Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x17 - Kétely

2012. december 20. 13:00 - fuszulykavirág

Múlt héten odáig jutottunk ugye, hogy Daniel a tárgyalásig börtönben marad, nincs óvadék, őrizzék csak a fiút rácsok mögött. Így is történik a dolog, Daniel a rosszul megvilágított cella ágyán fetrengve nézegeti Emily fényképét, és még levelet is ír neki arról, hogy ő bizony ártatlan. Nolan látogatja meg Emilyt, aggódik a lányért, nem eszik, nem alszik, tényleg kezdi elveszíteni az irányítást. Najó, igazából már régen elveszítette. Megvitatják az aktuális helyzetet, Igazi Emily még mindig hiánycikk, Emily pedig megesküszik, hogy soha többet nem lanyhul a figyelme, és pláne nem vonódik be érzelmileg.

1.JPG

Victoria ráveszi a lányát, hogy rajzoltassanak egy fantomképet a rejtélyes harmadikról a parton aznap éjjel. Charlotte persze semmit nem látott, csak a kapucnit, anyukája próbálja elhitetni vele, hogy talán egy nőt látott (Amanda, ugye). Declan is megérkezik, Grayson Papa elintézte, hogy felvegyék őt is a menő suliba, így készülődnek Charlotte-tal az eligazításra, ezért annyiban marad a fantomkép rajzolása. Jó, a lány meg inkább ellógná a sulit így kezdésnek. A Grayson házban összeállt a válságstáb, nyomozók, ügyvédek, mindenki. Amandát még nem kerítették elő, ami baj, mert nincs kire kenni a dolgot, keresni kell valaki mást, és akkor Jack az éppen kézenfekvő megoldás.

Jack sürgősen látni akarja Nolant, nem tud rájönni, hogy mi volt az a csekk Igazi Emily zsebében, és Nolan segítségét kéri. Nolan persze hárítana, törődjön bele a történtekbe, ilyesmi, de Jack nem nyugszik, tudni akar mindent. A Grayson stábhoz csatlakozik Emily is, beavatják a legújabb fejleményekbe: figyelmük fókuszában mostantól Jack áll. Ha szemmel ölni lehetne, Emily ott helyben kibelezte és felnégyelte volna Victoriát. Na így ne tessék érzelmileg involválódni, hölgyem. Emily meg Victoria megvitatják a Jack-helyzetet, és abban maradnak, hogy szükség lenne egy publicistára, a tökéletes jelölt pedig nem más, mint Mason Treadwell, az írófaszi, aki Emily apukájáról is könyvet írt anno.

2.JPG

Emily felzárkóztatja Nolant a fejleményekből, és azt kéri tőle, hogy kerítse elő az írófaszit, mert szükség lesz rá. Nolan meg elmondja, hogy Jack nem nyugszik, de Emily végül úgy dönt, hogy akkor adják meg a kezdőlökést Jacknek, hogy Igazi Emily után induljon, és eltűnjön a városból. Emily meglátogatja Danielt a börtönben, és tart neki egy gyorstalpalót a börtönbeli helyes viselkedésről: nem bámulunk, ilyesmi. Tudja, miről beszél. Nolan megtalálja az írófaszit, belengeti neki az aktuális sztorit, és persze megtörténik a visszatérés. Victoria, Emily és Ashley megmutatják az írónak a történetet, amit be kell mutatnia, hirtelenjében összedobnak neki egy honlapot, és már indulhat is a blogolás.

3.JPG

Daniel a börtön közös fürdőjében élvezi a forró zuhanyt, amikor hirtelen elnéptelenedik a helyiség, és két szimpatikus fiatalember agyba-főbe veri az aranyifjút. Ez Victoria volt, nagyösszegben mernék rá fogadni. Meg is érkezik a börtönbe az aggódó anya, és egyből fel is emlegeti, hogy arról volt szó, hogy a bírónő újragondolná az óvadékot, ha Daniel életveszélyben lenne a börtönben, és hát most pont abban van. Ez az asszony, hogy a saját fiát laposra veretni… idén szerintem ne kapjon semmi Anyák napjára. Emily is megsejti, hogy Victoria áll emögött, de úgy tűnik, Daniel tényleg válthat házi őrizetre.

4.JPG

Az írófaszi meglátogatja Jacket, és felvázolja neki az eseményeket: Graysonéknak meggyőződése, hogy ő volt ott a parton, le is fogják csukatni, ne legyenek illúziói, de talán ha azt mondaná, hogy Amanda volt a felbujtója, akkor megúszhatná. Jack persze hallani sem akar erről, és elzavarja a firkászt. Diskurzusukat Declan kihallgatja, és nem lepne meg senkit, ha valami hülyeséget csinálna, ő most úgyis éppen meg akarja védeni kedvenc bátyóját. Az írófaszi után is szalad, elmondja neki, hogy Charlotte csak azért találta ki a titokzatos kapucnis harmadikat, hogy Danielt mentse, de hát a gyógyszerektől meg a piától valójában semmire nem emlékszik a lány abból az estéből. Mason persze ráharap a sztorira.

5.JPG

Victoria találkozik a verőlegényes kontaktjával, és kifizeti Daniel bántalmazását, Emily meg követte és lefotózza mindezt. A bárban egy ismeretlen, durva arcú férfi küld egy italt Vicki Harpernek (Victoria a Graysonság előtt), majd mocskos helyeken mocskosan szeretkeznek. Emily Graysonék széfjében turkál miközben Mason a szobájában várja Charlotte-ot, hogy elcsevegjen vele a gyógyszerekről. Ad neki tanácsokat is az élethez, igazán nagylelkű. Nolan meglátogatja Jacket zárás után, és baráti jótanács formájában próbálja meg az országból is eltávolítani. Menjen Kanadába Amanda után, vegyék fel a pénzt, és éljenek boldogon, amíg meg nem halnak.

6.JPG

Na, Victoria újdonsült szeretője nem mást, mint egy régi szerető, egy festő, van sok képe Victoriáról, halálosan szerelmes volt belé, de ez most már mind történelem. Bár lelkesen kutatják az érintettek a történelemnek ezt a szakaszát. Mason éppen az aktuális cikkét írja, amikor egy ismeretlen rácsetel, és Amandának adja ki magát. Megmutatja neki az ellopott interjúkat, és azt állítja, hogy Victoria lopta el őket, és ő gyújtotta fel a házát is. Az ismeretlen, aki Amandának adta ki magát persze Emily, hiszen ő szabadította ki Graysonék széfjéből a videókat. Victoria tovább hentereg a festővel (honnan került most elő ez az ember és minek??), de faképnél hagyja, amikor megtudja, hogy Daniel 10 millió dollár ellenében hazatérhet.

7.JPG

Daniel tehát hazatérhet, és megkapja a bokájára a zölden világító kis bilincset. Mason megírta első cikkét, a téma nem más, mint Charlotte, és a gyógyszerek, meg a kitalált kapucnis harmadik. A forrását is megnevezi, Declant, úgyhogy a fiatalok kapcsolata valahol most ér véget. Cserébe Charlotte elmondja Declannak, hogy amúgy be sem került volna a menő suliba, csak a nagyapja betolta, cserébe azért, hogy ne menjen a családi szennyessel pszichológushoz. Mason írása Daniel teljes védelmi tervét is a kukába kényszeríti, ugyanis ha Charlotte drogozott, nem lehet neki hinni a titokzatos kapucnisról, vagyis Daniel egy lépéssel újra közelebb került a börtönhöz. Ismét.

8.JPG

Charlotte ismét csak be van állva, az anyja kiakad rá, el is csattan egy szülői pofon, elvégre ez most esélyesen börtönbe juttatja Danielt. Az igazi gyereket, ugye. Nolan sikerrel jár, rávette Jacket, hogy menjen Amanda után Montrealba, bár most már talán nem is lenne annyira fontos, hogy eltüntessék a környékről. El se hiszem, Jack tényleg elment. Nem Haiti, de akkor is. Victoria megfenyegeti Masont, a megjelent cikkek miatt, Mason pedig Victoriát a felgyújtott ház és az ellopott videók miatt. Én azt hiszem, hogy egálban vannak ők. Emily kurvának öltözik hosszú barna hajjal, és kifaggatja Victoria börtön kontaktját, aki a verést intézte, a csevegésüket pedig nyilván fel is veszi.

9.JPG

Kínosan elfogytak a gyanúsítottak Daniel mellől, így Victoria arról próbálja meggyőzni kedvenc gyermekét, hogy talán Emily volt a titokzatos harmadik. Elvégre az ő fegyverét használták, és Tyler megfenyegette őt, tehát lett volna indítéka. Daniel persze nem akar hinni neki, sőt, azt mondja az anyjának, hogyha belerángatja Emilyt, akkor majd ő magára vállalja az egészet. De azért a kétely magvait csak elszórta a mama. Emily minden részletet kiszed Victoria emberéből, a királynő maga pedig régi-új szerelmét csekkolja a neten: van itt minden, drog, műkincshamisítás.

10.JPG

Conrad figyelmezteti asszonyát, hogy talán kicsit diszkrétebben tartson szeretőt, mert ennek nem lesz jó vége, Victoria pedig Conradot gyanúsítja Mason videóinak kiszivárogtatásával. A mai rész végére Victoria még egyszer visszatér a festőhöz, Emily pedig laposra veri Victoria kontaktját, hogy bosszút álljon Jackért és Danielért, a pasinál lévő kulcsot meg lemásolja. Idén ez volt az utolsó rész, de jövőre még érkeznek az évad hátralévő epizódjai, angolul tudók addig is olvasgathatják Mason leleplező cikkeit itt.

Címkék: bosszú revenge
15 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berix 2012.12.20. 14:38:21

Jaj de soká lesz a következő rész!
Köszi a hogyvoltot, most csak az első 10 percről maradtam le:)

fofofo 2012.12.20. 14:47:50

hú, már nagyon vártam, köszi!

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.12.21. 19:11:09

valaki tudja, milyen zene szól az előzetes beharangozó-ajánlója alatt az m1-en? beleszerettem. kiguglizhatom, de hátha valaki kapásból tudja :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.12.27. 19:43:25

@fuszulykavirág: sajnos nem ez az :( de nagyon köszi, h foglalkoztál vele.

Gabba 2012.12.28. 00:59:22

@fuszulykavirág: köszi a hv-kat, amíg újra folytatják, ledarálom A férjem védelmében 3. évadát, hogyvoltostul :)

fuszulykavirág 2012.12.28. 12:36:16

Na, január 9-én jön a folytatás, addig foglalja el magát mindenki szépen csendben :)

fuszulykavirág 2012.12.28. 22:27:55

@aggyistenbiri: akkor ez lesz az :) www.youtube.com/watch?v=3bZwhHNCbHA esküszöm nem láttam ezt az előzetest korábban :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.12.29. 01:43:01

@fuszulykavirág: EZ AZ!!! SZERETLEK!!!
most meghallgatom 100szor!!! nagyon köszönöm! végleg a barinőm lettél! és még millió felkiáltójel! (pedig sosem használom, mert én higgadt vagyok, de most kivetkőztem önmagamból) NAGYBETŰKET SEM HASZNÁLOK SOHASEM. CSAK MIATTAD!!!! szeretlek!!!!!!!!!!!!!!

fuszulykavirág 2012.12.29. 11:30:12

@aggyistenbiri: :D:D:D legyen ez az én utó-karácsonyi ajándékom ;)

aggyistenbrittudós (törölt) 2012.12.30. 18:26:42

@fuszulykavirág: @Pácsó Ármándó: nagyon szépen köszönöm az ajándékot. legjobb volt. de most kicsit szégyellem, h sikerült ennyire elragadtatni magam.:(

fuszulykavirág 2012.12.30. 18:38:21

@aggyistenbiri: ugyan már :)én örülök, ha örülsz :)
süti beállítások módosítása