Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x07 - Chuck in Real Life

2012. december 21. 11:00 - Agent "V"

Meglehetősen párás szemekkel írom a mai hogy voltot,a könnyeim maszatolják a virtuális tintát,hisz tegnap véget ért a sorozat. Illetve ha ezt olvassátok, akkor már 3 napja véget ért.Amerikában hétfő este adták a záró epizódot,közületek biztosan sokan látták és tudják a végét, hála az illegális letöltésnek és Marc Zuckerbergnek. Spoilerezni azért nem fogok, de innentől még árgusabb szemekkel követem az eseményeket, mert én nem ezt az eredményt vártam,legalább is Gossip girl személyére vonatkozóan. Na de térjünk rá a mai epizódra, ami újabb izgalmakat tartogat,mert ugye Balir és Serena kibékültek.

1.jpg

Bass-Van der Woodsen családi reggelivel kezdjük a napot. A gyerekek nem túl nagy örömére Bart is hazaérkezik, akárhol is volt.Megy persze az adok-kapok a Bass férfiak között.Holnap este nagy Bass-Van der Woodsen lakásavató parti lesz. Mindenki kapott valami ajándékot a kedves papától, Chuck pénzt, Eric órát, Serena pedig egy új ruhát, amit sajnos nem látunk, de a konzervatív jelző hangzik el többször, valamint egy egyenruhához hasonlítja. Na igen,Bartnak nem a legjobb az ízlése, ha 17 évesekről van szó.
Ellenben ügyesen tudja elvenni mindenki étvágyát, mivel közli, hogy új szabályok lépnek érvénybe, amit mindenkinek szem előtt kell tartania.Eszerint péntekenként családi vacsora van, ami kötelező, hétköznaponként nincs kimenő. A srácok persze háborognak, Lily meg bizonygatja, hogy ez közös döntés volt.Serenának ennyi elég volt a reggeliből, inkább elmegy suliba.

2.png

Danéknél természetesen Vanessa is ott van, aki éppen egy Brooklyni helyet akar petíció segítségével megmenteni, mielőtt elárverezik valami hülye vállalkozónak.Dan nagyon szívesen segít, de nem kéne erőltetni, hogy a Constansban is keressenek embereket, akik aláírják és adakoznak. Ekkor kerül elő a tornazsák, meg a focilabda és kiderül, hogy Dan is benne van a csapatban, mert amúgy mindenki más megbetegedett.Ezen a lányok jót derülnek, köztudott, hogy a srác nem véletlenül Magányos srác.Serena immár az utcán duzzog Ericnek, hogy mekkora szarok a szabályok és legközelebb majd az lesz, hogy nem nézhetnek tévét, amíg a leckéjük nincs kész.Eric viszonylag próbálja védeni a családi ügyet,de Serenát nem lehet meggyőzni, ő most nagyon utálja Bartot. Én is.Igazából az a baj, hogy az anyja megint hülye, mert mindig ilyen, amikor új pasija van. Mindig hagyja magát befolyásolni, akár szabályokról van szó, akár az iszlámra vagy a nyers ételekre való áttérésről.Eric kicsit jobban áll a dologhoz, sikerül lecsitítania a nővérét, aki meg is ígéri, hogy amíg a szülők el nem durvulnak, addig ő is kussol.

3.png

Dan Nate-tel sétál, a fociról dumálnak, mikor megérkezik Chuck és persze leszólja a két srácot. Nate viszont most nem örül neki,ott is hagyják a francba.Blair kárörvendeni érkezik ebben a percben. Persze megint előhozza a korábbi kapcsolatukra vonatkozó célzásokat, amiket Blair ügysen hárít, majd elvonul, ugyanis fegyelmi meghallgatás van. A kis szolgái vesznek körbe egy szőke lánykát, aki krokodil könnyeket hullat, miközben a lányok nem győzni szidni.Kiderül, hogy az óriási szabálysértés az volt, hogy felvett egy harisnyát, amit nem szabadott volna.Óriási gondok ezek kérem szépen, de hát vili, hogy a főnök nem akarja, hogy egy csúnya harisnya rossz fényt vessen rá.Érkezik Vanessa, akinek az outfitje szerintem nem vet jó fényt a sulira és osztogatja a szórólapjait, amiken hirdeti, hogy mentsék meg a kultúr helyet,ahova ő nagyon szeret járni.Blair segítségét kéri, gyorsan meg is kapja, pláne, hogy előrántja a Hercegnő és a mostohafia szexel című fotóját. Blair persze nem akarja, hogy ez kiderüljön, így végülis duzzogva, de segít neki.Illetve azt mondja, de szerintem nem fog, legalább is a nagyon szemét tetű leszek arcát vágja Vanessa háta mögött.Amúgy nemtom, Vanessa is könnyen lemegy a szintjükre, pedig ő elvileg a nagy szegény, de igaz lány.

4.png

Serena olvas a szobájában, Chuck pedig érkezik és kérdezi, hogy mit ül otthon hálóingben. Serena elmondja, hogy Eric rábeszélte tartsa be a szabályokat és ennyi. Chuck ellenben lakásra megy, ugyanis rá nem vonatkoznak a szabályok. Kiderítette, hogy az apja azért van itthon, mert közép-keleti üzletemberekkel akar kezdeni, akiknek fontos a családi kép és ezért nem mehet sehova Serena, mert imádják őt a paparazzik, ezzel pedig veszélyezteti Bart üzletét. Természetesen ez nem segít, hogy Bartot megszeresse, úgyhogy a következő jelenetben a világ legrövidebb, legdögösebb rucijában áll a lakásban és várja Bartot, akinek a torkára forr a szó egy pillanatra. A Mit képzelsz, hová mész?És ebben a ruhában? kérdésre szemtelenül azt válaszolja, hogy bárokat látogatnak végig a csajokkal, olyanokat, ahol sok a paparazzi, mert most műsorozni van kedve.Majd beszáll a liftbe és még mielőtt az ajtó becsukódna közli, hogy hoppá, elfelejtett bugyit húzni.Igen, szerintem is így kell kibaszni ezzel az emberrel.

Chuck megérkezik a lakásra, ami nem máshol van, mint Blairnél.Blair roppant egyszerű üzletet ajánl a srácnak:a lényeg, hogy tegyék tönkre Vanessát és akkor lefekszik vele. Kedves. Szóval az van, hogy Chuck csábítsa el Vanessát és tegye tönkre.Ezzel kiszúr Dannel, mert elveszi a legjobb barátját és persze Blairt is megkapja a végén, szóval tiszta üzlet, nem?Másnap reggel a két csaj reggelizik, Serena meg még jól is szórakozik Blair-en, akinek Chuck említésére olyan arca lesz, mintha Harlequint olvasna.Érkezik Eric és a kedvese Jonathan, amitől a csajok persze megőrülnek és rögtön mindent tudni akarnak a megismerkedéstől kezdve.Eric meghívta a srácot az esti partira, de előtte elhozta, hogy talizzanak.Brokklynban Dan azt meséli borzasztó körülményesen, hogy hogy adott a meccsen gólpasszt. A lelkesedést Jenny hűti le, aki nagyon boldog, hogy csapattag, mert így nemsokára lesznek barátai is. Dan persze állítja, hogy vannak neki haverjai, de a felsorolás nagyon rövid:Vanessa és Serena.Az apja sem kíméletesebb, mivel szerinte Dannek egy haverja van és az ő.Erre a srác előkapja a mobilt és hívja Nate-t, hogy focizzanak már egyet. Nagyon keménynek érzi magát, de azért a család jófej és kedvesen leszólja.

5.png

Vanessa a megmenteni vágyott hely előtt jó pár emberrel, mikor érkezik Chuck, aki szeretné megvenni a helyet. Vanessa ennek persze nem örül, de Chuck biztosítja, hogy nem csinál belőle szar bárt, ahol csajok tekeregnek a rúdon. Ő Vanessával szeretne együtt dolgozni és minden úgy mehetne a helyen, mint régen. Vanessa szerint ez szuper ötlet, csak kár, hogy Chucktól származik, mert ismeri és egy fasz, úgyhogy leönti a srácot egy kis málnaszörppel és nagyon elégedett, amiért az bosszúsan elviharzik.Serena hazaér, az anyja éppen a partit szervezi.Serena várja a büntit,ami nem lesz, de Lily azért beszól neki, hogy máskor szóljon már, ha baja van velük és ne adja le a kis műsorát többet.Serena utálja Bartot, ezt világossá teszi és nem érti, hogy az anyja miért hagyja, hogy minden elromoljon, mikor tavaly már tök jól ment minden és család voltak.Lily annyira nem vevő a dumára, úgyhogy legyen szíves figyelni a szabályokra. Serena ezt leszarja és jól odateszi az anyja arcába, hogy a szabályolat 3 férjjel ezelőtt kellett volna lefektetni és akkor esetleg nem szarná le őket és amúgy meg tesz a hülye partijukra, mert nincs családi hangulatban,úgyhogy kerítsenek egy másik magas szőkét a családi fotókra.

7.png

Dan megérkezik Nate-hez, amit amúgy nem értek, mert a telefonban a parkról dumáltak, meg, hogy Nate ott van.Na mindegy, Dan igyekszik bejutni, amikor megtalálja a hatóság lefoglaló végzését összegyűrve.Ezután persze hajtja a kíváncsiság, úgyhogy egy félig lelakatolt kapun csak bemegy oda, ahova nem kéne és meglátja, hogy Nate hálózsákban alszik a bútormentes villában.Persze nekem volt igazam, mert Nate már hívja is, hogy hogy nem ért még oda a parkba.Chuck érkezik Blairhez, aki fényes délután pongyolában ücsörög a szobájában. Chuck nem akar üzletelni, kiszáll és kész.Blair nem túl boldog, mert ő tönkre akarja tenni Vanessát meg Dant is. Jön a felajánlkozás, maradjon az üzletben és akkor lefekszik vele. Chuck megnézi az árut és persze belemegy a dologba.Mikor hazaér, megérkezik Vanessa bocsánatot kérni, mert közben megérkezett az ügyvéd és látta, hogy Chuck megtartaná a helyet olyannak, amilyen volt, úgyhogy menjen vele és meetingeljen egyet a bár igazgatójával.

8.png

Serena Blairnél panaszkodik, aki öltözködik éppen a gardróbban, ami akkora, mint a lakásom, ahol 3an élünk.Lily férjeit veszik számba, persze nem mindet tudták megjegyezni. Kicsit zavaró is, mert két Claus volt, az egyik dán K-val a másik meg német C-vel.Igen ez nehéz így. Szóba kerül az is, hogy hányszor otthagyta őket Erickel és hányszor mentek egy váltás ruhával Blairékhez vagy Nate-ékhez.Blair közben elkészül és nagyon szép, a ruhája új?Ja igen, azt Chuck hozta Európából.Ezt persze nagyon lazán adja elő, mintha nem jelentene semmit, de persze tudjuk, hogy mi van, meg Serena is tudja.Danék a parkban sétálnak, szóba kerül a házavató is, meg Serena és kiderül, hogy Nate se megy.Dan ekkor kezd puhatolózni, és persze jön a sok kamu Nate-től.A bárban Chucknak nagyon tetszik minden, bár azon meglepődik, amikor a nagydarab fickó megölelgeti. Végülis jól sül el a találkozás, mert Chuck összes példaképe, a piacsempészek és gengszterek is oda jártak.Dan felhívja Jennyt, elmondja a Nate sztorit és megdumálják, hogy hívja át vacsira, mert Chiliest van. Nate elfogadja a meghívást, úgyhogy legalább lesz egy jó estéje.

Serena hazaér és összetalálkozik Jonathannel, aki meséli, hogy este nem jön, mert a mostohaapjuk szólt, hogy ez családi dolog lesz. Serenának 200 a vérnyomása, szóval szerintem nemhogy elmegy a buliba, de akkora jelenetet is fog rendezni, mint az állat.Chuck és Vanessa búcsúzkodnak, az öreg fickót megnyerte a srác, szóval lehet,hogy lesz egy bárja. Vanessa kérdezi, hogy ugye megmenti a helyet. Chuck igent mond, úgyhogy Vanessa bocsánatot kér. Chuck már éppen elmondaná, hogy mi volt a Blair-féle üzlet, mikor a csaj sms-t küld neki, úgyhogy Chuck inkább gyorsan meghívja Vanessát az esti partira.A partira, ahol Lily nagyon nem úgy néz ki, ahogy szokott, inkább, mint a saját nagyanyja és a haja borzasztó, ha engem kérdeztek.Éppen meséli, hogy hogyan alakult ki az enteriőr, mikor Serena megjelenik. Bart egyből megy hozzá, persze a csaj elutasító. Meg is kérdezi gyorsan, hogy miért nem engedte, hogy Eric elhozza a fiúját. Bart persze nem mondta ezt Ericnek, átbeszélték a dolgot és Eric döntött így.Blair helyzetjelentést kér Chucktól és kicsit leesik az álla, mert Chuck tényleg megveszi a bárt. Ott is hagyja Blairt gyorsan, mert érkezik Vanessa, akivel szívesen inna, de Bart még feltartja kicsit.

9.png

Humphreyéknál megy a vacsi, dumálnak mindenféléről. A srácok kicsit megijednek, mikor az apjuk kérdezgeti Nate-t, hogy hogy van, meg hogy hallotta, hogy kemény éve volt.Nate alaposan begyakorolta a szövegeit, szerinte már ő maga is elhiszi, amit mond.Persze Dan terelné a szót, de nem jön össze.A bulin Bart lecseszi a fiát, hogy minek veszi meg a bárt és persze kiderül, hogy Bart nem foglalkozott a dologgal, de Chuck kurva gyorsan felejtse el a dolgot, mert Chuck nem dönthet semmiben és ő meg nem foglalkozik ezzel tovább. Nate indulna, Dan meg marasztalja, majd persze elköpi, hogy tudja, hogy mi van vele. Elég sután csinálja a dolgot, mert Nate nagyon felhúzza magát.Amúgy szerintem kicsit igaza is van. Vanessa éppen Chuckot sajnálja, amiért az apja egy igazi faszkalap. Chuck fura gyerek amúgy,simán hagyja magát elbizonytalanítani az apja által. Romantikus pillanat következik, Chuck és Vanessa kézen fogva, csak sajnos ezt Blair is látja.Botrányszag van.

Egy másik botrány már bontakozik is ki a szemünk előtt, ugyanis Serena Erickel dumál, aki elmeséli, hogy Bart nem tiltotta meg, hogy elhozza a pasiját, de arról felvilágosította, hogy tele lesz a hely újságírókkal és esetleg nem itt kéne kiteregeti a meleg magánéletét. Ekkor jönnek az újságírók, akik a Lily által előadott csodálatos családi életről szeretnének hallani. Lily már vinné el a lányát, de őt nem lehet lerázni és elmeséli, hogy amikor fehér karácsonyra vágytak gyerekként, akkor mázli volt, hogy az aktuális férj kokainista volt, mert mindent beterített a fehér por és amúgy az anyja ne meséljen ilyen hazug sztorikat, inkább mesélje el, hogy hogyan hagyta őket cserben az újabb pasikért.Blair Chuck után megy és lemondja az üzletet, mert uncsi a dolog és kár lealacsonyodniuk.Lily Ericet kérdezi, hogy tényleg úgy van-e, ahogy Serena mondja, mert szerinte nem volt olyan szörnyű a gyerekkoruk. Hát a gyerek nem így látja, szerinte ez hihetőbb lenne, ha nem a portás írta volna alá az iskolai aláírnivalókat és nem Serena nevelte volna fel őt.Szereti az anyját, de ne akarja, hogy egyből minden tuti legyen.

10.png

Vanessa a táskáját keresi, amit Blair ellopott és kitörölte a zsaroló fotókat, úgyhogy mostmár húzzon haza a picsába és amúgy Chuck csak fogadásból volt jófej vele.Vanessa nem igazán akarja ezt elhinni, szerinte ez túl szövevényes, ráadásul szerinte Blair a hülye.Sajnos ezt nem hiheti sokáig, mert jön Chuck, aki nem tagadja le, a dolgokat, így Vanessa elmegy, Blair pedig meginvitálja magához Chuckot, hogy megkapja a díját.Dan érkezik Nate házához, ahol Serena is ücsörög.Chuck elmegy a bárba, ahol már nem látják szívesen, de Chuck meg akarja menteni a helyet és kész, higgye el az öreg, hogy nem akar rosszat.A lépcsőn ülve kiderül, hogy Serena és Dan is Nate-tel akar beszélni, mert valakivel mégis kéne.Elkezdenek dumálni, szóval ennek a vége az lesz, hogy újra szóba állnak majd egymással és ez tök jó. Bocsánatot is kérnek egymástól a korábbiakért, majd érkezik Bart és viszi haza Serenát, mert a család még mindig család. Serena elmegy vele, és meglátja mi lesz, hátha kibékülnek vagy valami.Hazaérve meglepődik, mert sehol senki.Kiderül, hogy mindenki elhúzott a kis előadás után. Lily bocsánatot kér a gyerekitől, akik persze megbocsátanak és jót derülnek a hülye sztorikon, majd kibékülnek kölcsönösen és esznek egy kis tortát a padlón ücsörögve.Ez szép.

Dan is hazaér, hozza Nate-t is, aki egy kicsit náluk fog lakni, úgyhogy jöhet a fagyi, meg gitározás. Balir gyertyák között szexi cuccban várja Chuckot, aki végül megérkezik és hát nem állítanám, hogy ez egy túl romantikus jelenet, de ezek szerint nekik az lehet.Chuck szeretné, ha Blair kimondaná a szót, amit tőle várt.Blair nem menne bele ebbe a dologba, Chuck pedig emiatt úgy dönt, hogy ott hagyja ha nem tudja kimondani. Blair kiakad, Chuck meg elhúz, mert így nem kell neki és amúgy Blair szokjon hozzá, hogy többet nem hajkurássza őt, mert eleget tett már érte, most Balir a soros.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása