Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Házasodna a gazda - 1x04

2012. december 23. 09:11 - nёmere

Dögrovásból felépülve görgessük tovább a történéseket, bár a műsornak vége, nem lövök le semmit, ez olyan nosztalgia-HV.

Tiszajenőn Sly kecses kombájnként settenkedik fel a lépcsőn választottjaihoz, lehet frissen sült cipót, felsikált portát, és játszósba felöltözött menyecskékre számított, ám három hortyogó kupacot talál. Éhesek a kisbárányok, enni kell nekik adni. Nem tudom elképzelni, hogy milyen áttörésre számított, de az biztos, hogy elmaradt. A lányok mérsékelt lelkesedéssel fogadják az ébresztőt, de még jópofának kell tűnni, persze, menjünk. Sly – optimális esetben - még sosem sminkelt, ezért nem érzi át annak fontosságát, a ló sem nézi, hogy kalácsképe van-e annak, aki enni ad neki, csak adjon valamit; elhúzza a függönyöket, kb összepakol, kis túlzással kifesti a csűrt, elszív 5 cigit, megtanul franciául, mire a csajok már majdnem összeszedik magukat. Nagy nehezen véget vet a „nem kell a smink – de kell – de nem” vitának, végre elindulnak a szomszédos csűrbe, már csak Rékát kell lebeszélni arról, hogy kocsival tegyenek meg 400 métert.

 HG01.jpg

Anno nagyapó szerint elsőnek kapnak az állatok, aztán az ember. A szokásos reggeli cigi-kávé, kaki-pisi, zuhi, smink nélkül nem vagyok benne biztos, hogy a csajok is átérzik ennek a tételnek az egyetemes igazságát, de hát nyerni akarnak, mindenki bólogat. A reggel vidéken 7-kor kezdődik, nem 11-kor, veti oda Sly, amit Viki kikér magának, ő is vidéki (pápai), akit ha bármilyen más szituban levidékiznék, leszedné rólam az összes keresztvizet, és én lennék a bunkópesti. Első állomásként megnézik Csillagot, Sly kedvenc lovát, hogy mennyire éhes, hát nagyon. Míg a többiek a lovat meg a báránykákat abajgatják, Indinek kinéz valami kinti meló: hozd cicám a vasvillát, és gyere utánam, én tolom ki a taligát. A gazda gondolom fel volt készülve minden problémára a jajaakörmömtől a papucsbanvagyokig, de Indi megint túljárt az eszén: melyik az a vasvilla? Sly papó erre a kérdésre a „hát a vasvilla” apró részletekbe menő szakmai definíciót választotta válaszként, ami célt is ért, mert aztán végül csak meglett a rejtélyes szerszám.

 HG_02.jpg

Most persze röhögünk szegény lányon, de amikor nálunk a srácok a törött hidrotőke miatt sopánkodtak, én sem tudtam teljes lényemmel jelen lenni a szituációban, és a szelephimbák érkezése sem segített, hogy érdemben állást tudjak foglalni a témában; a legtöbb férfi meg izzadna, mint Fekete Pákó a Kazinczy Körben, ha frimátort kellene venniük Karira életük szerelmének, amit viszont Indi ezer izé közül is kiszúrna. No, de végül Indi megtalálta a vasvillát, Sly addigra kitolta a furikot, tessék a benne lévő szalmát, bocs, szénát szétszórni, a lovak majd feleszik. Gyanítom, hogy nagyobb területre gondolt, mint a taliga fél méteres sugara, de a lényeg, hogy, miután „helyet cserélt” Indi a széliránnyal, kikerült a zöld finomság a földre. Bár nem tartozik a történet gerincéhez, de megjelenik itt a barna kutya, aki innentől fogva Indit mindenhova követi, nagyon vicces.

HG_03.jpg

Benn Viki a bárányoknak ad vizet, Indi meg is jegyzi, hogy az egyik szopránban, a másik altban béget. Óriási röhögés, csak szegény Szilveszternek marad ez a poén csukott könyv, ha kiesik ez a lány, nagyon fog hiányozni! Miután kiengedik a lovakat a karámból, hogy felegyék a kaját, amit Indi odaadó gondossággal szétszórt nekik, Sly mutat nekik egy kis bárányt, nézzétek ez van mindig Jézuska mellett a képeslapokon. Viki át is veszi de miután kiderül, hogy átharapja az ütőerét, ha nem játszik vele szépen, úgy  tartja, mint a szaros pelenkába csomagolt döglött mongúzt, ezt Sly sem bírja sokáig nézni, inkább tegyük vissza. A gondos gazda a maga módján próbál kedveskedni, felveti, hogy adjanak a kislány barinak nevet. Viki kis habozás után az egyébként teljesen magától értetődő és egyedi nevet eszeli ki: Béla. Na jó, tényleg tegyük vissza.

 HG_04.jpg

Délután a házigizda viszi ki őket a földre, a lányok el fognak ájulni, mekkora birodalma van. Az út kicsit kátyús, ha valaki behány a Navarába, a saját fogkeféjével súrolja ki. Indi a rendszertant kicsit megreformálva azonosít egy gyönyörű hattyút, de ebből nem lesz még tudományos fokozat, az csak egy liba. Megérkeznek a földre, a gazdából elkezdenek ömleni az összetett mondatok. Az ott a Tisza, meg vetés, meg aratás, meg sörárpa. Úgy tűnik, hogy megtalálta szavainak kincseskamráját. Mit kamra, ez egy hangár. Ezek szerint ha nem kell romantikusan nyekeregnie, még megy is a dolog.

 HG_05.jpg

Délután Indivel megy randizni, felülhet kedvenc hátasára, Csillagra, de előtte Indi fésülje meg. Mármint a lovat, Sly-nak nincs haja. A tetkós cica „Miért NYÜRÍT? Meghúztam a haját?” örökbecsű, gyémánt fokozatú mondatával megint belopta magát a szívembe, ez a társaság a műsor zászlóshajója, semmi kétség. Sly felszerszámozza a lovat, minden felesleges info nélkül Indit fel is ülteti, mehet az ügetés, egy kötélen tartja kézben a projectet. Indinek annyi dolga van, hogy ne hadonásszon, mert azt a paripák rühellik, és próbáljon meg fennmaradni az állaton. A lánynak a mókából a vágtánál lesz elég, OK, szállj le, gyere a vályúhoz, ismerkedjünk, a Csillagon nem lovagolt lány...már nagyon rég óta. Indi szeretne tényleg kicsit beszélgetni, de Sly leállítja, mára már elhasználta az összes terefere kreditet, inkább csak a szemét nézné. És ezt is teszik.

 HG_06.jpg

Este a csajok éppen az Agymenőket nézve pusztulnak, jön a tanya ura, ma még belefér egy randi. Az „örülök, hogy ilyen otthon érzitek magatokat nálam” néhány helyen jelentheti azt is, hogy iszonyat nagy a rendetlenség, nincs meleg kaja, és az összes semmirekellő a TV előtt punnyad, de Szilveszternél talán szívből jött ez a mondat. Rékát viszi randizni, elmennek egészen a csűrig, ahol a világítást a trakesz adja, dekorációként egy halom bála guggol, és az este szenzációja, Sly több évtizedes múlttal rendelkező házi specialitása várja a lányt széna asztalon: a rendelt pizza. Ehhez már dukál egy kis pezsi is, meg egy szál rózsa. Kinyílik a gazda évek alatt kicsit beporosodott bókszütyője is, és számolatlanul dobálja Rékára a szép szavakat, hátha valamelyik gyökeret ver, és virágba borítja a lány meglehetősen nehezen megmászható sziklabérceit. A szőkeség elég hervasztóan nega, ő nem hitte volna, hogy őt választja, azt hitte, hogy elijeszti a zárkozottságával, és nem hitte, hogy tetszik neki a ruhája. Sly, ide egy zsák kell, nem szütyő. Igyunk a minél nagyobb, mélyebb összemelegedésre. Igyunk. A gazdának csak annyit kell, hogy tiszta legyen a ház (ugye, megmondtam?) és a traktor (!), és meg akarja találni a foltját. És ez lehetne Réka is akár.

 HG_07.jpg

Beleznán Tomi gazda választott virágszálai éppen tömik a fejüket, mikor megérkezik az áhított férfi. Egyszer volt egy F vizsgám dékáni engedéllyel, ott volt hasonlóan fergeteges party hangulat. Erika mosolyog, mint egy nagyon éhes aligátor, a másik kettő meg azt lesi, hogy mikor akad valamelyik falat a torkán és végre kiderülhet, hogy ők SAJNOS nem tudnak első segélyt adni. Ebbe az idilli csendéletbe robban be Tomi ingben-bermudában – valaki a makkos cipő-fehér zokni kombóra ugrik, engem az ing-bermudával lehet kikergetni az univerzumból, de a lányoknak még ez sem szegi kedvét, lesik minden szavát. Erika úgy viselkedik, mint a ház asszonya, a másik kettő csak valami utcáról befogadott nyomi, akiket most éppen megetet, de említésre sem méltóak. Övé volt az első randi, van plüssmalaca is, nem vitás, ő lesz a nyerő. Szerinte. Ám Tomi ezekről a egyértelmű tényekről mit sem sejt, ezért ő Enikőt hívja el randira, menjenek bicózni, tud egy tuti helyet. Erika arcáról regényeket lehetne írni, de maradjunk csak egy egyszerű példánál: aki elmegy egy disznótorral összekötött három napos lagzira, ahol ő az egyetlen józan sofőr, rámarad a bélmosás, a mosogatás és a férjét elszereti a vőfély 25 éves húga, az kicsit oldottabb, mint most Eri. Kata 64 foggal vigyorog, nem is annyira Enikő randijának örül, mint inkább a boszorkány pofára esésének.

 HG_08.jpg

A páros végigteker a falun, Tomi büszkén vonul a lánnyal, minden ismerősnek kijár egy köszönés, a postás ma sem hozott semmit, mehetnek tovább. A rendezők kicsit megviccelhették volna a gazdát, mikor megkérdi, hogy jött-e valami levél: „De, megjött az 5000 darabos sertés kanszag spray készlet, amit rendeltél. Átveszed most?” Mialatt Enci kicsit bizonytalanul rángatva a kormányt teker, megtudja, hogy Tomi itt képzeli el az életét a gazdaságban egy társsal az oldalán, nem költözne el. Végül megérkeznek egy kis tóhoz, ami András gazda tava is lehetne, ha nem lenne az ország másik felében, nagyon romis itt minden, leülnek egy padra. Enikő szinte kivirul, ez a délután csak az övé. Tominak „oltárian” tetszik a lány, a combjai annyira, hogy meg is kell őket fogdosni. Nehogy lefogyjon, így jó. Kösz. Kövér vagy, de én szeretem a szalonnát. Enci nem sértődékeny, sőt elcsattan a sori első szájrapuszija!

 HG_09.jpg

Randi után a kis kondász megy rapportra a szülőkhöz. Mi történt a randin, milyenek a lányok. Tomi a randi MINDEN részletét kikotyogja, anyának nagyon tetszik. Nekem kicsit ez ijesztő. Az ilyen dolgokat a srácok leginkább néhány sör mellett beszélik meg a haverokkal egy böfögő verseny keretein belül; a szülőknek marad a nagyonaranyoséskedves néhány mondatos ismertető, a le-meg-bescannelt eredmény pedig a haveroké. Anyának Erika annyira kellene a tanyára, mint egy pestisjárvány, Kata meg nagyon merev, bár apukának tetszik. A két férfi védi Katát, dehogy merev, ma is mosolygott egyszer! És még gyereket is tudna vállalni, hiszen fiatal még! Szinte látom, hogy ha Tom összejön valakivel, akkor a szülők esténként ott állnak majd a szobaajtóban, hogy minden OK? Nem túl kicsi? Nem túl nagy? Kényelmes a párna, nem kell másik? Ójaj.

 HG_15.jpg

András gazda Karancskeszin mulatni viszi két arajelöltjét, mennek igazi vidéki buliba, ott lesz néhány barát, egy-két családtag, meg a szintis csávó. A néhány barát a presszó bejáratától a sarokig tekergődző sort képez, tapsvihar fogadja Andrást és a csajokat, és mivel még mindig lehet még kínosabbá tenni a szitut, egyenként kell üdvözölni mindegyiket, no meg szépen bemutatkozni. Benn már hangolnak a zenészek, óriási buláj lesz itt.

 HG_12.jpg

Miután a lányok megjegyezték mind a 70 nevet, András gazda megnyitja a mulatságot, a ’Vándorfelhők fenn az égen’ most csak nekik szól. Orsi teljesen elalélt, már olyan gondolatok tolakodnak a fejébe, hogy mivel eddig teljesen más férfiak voltak az életében (tény, hogy a Cuba librébe áztatott finance team buildingeken nem sok erdész szemetel), valszeg eddig rossz helyen keresgélt, és ez az, ami kell neki. Marcsi csak áll mellette, és olyan képet vág, mint aki már egy órája nem meri lenyelni a welcome drinket, és csak a megfelelő percre vár, hogy a sarokban álló fikuszra köpje. Aztán csak sikerül egy mosoly. Az este előrehaladtával a hangulat a tetőfokra hág, András és Orsi a táncparkett ördöge, Marcsi egy poharat fojtogatva nézi őket. Mint az emberek többsége, én is alkoholban oldódom, de nincs annyi Jäger a bolygón, hogy úgy nyomjam a lambadára, mint ők. Ez a zenei remekmű csak akkor fog kikopni a bulikból, ha valaki végre betiltja. Megyavonatkanizsáról alatt Orsi kimegy Andrással kicsit beszélgetni, Marcsinak ma estére maradt a pohár, meg a sarokban puffogás. Orsi nagyon jól érzi magát, Andrást is jó így látni (persze, mert nem ő nézte hátulról lambadára csípőt riszálni), meg jók a barátok, a család, meg minden.

 HG_11.jpg

Végezetül Benyóékhoz lessünk be, ott most nagy a feszkó. Fogaton viszi a csajokat vacsizni a bálák mellé, ma valaki hazamegy. Mindegyik csaj rémesen izgul, ám abban az egyben egyet értenek, hogy a másik kettő közül megy haza valamelyik. Tomi és Bence választottjai között annyi a különbség, hogy utóbbiak nem nyíltan gyűlölik egymást, bár itt sem szólna egyik sem, ha a másik poharába üvegszilánk pottyanna. Szóval, el lehet képzelni, hogy milyen hangulatban telik a vacsi: erőltetett mosolygások, udvarias pillantások, feszélyezett beszélgetés. Jó rájuk nézni, a srác helyében én is közülük akarnék párt magamnak, minden pillanat ajándék velük. Hogy ne üljön le a party, Benyó elhúzza a mézes madzagot a csajok előtt: ő már végleg keres társat, nem akar ugrálni tovább, család kell, meg bódottá. Erre koccintanak. Bence ellovagol a naplementével a pusztába gondolkodni, melyik menjen ma haza? A titokzatos Melinda, a tüzes Dorina, vagy Karina, aki nagyon tetszik neki? A szívére fog hallgatni, nem az eszére. Ez igazán hízelgő a bennmaradottaknak.

 HG_13.jpg

Dorina és Melinda kinn ülnek a ház előtt, a szemhéjtus is megáll a levegőben, olyan nagy a feszültség. A nyári hőségben, szálló porban, a puszta szélén ők csini ruhában és egy házra elegendő festékkel a fejükön érzik a komfortot, a mosolygás meg ráncosít, mindenki tudja. Legalább innának. Dorina szerint ez nagyon nehéz Benyónak, mert jaj de nehéz ilyet megmondani bárkinek. Melinda egyetért, ismétli Dorina szavait, komoly kétségeim merülnek fel, hogy van-e önálló gondolata. Benyó félrehívja Karinát, csóri még most is mosolyog. Vagy nem esett le neki, vagy tartással akar távozni. A szerelemhez kell egy plusz, ami itt nem volt meg. Jó utat! (no meg több vonat ma már nem megy Pestre, kicseszés lenne a többiekkel) Karinánál lefőtt a kávé, az elején nem is tud nagyon mit kezdeni az infóval, aztán pakolás közben rájön mi a megoldás: durcásan kell itthagyni mindent, mert az sportszerűnek fog tűnni, és ha nem áll szóba a lányokkal, és még el sem köszön, az lesz csak igazán jó kezelése a helyzetnek. Ez a terv annyira megtetszik neki, hogy ezt is csinálja, bevágja magát a suskerbe, és lelép, így a 10 napos matrica is elég lett.

HG_14.jpg

10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mirocska 2012.12.23. 10:03:03

Vidáman indult a napom! Köszi!!! :-D
Nagyon jól sikerült hv.
Ebben a részben kedvenc jelentem volt, amikor Szilveszter azt mondta, egyetlen rigolyája, hogy legyen tiszta a lakás meg a traktor... Visítva röhögtem... :-D

Raszputyina 2012.12.23. 13:14:29

Én is köszönöm a hv-t, nagyon jól szórakoztam. Nálam a "Marcsi a poharat fojtogatva nézi őket" mindent vitt. A kép még annak idején beégett a retinámba.

Paco78 2012.12.23. 16:46:47

A legjobb:András gazda megérkezik Bécsbe a kiválasztott nővel(majdnem lányt írtam) úgy,hogy a nő vezetett.Kiszállás után a hölgy első mondata:-és innen még haza is kell vezetnem.Mire András gazda: Hallgass mán! :):):)

blackpuma 2012.12.23. 16:47:29

Nagyon jó volt olvasni is. Ezen a Tomi gazdán mindig megőrülök, hogy lehet valaki ennyire bamba..

mézescsók 2012.12.23. 17:16:31

A hv-t nagyon élveztem, köszönet érte.

Ezt a realityt majdnem végig láttam és egyáltalán nem bántam meg. Először is azért nem, mert kellemesen csalódtam. A koncepciót - városi lányok jelentkezzenek a falusi gazdákhoz - eleve baromságnak tartottam és tartom most is, de jobban sült el, mint ahogy gondoltam.
Ezt azért megmagyarázom: városban születtem és nőttem fel, de gyökereim falusaiak, sok időt töltöttem rokonoknál falun és minden egyes pillanatát élveztem. Néha még visszaálmodom, mert sajnos nagyon fogyatkoznak, de ez magánügy. Éltem egy ideig egyetem után Budapesten, de nem bűvölt el. Bár a lehetőségek a szolgáltatások, a fizetések, a szórakozás, stb. jegyében össze sem hasonlíthatók, a vidéki élet nekem jobban bejön és egy csipetnyit sem vagyok hajlandó ezért lesütni a szemem. Arról már nem is beszélve, hogy a bp-i nők, férfiak pont úgy rohannak reggelenként a melóhelyre, bölcsibe, iskolába, stb. mint mi, csak ők sokkal többet várakoznak. És nem, kedveseim, nem töltik minden estéjüket partiról partira bukva, kiállításra járkálva, hanem utána néznek a kölyöknek, vacsorát főznek, takarítanak, a színházjegyre meg alkalmasint pont úgy várnak, mint én, aki interneten rendelem meg. A közlekedés katasztrofálisabb - én sétálva bent vagyok a hivatalban 7 perc alatt -, de ha busszal kellene messzebbre mennem, akkor sem keccsölnék ott 20 percnél többet és legfeljebb egyszer kellene átszállnom. Ha egy közeli másik városban dolgoznék, akkor a távolsági és helyi közlekedést figyelembe véve a lakásunktól a melóhelyig 3/4 órát utaznék. Kocsival többet. Ha a munkahelyemre kocsival mennék, akkor több időt venne igénybe a garázsból kiállás, kapunyitás, csukás, stb., mintha egyszerűen elindulnék gyalog. Télen kicsit macerás, de tisztítják az utakat meg mi is lapátulunk rendesen, ha kell, de ettől nem kapunk infarktust. A fővárosban viszont lényegesen olcsóbbak a közszolgáltatások (én kb. a háromszorosát fizetem a tiéteknek!) és magasabbak a fizetések (itt kb. fele a bp-i hasonló munkakörben dolgozókénak!).

Nem állítom tehát, hogy nincsenek lényeges különbségek a vidék és Bp között, de mindig idegesít, mintha ez utóbbi lakóit valami külön fajnak tüntetnék fel. És csak a tájékozatlanok kedvéért közlöm, hogy műkörmös, fitness-terem, szolárium, stb. jószerivel minden faluban, nemhogy vidéki városban akad, több is, legfeljebb kisebb a közönség, ahol mindez felvonultatható, arról már nem is beszélve, hogy a fogadó közönségnel más az elvárása az ideált illetően. Szóval Claudia Schifferrel - legyen Palvin Barbara, mindegy - bizonyos körben itt sem kezdenének semmit, mert nekik a szomszéd Zsófi a csúcs.És ha valaki egyszer közvélemény kutatást intézne a bp-i férfiakhoz, hogy kivel éreznék jobban magukat, akkor nem biztos, hogy a világsztárra szavaznának. Már csak azért sem, mert betojának attól, hogy nem versenytársai az egyéb világhírű férficelebeknek, akarom mondani hímeknek.

Bocs, hogy bevezetőképpen ilyen hosszú voltam, pláne, hogy nincs köze a fősodorhoz. Egyáltalán nem vitainditónak szántam, mert ez nem ennek a posztnak a témája, csak a párválasztás alaptematikáját tartom hibásnak. Könnyebb lett volna olyan nővel bármilyen kapcsolatba is kerülni, aki tudja, hogy mi az a vasvilla és a beszélgetések, közeledések sem lettek volna olyan suták és szerencsétlenek. Viszont a csatorna és az átvett műsornak ez volt a tematikája, ezen segíteni nem lehet, úgyhogy ez a rész részemről be is fejezve.
Most dolgom adódott, de később visszajövök, még ma. Aki akarja, vegye fenyegetésnek.

Akármi Áron 2012.12.23. 22:40:10

Űdítően klassz volt a hv. és borzasztóan sajnálom, hogy vége lett a műsornak, mert olvasnám még, még és még!
A Sly:DDD "mára már elhasználta az összes terefere kreditet" ... mindent vitt, de hosszan írhatnám még azokat a szófordulatokat, amitől gördültek a könnyek, köszke:DDD
Boldog Karácsonyt!

Müszélia 2012.12.24. 07:35:25

a koncepció úgy baromság, ahogy van. nem azért, mert a lányok városiak, vagy nemcsak azért. így nem lehet feleséget/férjet találni, ez nem az a hely, nem az a módszer. valami másban kellene versenyeztetni a csajokat vagy a pasikat.
a beleznai álomfarm maga a rémálom. illetve, annuska nénit elnézném egy reality főhősnőjeként, lenne móka és kacagás, de együtt lakni, kösz szépen.
tomi oszloplábai... inkább nem keresek hasonlatot.
bence egy jóképű csibész, akinek minden ujjára húsz lány jut, világos, hogy csak a buliért jelentkezett.
búval baszott sly sosem fog feleséget szerezni, jobb is. azt még elnéztem volna egy ideig, hogy mire mennek egymással indirával.
andrást sajnálom, hogy lehet valaki ilyen balfék? amúgy karancskeszi gyönyörű, állatok ok.

horgi1 2012.12.28. 14:16:01

A német verzió sokkal jobban sikerült. Életszerűbb, temperamentumosabb és pergőbb volt. Jó pár részt láttam Németországban,de a hasamat fogtam a nevetéstől. Na itthon ilyen élményem nem volt. Nagyon visszafogottra, megszerkesztettre sikerültek az itthoni epizódok;humor: nulla!

horgi1 2012.12.28. 14:23:18

A humor,amit nagy nehezen felidéztem: Szilveszter gazdához megérkeznek a városi lányok és Sly gazdi egyik első kérdése: Szerettek kapálni?
Mi lett a másik 4 gazdával akit bemutattak nekünk nézőknek hosszan és többször? Erről azért tájékoztathatná Lilu a nézőket,hogy visszaléptek stb... Ezt így illene,így lenne korrekt a nézőkkel szemben. Protokol,etikett RTL és Lilu: elégtelen. Amennyiben lemeradtam volna az infóról, hogy mi történt a másik 4 delikvenssel,elnézést kérek.

Mirocska 2012.12.28. 19:16:28

@horgi1: Állítólag a 8 gazdából ez a 4 kapta a legtöbb levelet, azért ők kerültek műsorba... :-D
süti beállítások módosítása