Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 5x20 – Véres pénz

2012. december 19. 13:00 - leeann

Három fiatal srác éjjel az erdőben kolbászol, amikor egy elhagyott pajtára bukkannak. A pajta körül kis lyukak vannak a földbe ásva. A pajtán belül sem jobb a helyzet, elég horrorfilmbe illő a dolog, de a kölykök bemennek. Hamarosan elkapja őket a pánik, amikor lépteket hallanak maguk mögött. A fiúk fejvesztve rohannak ki a rémpajtából, de mire kiérnek, már csak ketten maradnak. Ez az esemény Melindáért kiált, de ő éppen Eli agyturkászi képességeit teszteli, mert azt érzi, hogy a látomásai sokszor egybeolvadnak a valósággal, és fél, hogy be fog golyózni.

sze 5x20-1.jpg

Eli szerint Melinda még messze van a begolyózástól, de amikor a pszichiáter irodájába érnek, az egyik megmaradt srác várja ott őket. A fiú elmeséli, hogy mi történt velük előző éjjel, majd nappali fénynél a helyszínre kíséri a két szellemvadászt. Melindának még az irodában látomása támadt, ami azt igazolja, hogy a harmadik fiú bizony halott lehet már. A pajtában Melnek újabb látomása támad arról, hogy a fiú megsérült, és talán már el is temette őt egy ásós fickó, ezért a két szellemes a rendőrségre megy, ahol egy újabb nyomozóval találkoznak.

Meglepő módon az újabb nyomozó szóba áll velük, meghallgatja őket, és nem két félnótásnak nézi őket. A nyomozó elmondja, hogy egy rablás volt a közelben, és a pajta jó búvóhely lehet a rablóknak. Mel és Eli a rendőrök kíséretében a helyszínre megy. Mel látja az eltűnt srác szellemét futkorászni a pajtában, de más is ott van. Egy másik szellem is van arra, aki látomásban ugyan, de Melindára lő. A látó elmondja a nyomozónak, hogy látomásai vannak, de meglepő módon a nyomozó ezt nem tartja furának, hanem mutat nekik valamit. Közben egy fiú tényleg ott van a pajtában, és tényleg szellem.

sze 5x20-2.jpg

A nyomozó megmutatja Melnek és Eli-nak, hogy hol sérülhetett meg a fiú előző éjjel, de a rendőrök többet is találnak. Egy elásott holttestre bukkannak, akit nem tegnap éjjel temettek oda. A holttest egy fiúé, aki egy nagyon gazdag család sarja. A fiút 10 éve elrabolták, a szülők fizettek, de a gyereket nem kapták vissza, hát most igen, sajnos csak csontokban, de a gyerek végre megvan. Melinda vált néhány szót a meghalt fiú anyjával, majd a rendőrségre megy beszélni az új nyomozóval, aki hisz neki. Annyit sikerül kiokoskodni a látomásokból és az eddig megtudott tényekből, hogy a pajtában lehet, hogy a váltságdíj pénz volt, de Mel még nem tudja, hogy ki a szellem.

sze 5x20-3.jpg

Közben Eli megtudja, hogy Danny-t, az eltűnt diákot a kanadai határnál kapták el 80 ezer dollárral a csomagtartóban. Melinda szerint ez a váltságdíj egy része lehet, de a szülők 2 milliót fizettek, akkor vajon hol lehet a többi pénz? A három fiú közül most egy másik tér vissza a pajtába, és le is zuhan annak rendje módja szerint. A kórházban Melinda kezdi faggatni a fiút. Melinda visszamegy a pajtába, ahol találkozik végre a halott fiúval. A srác azt mondja, hogy nem látta az elrablóit, és a látomásban azért ásott, mert az emberrablók megásatták vele a sírját. Melindának sántít a történet, ezért egyeztet a nyomozóval. A nyomozó jó fej és örül Mel segítségének, sőt megoszt vele minden újabb infót is.

sze 5x20-4.jpg

Mel és a nyomozó egyetértenek abban, hogy az elrabolt szellemfiú is benne lehet a dologban, sőt azt is kiokoskodják, hogy a váltságdíjat valószínűleg részletekben ugyan, de elásta valahol a pajta környékén. A három fiú is így bukkanhatott a pénzes lyukakra. A szellemfiú társa kereshette a pénzt és áshatta körbe lyukakkal a pajtát, és nem vakond találkozó volt. Mel bemegy a kórházba, ahol újabb látomása támad. Elmegy a pajtához, és megpróbál beszélni a fiúval, de az elutasító vele és nem akar beszélni Melindával.

sze 5x20-5.jpg

A fiú azt mondja Melnek, hogy menjen el innen és hagyja az ügyet annyiban, mert rajta már nem segíthet és veszélyben van a pajta közelében. Miközben Mel a szellemet vadássza, Eli azt nyomozza, hogy ki lehet a társa a szellemfiúnak. Közben a pajtánál felbukkan a nyomozó is. Eli megtudja, hogy a szellemfiú egyik haverjából rendőr lett, és csodák csodájára éppen a helyszínen is van az ominózus rendőr. Igen, az új nyomozó a gazdag fiú barátja volt, és meglepő módon a pajtában új gödrök ásódtak. Nem, természetesen ezeket sem vakondok túrták.

sze 5x20-6.jpg

A szellemfiú próbál segíteni Melindának, aki rájött, hogy jelenleg hatalmas veszélyben van. Szerencsére pont hívja őt Eli és jelzi felé, hogy bajban van. A rendőr nem hülye, és nem engedi el Melindát, sőt felhasználja őt arra, hogy kicsalja Henry-ből a pénz helyét. Henry természetesen Melindának segít, és le tudja szerelni a nyomozót. Hamarosan már érkezik a felmentő sereg is, élén Eli-jal. Kiderül, hogy Colson nyomozót lopás miatt kicsapták a suliból, az évkönyvben sem volt benne, ezért senkinek nem szúrt szemet, hogy köze lehet Henry-hez.

sze 5x20-7.jpg

Colson apja is rendőr volt, és mivel a gyereknek állás kellett, az apja benyomta őt a rendőrséghez. Melindának még van dolga, mert össze kell hozni Henry-t és az anyját. Henry elmeséli végre, hogy mi történt. Colson pénzre vágyott, és Henry látszólagos emberrablásával létre is jött a hőn áhított gazdagság. A fiúk a pajtában húzták meg magukat, de amikor egyszer tévéztek, Henry meglátta, ahogy a szülei könyörögnek az emberrablóknak, hogy adják vissza a fiúkat. Henry rájött, hogy a szülei a pénznél is jobban szeretik őt, és haza akart menni.

sze 5x20-8.jpg

Colson ezt nem engedte, még úgy sem, hogy tudta, nem fogja megtalálni a pénzt, és lelőtte a barátját. Henry azóta őrzi a pajtában a pénzt, de most már nem kell ezt tennie tovább. Henry anyukája megbocsát a fiának, és azt kéri tőle, hogy ő is bocsásson meg magának. A fiú megteszi és simán átkel a fénybe. Este, amikor Mel kiviszi a szemetet, Carl jön el látogatóba, és hozza az új híreket az árnyakról. Az árnyak a mohóságra és félelemre rosszul reagálnak, és Carl azt javasolja, hogy Mel a félelemre koncentráljon, amikor majd fel kell venniük velük a harcot.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása