Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24x05 - A Bunch Of Idiots

2012. április 29. 14:00 - kardigan

Az előző részben a fiúk elkövették a legnagyobb baromságot, amit törzs csak elkövethet, mindezt azért, mert Colton azt mondta, és neki, kapaszkodjon meg mindenki, idolja van, nyilván nem lehet neki ellentmondani. A reggel kb erről szól, a lányok még mindig nem tették túl magukat a dolgon, és rózsásan látják a jövőt, ha a szomszédban ekkora hülyék vannak, nem lesz egy nagy cucc nyerni. Elindulnak reward challenge-re, ahol Jeff bejelenti, hogy most bizony összekeverik a törzseket, ami határozottan nem hülyeség, ha megint a fiúknak kell tribalre menni, Jeffet is kiszavazzák, ha Colton úgy akarja. Véletlenszerűen választanak, tojásokat kell húzni, és amilyen szín van a hasában, az lesz a törzsed, szóval kénytelen leszek használni a neveket.

Az új Salani (az eddigi lányok): Kim, Chelsea, Sabrina, Kat, Mike, Jay és Troyzan, az új Manono: Alicia, Monica, Christina, Leif, Tarzan és Colton. Utóbbiak nem örülnek, az összes erős játékos a Salaniban van - akkor meg főleg nem, hogy a nyeremény a kávén és a mogyoróvajas-lekváros szendvicsen felül a táborhely is, a vesztesek új helyet kapnak és kezdik újra nulláról. Egy hatalmas vödörben kell vizet hordaniuk négyesével, némi akadályokon is át kell menni, plusz befogni a vödör oldalán a lukakat. Nyer a Salani, amúgy nem sokkal, Colton később megjegyzi, ez görög istenek és parasztok meccse volt. Nem állítom, hogy nincs igaza, viszont nem feltétlenül így kell bevágódni az új tribe-nál.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Sírhant művek 1x10 – The New Person

2012. április 29. 12:00 - Fekete Panna

Egy konyhában nyitunk, ahol egy "fiatalember" folyamatosan magyaráz, a háttérben valszeg a felesége készíti a vacsorát számára. A pasi csak dumál, beszél, szövegel, fecseg, pofázik, karattyol, locsog, jártatja a száját, csacsog, csicsereg, löki a sódert, nyomja a rizsát, mondja-mondja a magáét totál érdektelen dolgokról (a munkahelyén mik történtek aznap), mire egyszercsak (sokunk ki nem mondott kívánságára) az asszony hátulról leüti egy serpenyővel. Aztán főhősnőnk leül, és megvacsorázik. Ez a hidegvér kéremszépen. Brávó.

Tovább
Címkék: sirhant muvek
komment

Torchwood 1x10 Az idő száműzöttjei

2012. április 28. 17:00 - Möff CAT a Torcsvúdos gyerek

Torchwood again, hölgyeim és uraim, ma időutazós rész lesz, tessenek figyelni a hátsó sorban is, igen, maga, ne dumáljon, mert aztán majd nem tudja miről volt szó! Felhős, borult idő, vidéki angol repülőtér, Toshiko kivételével az egész Torchwood ott áll a kifutó szélén, komoran, mint az afféle világmegmentő hősöknél szokás. Régimódi kétfedelű, kétmotoros gép közeleg a szellő szárnyán, földet ér, majd hőseinkhez gurul és egy retró pilótaruhába bújt hölgy integet ki a pilótafülke ablakán, helló!

1.jpg

Összesen hárman vannak a gép fedélzetén, a pilótanő, egy húsz körüli fiatal lány és egy ötvenes éveiben járó férfi, mindhárman a korai hatvanas évek ruházatát viselik. Jack üdvözli őket, majd megkérdezi, mikor tetszettek indulni, drága? 1953-ban, hangzik a válasz, hoppá, akkor FŐCÍM!

Tovább
komment

Egy óra múlva itt vagyok ! 1x13 - Szökevények

2012. április 28. 12:00 - Sigismundus

Scmuck készségesen rendelkezésre bocsájt egy pincét pár kötéllel, csigákkal, meg néhány dróttal és hasonló jókkal. De nagy kínzásra nincs idő, mind csak az első mellébeszélési szintig jutnak el a mikor még csak az álcájukat ismétlik szakadatlan. Ekkor ugyanis hírt hoznak hogy Shultzer őrnagyot egy bizonyos Késmárki őrnagy keresi... Vincében megfagy a vér...

Pedig ősi ellenségének feltünése megmenti őt éppen. Shultzer elrohan, és hírt kap a budapesti újságokról.. Forray Aliz nyilatkozatát olvashatják, de minő meglepetés, Shultzer és Késmárki változatát. Csetniktámadásról szól, semmi álruhás német kommandórol.

Késmárki nem érti, de sürgősen Budapestre megy, mert a VKF2 (Horthy saját vezérkari csapata) hazahívta vizsgálatra. Mégpedig a délvidéki eseményekkel kapcsolatban... Odahaza ugyanis váratlanul elkezdtek más szelek fújni... Szóval a magyar őrnagy ideges nagyon, hívja Shultzert, repüljön vele.

Tovább
komment

Róma 2x10 - Ami az apádat illeti... (Évadzáró)

2012. április 28. 10:00 - G_Norton

Évadzáró, jaj de jó, mindenki mögnyugodhat, többet nem kell kényszeresen ide kattintani remegő kezekkel, több Róma már tényleg nem lesz – sajnos. Szóval legutóbb ott hagytuk abba, hogy kitört az a fránya háború. A baj csak az, hogy Antonius el is bukta, ezt látjuk mindjárt az elején, a playboy épp megszökik egy kis csónakon az actiumi csatából, hogy Kleopátra után menjen gyorsan. Szegíny érzi, hogy most már vége, eltűnődik, nem is olyan szar kikapni, na látod ezt Mourinho?! Ja, és persze Vorenus is vele van, örülnek, hogy élnek. A hírfelolvasó Rómában kihirdeti, hogy Kleopátra rabszolgája, Antonius vereséget szenvedett Agrippa hajóhadától, és a buli mostantól Alexandriában folyik. Livia örül, mert Antonius gyáván menekült, de Octavia szerint csak a zsét mentették Kleopátra hajójáról, Octavianus meg egy hülye, és hazudozik. Atia tök fásultan gondolkozik, hogy mégis hogy sikerült egy ilyen kölköt nevelnie.

Octavianus táborában járunk, Alexandria csaknem kellős közepén. Antonius hozott egy a helyzethez nagyon nem illő békeajánlatot: senki sem baszogat senkit, és Antonius egyszerű polgárként éli tovább az életét Egyiptomban. Octavianus kapásból nemet mond, csakis a kapitulációt fogadja el. Továbbá szól a követnek, hogy van Antonius mellett egy vörös, marcona fickó, nem nehéz eltéveszteni, na az lesz Vorenus, vedd rá az árulásra. Az eddig a roppant fessen festő Pullo ekkor közbeszól, hogy Vorenus nem lesz áruló, de azért üzenjék azt neki, hogy Vorenus gyerekei jól vannak, és reméli, hogy az övé is jól van. Ja, ez csak vicc, amit csak mi értünk. Követ elmegy, beül az ókori liftbe, hogy megvigye a szar hírt Antoniusnak.

Tovább
komment

Barátok közt - 6065-6066.

2012. április 27. 18:00 - drtorok

Atesz ideges, Nóra ideges, Juli ideges. Patrik jól van, Zsófi jól lesz, mert kap egy tűzpiros bokacsizmát, a Margit híd szép, Timikét pedig hajléktalanok veszik körbe egy aluljáróban.

01.jpg

6065. rész:

Attila káromkodik az irodában, tiszta idegroncs az állandó padlásozástól. Állandóan beragad a klaviatúra! kiáltja. Klau forradalmi ötlettel áll elő: tisztítsd ki, Attikám. Illetve kérdi, hogy miatta tárgyal-e állandóan irodán kívül bizonyos Patrikkal. Nem, hanem mert kávézóban könnyebben ellazulnak az ügyfelek. Ez Klaudiának tetszik, alkalmazni is fogja a módszeret. Jön Zsófi, a kedvenc butikjába küldi a nagynénje a hostessek formakötényéért. Kölcsönkéri Klau kocsiját, mert ugye neki a nagy ínségben már nincs – és ezt a nagynéni csak most tudja meg. Szemöldökfelvonás.

Tovább
komment

Zsaruvér 1x10 - Éjszakai élet

2012. április 27. 17:00 - Chat Géza

New York éjszakai leple alatt egy nagyon fancy klub kígyózó tömege előtt a beengedő ember az Úr. Nagyon egyszerű a szabály, fasziknak és ronda, idős, terhes nőknek nincs belépő a buliba. King jól végzi a dolgát, mire az egyik selyemficsúr morci lesz és nem létező fegyverrel kezd fenyegetőzni. Eközben Danny készülődik az egész hetes éjjeli műszak megkezdéséhez. Egy játékos pofon a gyerekeknek, csók az asszonynak és irány melóba. A magányos farkas Reaganek otthon tespednek. Jamie és a nagyfater sakkozik, Frank meg telefonál egy régi társával, aki még annak idején ’73 nyarán golyó elé ugrott, hogy megmentse társa életét. Jamie kérdései süket fülekre találnak. Danny meg a társa – aki most már elég stabilnak látszik – a kocsiban róják a köröket, miközben valami giga-mega sláger fülbemászó dallamait élvezik. Visszatérve a klubhoz, King még mindig állja a sarat és távol tartja a bent bulizó jónőktől a kint álldogáló kötött pulóveres nyomikat. És ekkor eldördül egy lövés, mire a ’király’ elterül és nem mozdul többé.

Tovább
Címkék: zsaruvér
komment

Mob Wives 1x08 - Relapses, Rats & Raccoons

2012. április 27. 15:00 - k.im

Nem kell megijedni a címtől, ez továbbra sem az Animal Planet, bár van benne állat bőven, bruhaha (elnézést). A vérmes háborúskodás után újra béke honol Staten Island szigetén, egy epizód erejéig biztosan. Renee-nek nem jött be a netes társkeresés, Carlának viszont nemsokára hazatér a férje a böriből, Dritát pedig kétségek gyötrik a házasságáért hozott áldozatokat illetően, Karen lapított, gondolom most fog akciózni. Lássuk, miből élünk!

Renee Carlával ebédel, feltételezem vezeklésképpen, hiszen annyira el volt foglalva a saját igazával, hogy azt se tudja, mi van vele. És az első percben elhangzik minden maffiafilm legalapvetőbb mondása: Fuhgeddaboutit! Koccintanak a barátságra, olyan, mintha presszókávét innának koktélospohárból, elég bizarr. Mi más lehetne a téma, mint a randizás, de Renee inkább Juniorral lenne együtt, mint valami idegennel, aki nem üti meg a szintjét. Nem értem, a kettő közt nincsenek átmenetek? Junior említésekor Carla olyan arcot vág, mint aki ezt a nótát már nagyon unja.

Renee a rosszfiúkra bukik, ami egy dolog, de úgy tesz, mintha Junior lenne a világon az egyetlen példány belőlük. Bizonygatja, hogy nem szerelmes belé, de Carla láthatóan nem hisz neki. Junior így, Junior úgy, Carla meg próbálná észre téríteni: a faszi tudja, rád mindig számíthat és ezt ki is használja. Renee nem érti, miért baj, hogy törődik vele, hiszen apátlan-anyátlan, ráadásul van egy fiuk. Carla hiába mondja, hogy a pasas problémái nem tartoznak rá, falra hányt borsó az egész.

Tovább
komment

Survivor 24x04 - Bum-Puzzled

2012. április 27. 13:00 - kardigan

Az előző részben a lányok fáztak, a fiúk pofára estek kétszer, a Szépfiú Alliance szegényebb lett egy Mattel, Colton arca meg csak nő és nő, de ettől még nem lesz kisebb seggfej (lásd még Bill ghettotrashként való emlegetése). Az éjszakai kamerás felvételek szokás szerint dögunalmasak, kivéve, hogy Leif egy dobozban alszik!!!

A nappali menetrend a szokásos puncsolás, most éppen a fiúk mennek a lányokhoz, hogy adják kölcsön a hálót, mert Jonas tudja használni, és odaadják a cucc felét. Nem adják, pedig szegény fiú próbálja úgy beállítani, mintha nekik tökmindegy lenne, és csak a testmozgás kedvéért akarna halászni menni, és Troyzan még azért hozzáteszi, hogy ezek a nők olyan emócionálisak és ettől nem tudnak gondolkodni, hát szerintem meg bekaphatod.

Tovább
Címkék: survivor
komment

Kettős ügynök 1x07 - Communication Breakdown

2012. április 27. 11:00 - teardrops

Műholdról indulunk, melyet éppen babrálnak, mármint programilag, ráadásul eredményesen, ugyanis az egy dolog, hogy Joan emberei csak bámulják a megszakadt kapcsolatot hírül adó kis üzenetablakot (Joan meg értetlenül bámulja az értetlenül bámulókat), de megbénult a közlekedési rendszer is, és ez mind eltörpül amellett, hogy Danielle nem tudja feltölteni friss honlapjára a friss fotókat a frissen sütött finomságairól. Most, hogy férjura nem dolgozik, ki kell valahogy pótolni a hiányzó bevételt, no meg az időt, amit otthon tölt. Annie azért besegít a falásba, amivel újabb friss képek témáját adja nővérének, aki kattintgat is vadul, de lánya szomorú bejelentése leállítja: nincs mese, mármint a tévében, csak a hangyák tánca, az meg nem érdekli. Szintén ez megy ott is, ahol Lisa Hearn öltözködik éppen és hangosan hiányolja, hogy nem látja magát HD minőségben, amikor előbújik a fürdőből, akihez beszél és aki nem más, mint… Auggie. Aki közli is, hogy őt nem vonzza a HD, de Lisa annál inkább, el is csábulna még egy menetre, de hogy ne hiányolják a munkahelyén, betelefonál. Azaz csak telefonálna, ha lenne vonal. De nincs. Na, ez már gyanús, sőt érdekesebb és izgalmasabb, mint Lisa, úgyhogy ott is hagyja a riporternőt, hogy a következő pillanatban közölje Joannal, hogy valami bűzlik Dániában, de méginkább itt a környéken, ugyanis ez nem véletlen, valaki hackerkedik (jaj), ennek pedig csak ott tudna utánajárni, ahol sok hacker van egy kupacban, amit úgy hívnak, hogy Datatech konferencia… és amire Joan már be is utalta kedvenc technikusát.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása