drámával, és ha még ez sem elégítené ki csillapíthatatlan trash-éhségeteket, akkor indul a Chicago-i spinoff is hamarost. Na de elkujtorogtak a gondolataim, mint a kiskecskék, végezzük ki a kilencedik epizódot gyorsan.

Nagy napra virradtunk, Carla férjét 6 év után kiengedik a börtönből, úgyhogy mennek érte a kölkökkel. Carla kicsit aggódik, egyrészt az ikreknek tök új élmény lesz egy apa, 2 éves korukból nem sokra emlékezhetnek, másrészt lehet, hogy Joe nagyon megváltozott a börtönben és az ikrekkel sem fog tudni mit kezdeni, ráadásul most fogja elmondani nekik, hogy 6 évig nem dolgozni volt, ahogy eddig tudták, és a tetejébe még a hétköznapi életbe is vissza kell szoknia. KisJoe annyira be van sózva, hogy az energiáját a húgán vezeti le, a hátsó ülésen püföli egy kék plüssmajommal.

Renee ezalatt egy szókimondó feka barátnőjével találkozik, akinél régebben stylist asszisztensként dolgozott például 50 Cent és G-Unit klipekben, és most, hogy megint difi van, kéne valami pénzes meló. Tiffany nem sokat szarozik, kerek perec megmondja: Renee, túl sok a dráma, és elég nehéz elviselni, amikor ezt magaddal hozod a munkába. Renee védekezik, de hát összetartozunk Juniorral a gyerek miatt, Tiffany szerint viszont ettől még lehetne nyugodt élete, másoknak is megy, csakhogy Renee magára veszi a szart, ha kell, ha nem. Szerencsére Tiffany jó arc, és megígéri, hogy szól, ha tud valamit, mert amúgy összeszedetten és pontosan dolgozik.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása