Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Stáb a tanyán 1x09 - Módjával ugyan, de lehet menni vernyákolni

2012. december 31. 09:00 - Chat Géza

A disznó ugye már a túlvilági moslékos tálból falatozik, már csak az e világra hagyott örökségét, a porcogóját, meg minden egyéb ínycsiklandó alkatrészét kellene megfelelő módon feldolgozni, de a zenét is fel kéne venni valahogy. A jómadarak Gyulabá elé járulnak, akinek persze, hogy frissen köpült vajból van szíve, ezért a fiatalok egymást váltva leléphetnek kornyikálni, de mindenkinek dolgoznia kell. Ez utóbbi kitétel Kadettra mérve minősül csak isten igazságtalan intézkedésének. Mindenki szépen lemossa a cocáról a koszt, de Ondein kapitány kinyafizza magát a meló alól. Megérkezik Szőrcsi és Pulcsi, akik heló, szia, szevasz, van nálatok terasz, már mennek is a pajtába felállítani a stúdiót.

1.jpg

Az igényesség és zajszűrés lehetőségét kajakra figyelmen kívül hagyva lebasznak egy mikrofont, füles a dalos pacsirtáknak, laptop meg egy fröccsöntött szinti a hangmérnök uraknak, oszt szevasz. Az összes sutyerák örül, hogy végre szakmázhat, pláne Onedin Kenedy. Hisztike és Király Sanyi produkciója bármikor elmehetne az énekes tehetségkutatók gyökérkezelt kategória montázsvideójába. Hisztike bevallottan csak otthon, hol máshol, mint ahogy az a klisé nagykönyvben is írva vagyon, a zuhany alatt szerel bagzó macska módjára vernyákolni. Mindegy lófasz, az ő hangja úgyis le lesz keverve szépen. Ez így akkor meg is volt, lehet menni hurkát tölteni. A lányik szemében eddig az volt a problem, hogy látták az állatot, most hogy darabokban van és le van darálva minden fogyasztható része, már ez sem befogadó képes az ő mimóza lelkületüknek. Ecke egy kicsit felbassza magát, nehogy már csak a faszik dógozzanak, elvégre a lányok is ugyanazért vannak itt, pénzért az istenit, azért meg le is kell ám hajolni, ha mást nem is.

2.jpg

A pajtában már megy az agyalás, hogy mi legyen még a vasárnapi szuperprodukcióban. Kadettre egy kicsit rászálltak a srácok, de akkor tudjátok mit basszátok meg, legyen az, hogy mindenki Odettet bánsca, vagy inkább egy kis lassított pankráció, ami még mindig a legmenőbb dolgok közé tartozik. Nekilátnak a mínusz gyök kettő verekedésnek, mire Hisztike kapásból kihullik és így szól:  „Mennyire szürreális dolog, hogy reggel kilenckor egy pajtában a Mátrix zenéjére lassított felvételben verekszünk?” Nem tudom leírni, hogy mennyire nem szürreális. Akkor egy másik mutatvány, Ecke sztriptízel, mire másra, mint Dzsó Kákker a Fejeden hagyhatod a kalapot című nótájára. Ez sem egy befutó performance, de legalább virsliből meg kolbászból nincs hiány a mai adásban.

3.jpg

Na most megbomlik az egy szálon futó cselekmény, Gyulabá kiosztja a feladatokat, Ecke Gecigránát és Hisztike mehetnek nyulakat kozmetikázni, míg Király Sanyi és Kadett szőlőt szüretelnek, de úgy, hogy Onedin Kenedy kussol, mint a néma gyerek – ez a bünti amiért nem segített a le a disznóval hadműveletben – mire Sanyikának valahogy szóra kell bírnia, ezzel is fokozva a büntetést. Partyállat Tomika spontán módon úgy dönt, lelép, hogy betanítsa a kisgyerekekből verbuválódott háttértáncosait, de egy szót se a górénak, mert különben faszulás lesz megint. Gyulabá meg pont sasszem felügyelőt játszik a szalmabála mögött, szal kajakra látja, ahogy a kis szopadék elhúz. Ecke is engedélyt kér meghunyászkodni Hisztikétől, mert sürgős dolga támadt, fel kell szentelnie a kerti budoárt egy cifra - bélsár - palotával.

4.jpg

Sanyika humorbugyra idétlen állathangokkal és fájdalmasan egyszerű grimaszokkal van megtöltve, így jobb híján ezek közül szemezgetve próbálja valahogy Kadettet szóra bírni, de a várt eredmény elmarad. Pedig még a földre is küldte a kiscsajt és még arcon is pukizta, de az ilyen mutatványt még a as kabaréban se tapsolják vissza, ami azért elég durva. Mizu Tamás háttértáncosainak koreográfiája annyiból áll, hogy félkörben állnak, térdet rogyasztva rugóznak és a kezükkel az ég felé pumpálnak. De, hogy hadd örüljenek a kis pulyák, mint egy táncharcot imitálva megvillanthatja mindenki a virgácsát. Pazar lesz, kajakra mondom.

5.jpg

Ecke már egy pohár vízért rimánkodik, amit hoz is Hisztike. Nyúl a kosárba, nehogy elszökjön, pohár víz a jószág mellé kulturáltan és kevésbé átgondoltan elhelyezve, szapora léptek intézése a fából tákolt illemhely irányába, majd az életmentő vízhordó művelet félbeszakítása a szőrös jószág mocorgásától kiborult víz okán. Vissza a csaphoz újabb pohár vízért. Nyuszi ül, marad, nem mozdul. Ecke nem túl rózsás (ánuszrózsás) helyzete végül enyhítve lett a vízzel. A pajtában már összehordta a jónépet a szél, Gyulabá is megérkezik, mi volt, hogy volt? Holnap a főni elutazik, se közel, se távol nem lesz a tanyán Úr, vagyis szabadfoglalkozás egész nap. Ámbátor Tamás büntetést kap, amiért ma olyan szépen elsunnyogott. A Gecigránát éjjeli műszakban lehet vadakat terelő, de leginkább csak vadakat őrző juhász. 

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

commando 2012.12.31. 12:37:06

Szilveszteri mulatság! Micsoda baromság ez a szöveg! Kár volt a klaviatúrát nyomogatni érte.Azért B.Ú.É.K.

kela-bá 2012.12.31. 15:49:31

B.Ú.É.K.!
Ha ma éjjel kipukkadunk:www.logoszvilag.hu
Ha gondolkodni akarunk: www.tudatraebresztes.blog.hu
Ha devizaadósok vagyunk: www.unnio.com

Jó mulatást Magyarok !
süti beállítások módosítása