Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 6x04 - Köll pofon vagy van nálad?!

2012. december 19. 15:00 - Chat Géza

A múltkori semmittevés átkúszik ebbe a részbe is, már ami a show elejét illeti, de lassacskán csak-csak beindulnak a dolgok. A srácok átvonulnak a Terhes Ribi tornácára, hogy ott meresszék a seggüket. Nincs is ennél jobb elfoglaltság, vagyis van, de had ne soroljam, meg a KMSZ az hol a faszomba van, de komolyan! Hát tényleg a legyek hordják össze azokat az izmokat? Érkezik Snooki, oldalán a bikájával, pacsi, pacsi, de Vinny valahogy kimarad a haverfelvételből. A lyuksógorság mégsem egy olyan hűde erős kapocs. Gianni lefalcol, mindenkivel lekezel, leszámítva Vinnyt, hiába nem disznóláb, akkor sem kell a szétszolizott guidó pracli. Szopóka nyalóka. A Terhes Ribi kicsit bedepizik, de nem lesz öngyi, mert jönnek a nőcik és hoznak kajcit, hogy legalább az éhhalál ne fenyegesse a kis husigolyó Snookit.

1.jpg

Leszáll az este, a faszik kicsit kosaraznak a tetőn, majd lenéznek a teraszról, mire egy kicsit sem dekoratív lány fedetlen kebleibe ütközik kíváncsi tekintetük. Mint akik először láttak playboyt, elbújnak gyorsan a korlát mögé, hogy asztakurva te is láttad, amit én láttam, farkasszemeztem két parizerrel apikám. Ezt el kell mondani a többieknek, legyenek ők is büszkék Amerika népére. Ha apád nézi a műsort, biztos büszke lesz rád kislányom. Tisztára, mint az anyja csecse, épphogy súrolja a szeméremajkait. A lányok kicsit félnek, mert nem biztos, hogy be kellene engedni egy ilyen törtető ribancot a nyugalom szigetét szimbolizáló bulikéróba, de üsse kő, egyszer élünk, sose halunk meg basszameg.

3.jpg

Vinny szerint nem is annyira okádék a csöcsmutogatós lány, csak szimplán rusnya. Hozzátartozik az összképhez, hogy egy talpig köntösben és plüssállatokból varrt boában tetszelgő lány a gardedámja. Így minden lány mínusz 5 ponttal indul, azon a bizonyos kicsit sem szexista, exhibicionista – bármit is jelentsen – vaginamérő skálán. A lány csak úgy dőzsölne a guidó pénisztengerben, válogatás nélkül ugrana rá bármelyik agyig szolizott kamu dzsigolóra, de Pouly D és Vinny tekintetében bármikor bepucsítana egy fasza kis ökörsütés erejéig. Jwoww (azaz a Csöcs) meg a kis ribizli Gizi brigád egyből szabadkozik, hogy ha ez a lány ilyen, akkor ők tényleg földre szállt angyalok, a kurva életbe. Persze cicám. Mert a Snooki szíve alatt cseperedő kisgyermek is kajakra be volt tervezve, ugye? Vinny bevallja, hogy azért fogadott cölibátust, mert várja otthon valaki. A Terhes Ribi összegzi, hogy még a Y generációs fasztalicskák is megértsék, Vinny nem dug kurvákkal, csak ha satu részeg, vagy ha azt hiszi, érez is irántuk valami ahhoz hasonlót, amit az otthoni lány iránt is érez. Így viszont a cölibátusnak nincs értelme, tétje, megy is rejsztágot tartani. Jajj annak az UV lámpás helyszínelőnek, aki arra téved.

2.jpg

Jwoww meglepetés szülinapi bulit szervez kedvesének, letelefonozza hova menjen, de vagy a botoxtól nem látszanak bikája iránti mély érzelmei, vagy az agyhalott zombiknál tényleg ilyen a szerelem. Semmilyen.  Lufi vásárlás, izgalom izgalom hátán, készülődés, partyhelyen találkozás. Kis flamó az arcba és hosszú-hosszú kínos várakozás. Roger a tenyészbika csak 1 óra 20 percet késik, nincs jelentősége. Kicsit elaludt, na. Egy életerős fiatal szervezetnek szüksége van a pihenésre. Roger jól veszi Jwoww rinyálását, de aztán a buli átcsap hisztibe és sértődésbe, mert ezt a meglepi összeröffenést két napig tartott megszervezni, az ünnepelt meg csak úgy elkésik. Hát, hogy van ez jól, he? Ha neked két napba telt lefoglalni egy koszos asztalt a móló egy kocsmájában, plusz lufit, meg tortát venni, az elég nagy gyászkoporsó, de ez csak az én szerény véleményem, mondjuk nincs is rendezvényszervezésből OKJ-s jogsim, az is ziher. A bulinak nevezett akármi további részében a tubica pár kibékül, Jwoww örülhet, hogy nem kap egy gecinagy maflást, majd a jó hangulat a rodeó bikán éri el hihetetlenül nagy tetőpontot.

4.jpg

Reggeli ébredés, a mai jó munkásemberek a Terhes Ribi, A Szitu és Omlás lesznek. A Szitu jófejségből még mindig csillagos ötös a brigád többi tagjaihoz képest, de Snookinak ez édeskevés, mert Mike egy jó nagy kakifej. A dedóban keményebb érvelések hangzanak el, mint itt, de a lényeg, hogy nincs barátság baszkikám. Műszakváltás, Jwoww és a Terhes Ribi megbeszélik a nagy büdös semmit, a srácok meg mivel összefutnak rég nem látott cimborákkal, ezért nekilátnak gödény módon vedelni. Az üzletben csak úgy füstöl a punnyadás, de érkezik egy faszi, egy halom virággal. Bocsánatkérő rózsák Rogertól Jwowwnak. Ó hát úgy néz ki mégis csak lesz digi-dugi, picsi-pacsi a hétvégén. Deena elcsábítja a főnit, hogy inkább menjenek szórakozni, mint melózni. Úgy is lesz. A főni csak egy darabig bírja a mulatozást, mert csak délután hatig szól a szerződése, addig kell kamerakésznek lennie, meg a sok aranybarna istentestű olasz fickó között kezd enyészetté válni gizda, hófehér teste. Mindenki boldog, mindenki nevet, Deena elbaszódik párszor, de már-már rutinból megy önmaga súlyos leégetése. Márpedig a seggre esésből karriert építeni kurvára lehetetlen.

5.jpg

De a mai napot egy kis bulival illik megfejelni a Bamboo-ban. Előre szólok, itt halál lesz. Már mindenki totálon indul, Deena rázza magát, azaz csak egy helyben totyorog és ösze-vissza kalimpál. A Szitura ráakaszkodik egy meleg hógolyó, de Mike sajnos nem ismeri a figurát, pedig még ismizik is egymást a fácsén. Na, oszt akkor vizesnyolcas bazmeg, 5 millió barátom van a face-en. Mondja Mike. Jön a Séróbáró meg egy másik ombre is, hogy tájékoztassák a fickót, hogy kopás van. A sehonnan jött keménylegény, aki megmondta végre, hogy húzz a faszba öreg, megy is arcoskodni Rogerhez, hogy képzeld mekkora zsírkaraj vótam tesó bazmeg. A nagy sztorizgatás félbeszakad, mert a langyi zaklató ismét felbukkan. Megy a kakaskodás. Szétverném a fejed, ha tudnám, hogy nem vagy egy töketlen fasz. Erre emberünk már repül is vagy 4 métert.

6.jpg

Egy sor büszkülés, Pouly D megmagyarázza, hogy ahol az ő Ryan haverja, ott a bunyó is. Jól van bajnok, szép volt, menj és dobj be egy felest. Egy felest be is dobnak a tömegbe, oszt hirtelen azt se lehet tudni mi van, mindenki üt mindenkit, mint egy jó Prodigy koncerten. Kislányok hátra, faszik előre. Vinny ugrál, mint egy nikkelbolha, de úgy pattan le a kidobókról, mint a huzat, Roger meg a kidobóra szórja a halálos ítéleteket, de közben azért csak megcsapja Jwowwt is úgy, hogy menten beborul a sarokba. És ennyi. Jövő héten a rendfenntartó szervek fognak vendégszerepelni. Az lesz majd a nagy csoda. 

Címkék: jersey shore
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kyanzes (törölt) 2012.12.19. 22:44:18

Én csöcsökre kattintottam. Mi történt átirányítás közben?
süti beállítások módosítása