Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Sherlock 1x03 - The Great Game (ÉVADZÁRÓ)

2012. március 11. 17:00 - Niara

Sűrű résznek nézünk elébe, vágjunk is bele gyorsan. A nyitójelenetben Minszkben vagyunk, egy sötét, hideg teremben, ahol egy fickó épp Sherlockot akarja meggyőzni, hogy húzza ki a csávából, miután hirtelenfelindulásból meggyilkolta a barátnőjét. Holmest nem érdekli az ügy, viszont nagy lelki nyugalommal javítgatja ki a fickó angolját. Főcím, ebben az évadban mindössze harmadszor, de utoljára :( Ezután Holmest otthon látjuk a Baker Streeten, szokásos jólöltözöttségével ellentétben pizsamában-fürdőköpenyben, egy fotelben elnyúlva. Halálosan unatkozik, és ezért egy revolverrel lődözve kirajzolja a tapétára sárga festékkel felmázolt smiley-t.

Az érkező Watson kiakad a lövöldözésen, és, hogy csak egy emberi fejet talál a hűtőben, kaját nem - Sherlock a nyál sűrűsödését méri a halál beállta után. Kiderül, hogy Holmes felfedezte a doki blogján megjelent Study in Pink sztorit, ám nem tetszik neki az írás, ami bizonyos gyengeségeit is felfedi - Nézd, nem érdekel, hogy ki a miniszterelnök... vagy mittudomén... ki kivel alszik... - Vagy, hogy a Föld kering a Nap körül... - Ne kezdjük megint. Ez nem fontos. Mert a lényegtelen információkat törölte az agyából (“harddrive-járól”), mert csak azt éri meg odatenni, ami tényleg hasznos. - De ez a Naprendszer! - Ó a pokolba! Mit számít?! Szóval a Nap körül keringünk. Ha a Hold körül tennénk, vagy körbe-körbe a kertben, mint egy játékmackó, az sem jelentene különbséget! Hihetetlenül jó jelenet az egész. Neki csak a munka számít, mert anélkül berohad az agya - munka meg most nincs. Be is vágja a durcát, befordul a kanapén. Watson idegesen elrohan, helyette Mrs Hudson érkezik, akinek Sherlock szintén elpanaszolja, hogy minden csendes, nyugodt és békés, mennyire gyűlöletes már ez. Mrs Hudson megnyugtatja, hogy majd csak lesz egy szép kis gyilkosság, az majd felvidítja - ám ekkor távozóban felfedezi a leamortizált falat, és kilátásba helyezi, hogy hozzáírja a bérleti díjhoz. Holmes elvigyorodik - és ekkor egy hatalmas robbanás betöri az ablakokat és a földhöz vágja a detektívet, csak a por száll és a riasztók szólnak.

Tovább
Címkék: sherlock
5 komment

Róma 2x03 - Ezek hát Marcus Tullius Cicero szavai

2012. március 11. 11:00 - G_Norton

Vorenusszal nyitunk, aki valószínűleg sokadszorra álmodik Niobe halálával, és biztosan nem utoljára. Amióta a családját teljesen halottnak hiszi, azóta elég kegyetlen emberré válhatott, erre utal, hogy az egész banda elnémul, és csökkentett hangerővel tombol tovább, amikor a Don megjelenik. Pullo a felesége mellett megszelídült, már nyoma sincs a torkonszúrt embereknek, mert átverték a kockajátékon, jót tesz ez a népességnek is. Vorenus munkába kezd, és leszarja mások érdekeit, ha kell, kivágja a hepciáskodók nyelvét.

 

Solozzo, a Török Memmio jön látogatóba, mert van egy visszautasíthatatlan ajánlata súlyos problémája van Carbónak, az emberének: az egyik aventinusi prominens polgár, Quintus Bubo fajtalankodott a 12 unokaöccsével, és fizetett érte. Don Corleone nem kíván beszállni a drogbizniszbe Vorenus szerint azonban a fiú prosti volt, ki is volt fizetve, ezzel meg van oldva a dolog, és Quintus Bubo farka is a helyén marad. Sonny Pullo közbeszól, szerinte nagyon is jó üzlet befektetni a kokóba most az egyszer Memmioéknak igaza van, és kasztrálni kéne a fickót, mire a Don Vorenus leszidja fiát megsérti Pullót, na kezdenek megint összeveszni, nem lesz jó vége.

Tovább
Címkék: róma
3 komment

Sírhant művek 1x03 – The Foot

2012. március 11. 11:00 - Fekete Panna

Egy gyárépületben nyitunk, pontosabban egy tésztaüzemben. Ez úgy derül ki, hogy egy idősebb pasi magyarázz egy fiatalabbnak, hogy hogy kell kitakarítani a tésztakeverőt. Úgy kell elképzelni, mint valami óriási fém turmix gépet, benne két szeletelővel, amibe belemászik a cleaning manager, ledörgöli az oldalát belülről, aztán slaggal kimossa. De jó alaposan ám, nehogy bogár maradjon benne, mert arra finnyásak az érzékeny gyomrúak. Már ha azok esznek kenyeret. Nos tehát az idősebbik belemászik, a fiatalabb adja utána a vödröt, de egy óvatlan pillanatban akkora csótány száll a fiatalabbik kezére, mint egy elefántborjú, mire az bepánikol, rúg-kapál és véletlenül beindítja a tésztakeverőt. Benne az öreggel.

Tovább
Címkék: sirhant muvek
1 komment

Haven 1x03 - Harmónia

2012. március 11. 10:00 - p4tt

Haveni pszichiátria intézetben kezd az a epizód, elgondolkodtató milyen tagok lehetnek itt az első két epizódban bemutatott emberek alapján, akik szabadon élhetnek a közösségben. Úgy tűnik az egyik ápoló szuper erővel bír, ugyanis hirtelen felbőszűlve olyan erősen vág egy másik ápolót a falnak, hogy lejön a vakolat és még a gerendák is látszanak. Eközben Audrey és Nathan nevetgélve sétálnak, Audrey ideiglenesen is de elvállalta a zsaru szerepet a városban. Rádión szólnak, problémák akadtak az intézetben. Audrey meglepődik, hogy van Havenben pszichiátria intézet, majd szarkasztikus utalást tesz arra amit én is tagoltam az első mondatban. Mire odaérnek már buli van, bútorok és ápolók repkednek ki az ablakokon, Nathan gyorsan hív is erősítést. Audrey megkérdezi az egyik ápolót, hogy ki a főorvos, mire Ő a szupererővel bíró dühöngő őrültre mutat.

Tovább
Szólj hozzá!

Marslakók - 7.

2012. március 10. 14:00 - Hódos Hajnalka

Hát soha nem tudjuk meg, hogy IrdatlanHosszúHajú Évi betolhatott-e egy zóna kárbonárát házhoz szállítva, mert máris reggel van, Ricsi morog, mint a bóhás kutya és nem akar mosolyogni se, mert utálja a fotósokat. Nem látom Hörcsögöt, biztos kutyamanikűrösnél hagyták, netán kutyamasszázson. Fruzsi leszarja, hogy maffiózó lovagja bal lábbal kelt föl, ő örül a sztájlisztnak. Majdnem annyira, mint előzőleg a pizzának, valószínűleg azért nem jobban, mert a sztájliszt húsból és vérből van, Fruzsi meg ugye elkötelezett vega. Jön Antos is, hogy Fruzsi kezébe adja, snitt, Titiék kávéznak. Esküszöm, eddig csak Claire Forlaniról hittem azt, színésznő hosszú távon megél abból mindenféle játék nélkül, hogy nagyon-nagyon-nagyon szomorúan tud nézni és néha könnybe is lábad a szeme, de úgy nézem, Titi is elvégezte ezt az alapfokú tanfolyamot.

Namost, az alkotók vagy nem találtak még szponzort, aki az élelmiszereket szállítja, vagy valóban azt képzelik, hogy a háeresek és a nagyon tökös újságírócsajok fényevők is egyben, de itt sincs normális kaja, sőt, még normális kávé se, ensztant kávé van.

Tovább
Címkék: marslakók
22 komment

Barátok közt - 6001-6002.

2012. március 09. 16:30 - Mésza "Abdul" Jani

Az előző rész erősen kihatott ezekre a részekre is, nem sok új vonalba kezdtek bele a készítők. Claudia fel fog épülni, Hanna végigbőgi a két részt, Andi még mindig döngölni akar, és kiderül, mi az a szívesség, amit kérne. Régi ismerősöket is látunk, a két csirke újra felbukkan. Zsomborról és a pénzről semmi új infó, Rita meg még lehet, most is a budiban trónol.

Tovább
6 komment

Luxusdoki 1x8 - Vége a mézesheteknek

2012. március 09. 15:00 - m*kkk

Buzgó Evannel és a Hank Med első all staff meetingjén, ahol mindenki jelen van. Egész pontosan hárman. Elég vicces a hangulat, ahogy Evan próbál magának valamilyen figyelmet szerezni, miközben a videótechnikát összeszerelő Buddha forma srác másodpercenként csuklik. Hank és India pedig mint komisz általános iskolások lázadnak a prezentáció szükségessége ellen. A körülmények hatására meg is hiúsul Mr. CFO első igazi csapatgyűlése, plusz a központi szerepű telefon is megcsörren.

 

Két irányban folytatódik a cselekmény: Hank a kórházi labor felé veszi az irányt, amíg India és Evan egy beteget látogatnak meg. Hank természetesen belebotlik 2.0-ba, akivel most nem járnak, és a távolságot is próbálják tartani. Azt mondjuk nem gondolta végig egyik sem a lila ködös agyával, hogy a kórházban nap, mint nap megfordulnak mindketten, így menthetetlen az összefutás. És ezek dolgoznak az egészségügyben…?! Kifelé menet adódik is az első probléma: egy szívbeteg éppen kicheckol idő előtt a kórházból. (Mindig is megnevettetett, hogy az angolok a check-out szót használják arra, ha valaki elhagyja a kórházat. Pontosan úgy, mint a szállodák esetében. Ebből szépen látszik a mi és a nyugati egészségügy közti La Manche csatornányi távolság.)

Tovább
Szólj hozzá!

Zsaruvér 1x03 - A kiváltságos

2012. március 09. 13:00 - Chat Géza

Este, egyetemista nyestek sétálnak New York egyik sötét utcáján, majd szétválnak és az egyiküket gyanúsan lassú tempóban kezdi követni egy fekete Cadillac Escalade. A tipikus gengszter/strici mobilból kipattanva üldözőbe veszi a csajt és BANG elkapja. Danny egy szemvillanás alatt ott teremne, ha neki is úgy jeleznének, mint Batman-nak, de így csak a kész helyszínre tud beszambázni, laza csípőre tett kézzel. A társa épp göthös, otthon nyomja az ágyat, ezért ma Reagan nyomozó szólóban tolja az ipart. Derül ki egy rövid kis csevejből. Gyorsan megtémázzák a dolgokat, és a ’bugyi + harisnya + Escalade’ kombó, plusz hogy az áldozatul esett lány rendes (értsd úgy: nem egy lotyó), egyértelmű, hogy egy szexuális ragadozóval van dolguk. Ezt a lányt nem sikerült megheftülnie, de az egyik járőr megkopogtatja az Danny vállát, azzal, hogy:”Főni! Most szóltak, hogy innen nem messze női sikolyokat hallottak…” Reagan nyomozó rárepül, mint hülyegyerek a takonylabdára. Padlógázzal mennek a másik helyszínre, ahol – mint az kiderül – az elkövetőnek, itt már sikerült megerőszakolnia áldozatát. Danny minden irónia és szarkazmus nélkül sikernek könyveli el az alábbi esetet, és egy enyhe mosollyal az arcán nézi végig, ahogy a hordágyon fekvő csajt betolják a mentőautóba.

Eközben a Reagan családi rezidenciában is zajlanak az események. Jamie a legfontosabb dolgot gyakorolja: a gumibot pörgetésének kifinomult technikáját. Papóka csillogó szemmel nézi, közben nagyokat röhög magában. A két férfi, elmerülve kimerítő tevékenységükben le se szarja a szobában tartózkodó nőket. Sydney és a szopadék gyerekéről rinyáló Erin, elvonulnak a konyhába pletyizni. Közben Frank egy egész éttermelt bérelt ki magának és hölgy partnerének, Kelly Davidson-nak, hogy nyugodtan tudjanak romantikázni. Ez azonban nagyon rövid életűre sikeredik, mert Frank fontos hívást kap és megmaradt borát Kelly poharába töltve, majd a delikvens hölgy arcára csókot lehelve elhagyja a terepet. A patkány híradós csaj azonban simán lefülelte a ’titkos’ hívást, és csapatát azonnali hatállyal felső Manhattan-be küldte.

Tovább
Címkék: zsaruvér
Szólj hozzá!

Marslakók - 1 - 6.

2012. március 09. 12:30 - Hódos Hajnalka

Hát itt van a várva várt, a közpénzbűl gyártott, a Jáksó-féle, a Magyar Királyi Szappanopera. Marslakók, há, én a magam részéről úgy szűk három hónapot jósolok neki, mások úgy fogalmaztak, ez akkora rakás fos, hogy segítek nézni, egyedül elviselhetetlen, köszönöm, cserébe rántok csirkemellet, na nézzük. Erős felütéssel kezdünk, Majka elütött egy nénit, hát istenem, meg aztán, én amúgy is Ganxta-párti vagyok, ha már. Másfél perccel később visszasírom az Ózdi Hőst, mert egy idegesítő luvnya nyavalyog arról, milyen fontos az őszinteség, meg az is, hogy a frufruja belelógjon az agyába, a felénk csak pinanyalónak nevezett lény (négylábú, emlős, csak a Földön honos) az ölében döglik, alap. A csaj egyébként Marenec Fruzsina, riport készül vele, és ő lesz az egyik főszereplőnk, ha ez nem lenne elég, azt hiszem, a harmadik részben énekelni is fog, csak mondom, hogy gyengébb idegzetű olvasóink - akik e fantasztikus poszt hatására úgy döntenek, megnézik az egyes epizódokat - fel tudjanak készülni a sokkra. Fruzsinak szilikoncsöcsei vannak és rápusztulna Brad Pittre, ezt is a riportból tudhatjuk meg.

Rögtön utána egy kávézóban találjuk magunkat, ahol egy Hegyi Barbara hangú csaj, meg egy pohos, kopaszodó faszi veszekszenek, a csaj flegma, a haja fésűért kiált, ő maga meg azt, hogy mindenből elege van, a ránézésre konstans viagrazabálásra ítélt pasiból pláne, és ő kultúrát akar meg politikát, nem szaros celebekkel a semmiről beszélgetni. Aha, csapok a homlokomra, ez a főszereplő csaj, mindent tudok: a tehetséges és intelligens, kicsit szeleburdi, önfejű és konok, valamint zabolázatlan (hajú) fruska, aki többre hivatott és a szemünk előtt fog megkomolyodni, valamint érett nővé és az újságírók gyöngyévé válni, azaz hogyan lesz a hisztis picsából Ms. Pulitzer, fasza. Máris összepisilem magam a forgatókönyv eredetiségétől.

Tovább
Címkék: marslakók
94 komment

Mob Wives 1x02 - The Bitch Is Back

2012. március 09. 11:00 - k.im

Múlt héten megismertük a szereplőket: a drámakirálynő Renee-t, a sunyi, nagyképű Karent, az agresszív szexbomba Dritát meg az egyelőre kicsit uncsi, bólogató Carlát. Megtudtuk, hogy mind a négy nőnek vagy az apja, vagy a faszija (delux verzió: mindkettő) megmártózott az alvilág fertelmeiben és épp börtönben ülnek, meg hogy miből fognak kirobbanni az első konfliktusok. Például abból, hogy Drita a Staten Islandre sok év után visszatérő barátnője, Karen ex-pasijához ment hozzá, meg hogy Carla titokban meghívta Karent a szülinapi partijára, akit Renee nem mellesleg rühell, amióta a csaj apja besúgóként börtönbe juttatta egy csomó társát. Az első rész rögtön cliffhangerrel zárt: Renee annak rendje és módja szerint összeugatott az igencsak arcos Karennel - pont, mint két szuka a körbepisilt területért.

Karen javasolja Renee-nek, ha ennyire nem bírja a képét, tűnjön el inkább ő, mire amaz rögtön előadja, soha nem ő volt, aki elkullogott, hát biccs plíz már. De Karen szívós, marad és visszamegy Dritához és Carlához piázni, a drámakirálynő meg jobb, ha felfogja, ő van ugyanakkora gengszter. Asszem Karennek a gengszter a kedvenc szava. Dritát megszállja a részeg jószándék és próbálja a habzó szájú Renee-t rávenni, hogy rendezzék a szitut, addig innen haza nem mennek.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása