Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 25x14 - Million Dollar Question (+ reunion)

2012. december 21. 15:00 - kardigan

Megérkeztünk a fináléhoz, és az a vicces helyzet van, hogy a négy emberből tulajdonképpen mindegyik győzelmével rendben lennék - nyilván Malcolm és Denise érdemli meg leginkább, de Skupin meg Lisa visszakanalazták magukat elég szirszar helyzetekből, azért jár a pont. Skupin mondjuk kizárt, hogy nyerne szerintem, annyival jobb az összes többiek beszélőkéje, hogy még a beleestem-a-tűzbe-dolog is kevés lesz neki. Mindenesetre go Malcolm, go Denise, go Final 2. Kicsit hosszabb hogyvolt lesz most, egybe a reunionnal.

A tribal után örömködnek, ding dong the witch is dead, Malcolm meg fosik, mer Abi szépeket mondott róla utolsó szavaival, és annyira még Mike se hülye, hogy ettől ne ijedjen meg. Vupsz, bocsánat, visszavonom, de, ő pont annyira hülye, Abi így látja, Lisa így látja, de én nem látom így, szerintem nekem jobb történetem van. A treemail levél sárkányokat emleget, amiket le kell győzni, jaj de kéne most ide Coach. A challenge természetesen hosszú akadálypálya a végén puzzle-lel (mindig ezt csinálják ilyenkor) - és a nyeremény pedig előny a final immunityben, basszus akkor final 3, nincs igazság, kérem. Sajnos semmi labirintusos nincs benne, mindenki megy az egyenes pályán, pedig ilyenkor legalább az szokott vicces lenni, hogy egymáson mennek keresztül meg rosszfele indulnak. Jeff azt nyomja végig, hogy Denise-nek milyen jól megy, ezek szerint nem ő fog nyerni - hát nem, hanem Malcolm.

01.png

Lisa nagyon lemondó, Malcolmot amúgy se tudták volna megverni, hát még így, az érintettnek meg az jön ki a száján, hogy minden a terv szerint halad, ajaj, bajlesz. Denise nagyon viccesen konfliktuskerül, rémesen udvariasan kérdezi Malcolmot, hogy hajlandó-e vele döntőzni, én értem, hogy tudja, mi van Malcolm fejében, de szerintem ezen a ponton úgy tenni, mintha a szövetségük nem is létezne, nem jó ötlet, legalább lelkiismeretfurdalást csinálhatna neki vagy valami. És Malcolm nem hazudik jól, ugyanazt mondja, mint Penner, jaj, hát nem kell még a final3-ről beszélni. Ömm, hanem mikor? Denise ért a szóból, Lisával meg is beszéli, hogy ha bárki más nyer, Malcolm megy a levesbe - Lisa kurvavicceset mond, Malcolm az a fajta játékos, aki átkarol, hátbaszúr, majd meglátogat a kórházban, és a végén úgy vagy vele, hogy hát milyen rendes tőle, hogy eljött meglátogatni. Skupin még mindig a döntésképtelent adja, én őszintén remélem, hogy nem ennyire ostoba, csak a kamerának játszik, hogy izguljak.

Jön a Fallen Comrades montázs, és idén sikerült megoldani, hogy legyen mindenkire valaki, aki ismerte. Vagy legalábbis együtt töltött vele három percet. Hitelesebb is sikerül az eleje, nem tesznek úgy, mintha mindenki ismerne mindenkit, az első három Matsingről sztorizgatnak Lisáéknak például. Zane természetesen kurvajó, sajnos túl korán lépett nagyot, de ahogy mindenki láthassa, hiba volt őt kiszavazni, hiszen utána összeomlott a törzs. Nem? De. Dawson természetesen a smaciról beszél, a többiek meg dögunalmasak, amíg nem jön RC. Mike szerint azért szavazták ki, mert túl intenzíven játszott és fenyegetés volt, hát végülis így is mondhatjuk, szerintem meg mert otthagytad a szarban, de mit értek én a lovakhoz. Pete aszondja, első naptól nemszerette Abit, csak hát nála volt az idol, ezt mondjuk eléggé köszönöm.

02.png

Vihíí, a final immunity az egyik kedvencem, asszem Mikronéziában volt ilyen: egy egyre több darabból álló rudat kell tartani, a közepén golóbissal, ha az leesik, bukta. Ez azért is kurvajó, mert nagyon féltem, hogy előnyt csak szakaszos challenge-hez képesek adni, meg azért is, mert ebben az évadban nagyon kevés kitartós volt. Malcolm azt nyerte, hogy egyszer leeshet a labdacs, és újrapróbálhatja. Lisa nagyonügyes, a többiek közül mindenki reszket egy kicsit, Malcolm el is ejti egy ponton, és a második körében annyira remeg, hogy gyakorltilag pattog a labda, nem neki való ez a feladat, el is ejti másodszorra is. Gyakorlatilag biztos vagyok benne, hogy szándékosan olyan feladatot kaptak, amit Malcolm el fog rontani, nem akarták megismételni Kim győzelmi menetét. Denise is elejti, fél perccel a kör vége előtt, innen mondjuk már nem izgi a dolog. Amúgy Skupin nyer, pedig Lisa alig billent nagyon sokáig.

03.png

Lisáékkal Denise és Malcolm megbeszéli, hogy ugye együtt szavaznak, és a látszat kedvéért kétszer meghallgatjuk, hogy igen, mi mind tökre benne vagyunk ebben a szövetségben. Skupin elmondja hangosan sokszor, hogy hát az ő kezükben van a minden, mindenről ők döntenek, ők a janik, ne legyél már ilyen kibaszott büszke magadra. Denise még mindig inkább csinálna döntetlent és aztán tűzrakást, és bosszantja, hogy Malcolm nem volt hajlandó. De inkább Mike-nak udvarol, aki még mindig azon hisztizik, hogy Malcolmot megverni nemesebb, mint a csajokat - ez azért gyönyörű, mert szerintem egyiket se tudná. És még nagyon hosszan beszélgetnek a semmiről, szíves engedelmetekkel ugrom a tribalre inkább.

04.png

Abi nagyon szarul néz ki, fantasztikus, valószínűleg sötétben sminkelte ki a kiszolgálószemélyzet egyik tagjának cuki négyéves lánya. Filctollal. Sajnos ez a legviccesebb az egész eseményen, maga a tribal egy dögunalom. Denise kicsit még nyomja, neki Malcolmmal szövetsége van, Mike-ékkal meg barátsága, Az Más, És Fontosabb. Mike meg azt mondja sokszor, hogy ő inkább Malcolmot vinné. Malcom és Denise nagyon civilizált, kedvesen kacarásznak, és mindenki nagyon megért mindent, igazából eddig volt megbeszélve, hogy együtt maradnak. Denise kicsit még célozgat arra, hogy jó lenne a döntetlen. Jeff megkérdezi, hogy akkor Lisáék szövetsége miért nem billeg, ha a másik igen - Lisa szerint ő és Mike mindig együtt akartak lenni, de a körülmények nem mindig engedték, beh romantikus, igazából persze azért, mert tőlük senki nem fél annyira.

05.png

Lisa arra a kérdése, hogy van-e valami érv Malcolm mellett, nagyon hosszú csönd után azt mondja, hogy neki semmi oka nincs vele menni a döntőbe. Malcolm nemörül, és utolsó rúgással gyorsan próbál kicsit dolgozni Lisa bűntudatán, de sajnos hiába, kivágják szegényt, mint lampel a rocskát, ezért kell az utolsó challenge-et megnyerni. Denise-nek gratulál a végén, és hát milyen igaza van, de Mike ezen meg van sértődve, de cuki. És azt is mondja (mármint Mike), hogy hát a beszédeken fog múlni a győzelem, édes bogaram, komolyan azt hiszed, hogy jobb szöveged lesz, mint a nőknek? (Zárójel, csupa öregek a final3-ben, és kettő közülük csaj, fakkje.)

06.png

Az utolsó napot mindenki ki tudja találni, reggeli és meghatódás, menjünk szavazni inkább. RC ahhoz képest, hogy azt mondta a Ponderosa-videóban, hogy nem hozott elég csini ruhát, mert nem hitte, hogy ilyen hamar kiesik, minden tribalen másik outfitben jelent meg. Denise jó, úgy kezdi, hogy nem fog bocsánatot kérni, mert büszke magára, hogy itt van és megérdemli, ügyesen alkamazkodott és jó volt cselendzsekben és a tábor körül is. Lisa is okés, megmagyarázza szépen, hogy a bátyja érkezésekor miért váltott stratégiát, és tanult és változott és hejehujahaj. Skupin meg azt mondja, hogy ő returning player, ennél még azért tőle is többre számítottam.

07.png

Artis az első: itt most az a rész jönne, hogy gratulálnak nekik, de ő márpedig nem fog, mert ha ilyen szentfazék hozzáállást nyom valaki, aztán nem úgy játszik, az nem menő - ez azért vicces, mert amikor ő kiesett, Lisa még nem szavazott át, és hogy Denise-szel mi a baja, az sem nyilvánvaló. Meg sajnos azt is mondja, hogy bezzeg ő hűséges maradt a szövetségeihez, imádom ezt, mikor 6 emberrel ezelőtt kiesettek ilyenekről szónokolnak. Carter mosolyog, megdicséri Lisát meg Skupint, akikre már a legelején csattogtatta a fogát mindenki. Skupintól megkérdezi, hogy miért szavazták ki, és hát azért, mert őt mindenki szerette, nagyon nyilvánvaló seggnyalás, de asszem jólesett neki. Pete lejúdásozza Lisát - közepesen elegáns -, mert ugyan nem szavazott rájuk, de tudta, hogy kiesnek. Lisa aszondja, nem tudott Artis kieséséről, jó. Denise-től a szokásos kérdés, miért ő a legjobb - azért, meg folyton új törzsben volt és alkalmazkodnia kellett, itt már tartottunk egyszer.

08.png

RC Lisának gratulál, ő már megmondta előre, hogy ezzel a nővel vigyázni kell. (Jó, nyilván magáról beszél, mert ő volt az ügyes, aki végig tudta, de szegény lány sokkal kevesebbet szerepelt, mint tervezte, végre kicsit róla van szó.) Skupintól megkérdezi, hogy amikor ő kiesett, miért nem szólt neki, hogy veszélyben van - itt ugye az volt a történés, hogy nem is ugyanarra szavaztak ketten, RC átszavazott a Kalabawhoz, Mike meg maradt, és Pennert írta. Természetesen tagadja, hogy tudott volna róla, RC meg kurvára nem hiszi el, és még mindig zavarban van, ez valahol aranyos. A vihogása borzasztó, de az a tény, hogy izgul, az helyes. Malcolm nagyon szép megborotválkozva (is), megdicséri Lisát a nyitóbeszédért, most először opció neki, hogy rászavazzon. Denise-nek azt mondja, hogy mesélje el mégegyszer, miért ő érdemli meg, de konfliktuskerülés meg mindenkive jófejnek levés nélkül. Denise azt mondja, hogy egyszerűen csak figyelt, és nem konfliktuskerült, hanem játszott, és kettejük közül Malcolm van kiesve. Jaj de rossz befejezés ez, kicsit lehetne finomabban. Az is fura mondjuk, hogy Malcolm faszt van megsértődve pont Denise-re.

09.png

Jeff jön, és nincs a szájában fogpiszkáló, éljen! Amit viszont mond, az emeletes baromság: háromféle ember van: aki csinál, aki néz és aki nem érti, Mike, te melyik vagy. Én a csinálós vagyok, hiszen mindig bajban voltam és mégse estem ki, mennyire nagyon rosszak Mike válaszai, hajjaj. Lisa, te mennyiben voltál elkötelezve valamelyik oldal mellett? Jeffnek asszem a Denise-féle lebegés nem jön be, és azt akarja hallani, Lisa és Denise között mi a különbség. A Malcolm-kiszavazást említi, amikor végül pont Jeff ment haza, de kedvenc sztáratlétánknak ez nem igazán tetszik, mert végül nem az lett, amit Lisa akart, hanem a törzs mást döntött, hát hol volt ez akkor nagy lépés. Lisa szerencsére visszavitatkozik, a lófaszt lebegtem, azt mondtam a szájammal hangosan tribalen, hogy legyen a béterv, kedves törzsem, szavazzunk arra, aki a béterv volt.

10.png

Abi a következő, neki összetört a kis szíve, amikor aszonták, hogy nem szeretik, szóval miért szavazzon rájuk. (Azért, mert valakire muszáj?) Lisa: azért, mert ő a legutolsó pillanatig hűséges volt a szövetséghez, és ha rajta múlt volna, a final4-ban ők négyen lennének Pete-tel és Artisszal. Skupinon már megint felvihogtam, szerinte senki nem ért a közelébe annak, ahogy ő outwitelt, outplayelt és outlastolt, bruhhaha. Abit mondjuk ez nem érdekli, mert ő meg van sértődve, hogy Mike őt nem tisztelte, bagoly, veréb, nagy fej. Denise-től lényegében nem is kérdez, hanem azt mondja, te gonosz voltál velem, nyünyünyü. Denise nagyrészben még mindig egyetért saját magával, de kezelhette volna jobban, és bocsika, ha ennyire szarul esett, de ők egyszerűen nem passzoltak össze és ennyi, jóválasz.

11.png

Penner gratulál, mond vicceset, bírom ezt a faszit. Denise, te egyszer azt mondtad nekem, hogy attól félsz, hogy bitch leszel, és most megmutattad ezt az oldalad is. (Denise álla leesik.) Skupin, elmondtad sokszor, hogy te milyen kurvanagy veszélyben voltál. Szerintem - és javítsatok ki, ha tévedek - egy árva alkalommal nem volt leírva a neved. (Jury egyetért.) Az enyém speciel 15ször volt, csak mesélem. És asszem a ma este sem fogja megtörni ezt a szép hagyományt. És aztán jön a nagyon nem elegáns húzás, elmondja, hogy Lisa tévésztár volt, erre ő megkérdezi, hogy miért, Jonathan, te elmesélted, mit csináltál 25 évvel ezelőtt? Nem, de azt se, amikor vécére megyek, sok mindenről nem mesélek. És még kicsit színpadiaskodik, hogy háromból ketten csak hallgatni fogják az éljenzést, once a writer vagy mi.

12.png

RC Lisára szavaz, Penner Denise-re, Carter meg Skoopin-ra, mikor volt olyan final 3 utoljára, hogy nem volt benne nullaszavazatos versenyző? Jeff elviszi a szavazatokat halivúdba, és most jön az, hogy ezeknek a szerencsétleneknek három hónapig nem szabad beszélni róla, hogy ki nyert. Én Lisát tippelem, de hálistennek rosszul, mert Denise nyer, jólvan, köszi srácok, ügyesek voltatok.

13.png

A reunionról viszont nem írnék külön, mert dögletesen unalmas volt, haragszom is érte eléggé. Az egyetlen érdekes momentum az volt, hogy Jeff megcsinálta a szokásos kis szavazását, ha Malcolm és Denise együtt döntőzik, ki nyer, és úgy is Denise, ezt nem hittem volna mondjuk. RC még mindig haragszik Pete-re, de erről bezzeg nem beszélgettek, hanem arról, hogy hány napig esett a nyamvadt eső, és a végén Dawson lerohanta Jeffet és lesmárolta, aki erre annyit mondott, szerencsére a nejem jobb. Lovely.

A 26. évad viszont Fans vs Favorites lesz megint, lehet is tudni a játékosokat, úgyhogy remélem sixx ír róla hamarost egy cikket és ott kibeszéljük, köszönöm az olvasást és a kommentelést, I got nothing for you, februárban visszatérek.

Címkék: survivor
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haruka 2012.12.21. 20:56:43

Köszönjük a posztokat! :)
Én Lisának vagy Denise-nek adtam volna a háromból, Skupinnak tuti nem. Az engem is meglepett, hogy Malcolm ellenében is Denise-nek adták volna a pénzt a többiek.
Viszont Penner sokkal jobb pasi, mint Malcolm! Főleg, ha egy tizessel fiatalabb lenne... :D

haruka 2012.12.21. 20:57:55

Ja és remélem senkinek nem spoilerezek el semmit, de nem értem, miért kell minden speckó évadban egy Hantz családtagnak lennie?

Aragorn831109 2012.12.22. 03:20:39

Köszi a hogyvoltokat! Jövőre is foglak olvasni. :)

nadivereb 2012.12.23. 13:43:13

@haruka - a túracipős: Azért én kíváncsi vagyok, hogy Malcolm hogy reagál, amikor szembesül a Phillip-Cochran-Brandon trióval.
süti beállítások módosítása