Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Stáb a tanyán 1x07 - Szabad program: egymás idegein csárdást táncolni

2012. december 17. 09:00 - Chat Géza

Múltkor ugye volt egy kis tetőfedés, meg cserepek balfaszul felrakásából eredő irgalmatlan deficit termelés, továbbá Gyulabá azonnali hatállyal történő felidegesítése. De lesz itt még móka, kacagás öt percben. Jön is a Gecigránát meg Sanyi a Király, hogy eldicsekedjenek mit találtak a bányában báze. A rommá ázott farostlemezek, de jók lesznek majd hirdetőtáblának a vasárnapi arcon pörgős, fergeteg bulihoz. Még szerencse, hogy az alkoholos filc is bokorszám terem Mátranovákon, így nincs para, hogy mivel lesz megírva tetemre hívő szöveg. Mennek is körbeplakátolják a falut, közben Tüncike a szamár belekóstol minden útszélén hagyott fél téglába, Eckü ordítva győzködi a falu népét, hogy jöjjenek, vegyenek meg mindent mi szem szájnak ingere, lesz buli meg kis öltánc is Iszak Eszter vezénylésében. A kricsmókba is kibasznak pár fecnit. Még a Gecigránát is felragasztott pár igen csábító reklámszöveget, de azért csak-csak kijár neki a pánikroham, amiért ő rommá dolgozza magát, míg Király Sanyi Kadettnek csapja a szarszagú szelet. Jó akkor Onedin Kapitány lesz az élő reklám, izibe basszák hát a hátára rá az utolsó papírt, melyen szolidan ez áll:

1.jpg

Ecküben felmerül a kérdés, hogyan lesz szép muzsikaszó a vasárnapi performance-on? Szerencsére pont a helyi kis pöcsköszörűk előtt morfondírozik hangosan emberünk, így már repül is a nem kicsit lenéző válasz, hogy talán az iskolától lehet kérni, mert az énekóra az úgy beakad néha az órarendbe. Pazar. Hisztike és Ecke már mennek is a suliba. Igazgató Úr S.G. (de még véletlenül sem Suicide Girls az anyakönyvezett neve a direktor úrnak, hanem S. Gusztáv) bemutatkozik, ahogy azt még ’73 nyarán megtanították neki, de Ecke úgy nyilatkozik, hogy ő Baranyai Dániel, Pénzfürdőről. De nem akarok Blikkesedni, lehet hogy én vagyok kurvaára süket-béna-fasz. Lesz hangszer, csak cserébe egy laza hakni a pénteki énekórán, fasza kis deal ez, nem? De persze, hogy kurvára igen.

2.jpg

A csapat másik fele szamárháton érkezik Janibához, hogy ha más nem visszaszolgáltassák a jószágot, de az öreg nem is fineszes, mint inkább csak pénzéhes. Pénzben egyeztünk meg, pénzről volt szó, hol van a kilencven ruppó öcsibogyók? Pénz az nincs, de visszahoztuk a szamarat. Hát dögöljön meg a szamár, szamárból nem tudok bármit is venni, vagy igen? Nem. Janibá hajthatatlan, így a városi furkesztánok csak behódolnak szép lassan. Vasárnap a buli után leszállítják az árut, mivel mekdönci nincs, ezért a művház előtti parkolóban fognak feszengeni, hogy egy picit átlátszó rózsaszín zsacsiba csomagolva átadhassák a súlyos összeget. Otthon, édes otthon helyett rikácsolás, szarszag és Hisztike csontkollekciós seggének riszáló, rezegő látványa fogadja a rossz üzletet kötött fiatalokat. Mi ez az ordenáréság itt kérem? Népi hangszerek barátom. Ki tud ezeken játszani? Ja, senki. Úúúh baszod. És akkor most jön csak a bünti.

4.jpg

Gyulabá érkezik baltával a kezében nem kicsit fenyegetően, hogy ő azzal szokott fogpiszkálót meg embert is faragni, ha éppen úgy esik, na de most véletlenszerűen Sanyócára esik a választása. Igaz, Gyulabá nem a kifent kaszával esik neki Sanyóca pofaszakállának, de talán még rosszabb is, hogy egy prémium kategóriában is csak két pengés, jellegzetesen sárga, eldobható illetve már a vásárlás után eldobandó Wilkinson borotvával operál. Kész is a Masterpiece, Király Sanyika betyárkörtéjéhez most egy betyárbajusz is betársult. Üdvrivalgás, pisztolydurrogtatás, kurvák és kokain helyett egy szerényebb kicsi a rakás következik, melyből Gyulabá valahogy kimarad.

5.jpg

Szöveget kéne írni nem? De. Elvonul szépen a szövegíró szekció, Király Sanyit és Hiszti Esztit meg csak simán nem mutatják vagy jó két percig, mert mit értenek ők a fapízhő’, ugye. A Gecigránát felül egy szalmabálára és már kattognak is azok a pénzcsináló fogaskerekek. (Megjegyzem még mindig abban promóciós Adidas pulóverben, amiben csak négy napja bjútizik a réten, így tutira rábüdösödött már vagy kétszer, de ha nem akkor én rohadjak széjjel egy ültő helyemben)  Az ihlet, a tanyasi friss levegő, meg a lágyan alákevert – MÁR RÉG MEGLÉVŐ, DE CSAK KÉT HETE KISZIVÁROGTATOTT – zenei alap rögtön megszállja a zenészeket. Ecke a kerti pottyantósban faragja a faék egyszerű rímeket. „…Egy óriáskígyót láttam, / amikor a kerti budoárba épp belepisáltam…” Tomika Tudinni is megvallja a tollba mondott igazságot, az enyhén bűzös, pronyó, promó maszlagot, hogy tényleg sokkal jobb a friss tanyasi levegő lágy ölén, a nyugalom szarszagú szigetén szöveget írni, mint otthon agyalgatni, értsd: a büdös városban, a négy fal között, egy átlag keddi délutánon totál kiütve, a kanapén Alkeosz pózban elterülve, tini luvnyák lufiztatása közben arra várni, hogy kitörjön az ötlet-Vezúv, hogy a Slágergyár végre kinyisson.

Találkozó a csűrben. Ecke felmondja a bizonyítványt, mindenki derül, de jön Gyulabá, hogy mi ez a förtelem? Á semmi, csak a Partyállat egyik slágeréből idézgettünk. Na, két manöken alkatú egyén nagyon sebesen baszódjon Gyulabá mellé, munkára jelentkezés címszó alatt. Hsiztike és Király Sanyi, irány a birkanyírási pozícióba görnyedés, de tüstént, basszameg. A többiek meg lehetőleg ne csináljanak semmi faszságot.

6.jpg

A birkanyírási metódus annyira izgalmas, mint a Bebe tévé bármikor. Mondjuk Sanyóca pont bekérdez Esztikénél, hogy te ugye most nem vagyol pórázas nyest, ugye? Szegény Hisztikének nincs jelenleg bikája, de még egy Pikácsi Tóniója se, aki adna a testinek tisztességgel, de ha a Vivás Randikommandó másik végére állna, akkor se lenne semmi egy előre megírt randin kívül.

7.jpg

Na de a többiek. Útnak indul a Fluor Tomi simogató, mennek megtartani az énekórát, de az osztálylétszám – ami anyám gimnazista naplója szerint osztálylégyszám – kicsit megduzzadt annak hallatán, hogy sztárok jönnek vernyákolni. Tornaterembe tessék befáradni, mikrofon, hangfalak, gyerekek és a látvány, ahogy Ecke művészúr, aki inkább már csak művészŰr félig letolt susogós mackóban nyomatja a háton pörgést, merthogy bemelegítő gyakorlatnak csak beficcent a Gangnam Style. Mátranovák, sajnállak. Ezt követően, hogy a jogdíj is pörögjön, már megy is szavalva a Mizu. De nyugtával dicsérd a napot, lezsírozzák az igazgatóval a hangcuccot. Lesz profi hangtechnika a vasárnapi ordenáré módon okádék bulira.

3.jpg

Napi összegzőként összegyűlnek a sutyerákok, hogy verbálisan leoltsák a lányokat. Hisztike végül is jó volt, hogy aszisztált a birkanyírásnál, de csak illegett-billegett és próbált nem spontán elszenesedni önnön balfaszkodásának dicsfényében. Az lófasz barátom, mert az énekórán meg Kadett volt a leggyengébb Riga láncszem, mert egy rossz mikrofonba énekelte hibásan a szöveget, bazmeg. Mi lesz itt még? Túl sok jó nem várható az hét szentség.  

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása